Umefärd

Hej! Kom precis hem från umeå och är riktigt trött just nu, steg upp kl 7 imorse och har gått på stan hela dagen...For och åt middag hos några släcktingar och hade även turen att få  träffa på min lilla tremening så jag hann  att busa med han ett tag också!
Fick Iaf med mej ett grymt snyggt linne och ett par nya skor, ett par boots nästan likadana som jag har men dom är rätt så nötta. Mamma bjussade på de.

Ska gå och äta nå kvällsfika sedan blir det sängen och mysa för imorgon är det skola igen....Godnatt !♥

PEACE


El Clasico 2009

VILKEN MATCH ! Zlatan byttes in och efter 3 min gör han mål ? Skit jävla snyggt.  Tyvärr så byttes ögongodiset ut(Ronaldo!). Har suttit och ättit pepparkakor och druckigt glögg till matchen.
Hade tänkt gå och skriva en julklapps önsklista sedan blir det sömn för imorgon bitti blir det en riktigt tidig morgon för min del ! Åker hemmifrån vid 8.


♥♥♥


Första advent

Hej ! Var riktigt mysigt att gå på skyltsöndag idag  förrutom att det inte är någon snö ute ?!?! Super mycket julkänsa men jag saknar ändå snö.Mötte iaf upp anna , emilia , lover och amanda på stan sen gick vi på lillaMarie och tog lite fika och satt där och myste.

Var ju tänkt att jag och morsan skulle dra till umeå ikv och sova hos våra släktingar men det blir tidigt imorgon bitti ist så ikv bli det dusch sedan  chilla framför tv och se FC Barcelona- Real madrid !

Ska göra klart det lilla jag har kvar av läxan sedan dusch ! 
 
PEACE

Skyltsöndag !

Hej ! Vaknade ganska nyss och gick upp direkt och började plugga...Ska skynda mej att göra klart de så jag hinner ner på skyltsöndag med brudarna ! Blir bara ett tag eftersom jag har match ikv.
Ska plugga nu ,HA EN BRA DAG !♥



In The Beginning

Blev inte så lyckad kväll för min del ikv...Drog till stan och mötte upp några men satt och hängde på subway sen drog typ alla hem så var bara jag och prupp sebbe och prupp hampus kvar ;) HAHAH helt sjuka killar men dom får mej attt skratta en mängd !
Kom precis in efter att ha träffat en dude på skolan och snackat lite och  mina tår och fingrar är förfrysta just nu så vill bara krypa ner i min varma säng och sova.

Imorgon är det skyltsönda men kommer förmodligen ej att hinna ner....Har massa plugg som måste göras för ända dagen jag har tid för på måndag är vi LEDIGA och då ska jag och mamma dra ner till umeå ! ♥
Träffas släktingar och shoppa.

Sängen väntar på mej så nu sömn ! Godnatt♥

Jag och erik hassle på stads


20.01

Det ända jag fick med mej hem från stan var vinterjackan...Måste spara pengar till alla julklappar som ska köpas.La mej i sängen direkt ja kom hem  och råkade somna i 30 min typ...Hjälpte till med maten och nu sätter jag här men inga planer för kvällen...Sjukt dåliga vi varit på att planera i helgen ! Blir väll att dra ut på äventyr ist !
Orkar inte sitta hemma så ska cykla till stan och möta upp runa och malin på subway :)

PEACE♥




Lördag

Tjabba ! Tog världens skönaste sovmorgon idag..har sovit som en prinsessa i natt så nu är jag glad och super taggad på livet.
Ska gå och klä på mej osv sedan ska ja dra ner på stan med morsan och farsan och köpa en ny vinter jacka o kanske nå julklappar , vem vet ;)
Kvällens planer är ännu oplanerade men vi ser väll vad det blir !
 
PEACE


vah tyst he blev.....

Brudarna drog precis..har vara hållit på och fjantat oss och kollat på massa klipp på youtube. Lite av idol sågs också och är jävligt glad att inte calle åkte ut! SJUKT BRA HAN ÄR !
Ska lägga mej och se alla avsnitt av paradise hotel som jag missat sedan blir det sängen för min del !
Sovgott ! ♥


HAHHAHAHA FRISK KILLE!!!


i väntan på snö...

När jag kom hem från skolan så hade det trillat in en svart svea mössa i våran brevlåda från släktingarna i umeå
Man tackar ! ♥

Ska och ta en snabb dusch innan brudarna kommer hit , ha en kung kväll !

SNÄLLA TOMTEN ♥









Och tomten , du vet vad jag helst ha !♥


i remeber how it was

Heej ! Drog på stan med best efter skolan och hjälpte att shoppa lite kläder.Kom nästan precis hem och sitter här och njuter av go musik.Ikv blir det att vara hemma hos mej och chilla med några brudar med film o snack..Länge sen det blev en lugn kväll så kommer bli skönt.

Ska gå och hjälpa till med maten snart... kyckling Enchiladas ;) MUMS !


LÅNG HELG NUDÅ !

Dansen var faktiskt riktigt roligt...Blev en hel del skratt åt vissa killar som var stela som kylskåp och hade verkligen inten taktkänsla...och åt mej själv för fixade inte buggen...huvudet bara snurrade på mej och blande ihop alla steg. Okej , fanns några få killar som var grymma och det var så jävla roligt att dansa med dom.

Luktar iaf en blandning av killparfym och svett...Luktar då inte '' elina '' längre...
Har bara en lektion kvar sedan slutarvi och då äre lång helg dom gäller , lediga på måndag och kunde inte kännas bättre.
Ha en bra dag ! ♥


Take a Minute

Åhh känslan efter att man har tränat är så jävla skön....Hade så sjukt mkt träningsvärk i kroppen så det blev att jag löptde i 1 timme idag.Känner mej rätt så duktigt just nu, Har som blivigt fast i det nu.

Ska gå och måla naglarna och äta nå kvällsfika sedan ska jag och lägga mej...Hade tänkt göra en tidig kväll för har varit sjukt kommit att stiga upp dom senaste mornana men nu ska det blir ändring på de !!!

Imorgon har vi dans hela förmiddagen...enligt alla andra som redan dansat så var det riktigt roligt så det är väll bara att tagga till de då ;)

Bjuder på en skön låt ist för har inga bilder att bjuda på just nu !

Godnatt ♥


Kurd eller svensk



Grymtskön ♥


sagoland

Är trött som ett djur....Har massa plugg att göra men för att orka göra de så måste ja ta en powernap först.Efter de så blir det så att jag drar ner på gymmet och tränar
HAHAH och jaa , bor typ där på kvällarna just nu (A)

PEACE


orolig...

sitter och jobbar med ett grupparbete på turism och sitter och är lite oroligt...vi har nämligen mattetest efter den här lektionen ( ett litet prov ) och jag fattar verkligen ingenting om nå jävla Prefix osv...Vet redan nu hur det kommer gå och inte åt det bra hållet iaf.....

Hörs när ja kommer hem !  Ha en bra dag

Torsdag

Det går inte bra för mej just nu ...missar bussen varje jävla morgon känns de som.Måste blir skärpning på den fronten.Ska nog ta och börja lyssna på mamma om att jag ska gå och lägga mej tidigare.

Hursom helst så är jag på skolan nu iaf och sitter och jobbar med engelska uppgiften...Håller dessutom på att hungra ihjäl för jag han inte äta frukost imorse, Får hoppas att de är god mat idag iaf.

skajobba nu :D puss


avklarad

träningen avklarad men förbannat ont i kroppen just nu. Är hungrig som ett djur så ska gå och ta nått att äta sedan blir det sängen och sova! Idag ska jag inte missa paradise hotel heller så ska sätta mej nu !
Sovgott ! PUSS♥

light your ass on fire

Fast mina vader värker som satan så ska jag ändå dra mej till gymmet och köra ett afro power dance pass och lite styrketräning efter. Hade bestämmt mej för att plugga mer har inte orkat öppna böckerna eller ta fram papprerna så det får bli någan annan dag (A)
Måste verkligen ta tag i det där.....

PUSS



KÖP !!!


Stövlar som är använda max 5 gånger.Köpta förre året.
Säljer dom för att dom är förstora , storlek 40 men mer som en 39:a
Nytt pris: 600-700 kr
Säljer dom för 250-300 kr !





Köpta på DinSko förra året. Väldigt lite använda.
Storlek 38.
Nytt pris: 450 kr
Säljer dom för 200 !


OM NÅGON ÄR SUGEN SÅ LÄMNA EN KOMMENTAR !


festbilderna från helgen !









you got my love

Hade ändast 3 lektioner idag...sista lektioner skulle vi på stan och kolla exponeringar i skyltfönster osv. Så slutade när vi var klara med uppgiften.Efter de så gick vi på waynes och satt och snackade...

Har haft världens otursdag idag..tappade mitt glas i matsalen och det andra behöver jag inte säga. Hade iaf tänkt och sätta mej och plugga lite nu för vi har hur mkt som helst att göra så skulle kännas skönt att få göra bort något.

PEACE

rise up

Fotbollen sätt , DH sätt och mina ögon håller på att falla igen nu så vi säger godnatt och sov gott så hörs vi imorgon ! PUSSHEJ

träningsvärken tog över....

Fysen som vi hade igår gav en hel del träningsvärk i min mage och bröstmusklerna.Och idag på idrotten så hade vi boxning/och lite styrka och vi skulle träna samma muskler som vi gjorde igår...Mage och bröstmuskler så min kropp är helt död nu så jag skippade gymet idag och vilar min kropp idag ist. Har just hett in en hårinpackning i håret och ska gå och baka en kladdkaka och plugga lite småföretagande och sedan blir det tv. Inter-milan eller DH ? vad väljer man att se????
Lutar faktiskt mot fotbollen idag ;)

Vi hörs ! puss

i wish i was a punkrocker

Blev så att jag drog på träningen och vi hade fys idag och lovar de kommer kännas i mina ben och mage imorgon...men träningsvärk gillar vi ? Idrott imorgon och sedan steppass och gym ! Awsome.
Ska gå och packa idrottkläder till imorgon sedan blir sängen och se Paradis Hotel.



Bra start

jaha...blev inte så bra start på min vecka.Mådde inte bra imorse, kändes som jag skulle spy osv så jag drog hem där vid 12 och har lagat och vilat/sovit till nu.Mår lite bättre men de är fortfarande kvar.Ska legga mig i sängen och lyssna på gomusik och kanske somna och vakna just innan träningen och allt mitt illamående skulle vara borta , skulle vara toppen !
Vi hörs sen !♥

22.00

Har just sätt filmen  klart och ska gå och äta lite kvälls fika och sedan blir det att hoppa i säng och ladda upp mer nya baetterier för en jobbigskolvecka....Sjukt mycket i skolan just nu , får ont i magen att bara tänka på de !

aja , Sovgott sötnosar♥

19.00


Bästa tv programet !


Söndags mys

Är skit sliten efter helgen så ska kladda på en ansiktmask och sen hoppa in i duschen och ta en lång och varm dusch och sedan lägga mej och mysa och se film. GUD SÅ SKÖNT DE SKA BLI ! Precis vad jag behöver...

PUSS



Bilder från gårdagen kommer !


Helgens händelser !

jaha då var helgen över för denna gång...5 dagar sen ny helg. Haft en toppen helg verkligen.Gårdagen började med att vi tjejer träffades på bion och såg new moon, alla vi tjejer blev helt till oss när vi såg jacob utan tröjja, MUMS !Och filmen var superbra men blev lite besviken för dom hade inte tagit med allt som finns i böckerna.
Sedan drog vi och såg annas fackeldans utanför nordanå och efter de drog vi till stan igen och åt käk på subban..sedan började vi den långa vandringen i blåsten hem till anna där dom riktiga trevligheterna starade....En toppen kväll för mej men för vissa slutade de lite värre...inte roligt sånt där.Somnade på annas soffa där 4 i natt och vakna vid 11 så är rätt så trött och sliten.Satt helt ensam i annas hus i 2 timmar och inte gjorde ett piss...Mobilen var död och två personer låg helt deckade i varsin säng och en annan var ute på lite äventyr...KUL!

Mami & Papi kom och hämtade mej vid 1 i morse efter de drog vi direkt till farmor och hjälpte henne med lite saker. Kom nästan precis hem och har just ätit hemmagjord wok ! Hur gott är inte de ??




Hur het ?????


Its gonna be a good day/night !

GODMORGON  !! Har sovit super gott i natt och vaknade på toppen humör , dels för det är sol ute och inte grått och regn och för att jag gillar dagens händelser ;) Måste skynda mej nu om jag ska hinna med att göra allt !!

> fika
> bränna party skriva
> städa mitt rum
> fixa till mej
> fixa lite saker på stan
> stan och träffa brudarna
> BIO OCH SE NEW MOON
> Käk på stan någonstans.
> Se annas dans på nordanå
> Hem till anna och festen är igång !



Hur länge har men inte väntat på denna film ????



Har länktat sjukt länge och mycket på denna film och imorgon ska den äntligen ses ! Supertaggad ! LOVE


Gonna give it to ya

Tjenispenis ! Kom precis hem från sunnanå, blev så att jag drog till anna och chillade där med hon och lovisa. Blev lite idol och snack sen hände de inte så speciellt mycket.

Jag hade iaf planerat att jag skulle gå och lägga mej tidigt för har en mängd saker att göra imorgon så måste kliva upp i tid men är inte det minsta trött så blir att slå på en film och lägga sig och se den och kanske somna till den om jag har tur.

Annars så är jag sjukt peppad på morgondagen ! ♥


Lets bring it back

Skolan avklarad för denna vecka och nu taggar vi helgen ! Morgon dagen är planerad till 100 och inget kan gå fel så kommer bli askalas. Ska tagga morgondagen så ikv blir det riktigti lugnt , ska förmodligen hem till anna och sitta och snacka och bara mys med hon och lover.

Måste duka nu så skriver mer sen ! PUSS♥

back again

Eftersom jag var i stan så drog jag in på SunTan och tog en 20-minutare efter jag tränat klart , man blir nästan lite små beroende av solning när man väl har börjat:P Kostar pengar att vara brun...
Ska gå och ta lite fika och blåsa håret sedan är det sängen som gäller, imorgon är det fredag och då ska jag vara glad och pigg ! Efterskolan ska jag in till stan och fixa lite saker sedan fårse vad som händer för kvällen är ännu oplanerad.


Godnatt !


svettning på G

Har äntligen skrivit klart allt nu och ska belöna mej med att dra till gymmet och svettas litegran.Pappa ska ha datorn nu ska ska skynda mej ! Hörs när jag kommer hem ! puss♥


Let you in on a little secret

Jag han tyvärr inte klart med min APU uppgift så ska sätta mej och jobba med det sista för imorgon MÅSTE den vara klar...Med lite musik går det fort ;)
Efterskolan så sprang jag in på lindex och ut kom jag med ett par superfräscha leggings ! 199 spänn och det blev
mina. 
 


datasalen igen...

Gick ju röv att jobba för mej så nu jävlar måste jag jobba jäävligt snabbt om ja ska hinna att bli klar ...annars blir det ig för mej.Så har ej tid att sitta här igentligen men vi hörs sen ! Ha en bra dag ! PUSS♥

keep it simple

Hemma efter träning och kan inte säga annat att de var en grymt seg träning , 25 pers på den idag så blev inte mycket speltid.Är faktiskt riktigti trött ändå så ska gå och grypa ner under täcket och sova.

Har förresten två par skor som jag vill sälja , blir förmodligen imorgon jag lägger upp bilder på dom osv !
NATTI♥

Next to me

Har suttit framför datorn i 2,5 timme nu och det har inte blivigt mycket gjort av de jag skulle göra...Lätt att jobba om man ej vet vad hur man ska skriva om och vilka saker ? Glömde pappet på skolan så får jobba stenhårt på Lektionen imorgon ist.
Ist så har jag suttit här och lyssnat på musik och jobbat med ett turism arbete...Fick ganska mycket gjort på de så ligger bra till i de just nu ;)

Ska snart packa dusch saker och sedan packa mej till innebandyträning....






Skolan kan ta sig

Ännu en skoldag avklarad....Och direkt man kommer hem så är det bara att sätta igång och jobba igendå.Har ett arbete om våran APU som ska vara inne imorgon jag har just och pass börjat på den så bäst för mej att sätta på lite glöd fingrarna på mej !
Vi hörs sen !


money on my mind

Träningen gick kanon, precis kommit ut ut duschen och ska gå och göra mej lite macka och tee.Ska hinna med att limma fast lösnaglar också hade jag tänkt för mina naglar ser ut som skrot.
Sedan blir det att lägga sig i sin underbara säng och ligga och lyssna på kingeling musik tills man somnar , finns inget skönare !


Imorgon slutar jag tidigt så ska ner på stan efter skolan och prova en vinterjacka och sedan ska jag hem och ta tag i allt plugg vi ha.Ska sitta och plugga tills de är helt klart ! och på kvällen väntas IB träning.

NATTI

do you remember

Ganska så chill dag med må-bra-dag hela förmiddagen sedan var det bara 3 lektion som återstod.Vollyboll på idrotten och det gick åt hellvete...Bara kaos:S
Har legat och vilat sedan jag kom hem och samlat lite krafter till att dra ner på gymmet och pumpa lite...Behöver igentligen vara hemma och plugga men de hoppar jag över idag !
Är hemma lagom till DH så vi hörs väll då ;) , puss♥

in the morning after dark

Blev riktigt brun efter solningen , har märkt att jag har jäääävligt lätt för att bli brun för jag ser ut som en liten blatte just nu och jag älskar de !
Har precis legat och sätt på Paradise hotel, fattar verkligen inte hur man kan ställa upp på sånt och skämma ut sig i tv...men deras val.
Imorgon har vi må-bra-dag i kyrkan med klassen hela förmiddagen, börjar halv 9 så ska bara gå och packa idrottskläder sedan blir det sängen !

Tack för alla gulliga kommentarer ! Fortsätt med de ♥
Godnatt


Dax för att bli brun igen !

Igen träning för mig idag för jag har så sjukt ont i magen...Så ist blir det en prommenad till solariumet ist..Ska sola några gånger denna vecka så det håller ett tag.Efter de blir det förmodligen lite plugg efter pappa hört hockeyn klar annars blir de att lägga sig att se en sjukt roligt film som en polare rekomenderade !
Vi höres ! PUSSEN


Kingeling


BÄST JUST NU ! ♥


det rullar på

ja vad ska man säga att vara tillbaks på skolan efter 3 veckor ? Fick tillbaks våra noveller och var skit nöjd med den när ja lämnade in den men fick bara G+ och jag blev skit besviken på mig själv...Många i klassen fick G? och det var svajnade till ig...Fick även veta matteprovsresultat och resultatat på de behöver vi inte nämna vad jag fick för det gick ått hellvete !
Det var inte kul att kommma tillbaks till skolan och höra att vi har en mäng inlämnigsuppgifter , prov osv nu innan jul så det kommer förmodligen bli att plugga lite varje dag nu:(
Har gått och haft förjävla ont i magen hela dagen och det vill inte gå över...Ska gå och ta en ipren sen lägga mej och se tv.
SEE U


åter på skolan igen....

Hej ! Sitter på skolan och skriver APU-rapport om våra två veckor på willys...Ska vara klart på torsdag så bäst att jag jobbar bra så jag får de bortgjort ! Har bara turism kvar sedan slutar jag så vi hörs när ja kommer hem , PUSS !


Movie time

Ska fixa fram lite låtar senså ska jag lägga mej och se på '' Never break down'' och sedan blir det sömn för min del för imorgon väntas måndag och skola.....Och nu väntas än massa jävla plugg :(
Natti !♥


Blir så irriterad

Blir så störd på små 95or och yngre som använder 1 cm tjockt smink, ''vitt'' hår och jävligt risigt löshår...Kanske dax att komma ner på jorden?? Tror lite för mycket......Skrattretande!!!

Svergies nya kissie ??



slow wind

Söndagar brukar det inte bli mycket gjort för min del...har verkligen inte ork att göra nått.Har just tagit en varm och skön dusch och hade tänkt lägga mej och se two and a half men nu tills middagen är klar !
Söndagar är en riktig '' elinas mysdag'' med tv tittande, musik och tid framför datorn...


Somliga

Glömde berätta att block 44 och supernova och massa andra var ju på Efyran igår ! Block 44 hade grymt sköna texter i såna låtar.Känslor.


you turn me on

Heeej ! det är en riktigt slö dag för mej idag , klev upp ur sängen kl 3 , rätt så soft att gå upp när det börjar bli mörkt ute igen?!?
Igår efter solningen var det bara att skynda sig hem och göra sig klar för att sedan dra ner på Efyran och skaka rumpa, dansade nästan hela kvällen och mina vader värker en mängd idag.Hade iaf riktigt roligt igår kväll.Bra musik och mycket folk.Tummen upp på de !
Hade tänkt ladda in några nya låtar på mobilen och ladda hem en film som blir att lägga sig att kolla på sedan.
PUSSS

i remember our first love

Hallå ! Gårkvällen var jag hemma hos malin med flickorna och såg film , sen efter de så träffade jag lite annat folk och snackade lite och så.Pappa kom in och väckte mej för vi skulle fara och handla och lämna igen film så det var bara att packa sig upp och göra sig klart på typ 20 min.Har precis kommit hem och ska ska bara ta något att äta och tvätta av mej sminket för sen ska jag dra till emilia och sola lite ;) Gud vad skönt de känns för är blekare än en ryss justnnu !
Vi höres mer sen !

Mycket roligt att besökarna stannar kvar och läser min blogg och att ni kommenterar , KUNG !


Drive me crazy

Ska gå och laga middag nu så bjussar på några sköna låtar undertiden !



Love it !


Saknad av människor är inte lätt

Undergothia veckan träffade jag på massa människor som jag aldrig träffa igen, vissa hälsade man bara på osv och andra umgicks man med hela veckan och dom önskar jag att jag kunde få träffa igen...Att fara ifrån människor som man vet att man ALDRIG kommer få träffa igen svider...Jag grät i mängder när vi skulle åka buss hem från göteborg för jag ja skulle sakna dom och jag aldrig skulle träffa dom igen!
Samma sak när vi var i turkiet...Hade lärt känna massa underbara och roliga människor och lämna dom var hur jobbit som helst, ville verkligen inte hoppa på den där bussen som tog oss till flyget. Jag ville stanna kvar och lära känna dom bättre.

Att jag saknar dom är en sak som är säker !



Äntligen över för denna gång !

Sista dagen bortgjort och det kunde inte kännas bättre, har ont i hela kroppen och mina armar ser ut som jag har skärt mej.Fick blocka godis för 50 kr som avslutningspressent eller nått sånt så ska lägga mej i sängen med mitt godis och spela musik högt som fan och bara njuta av helg ! ♥


                                                       Press play and enjoy


I really missing you

Imorgon är det sista dagen på våran apu , har inte varit på skolan på 3 veckor och dom har gått så grymt jävla fort ! Helt sinnes
Mamma kom hem med något nytt ansiktstvätt från the body shop så nu sitter jag här med kinder mjuka som bäbis rumpor...

Min kropp kommer göra rätt så ont imorgon så hade tänkt lägga mej i sängen och mysa lite före innan jag ska sova så ja kommer mej upp i tid imorgon och det vill säga OM jag nu får mej upp men det kvarstår att se ;)

Natti ♥



FriskvårdsKompaniet here i come !

Nu väntas hårdträning på gymmet ! Måste skynda mej så vi hörs ikv ♥

näst sista dagen !

Det rullar in julsaker varje dag på willys och idag har jag packat upp 3 ton aladin/paradis askar....Blir lite småstressad för det är ju en månad kvar trots allt !
Har nästan nyss kommit hem och min hjärna behövs slå av sig ett tag så ska lägga mej och se en film...igen (A)


BTW - BESÖKSREKORD IGÅR !  Men ni är inte bra på kommentar.....


make it happend

Sitter här nydushad och fin och ska gå och ge min käre mor lite massage och dricka en kopp te , blir så avslappnad och lugn av te, jag lovar att man sover mycket bättre om man dricker just innan man går och lägger sig, iaf jag gör de (A)
Har inte så mycket att komma med så jag säger godnatt så hörs vi imorgon ist ! PUSS


Let us lie in the snow and make snow angels

kan ju börja med att säga att filmen var kung , precis som alla andra dans filmer- love it ! Jag har innebandyträning kl 8 men jag tar mej inte dit så sticker iväg på gymmet ist , bussen går kvart över så måste skynda mej nu !
Vi hörs när jag kommer hem, PUSS♥

Maybe I can read you like an open book, maybe that is why I keep a distance

La mej och vilade ett tag men det blev inte länge , var så grymt uttåkad så jag gjorde en sallad som jag ska ha till lunch imorgon.Kände för att vara lite nyttig.
Laddade hem '' You got served '' igår kväll så jag och lillsyrran ska lägga oss och se den nu, alla slags dans filmer är jag helt tagen på.Dans är så sjukt underhållade och jag önskar verkligen att jag hade den talangen.Jag blir riktigt glad av att kolla på bra dans.


baby by me

Fick sluta tidigt idag också ! Dom skickade hem oss för dom som jobbar eftermiddag ville ha något att göra.Hade igentligen dra ner på stan och kolla om vinterjacka men eftersom jag orkar ej fixa till mej och pga huvudvärk så stannar jag hemma och sitter vid datorn och fixar till lite saker. Hade även tänkt hinna med att renskriva uppgifter om vår APU vecka.
Ska ta en kaffekopp och lägga mej framför tven ett litet tag nu.

SEE U


Min kväll

Filmen var ju inte toppen men det kom ändå någrar tårar ner för min kind...Fick rysningar när han sjöng , sjukt bra killen var.
Kom precis hem till DH så la mej och såg det , sedan blev det en '' sent farsdags fika'' eftersom vi inte haft tid någon dag.
Ska gå och ta bort skiten från ansiktet sedan ska jag gå och lägga mej i min säng under det varma och sköna täcket♥
Sov gott !

You can't hide , you can't run

Kom mej i säng i hyffsat bra tid igår men ändå lyckades jag försova mej i morse , kom 30 min försent men ja tror inte någon märkte nått (A)Fick också veta idag att man INTE kan få jobb där förrän man är 18 pågrund av att dom säljer tobak och alkohol så det sved lite....Hade hoppats att få jobb men nu skets det ju.
Är verkligen desperat...vill ha jobb nu !!!!

Ska bara fixa till mej lite sen drar vi ner på stan och hämtar ut våra biljetter, medans vi väntar ska vi gå och köpa en ny sport BH till mej.Vi hörs ! ♥


Bio imorgon


Har just bokat platser till '' this is it '' som ska ses imorgon med syster och mammi.
Bara hoppas att den är bra då !


dagen avklarad

Hej ! denna dag har gått riktigt fort , haft saker att göra precis hela dagen, har packat upp en mängd saker som willys har köptupp av Hemköp eftersom dom gått i konkurs.Och mina knän känner storsmärta just nu , så ovant att stå upp hela dagarna jämfört med skolan där vi sitter i skolbänkarna mest hela tiden. Men det är baar att hålla ut , ändast 4 dagar kvarn nu ! ;)

Imorse när ja skulle cykla till solbacken så lyckades jag ramla 2 gånger , ishalt ute ju :( Vill verkligen inte att all snö och is ska komma...

Ska gå och lägga mej ett tag innan innebandy träningen börjar....Käka måste ja också göra :P

Vi hörs !


FARSDAG

Jag och mallo gick upp på maxi och köpt en pressent till pappi och lite fika som blir att ätas ikv.Hade tänkt lägga mej och se disturbia sedan blir det käk.Efter det drar jag troligen till gymmer och bränner lite fett !

GRATTIS PÅ FARSDAG ! ♥


Söndagar kan ta sig i röven

Fick världens skönaste sovmorgon idag, vaknade kl 2 och jag har sovit som en prinssesa! Har slängt i mej lite '' frukost''  och hunnit ta en dusch. Har världensbästa lilla syrra som gav mej 200 så ja kan fyllla på min mobil så nu har ja lovat hon att ja ska följa hon upp till maxi.Hon står och väntar på mej nu så borde gå!
Hade !♥


So true


Stördaste filmen jag sätt i hela mitt liv !

En sak är säker är attjag aldrig ska cykla till sjungande när det är slask ute för det var det värsta ja gjort på länge ! Tog en evighet dit för det gick inte att cykla så gick säker halva vägen och ändå är det nästan bara nerförs dit. Jag , anna , lover , och malin och hennes syrra och en kompis till hon satt och såg en film som hette paranormal activity och det är det sjukaste film jag sätt ! Fattar inte ens hur man kan komma på att göra en sånn film, bara psykopater som kan hitta på något som det där !
Måste hitta på nått så jag får något annat att tänka på innan jag går och lägger mej fan !




Trailern till filmen !


Cykelfärd på G!

Har inte gjort ett skit sen ja kom hem men har varit rätt så skönt ändå, mamma och pappa ska iväg på 40årfest så fick fixa ihop nå mat på egen hand.Ska börja fixa till mej nu för att sedan påbörja min cykelfärd till malin på sjungande i det otroligt äckliga vädret...
Blir förmodligen mys med film och onyttigheter med några av brudarna.Kan behövas.

Ne ska fixa in lite ny musik på ipoden sedan ska ja börja cykla ! Vi hörs mer ikv ♥

LÖRDAG !

Hallå ! Gårkvällen var mycket trevlig men det blev rätt så tidig kväll för mej igår.For hem vid 12 och gick och somnade vid 2 någongång.Vaknade vid 11 och 12 befann jag mej på stan med joanna, skulle leta efter en ny vinterjacka men hittar ingen jag vill ha.Är inge roligt att gå på stan när man ej har några pengar så vi drog hem vid 3 och nu sitter jag och njuter av gomusik som spelas för fulla muggar.

Bjuder på lite bilder från igår !







fredag= FEST

sitter här och umgås med mina favoriter hemma hos johanna och vill bara meddela att jag har världens bästa vänner ! Helt underbara♥ djupa diskutioner ,skratt och sång i sinne ;)
Livet är på topp !

Friday night with my girlz

Har varit duktig och storstädat i mitt rum , dammit som satan men nu är det borta ! Har just duschat och sitter och lyssnar på musik.Ska snart gå och börja göra mej klar för kvällens planer.''Tjejkväll med vin '' hos johanna ikv är det som står på schemat.Måste först fixa så jag tar mej dit och hem..hur nu det ska gå :P
Har saknat mina brudar så det kommer bli myspys.

NU: fixa naglar sedan mat !


The lonely island's



No words needed


Inte dumt att få sluta halv 12 på en fredag !

Blev ca bara 3 timmars arbete idag , packade upp 4 pallar med varor och när det var klar så vi fick gå hem för det finns inte så mycket att göra efter de! Så halv 12 fick vi sluta idag och det gillas en mängd.
Börjar bli smått stressad för att dom har redan början packa upp julsaker och har gjort flera julställ i butiken, det var ju nyss septemer och  jag fyllde år och nu är det helt plötsligt snart jul....Nästa studiebidrag kommer ju gå att handla julklappar åt då så måste börja tänka smart med min ekonomi nu.

Ska gå och hjälpa mamma att storstäda nu sedan får vi se vad som händer :) Hade så länge ! ♥


Free fallin

Var så sjukt trött när ja kom hem så ja slocknade i sängen direkt, efter de har jag bara legat och kollat på 2 and ½m men och Mammas pojkar.Blir en tidig kväll för min del.Hade tänkt lägga mej och se EMA på tv och sedan lägga mej och kolla igenomskolakatalogen som kom idag !
PUSS♥


Hakona Matata, me like !


Kan man sträcka sig i rumpmusklen ?

träningen gick väll toppen förrut att jag inte kunde springa helt normalt, har fruktansvärt ont i ena skinkan, vetej om det är en sträckning eller om det är träningsvärk från igår för jag körde ganska hårt ända....Just nu ser jag ut som en gammal kärring som skitigt på sej när jag går...Nja måste göra något åt de :P
Är inte det minsta trött så kommer väll sitta framför datorn ett bra jävla tag i ikv...Kanske lägger mej och se en film.
Pussen ♥

Come back to me

Ska packa ihop lite dusch saker och sedan ska ja dra på IB träning , eller jaa hinner nog sitta och lyssna på musik och fixa mitt rum lite.
Vi hörs mer ikv gulleungar !
PEACE

Min halloween i bilder !



















Dag 3

TJA! Blev en kort dag idag ,vi fick sluta redan kl 3 för det fanns inga mer varor att packa upp.Skönt som fan.
Ska fixa lite med min musik sedan ska ja lägga in bilderna sen helgen.PUSS


Natti natti !

Kom hem precis innan desperata hemma fruar började så la mej och såg det direkt , sen gick ja och tog en varm och skön dusch och nu sitter jag här...Det är väll lika bra att gå och lägga sig så man är pigg imorgon eller vad säger ni ?
Kunde ej somna igår kväll , eller ja somnade vid 3 så det blev hemskt lite sömn för min del. Nä sängen var det för väckaran ringer 08.00 imorgon bitti !
Godnatt♥


Justja, jag hade ju som lovat att ni skulle få se lite bilder idag men har tyvärr inte haft tid elller ork för det blir ett antal bilder...så imorgon ! Det lovar jag


So far from home

Hade tänkt dra på mej på mina träningskläder och sedan dra mej till gymmet och svättas lite ...så vi hörs mer ikv ! puss♥


Satans så grym pojk



Kan någon gissa vem pojken är ?
Han var med i danska i '' idol '' och kom 3a och tjejerna i danmark är som galna i han men det är väll inte så konstigt eller ;) ?

Hans namn är Mohamed Ali och hans kusiner är ingen mindre än bröderna Atrakchi !
grymt !


Dag två

Hejsan ! Idag så har vi gått runt i hela butiken och exponerat varorna , jag har även packeterat upp ca 300 russin packet.Har gjort en stor hög av mjöl och det kan ha varit det drygaste jag gjort i hela mitt liv !
Vi fick iaf sluta halv 4 idag så det känns toppen !
NU> Powernap !



HELGEN TOG KOL PÅ MEJ !

För det första så vill ja tacka alla för i lördags ! Halloweenen i år  var kung !


Jag har varit jäävligt sliten efter helgen och det är den stora anledningen varför jag ej har skrivit men jag är back on track again ;) Bilder och sånt om halloween kommer ja bjuda på imorgon.
Är rent för trött för att göra nått sånt nu....Sängen väntar.

Idag började vår vi vår APU som vi har och jag var somsakt på willys med 3 andra från min klass och ja kan lov att det tog kol på mej..En mängd varor att packa upp.Var även ett snatteri idag också
somnade direkt jag kom hem och hade ingentligen träning kl 6 men ja kände att det skulle jag aldrig orka med så blev att sova från 5 till halv 9 ist ;).

Sömn är nummer ett på min lista så ska hoppa isäng igen så ja orkarfå mej upp imorgon,ska försöka orka med gymmet på eftermiddagen imorgon också !

SOVGOTT ♥


RSS 2.0