NU KÖR VI !!

Nu är vi äntligen klara och ska börja bege oss till södra hamnen där ledin spelar, jävlar vad taggade vi är. Har jag tur så kanske jag stöter på min kusin ...eller ska jag säga tur ? aja vi ser väll , kanske träffar tsasiki igen ;i
hade gött !!!!!



One more drink

En heldasg på stan och jag lovar att mina fötter värker....hittade en as snygg kavaj på H.M som jag inte kunde låta bli att köpa ett linné och jag måste ju säga att det svider i min plonka nu, min lön kommer inte föränn i slitet på nästa vecka...

Och när vi stod i kö när vi skulle köpa milkshake gissa vem jag¨såg då ??? - TSATSIKI !!! scen vakten från pdol och han kände igen mej så han hälsade ;) lite pinsamt.....

Emilia kom precis ut från duschen nu så ska väll fortsätta med maten...Grillat och krokettet MUMS ;)
För ikv kör vi , ledin spelar ikv och vi ska stå längst fram så nu taggar vi med ledin låtar för fulla muggar ;)
fan nu råka jag trycka på nån knapp......

Godmorgon !

godmorgon ! Sovit gått ? Jag har sovit som en prinsessa , sängen här var ssuper skön och min förkylning är nästan över.Tack  och lov. Vi vaknade för ett tag sen och nu sitter vi ute på balkongen och steker , hur varmt som helst.Emilia är och lagar till hennes frukost så nu ska vi sätta oss och njuta av värmen ett tag sen ska vi göra osw klara och gå in till stan och shoppa !
Ha en bra dag !♥ PUSS

RIX FM

våra magar var kurrade rätt så mycket så det första vi gjorde när vi kom till lägenheten var att laga till litemat , wook med bacon blev det. Efter de så fixade vi till oss och drog oss till södra hamnen där rixfm festivalen var och  jag hade ganska höga förväntningar om de men det sög rentutsagt. PLAYBACK säger jag bara. Vi gick runt och kollade läget  men det var rätt  så dryg så vi började dra oss hem ist , vi hade rätt så lite kläder på oss så vi började frysa.Svängde in på max och köpte lite pommes och nu sitter vii och degar här i soffan  och kollar på tv, emilia var nyss i frysen och hittade lite jordgubbar. Nu ska jag fortsätta mysa med emilia ! ♥ PUSS


Let it rock

Litet nattinlägg nu , joanna komme förbi mej & vi satt och snackade och fixa våra naglar, Min resväska hargått sönder så gick låna en av hon.Hon for precis hem och det börjar bli rätt så sent nu , håller på att göra klämmackor nu och efter de blir det att sova för jag måste ställa väckaren om jag ska hinna allt imorron innan jag drar.Har packat klart nästan allt så det känns toppen.Hinner skriva innan jag far imorron också så vi hörs då ! PUSS

Ge mej en resa till sthlm....





Den 15 augusti är det '' the voice 09 '' i kungsträgården och inga minde än Darin , Promoe ,Crossfire , Danjah och janet spelar där och gratis är det också...GRYMMA JU !!

Snälla mor & far kan vi fara till stockholm den 15 augusti ?!?!  Någon som är på  ;) ?





lite att göra...

Det blev inge myspys ikv för joanna skulle på bio med hennes mor men jon kommer över hit efter hon sätt filmen klar så då blir det film och ansiktmask , förmodligen sover hon över här också.
Så medans jag sitter och vänta så fördriver jag tiden med att städa , packa , och sitta och kolla runt på bloggar. Blir ju en hel del att packa om man ska vara borta i 4 dagar.Ska gå och limma på lösnaglar nu sen kanske det blir att baka kladdkaka...Fårse när joanna kommer hit.
Gud vad jag bablar om ingenting...Men de får ni stå ut med.

PUSS


Nåttt ni inte visste om mej....


visste ni att jag hade en tatuering nere vid foten ?
 HAHHA nee jag skoja bara men snart så blire en riktig ;) !!

Parfym- Naomi Campbell


Här är absolut mina favorit parfymer , dom luktar ljuvligt gott och det doften håller länge.Dom kostar inte super mycket heller , runt 300 tror jag dom går på.Alla mina är slut nu och jag behöver en ny och jag såg hon hade kommit med en ny , Kiss heter den så det blir att inskaffa den så snart som möjligt ! Jag älskar dom ♥


LIVET LEKER

vill ni veta en sak ? - Jag har äntligen jobbat klart ! , 10 veckor och det känns hur toppen som helst.
allt känns bara helt underbart nu för jag har sålt skorna , slutat jobba , sol ute ,  äntligen får jag några veckor sommar lov, & imorron drar vi till luleå ! GILLAS

Ska slänga i mej lite mat sen dra jag mej ner till joanna och har en mys kväll med ansiktmask , hårinpackning, måla naglar och kolla i tidningar , visst låter det mysigt ? ♥
Precis vad jag behöver iaf.
Ska se om ja hinner packa lite mer till imorron också och tå bort från köket....Tänkte vara snäll med mamma och pappa när dom kommer hem imorgon (A).

PEACE



It's a new day


packat lite smått.
klippt gräset
duschat
solat.
ätit

Och nu ska jag bara gå och fixa till mitt hår för det ser förjävligt ut sen drar jag och jobbar mina absolut sista timmat för detta sommar lov !

Lev ditt liv så lever jag mitt

Gick och la mej i sängen och såg  2 and i 1/2 men men somnade nästan direkt...Tur att jag hade släckt ner och låst dörren innan de.Har sovit nästan 12 timmar och det känns great nu för min förkylning är nästan bortaa och jag lovar , sömn är bästa medicinen till frisknad ;)
 
Hur som helst så lyser solen ute så tänke sätta mej ute på altanen och käka frulle sen steka och försöka få lite färg, hade lovat att klippa gräsmattan också så det blir att ta hand om de också. Måste skynda mej nu för jobb väntas kl 3 !
Puss♥


JAG SAKNAR ER ! ♥













♥♥♥♥♥

uttråkad...

summer

Efter att ha lagat mat så har jag hunnit städa, tagit bort i köket , ta bort tvätt, röjt lite på min rum och efter de så hade jag inget att göra så loggade in på polyvore.com och slängde ihop denna sommar outfit ;)

laga mat ?

tjenare !
Nu är det bara att ända pass kvar för mej !!!!! troligtvist (A) Känns hur skönt som helst.

Iaf så fick ja leva på jordgubbar och en drickyogurt till lunch så kan ju medge att det börjar kurra i min mage lite nu...Och eftersom jag är ensam hemma så måste ja laga mat själv. Frågar är ju bara vad. Ingen mjölk har vi hemma och jag driker inget annat än mjölk till mat. Ska väll gå och kolla vad som finns i kylen, blir nog nå enkel svenne mat som makaroner och korv. Lätt att laga och snabbt. Jag som har mvg i hk.......ojojoj

Puss

rosa is the shiit

Ska bara måla mina naglar sen blir det att gå och lägga sig och sova så jag blir frisk. Jag bombar med vitaminer osv och sömn så hoppas det går över innan torsdag !

Kom på att jag har inte har gjort nån lunch till imorrron heller - bra elina ! Får väll svälta imorron då ;P
Godnatt mina sötnosar ♥

Favorit musik

 
kleerup feat lykke li - Until we bleed 
Sean kingston - I'm at war 
Akon - come back 2 me
Kings of leon - sex on fire 
Kristina DeBarger - goodbye
Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher
Sean paul - so fine
Jeremiah - birthday sex
Erik hassle - the thanks i get
Cidinho & Doca - Rap Das Armas
Promoe - svennebanan
pitbull feat lil john - i know you want me
Michel jackson - they don't care about us
och självklart ALLA lorentz &M.sakarias låtar ;)


Som har gjort mej till den jag är

Har varit i boviken idag som sagt , men påvägen dit så hände de en liten olycka ;) ...löstes ganska fort men direkt vi kom dit så gick solen i moln så det var inte så speciellt varm.

mamma och pappa drog just till stugan så jag blir ensamm hemma hela veckan , och på torsdag drar ju jag till pite och är där tills på söndag.
har just tagit en dusch och funderar på att lägga mej och se en film och bara ta de lungt för jag är inte helt friskt , är jävligt förkyld och jag har inte tänkt blir sjuk nu när vi ska till luleå osv. Dessutom så väntas jobb imorron bitti också det passar bra.
Vi höres ! ♥

Let's do it



godmorgon alla ! allr bra ? för mej är et toppen, ledig hela dagen och jag vaknade till sol !!!! Det är blå himmel och ca 20 grader ,gissa om det är efterlängtat ? ;) Blir förmodligen att fra till boviken med joanna och mathilda idag...men absolut inge bad för min del =( är dyng förkyld....
Nu ska jag ut igen. Puss

Fräsch


lorrelight & Marty


Lyckades filma lorentz &m.sakarias på pdol lite så här har ni ;) Ni kan ju gissa vilken stämning det var att stå där i publiken och framför allt längstfram.Galet bra dom är !!!

finns så många platser i världen att se

Tjenare !
Har legat och degat i soffan hela dagen , jag övertalade pappa att skjusa mej till hemmakväll och hyra lite filmer åt mej.Har sätt två filmer , 8 mile och shooting dog trorjag dom hette.Båda två var riktigt bra.
Har inte haft så mycket bättre för mej så lika bra att bara ligga och chilla när det är sånt här väder ute. Är riktigt jävla less nu. Känner oxå att jag håller på bli sjuk så var skönt att ta det lungt. Min hals mår som den förtjänat att göra efter PDOL.

Med ikv så blir det en typiskt söndags mys med pizza , film och vänner.Ska träffa sofia och emilia kl 7 på junibackens pizzeria och köpa pizza sen dra till sofia och mysa och se film.Är dessutom ledig imorron så ändast två pass kvar för mej ;) Så jag hoppas på jävligt bra väder på det som är kvar av denna sommar !!


Är jag förvånad ?


Gick in och kollade på lorentz & sakarias hemsida och så såg jag detta.Jag och emilia som står längst fram och skriker rösten av oss.....


10 timmars jobb

hej ! har jobbat i 10 timmar ni och jag kan ju medge att jag är rätt så trött.Men bara mån , tis , ons kvar sen får jag mitt sommar lov ! och mina pengar (A). Iaf så åker jag och emilia upp till luleå på torsdag och är där tills på söndag. Torsdag kväll är det RIX FM festivalen sen fre- lör är det luleåkalaset som gäller. Ska bo i en lägehet där under dom dagarna Så det kommer blir as nice.

Är jävligt sugen på att fara till karlskoga på Putte i parken  och se lorentz &M.sakarias igen. Men det är nu samtidigt som Luleåkalaset så det blir inge av. Får väll nöja mej med att ha sätt dom 2 gånger nu i sommar.
Ska käka nu sen blir det chill hela kvällen med mor och far , det var en evighet sen jag var hemma under en helg.
Puss ♥

fredag

 Det känns verkligen som en lördag idag , det blev fel i min hjärna när jag hade så kul som jag hade igår. Sånt brukar bara bli på fredagar&lördagar.
Hur som helst har min kväll spenderats med emilia , hon fick en ny cykel idag så hon ville inväga den så vi cyklade upp till maxi sen for vi hem till mej och såg nån film på 1an.
Förövrigt är jag avensjuk på alla som är på pdol ikv men visst , det går inte toppa det vi gjorde igår för det bara bara sjuk ! ;) Hoppas verkligen att det regnar där ikv (A)
Är rätt så sliten från igår och jag ska upp och jobba imorron kl 8 så jag funderar att lägga mej kolla igenom H.M höst katalog , sounds good ?¨'
Godnatt♥


BILDERNA FRÅN GÅRDKVÄLLEN



Och ja , det finns en bra anledninge varför vi stavade fel ;)







Tsatsiki !! visst är det likt ?












Puss lozo ♥


Ni kan ju gissa hur lyckliga vi var ♥!

PDOL !!!

Godmorgon ! Går dagen var hela jävla otroligt !, jag kunde verkligen inte sluta lee och det kan jag fortfarande inte.Så sjukt roligt det var. Började iaf att vi åkte buss dit vid 2 , gick på stan och kollade  festivalenområdet , åt osv sen gick vi till scenen där lorentz& M.sakarias spelade , gick dit i god tid så vi fick bra plats( längst fram ), sen så träffade vi petra och hanna som var precis lika glada och peppade som oss , och medans vi väntade så började vi snacka med en scenavakt kille som var as lik tsatsiki , som vägrade ta kort på oss. Sen var det dax för dom att komma ut på scenen och då började de jublas vill ja lova.Just före dom kom ut så såg jag marty bakom scenen så jag började skrika och vinkade till han och han vinkade tillbaka ! Skrek/sjöng som en galning hela tiden igår och nu har jag typ ingen röst och har ont i halsen. Jag och emilia hade skrivit Lorentz & M.sakarias i våra händer så vi stod och höll upp våra händer hela spelningen.G A L E T vad bra dom är ! två jävligt snygga bröder som kan sjunga , blir det bättre?
När dom hade spelat klart så gick vi och snackade med vakterna bakom scenen och så gick dom och hämtade lozo och marty till oss , stog där och tog massvis med kort med dom och kramar autografer och sen stog vi där i 20 min och bara snackade och dom är hur trevliga som helst ! Sen så skulle vi köpa t-shirtar av dom men dom hade inga där så vi fick deras managers nummer och sa att vi skulle ringa om en 1 timme , vi ringde och gick och satte oss utanför skoogs hotell där dom bodde och väntade , men sen så svarade dom inte men helt plötsligt så såg jag lorentz och deras DJ komma och gå på gatan  och dom kände självklart igen oss så vi blev erbjudna att komma upp på deras hotell rum och få våra t-shirtar men vakterna var så jävla sura så det gick inte , ist gick dom upp och hämtade t.shitar åt oss och då blev det självklart ännu mer kramar osv. Sen så gick vi till karusell området och då stötte vi på sakarias och den andra snubben och blev tillfrågade om vi ville åka radiobilarna med dom men dom hade just stängt. Gårdagen var så sjukt roligt iaf !  Andra gången jag ser dom i sommar live och jag lovar dom blir bara bättre för varje jävla gång !

Bilderna kommer sen , ska hoppa in i duschen nu för snart kommer emilia hit ! PUSS ♥

 

NU BÄR DET AV !!!!

ALLT JAG HINNNER SKRIVA ÄR ATT JAG HUR JÄVLA TAGGAD SOM HELST OCH JAG KAN ALLA LÅTAR OCH JAG KOMMER INTE HA NÅN RÖST KVAR I NATT.


OCH & EMILIA KOMMER LEVA SOM GUDINNOR !♥

Nu ska ja dra till bussen , ha det bra men ni kommer aldrig ha det lika bra som ja kommer ha de ;)

En natt i stan ,de dax att dra

Mina ögon orkar inte hålla sig öppna länge till och det är nog ett bevis på att det är dax att gå och lägga sig. sovde max 4 timmar förra natten och steg trots allt upp kl 8 imorse.
Ska sova min skönhetssömn och ladda upp med nya 100 % nya battierier så jag orkar med en heldag/natt i piteå imorron.Far dit vid 2 tiden så jag skriver innnn jag far ! ♥

Var tvärt ute för ett tag sen och himmlen var alldeles klarblå så det blir förmodligen bra väder imorrron också ! Inget kan gå fel nu , taggad till 1000 och livet leker.
IMORRON KÖR VI EMILIAA ;)




HAHHAHA var bara tvungen...


KUNG !


HAHHAHA var bara tvungen...


KUNG !


Det gör ont i mitt ♥ att se sånt här


Du kom som en ängel ♥

Är hemma ensam och jag har inget att göra......Har suttit framför datorn länge och kollat på varje jävla blogg som är intressant och några till. Tro nog att jag ska gå och lägga fram alla saker jag ska ha med mej imorron och våga mitt hår. Kommer minst ta en timme ! ´men då har jag iaf nått att göra ;)


Fira för gamla dar

Hittade inget jag ville ha på stan så ikv blir de att rota igenom garderoben ikv och kolla om jag hittar nått att ha på mej imorrron.......GAAAAAAAAAAH blir galen.

Dead and gone

igår kväll så var jag förbi joanna en tag, kom hem lite sent & sen när jag hade lagt mej så kunde jag inte somna , somnade inte förrän kl 4 kanske. hade ställt väckaren på 7 men när jag vakna så var den 8. Skynda mej på mej kläderna och störnde i mej en macka. Sen så var de där ju med att ta sig till jobbet så snabbt som möjligt när man har försovit sig....Min cykel hade tappap kedjan & de hade jag inte tid att laga , så då blev det marielles cykel och hon hade borta nyckel.YES.
Gick jätte trögt att sälja idag också....Men har Max en vecka kvar nu !!!

Ska bara fräscha upp mej sen dra jag ner på stan och se om jag hittar nått nyttt att ha på mej imorron på PITEÅ SUPER OCH SPYR som en pansionär sa till mej idag ;)


2009 baby !

tjenare !  idag är det regn och jag börjar jobba om 1 timme....det gillas inte att jobba när det regnar men det är bara att härda för tid är pengar ;)
Sov till 12 sen efter de har jag inte gjort så mycket, är inte så bra humör när det är sånt här väder och jag kommer bli så satans jävla förbannad om det regnar på torsdag , bara det inte regnar så kommer allt bli kung !
Peppad som få !
Nä nu ska ja måla mina naglar sen dra mej upp till maxi !
Pusss

Torsdag !!!!!!!!!!!!!!!!


NYTT I GARDEROBEN !


HJÄLP MEJ !?


HISS ELLER DISS ?

Its sucks

Har suttit och nött lorentz&sakarias låtar hela kvällen och det är nog dax att gå och lägga sig nu för mamma och pappa har semester nu så kommer inte få några sovmorgonar härdan efter :(
Ska försöka hinna ner på stan innan jag börjar jobba så måste ändå kliva upp i tid, sov gott ♥


SVARET TILL BABYMJUK HUD !




Smörj in din hud med natusan baby oil och jag lovar din hud blir mjuk som en babyrumpa !


Tatuering

Ja nu var det här med tataueringar igen , jag har ju fått lov att tatuera mej nu i september ( Födelsedagspressent ). Har vetat vad jag vill sen ett år tillbaks , 3 stjärnor på skuldebladet som står för mamma , pappa och syster. Dom är stjärnor som lyser upp mitt liv och är mycket betydelse fullt för mej.
Men nu har jag börjar funderat lite , skulle även vilja skriva nått betydelsefullt mitt på ryggen längst upp. Det finns en fördel att ha på ryggen , de är att man kan täcka den när man vill.Och nackdelen är ju att den inte syns så ofta om jag har på skuldebladet. Självklart vill jag att den ska synas eftersom det är nått jag är stolt över.

Jag måste välja ett ställe för jag tycker det blir för mycket att ha på båda !


Ungefär där skulle jag vilja ha den då men sjävlklart nån annan text !

och sådär ungefär men stjärnorna , men bara 3 !

Så snälla hjälp mej , vad är snyggare? Nacke eller skuldeblad ?

God damn .....


Jag ♥ träningsvärk

har legat och slappat hela dagen så kände de var dax att röra på döfläsket , så drog på mej träningenkläderna och for ut och sprang i 50 min, och när jag kom hem så satt på musik och gjorde massa övningar för låren och rumpan & jag känner av de redan nu så längktar inte till imorrron ! = träningsvärk som fan.
Ska sitta och nöta lorentz&M.sakarias låtar nu , vill ju kunna dom helt och håller när jag står längst fram och skriker som en liten tjej;)
Pusssss ♥



PDOL

FANFANFAN JÄVLA SKIT !!!!!

HOPPAS DETTA LÖSER SIG......

i will belive it

jaha söndag idag då , gud vad fort dagarna går! Blir nästan lite rädd. Iaf så vaknade jag vid 1 och gick ut och la mej på studsmattan och läse en bok men han inte ligga så länge innan solen gick i moln.Känner mej lite sliten idag så funderar på att lägga mej och se en film och sen i eftermiddag ska ja ut och springa.
Vi höres ! ♥


Flashbacks

Tillbaks till gothia igen... Brazzarna kom till final men förlorade på straffar. Tycker det var lite småsynd. Tänkt så roligt om dom hade vunnit andra året i irad. Blev skit glad när jag som dom på tv, nästan så de kom nån liten tår.Så sjukt mycket minnen från den veckan.Bästa veckan ever !
Nästa år är det jag och brudarna som åker ner till gbg när det är gothia veckan ;) ♥
 

Minns de som igår

like it was before

Det som hänt i ikv är väll inte så överdivet mycket , for till trästocks och såg veronica men efter de var de som dött och allmänt drygt där. inget som hände så jag emilia och vicke bestämmde att dra hem till mej ist där vid 11 så vi satt oss och såg norbit , as rolig film. Iaf var det  några tjejer som var helt jävla g a l n a  i publiken precis där vi stod, puttade och började typ slåss. Var ca 7000 som var där och såg hon och hon var riktigt bra live men miss li var bättre ;)
Ska lyssna på lite musik nu sen blir det att sova , är ledig hela dagen imorgon också så hade tänkt ut och löpa.


gammal sång

Ska hoppa in i duschen sen fixa mej för ikv blir det främmade och surströmmingmiddag ( inget för mej ) och för mej blir de nått annat gött.
Efter de så drar jag ner på trästocks igen med emilia, vicke, sofia osv, ingen mindre än veronica maggio spelar ikv kl halv 9.
Vi hade iaf tur med vädret, sol med moln och ca 20 grader , de tackar vi för !♥

Även mycket trevligt att ni kommenterar mer nu , det var ju hur många som helst som hade gjort de idag , super roligt !

Hörs lite senare.


Come to mama


Stadsfesten












Lördag

Pappa kom in och väckte mej kl 12 och på 5 minuter hade jag klätt på mej och satt upp håret och hade satt mej i bilen , pappa skulle på bolaget så jag oh syrran gick åh köpte mjukglass , Glass och varmkorv till frulle- nyttig tjej !

Blev inge fint väder idag så blev inge solning, ist ska ja sitta inne framför datorn och ta bort massa bilder, filmer och massa skräp. Datorn är fan överfull. Går inte ens att bränna filmer nu ;O
Vi hörs ;)


You make me feel like oh boy

Komme hem från trästocks för ett tag sen , det var liteee små drygt men det var en hel driva med folk man kände så det blev att snacka en hel del. Miss li såg vi ju också och hon var mycket bättre än förväntatat ! Skit grym ju.Har bara lyssnat  bara på 2 av hennes låtar nån enstaka gång så henne blir de att lyssna mer på!
Var som ingen annan artist som var värd att se , vi gick thaiwok ist , nattemat glömmer vi ju ej!
Efter de så cyklade vi hem och nu sitter jag här , ser ut att det ganska bra väder imorron så vill ju inte sova bort hela morgondagen så ska gå och lägga mej nu , Godnatt ! ♥

Och till alla er som undrar - JA SKORNA FINNS KVAR !


Trästocks

Har gjort mej klar nu och ska dra till trästocks med rebecca och lisa , Miss li är ju ikv och henne vill vi ju se ;)
Vi ses väll där ?
Ha en bra kväll ! ♥


No you hang up

Igårkväll: så var jag med emilia , fanny &rebecca och vi drog jävligt långt ut till buschen (kusmark) till vicktor och hängde där hela kvällen med fotbolls matcher från gothia och godis.

Idag: har jag jobbar tills nu, SUPER ROLIGT !!!

Nu: Blir de att sova ett tag , blev lite för sent igår kväll......

Ikv: inte riktigt planerar ännu men trästocks eller umgås bara hemma


Min lediga dag.

Jag hatar telefon försäljare ! Jag blev väck av att det ringde imorse kl 12 och jag orkade inte gå upp för att svara för jag trodde det var mamma eller pappa som ringde hem för att väcka mej.
Det ringde minst 20 signaler...Blev tokig så gick upp och svarade men då la dom just på. Gick och kollade på telefonanitan '' Skyddat nummer ''
iaf så snörde jag på mej några kläder och drog till rebecca och såg matcherna från gothia , Och gissa. Det var våra brazzar som spelade!!! Hur roligt som helst att få se dom igen. Dom vann mot AIK med 2-1.

Sen så drog jag emilia&fanny hem till mej och käkade nudlar, for på maxi och köpte kladdkaka.
Dom for hem och jag for till expert och lämnade in min jävla mobil , dom sa förra gången att jag skulle få en annan model när jag lämnade in den nästa gång men det fick jag inte. Fick en gammal jävla nokia som jag inte ens kan med. Skulle ta 2 veckor att avgöra om jag skulle få en ny eller inte. Kommer inte att sms med folk för tar en evighet att skriva.

ikv så ska jag till boviken och grilla/spela vollyboll med mina tjejer , måste skynda mej så vi hörs sen !



♥♥♥

What ever

Satans vad vädret har ändrats idag ! Det har åskat som bara den , typ första gången jag blev rädd för åska(A)
har iaf slutat och nu är tjejerna påväg hit för vi ska se film, har som inget mer att skriva så skriver sen.
Puss ♥

vad hände med vädret ?

jag gick och köpte mat och när jag var på väg hem igen och var 20 meter från huset så började de regna :O , och när ja kommer innan för dörren så börjar de spöjävla regna. Satans så tur att jag hann hem innan de där.
bara hoppas på att de slutar innan jag börjar jobba :P


Förövrigt så har min mobil gått sönder ännu mer , gick inte att ladda i morse så nu laddar jag i datorn.
Jag är jävligt less nu så imorron åker den i på lagning !


Inte ett moln så långt ögat kan nå.

Det är 22 grader ute så nu kan ju gissa vart jag ska befinna mej idag ? ;) - absolut inte inne vid datorn.


Situationen är så sjuk

Har inte varit så duktig att skriva men jag har fullt upp med jobbet sådär har ni anledningen...Men det var inte kul att jobba idag , 25 grader och jag stod i skuggan fr¨ån 8 till halv 4. Folk måste ju tro att jag är rädd för sol för jag hade på mej svart byxor och en svart hoodtröjja medans andra kom med shorts och linne.Kan lova att det blev rätt så varmt med de jag hade.
Var helt slut när jag komme hem iaf , komme i säng lite för sent igår så var fruktansvärt att komma upp i morse.Så gick och vilade ett tag sen så for jag och mamma till mormor och hämtade lite saker.Och efter middagen så for jag ut och prövade mina nya löpar byxor. 45 minuters löpning och det kändes riktigt skönt efter.
Ist för att skriva hur min kväll sätt/ser ut så får ni se den genom en bild ist.


Och en bra film och en kopp te. Me like ♥


Ciao


Boviken

såg att det inte blev mycket skrivet för mej idag...Har inte varit hemma så mycket.
Jag emilia, rebecca och fanny for iaf till campingen men där var det helt dött , eller bara sma barn.Så vi bestämde oss att fara till boviken.For hem och hämtade filt , dricka , kubb och boll sen drog vi på maxi och köpte lite saker.
Sen så komme lisa, julia och ida också och då spelade vi vollyboll , vi var inte bra och vi körde inte seriöst !.Men kul hade vi också.
Satt och myste och snackade lite skvaller , sånt som tjejer gör ;)
Drog hem tidigare för jag ska ju upp och jobba i morron så ska gå och sova nu,
PEACE


Låter bilden tala för sig själv.....
Bild från i fredagskväll


Hungrig som ett djur

Internet krånglade imorse för mej så det blev inget skrivet för mej , hur som helst så har jag varit på stan med emilia hela dagen och jag köpte ett par löpartights , (äntligen ! ) så hade inplanerat att jag skulle ut och inviga dom ikv eller ja nu före maten men är så förbannat hungrig så det pallar jag inte med.Och efter blir för sent för ikv ska jag, fanny, rebecca & emilia dra till campingen och ragga upp några norskar ;)
Så löpningen får bli imorron kväll ist ! Jobbar förmiddag i morgon. Torsk till middag och minst 40 innan de är klart , Gillas inte !

För ett år sen så...

Befann jag mej i göteborg på gothia.Och nu är mitt lag som jag spelade/ spelar med ( vet inte hur jag vill ) och en fågel viskade i mitt öra att dom bor på samma skola som vi och Cruziero är där i år igen...och bor på samma skola igen.
Det är så fel.Dom ska inte bo på våran skola och brazzarna ska inte vara där.Är så förbannant sjukt jävla avensjuk så skulle kunna gå ut och bara skrika och skulle gärna vilja kasta sönder en glasvägg på busshållplatsen.

Gothia veckan är det bästa jag varit med om i mitt liv , går inte förklara för det var helt sjukt roligt.En oförglömlig vecka.
Och det som gjorde det bättre var att vårt lag hade så förbannat bra sammanhållning , vi gick och sjung massa norrlandsvisor när vi gick hem från invigningen i säkert 40 minuter.Det är massa sånna små saker som man aldrig kommer glömma.
Allt var magisk , det fanns ett leende på mina läppar hela veckan och det mer människor än mit lag som bidrog till de.Tills vi skulle fara hem....efter att ha lärt känna människor på en vecka och som man vet att man aldrig kommer få träffa igen. Det var då tårarna började spruta. Det var fruktansvärt att sätta sig på bussen och börja resan hem till tråkiga skellhell.

Jag hann iaf ta förväl av brazzarna ,kram och tår kalas i spårvagnen.Minns ett ögonblick när jag stod på ullevi och fick ögonkontakt med  M och vi stod och kollade på varann i en evighet och när han satt sig i bilen utan att säga nått så kunde jag verkligen inte hålla inne tårarna.Det gick bara inte.Det var då det brast för mej.

Utan alla tjejer i mitt lag så skulle de inte ha varit sådär roligt, MILAN TJEJER JAG SAKNAR ER !!! ♥
















Alla små saker som att jag satt och flätade allas hår varje dag , gick med dom på stan , åkte på liseberg , gick och sjön ramsor som '' alla som har en ren klappar nu '' satt och snackade med brazzarna , peppade inför match och DISCOT gjorde vår sammanhållning bättre än aldig förr och jag vet att dom som är där nu kommer aldrig komma upp i vår nivå.Dom kommer inte att klå de som vi en gång hade.
Hörde att discot är inställt i år och det är jag så jävla glad över för då missar dom de (A) För discot var G R Y M T .

JÄVLAR VAD AVENSKJUK JAG ÄR!



´
 

its hurts to miss you....

Visste ni att...



Detta har jag varit med om ett antal gånger , jag har kommit på min mamma flera gånger och jag tycker inte de är ok.Direkt hon får chansen så kollar hon. Mina sms är väldigt intressanta tydligen. Det är min mobil och jag har mina saker privata saker där som ingen annan ska kolla på utan att fråga.Vi barn har väll också rätt till ett privat liv :O ?
Skulle aldrig falla mej in att ja ska gå och kolla i deras mobiler...väldigt lågt av hon.
Detta är inte OK !

Breathing your love

Ni får ursäkta för dålig uppdatering , jag jobbar som en galning ! Men när det är sånt här väder så är jag bara glad att jag jobbar för pengarna rullar in i full fart ;) I like it.
Slutade vid 6 sen så var jag bara hemma i några minuter sen så stack ja och emilia och solade på Suntun och köpte våra biljetter till PDOL!
Ska gå och duscha nu men skriver mer sen, puss


Now its done

Nu är biljett köpt !
Och det smids planer och det kommer bli jävligt kung ! ♥
Elina+ Emilia + lorentz &M.sakarias = inte lugnt för 5 öre

Om 11 dagar så smäller de...

Fast car

Har nästan just kommit hem från umeå , och vi komme inte tomhänta hem vill ja lova. Vi fick med oss en volvo V70 !
Känns super skönt med en ny bil faktiskt , roligare att åka bil nu näre är bra ljud (A)
Fick ju öven lite tid åt att gå på stan så jag fiick med mej lite saker hem , kan visa imorrron är rätt så trött nu så det blir väll att gå till sängs snart för jag har jobb som väntar i morron 11.00- 18.00.
Hälsade på lite släktingar som jag inte träffat på evigheter så det känndes också toppen !
skit samma nu säger vi godnatt så hörs vi imorrron ! ♥


Me like




Ska bara ladda in några låtara i ipoden sen är det nattinatti för min del så hörs vi i morron kväll ! ♥
Puss

until we bleed

jag har haft otroligt kul ikv , det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde i kväll.Vi träffades iaf på maxi där vi 9 ´just innan dom stängde sen så satt vi oss utanför och smide planer inför pdol osv.Sen när maxi hade stängt och vakterna hade farit så hoppade jag in i kundvagn som vi körde runt me , emilia och fanny körde in i stolpar och trotoarer och ojj vad vi skrattade. Sen så körde dom i  vagnen där alla vagnar stå igen och jag satt i fortfarande i och dom låste fast vagnen med en annan så där satt jag inlåst. Svårt att förklara med ni ska få se bilder sen ;)
Hände även en olycka med mopparna men de är sånt som händer.Det gick bra så ingen fara.Sånt som man lär sig av.
Efter de så for jag hem för hade tänkt de skulle bli en tidig kväll för imoron blir de att gå upp tidigt...Vi ska nämligen till umeå och köpa en bil och hälsa på lite släkt.Lite shopping kommer de förmodligen också att bli (A)
Kommer nog inte uppdatera nått imorgon förrän på kvällen nån gång när ja kommit hem.Kanske hinner med att inlägg på morgonen innan jag far men de tvivlar jag på.


Michael jackson 1958- 2009


Jag riktigt less på att höra allt tjafs om hans hudsjukdom eller vilken religon han tillhörde,Spelar absolut ingen roll om han tillhörde islam eller kristendomen för det gör honom inte till en bättre eller sämre person eller artist.
hade inte spelat någon roll om han hade varit svart eller vit , det som har spelat roll är hans musik.
Tycker bara att vi ska hylla honom för den otroliga människan han var , och den begåvningen han hade turen att få. Så sjukt bra röst och otroligt bra på dansa! Han kommer hursom helst finnas i våra hjärtan.Det är han värd.
Jag tycker också att det är rätt så synd att folk har fått upp ögonen för michael nu efter hans död och inte tidigare.Att ingen har sätt vilken gåva han hade.
Det kommer aldrig finnas någon som honom någonsin igen så tycker det är viktigt att vi minns michael jackson- King of pop !



They don't care about us

MIN FAVORIT LÅT !


Han gjorde så sjukt många bra. Här är några.
Bad
Smooth criminal
Black or white
Man in the mirrow
Beat it
Make me feel
Thriller
Billie jeane


TITTA VAD JAG HITTADE PÅ FACEBOOK!



En kille som jobbade på hotellt när vi var i turkiet hade hitta mej på facebook och hade skickat en vännförfrågan till mej och när jag kollade på hans bilder så såg jag denna !Jag minns det som igår, jag hade varit upp på '' scenen '' och dansade turkisk folkdans med all personal.Sen så kom hanifi ( Han heter de ) som höll om mej och hans kompis sprang och hämtade kameran och tog kort på oss. Denna bild är alltså tagen med hans egen kamera.Och jag har bara sätt den en gång förr , han satt och visade bilen genom webben på msn och ni kan ju gissa hur bra man såg då ?`
Fick tårar i ögonen när ja fick syn på bilden , hade det så sjukt kung under dom två veckorna jag var där och jag länktar tillbaks hur jävla mycket som helst !  Det är ändå två år sen vi var där och dom kommer fortfarande ihåg mej. Skickar gulliga sms och pratar med mej på msn.Jag har lovat dom att en vacker dag kommer jag och hälsar på igen ! ♥


Sen så hoppas vi att det går vägen med våran resa nästa år emiilia , runa & malin  ♥









Utlandet ?- Ja tack !



Skulle jag inte tacka nej till !

Ändrade planer!

Jag skippar stan och drar till boviken och kollar på beach fotboll ist med emilia , fanny , sofia och rebecca.
Måste skynda mej nu, Vi hörs sen ♥


V 36......



Lagomt till min födelsedag som är i September

SVAR

Anonym:
skriv upp vilka du ska gå med på handels!:)


Jag vet inte med vilka jag ska gå med än , klassen får vi väll veta snart skulle jag tro.Det var min pappa som hade sätt alla klasser i en tidning.

Life is wonderful

Jag bad min lilla syster komma och väcka mej kl 10 men det hade hon helt glömt bort & då kom hon in där vid 11 och frågade om jag ville följa mej ut och springa ....njaa asså det är ju lite trögt för sånt på morgonkvisten. Så det blev inget av med de.
Det är ju beach fotbollen idag i boviken , vill dit men vill ännu mer på stan.Det är så få gånger ja kommer kunna fara ner dit. Fick veta i veckan att vi kommer typ att jobba tills skolan börjar om. Och tänk jag började 2 veckor för skolan hade ens slutat så har typ jobbat 12 veckor då. Kanske inte det roligaste att jobba en hel sommar men jag har faktiskt  tid att göra roliga saker oxå , och vem äre som kommer ha mycket pengar efter denna sommar ? ;) - JAG
Utlandet here i come baby !



Hate this part

Mamma och pappa frågade när jag kom innan för dörren nyss om jag var blöt och mitt svar va '' Nä jag ärgenomblöt''  ( jag cyklade ) jag är kall och mitt hår är blött så tänkte he in en hårinpackning och sätta mej och mysa framför tv med naturgodis.
Vad finns det att göra regniga dagar som denna förrutom film och dator ? =/



tomt i mitt huvud just nu....

Nu kan ja känna mej duktig , har varit ute och gått i en timme. Ska bara slänga i mej lite mat sen ska jag fara och jobba.
Har som inget att skriva så vi höres ikv !
Ha en nice dag.


So fine

Skäms över mej själv nu , jag är så jääääääävla dålig på att få mej upp på morgonen. Jag hade bestämmt att jag skulle stiga upp tidigt för att jag skulle gå till stan och sen sola där men inte fan hinner jag de nu inte.....får bara bli en prommenad.
vi hörs innan ja börjar jobba.

CIAO

Jag är fri

Jag hann aldrig sova innan jag drog till emilia och jag har verkligen kämpat för att hålla ögonen öppna tills nu , for hem vid 10 från emilia och direkt när ja kom hem så la ja mej och såg SYTYCD och nu jag tror nästan så det blir att sova nu på dirren , hade tänkt gå till stan och sola innan jag börjar imorron kl 3 =)
Hade faktiskt tänkt att skriva ett långt och djupt inlägg men det blir inte ikv, blir en annan dag.
Sovgott ♥


Den stora dagen ♥

 Jag är så grymt trött nu , låg och såg på tv om mickeal jackson lite för länge igår natt....När jag slutade så stötte ja på joanna och fanny så vi tog en glass och satte oss ner och snackade.
Ska slå i packetet till emilia och städa mitt rum och sova ett tag om ja hinner sen dra ja till emilia och käkar pizza med hon och vicke sen ska vi fira emilia med tårta och hela faderullen ;)
Vi hörs ikv !

Peace



GRATTIS GUMMAN 16 ÅR IDAG !

Livet är inte rättvist

Har varit hos emilia hela kvällen , mitt hår är iaf slingat nu & det blev an aning gult men får bleka det en gång till senare.Håller på att göra en sallad till lunch imorgon och sen ska ja krypa ner i sängen och se om michel jacksson , fattar fortfarande inte att han är död ?! finns ju även vissa som tror att han fejkade hans död. Han begravdes idag i en guldkista och säkert en miljon människor i publiken som såg begravningen.
Vi får snacka mer om detta imorgon.

Och med detta säger jag godnatt ♥

@emilias place

Har just slingat emilias hår klart och nu har hon just börjat på mitt och tycker rent synd om hon för det tog 30 min att ta ut slingor på emilias hår och det tyckte ja tog långt tid och de kommer väll ta dubbelt så lång tid på mitt tjocka långa hår.
Men blondt ska he bli så ;)
Om man slitter och lyssnar på lorentz&M.sakarias så går tiden fort ju.


Kärlek ♥

Står på toppen av ett höghus

Ställde väckaren kl 10 imorse men låg och snoozade till kl 11 nån gång , tänkte att jag ska få mej upp i tid och fara ner på stan ist för att ligga och sova bort min lediga dag. Blir väll inte att komma ner på stan förrän 2 nån gång iaf.
Ska städa mitt rum lite också , mamma är och klagar på att det ser ut som en svinstia men vafan det är jag som lever i de och inte hon så varför bryr hon sig ens.

Imorrron är det är en stor dag , kan ni gissa vad som händer då ?
EMILIA SUNDBERG FYLLER ÅR !!!!
Så ska ner på stan och försöka hitta en pressent åt hon men det är inte det lättaste precis , ska göra mitt bästa !

PEACE


Make me feel

För en vecka sen var det 30 gader här i skellefteå och nu är det 10 , vilken skillnad ! Det är ju bara skönt att stå och jobb i sånt här väder då slipper ja må dårligt över att jag missar alla soliga och fina dagar.
Det regnar dessutom ute nu och tycker det är super mysigt att bara vara hemma och pyssla på själv. Se film, lyssna på musik , städa och fixa naglarna osv.
Är ganska frysen efter att ha stått ute i 6 timmar så hade tänkt ladda hem en film och sätta mej med mitt gosiga täcke och en kopp te. De e nice.
Ledig imorgon dessutom.



jävligt skön låt

Åt helvete med himlen

Har suttit å lyssnat på lorrelight och sakarias hela morgonen och ja blir ju bara mer pappad för varje låt att se på dom på pdol. Fett niceeeeeeeee ;)
Har iaf laddat ipoden med go musik nu och ska börja dra mej mot jobbet.
Brudar nått ikv ? slutar 9 så hör av er ! ♥


                                                      
Mannen du e grym ;)

My crew



Ni är som luften, omöjlig att leva utan.
Ni är som solen, lyser alltid upp mitt liv.
Ni är som himlen, alltid där.
Ni är som månen, alltid lika vackra att se.
Ni är som en dröm, för bra för att vara sann ♥

Händelserik helg

Det har varit en  mycket händelserik helg må jag säga , både bra och dårliga saker har hänt eller mest onödiga saker.
Har sätt både lorentz & M sakarias , och darin live och dom var grymma ! Så jävla mycket bättre live.Det är fan ett MÅSTE att se lorentz& sakarias igen, satans så kul jag hade. bara synd att emilia inte var där =(
Fick iaf autograf av lorents på min arm och en kram genom stängslet , fick även darin Zanyars på ett papper.
Det blev inte nå karusell åkning för mej iår , lika bra de för då hade jag säkert spytt. Träffade massa med trevligt folk och hade riktigt kul.


Vaknade kl 12 nån gång så gick och duschade dirkt sen for ner på stan och hämtade min cykel på polisstationen, sen så har jag jobbat från 3 till halv 6 och jag är fan hur jävla trött som helst nu så blir att ta det lugnt ikv.
Ska nog lägga mej och läsa chic ;)






Bilder från stads kommer sen ;)

NU ÄR DET IGÅNG !



                                              
NU KÖR VI !!!!!!

Vi är på gång vi är laddade vi är tända !!

Blev väckt kl 11 imorse så gick upp och åt frulle sen så gick ja och la mej och sov igen  - tills nu. Behövdes iaf för jag kände mej rätt så sliten i morse , men nu är jag fulladdad med ny energi !
Vi träffades alla på stan ( jag, emilia, runa & malin) sen drog till nått ställe och satt där och taggade och vi hade planerat att se hassle som började kl 9 men dom andra brudarna tjorvade så jävla mycket så vi kom in på området när han spelade sista låten , hade gärna sätt alla låtara men som sakt kommer se han 2 gånger till isommar !!
Efter han hade spelat så kom han ner och gick ju självklart dit och sa hur jävla kung han är ,  fick två autografer och 3 kramar och bilder av han så ni kan ju gissa hur glad jag var då ! Jag hoppade och glädje ochde var typ på väg att komma nån tår för mej.
Jag och emilia hade tappat bort runa och malin så vi gick runt och strosade sen så impuls gjorde vi en tatuering , vi gjorde en likadan på samme ställe.
Sen så var det dax för Ledin och då var ju självklart emilia borta , jag runa och malin stod i mitten nånstans och det var rätt så många som hade sätt oss på tv.Helt vilda var vi iaf.

Kan ju sammafatta kvällen med två ord - HELT OTROLIG !!!

Nu ska jag börja fixa mej för kvällen ♥



ERIK HASSLE

Copyright !


Hatar kräsna tanter

Äntligen över !!! Fattar verkligen inte att jordgubbar är så populärt , det var mer kö än det  var på midsommar, sen kl 9 imorse så har det varit 15 meter kö hela tiden.
Att de är ens så mycket människor som är och handlar med tanke att det är stadsfesten nu också ?!
Så jag får tacka  emilia och emil och ställde upp och hjälpte mej idag ! ♥
Blir så förbannat på alla gammla tanter och gubbar som ska hålla på att '' byta ut '' och klaga på att dom är fula och skämda när dom är hur fina som helst , och framförallt tränga sig i kön !!


Duschat är gjort nu så äre det bara kvar att sminka sig, klä på sig och äta sen bär det av till malin och sen in på stadfesten ;) Taggad till 1000 till ERIK HASSLE !♥

Påminn baby jag lever min dröm

Blev inte länge vi var på stan , åt langos och gick runt och kollade läget. Vi taggar till imorron och sparar allt till då ;)
Så vi for upp till maxi och satt där ute och planerade om morgondagen med vindruvor och melon, vi ska ju ha extra pris imorron så det blir jävligt mycket att göra så emilia och emil G ska jobba med mej. Så jobb från halv 8 till 3 !
Har nyss duschad så nu ska ja gå och lägga mej och se SYTYCD och måla mina naglar sen blir det att sova , först jobb sen stads så behöver alla timmars sömn jag kan få.



Sov gott !♥

Langos

Denna dag har gått så sjukt segt , jobbet är iaf avklarat nu och ska bara fixa mej sen ska jag dra ner på stan med emilia och äta langos osv :)
Förövrgit så är jag taggad till 1000 tills fredag , kommer bli fett kung !♥

Hörs ikv ! Puss

Time to sleep

Har varit ledig i tre hela dagar nu och har kännt helt underbart & nästan så att jag har glömt bort att jag faktiskt har ett jobb , men iaf så äre det jobb som gäller förmej i morgon bitti så ska gå och krypa ner under täcket och drömma om utlandet :] ,
Känns lite jobbigt att jobba hela sommaren när jag vet att andra jobbar 3 veckor eller inget alls och spenderar dagarana på stranden & massa andra trevligheter men jag ska inte klaga , för pengar behöver alla ! ♥

Sovgott ♥

Ville bara säga...

att det blir Handelsprogramet på A-torp för mej till höst ! Känns inget annat än toppen ! ♥
Kunde verkligen inte tänka mej nån annan linje så :D

Nu ska ja dra mej bort mot logen och tjäna lite pengar  (A) Pusshej


Stadsfesten 09

Det börjar närma sig skellefteå stadsfestival nu , och jag är grymt taggad , framförallt för att se alla bra artister så tänkte sätta mej ner och lära mej texterna så jag kan dom när jag stå längs fram och skriker ;)


Lorentz & M sakarias - lever min dröm.

Lorentz & M sakarias- Vi mot världen

Lorentz & M sakarias - Baby

Lorentz & M sakarias- Mayhem

 
Erik hassle- Don´t bring flower after iam dead.




Nu kör vi brudar ! ♥

Nytt i garderoben

 Hemma från stan nu med lite nya saker, spenadera typ 1300 på två timmar men det behövdes ;)



Klänning H.M
Kofta H.M
Nagellack H.M , 125 '' Glassy cerise ''
Troser Cubus


Köpte även ett par jeans men dom blir nog att lämna tillbaks ! Och en försenad pressent till syster ♥

I'm ready now

Jag fick min lön igår så ni kan ju gissa vart jag ska befinna mej idag ? ;) Jo nämligen på stan ♥
Så vi hörs senare under dagen , ha en bra dag alla !♥


Klass 9a aldrig igen.......

Dom blev mina tillslut ! ♥



Dom blev mina efter allt tjat ! ♥ Det var ju i när vi var på klassresa till gbg i maj jag köpte dom och jag lovar att dom har använts flitigts sen maj ;) Absolut mina favorit skor denna sommar !
Men det var tyvärr ingen bra kvalla på dom , nitar har farit av och sulan börja lossna redan och det tycker ja inte om !
Betalade 550 kr för dom och hade räknat med bättre kvalla men dom används så ska ej klaga !


Nu säger jag godnatt ! ♥

RSS 2.0