30 september

Jobbat på hockyn ikv och drog hem innan matchen var slut för hade så sjukt ont i huvudet och nacken så ska krypa till kojs med en värmepåse i nacken och sova.Kl 8 imorgonbitti ska ja befinna mej på Boda borg och planera/snacka om Turisminriktningen med lärare och rektor så det betyder att ja måste upp en timme tidigare...Hur ska jag orka detta.




 Haft lockigt hår i en månad nu och är 700 kr rikare !

live the life you love to live

Jag och emma var riktigt tränings sugna idag så blev bodyjam+ Core, älskar känslan nu efteråt.När jag kom hem hade bästa syster sålt alla mina kaklådor som vi säljer med klassen, känns sjukt att ha de bortgjort för hatar att knacka dörr och sälja saker !

Ska lägga mej i sängen igen och återgå till kungarna av tylösand ! PUSS♥

Less på plugg

Är less på att plugga nu , så tar en paus och drar mej till friskvårds! Är på danshumör så blir att gå på bodyjam ;)
HADE

only girl in the world

Tung skoldag, mycket bra morgon för min del med en försovning,En awesome eftermiddag med bild i 2.5 timmar.
Tackar för mej och återgår till arbetet sedan cykla hem och börja plugga på direkten..

We had to stay strong

Jag och cissi drog på stan efter skolan och självklart hade '' stolpskottet'' glömt hennes kortkod så det blev spärrat, blev ett jävla massa liv och blev helt virrig i pannan själv så lyckas tappa bort min gina påse som ja gick och höll i men hittade den tack och lov ! Efter 2,5 timme på stan med cissi är som ett träningspass och jag är helt slutkörd nu.

Nu väntas plugg sedan idol !

heyy

Går kvällen spendares med emilia , vi tog en promme upp till maxi och sedan hem till hon och såg idol och bara satt och snackade.Rätt så mysig födelsedag faktiskt !

Fick iaf ett nytt gymkort på friskvårds, så nu jävlar i vinter ska de tränas.Skit taggad.


27 september

Eftersom jag är födelsebarnet idag så fick jag bestämma middag, Kinamat var en självklarhet för mej och nu sitter jag här i typ paltkoma, det var förjävla gott så det äre värt. Emilia är här nu så vi hade tänkt fara ut och göra moröbacke osäkert eller nått sånt ?
Vi höres !!

B-DAY!


Idag är denna tjej glad ! För idag är det min födelsedag


We'll Be Alright


We are young, we run free
Stay up late, we dont sleep
Got our friends, got the night
Well be alright

Tonight you wont be by your self-self
Just leave your problems on the shelf-shelf
You wont wanna be nowhere else-else
So lets go, so lets go (we got the club like)

(hoo-oo-oo-oo-oo-oo) and all the girls sayin
(hoo-oo-oo-oo-oo-oo) the whole world sayin
(hoo-oo-oo-oo-oo-oo) yeah, yeah, come on lets
Get drunk, toast it up, we dont give a fuck


Action and a feeling

Klassfest i fredags, drog vidare på annan fest , nerdragen med kläderna på, hemma dagen efter super bakis och en arg mamma. Så kan jag sammafatta min fredag/lördag.Hade iaf förbannat roligt ;) sedan hände de en och annan pinsamma saker!

Iaf så har jag hunnit med en hel del idag, har hunnit plugga engelska och gått en promenad ner till gymmet och tränat och hämtat min cykel sedan nu ikv har jag bakat som aldrig förr !!

ikväll..

...så ska vi turism brudar slå klackarna i taket ! Vad säger vi tjejer ? FULLT ÖS MEDVETSLÖS!!!




xxxx

Bloggen har varit lite död på sistonde, inläggen har inte gått att publicerats tyvärr. Men nu kör vi igen !


Är inte så super insatt

Känns skönt att valet är slut nu för det har varit ett jävla massa tjat om valet överallt! Däremot så kan jag väll inte påstå att jag är så super nöjd över vilka som vann...Är ju inte 18 så får ju inte rösta heller.Är glad över att Socialdemokraterna vann i skellefteå och det är jag inte förvånad över


Hade lite bråttom när jag skrev ...självklart så är jag ingen SD utan jag menade socialdemokraterna!!!

meningslösa söndagar

Hallåj ! Söndagarn är veckans tråkigaste, drygaste dag och söndagarn innebär plugg och träning för min del..Har pluggar och städat hela dagen och om ja ska vara ärlig så sitter jag med pyjamasen fortfarande.Ska smälta maten lite sedan dra jag mej till gymmet och släpper pluggandet ett tag !





i can change you life

Blev middag och hockey på Allstar ist,Chicken burger och det satt som smäck i kistan. Blev dock förlust för AIK..Så drog hem efter hockeyn och har bara suttit framför datorn hela kvällen tragiskt nog. Hassan odde och isak kom och gjorde mej sällskap ett tag. Rätt så dryg kväll och känner att jag börjar bli trött för sitter och skrattar åt allt just nu..Ska dra mej till sängen !♥



Annars så fick jag jobb på hockeyn idag ! Kanske inte världen bästa men alltid något ;)

Går bra för familjen Smith !


Wills dotter Willow har släppts sin första låt på nätet, och nu har Jay-Z signat henne till
 hans bolag.Bruden är 9 år och kommer gå långt! GO GIRL ;)

SKOR


Lördag

Gårkvällen blev lyckad, jag cissi och matilda hamnade på en fest på a-torp och var där nästan hela kvällen, hemma vid halv 2 också så blev tidigt. Idag har jag varit ute och gått en promme sedan bara städat mitt rum och tjolldrat på. Kom just ut från duschen och halv 6 ska jag befinna mej på olles och äta så måste skynda mej att fixa mej och klä på mej ! Vi hörs!


Äntligen helg!

Världens skönaste känsla att få helg, veckorna går så satans fort ! Kvällens planer är att vara med cissi iaf, fårse hur kvällen slutar , antingen så kör vi all in eller så blir det att ta det lungt.Vi sitter och funderar på de nu...Vi har lite problem med pengar och skjus men det kommer nog att lösa sig.
Ska lägga mej och glo på tv och mysa under täcket för håller på att frysa ihjäl.


Å BELLA! Säger som cissi ,lycka till på innebandyn imorgon och akta så du inte ramlar och slår huften !!! hahah♥

17 september

För exakt en månad sedan så var jag och emilia vår andra dag i cypern i 45 graders värme och och låg och pressade i solen och bodde i poolen.Idag en månad senare är vi i kalla svergie och sitter vid skolbänkarna och är redan sjukt less. Veckan i cypern var goda tider !

Bjuderna på några bilder när jag kommer hem ♥


you think you´r cooler than me

Skolan rullade på rätt så bra idag , kanske för vi ändast hade skola i 2 timmar.Har bara legat hemma i typ paltkoma efter skolan( Mammas goda rotsaksoppa till middag) och gjort ingetting, sätt på idol osv flippa runt kanalerna.Ska hoppa in i dushen nu och ska raka bort min odling på mina ben ! URSH

Annars är det fredag imorgon och kortaste skoldagen i veckan !!! Fredags kvällen är halverst planerad men vi får se vart gud vill ha oss imorgon ;) Blir nog kanon hur som haver ♥


Torsdag

godmorgon ! Är på världens bästa humör idag för det satt inte fel med en lång sovmorgon ;) Ska gå och börja fixa mej till skolan sedan slänga i mej nå mat sedan drar jag på mina två lektioner. Vi hörs i eftermiddag !

Låten som aldrig släpper från min hjärnan


weak as iam

Dryg dag med bild i 2.5 timme och sitta och kolla in i en spegel och rita av sig själv.Pappa kom och hämtade mej efter skolan på grund av vädret, man blir inte direkt pigg av att kolla ut.La mej i soffan och självklart somnade jag i 2 timmar och har legat och kollat på tv hela kvällen och ska gåtillbaks till mitt tvtittande och se Kungarna av tylösand !




Förövrigt så har man sovmorgon till 13.20 imorgon ;)

PAIN* BALL

Ett awesome dygn i åbyn med klassen och kanske lite smått spåret. Blev 5 kamp och paintball och så sjukt det var! Annars så hade jag med mej min lilla syrras kamera men använde den aldrig och när jag tog upp det från väskan igår så är hela skärmen förstört så ska lägga ut 1500 på en ny jävla kamera som jag inte ens ha tagit upp från väskjävlen ! Kul at leva fattiglapp i typ ett halv år till.....

Var så förbannad i går så drog ut och sprang och gjorde bort med alla mina agritioner sedan blev de en tidig kväll..


Vaknade i morse av att jag hade fått näsblod och aldrig jag cyklar till skolan med typ en jävla tampong i näsan så jag hoppade över första lektionern och ska börja bege mej till skolan nu så jag hinner till andra lektionen iaf
HADE!


söndag

Blev en lugn och skön kväll ute hos magda igår, blev mest snack men sånt är alltid mysigt.Fick en natt sömn på 13 timmar i natt iaf och gud så skönt de var.

Ska gå och baka kladdkaka som ja ska ha med mej imorgon, vi ska nämligen till åbyn med klassen och spela paintball och ha femkamp sedan sover vi också där och myser vid elden på kvällen, kommer säkert bli kanon.

Kvällens planer blir att baka, packa , ut och gå och kanske sola , sedan krypa ner i sängen och se film♥

'' dagen efter'' mys

Sitter och väntar på middagen, håller på att hungra ihjäl och världens godaste middag väntas också , fajitas! Efter maten så drar jag till södra Bergsbyn hem till magda och myser med hon, simon, isak och sanna.Var ett tag sedan jag såg dom grabbarna så det blir toppen! Ni andra får ha en bra kväll ♥
PUSS

look up to the sky

Gårkvällen blev inte på långa vägar så som jag hade tänkt mej,men fast de spårade lite så hade jag riktig roligt ! Tack till mina flickor för en sjukt roligförfest.Mår faktiskt riktigt bra idag så ska hoppa in i duschen nu sen hade jag tänkt mej en långpromme.vi hörs♥


kiss me through the phone

Sate vad veckorna går fort ! Kort skoldag idag med en lektion för min del.Har hunnit välja ut kläder och sminkat mej till kvällen sen äre bara att fixa håret lite, för ikv kör vi som vi brukar fast lite extra;) Jag och emilia drar till cissi vid 7 sedan åkter vi vidare till kus på 18 års fest !

Ska fara och handla och fixa lite saker med mamma nu , bjussar på en goding som spelas mkt just nu♥


Hakonamatata

Jag och magda for och tränade efter skolan , och kan tala om att jag kommer rulla ner från sängen imorgon, kommer bli svårt att ta sig upp! Ska få lite massage av syster nu sedan lägga sig och se idol !Sedan taggar vi morgon kvällen ;)


varit en fyhellvetes dag

Fyfan för denna dag.Har varit massa strul med att byta estetiskverksamhet, har iaf fått byta från syslöjd till bild nu iaf, men att sitta och rita ansikten i 2.5 timme är inte roligt för en som inte ens kan rita.Inte vad jag hade tänkt mej.Sen fick vi stå i matkö i 45 min och vänta på mat för att riset var slut och tikkamasala och mos går inte ihop och när vi väl fick riset så var de långt ifrån klart.Knastrade när man tuggade på de.

Har iaf suttit och bokat träningspass för veckan och nu ska jag gå och gräva ner mej i engelskaboken tills idol börjar...


*



Jag älskar dej mamma

Letting go

Vad hände med vädret helt plötsligt ? September och var 18 grader & strålade sol ute dag!!!


Ska gå oh tvätta bort sminket och sätta på mej mjukiskläder sedan lägga mej och plugga engelska och sedan ta en tidig kväll.Min kropp värker som fan efter att ha varit på gymmet igår och måste erkänna att ja tränade lite för hårt för att inte ha varit där på 2 månader...Fy.Om någon känner sig sugen på att ge mej massage så är det bara att komma förbi !
PUSS.


nattdopp i falkan i somras♥


Meningslös dag

Blev ingen bio för oss igår det fanns bara skitplatser kvar , så ist blev de en sväng förbi hemmakväll och hyrde snabba cash och köpte godis sedan drog vi hem till cissi och bara tog de lugnt och såg film.Välbehövligt.För nån fartfylld kväll hade jag aldrig orkat.

Fick en sovmorgon idag till 1 sen efter de gick ja och la mej i soffan direkt och såg flickan från ovan, det var faktiskt sjukt bra !
Ska gå och kolla i kylen om de finns nå mat att stoppa magen & efter de hade jag tänkt dra förbi gymmet ett tag och lämna tillbaks filmerna !
PUSS

SOMMAREN 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Var i cypern med emilia !


Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov för de !

Vilka länder besökte du?
Bafann mej i cypern i en vecka.

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Mer bad & sol.Hinna vara med mina underbara vänner mer.Tjejmiddagar.

Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
16 augusti ! Dagen vi flög till cyprus ;)

Största misstaget?
Kommer inte på nått nu...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld just nu men inte under sommarlovet.

Bästa köpet?
Mycket tjat om resan men var helt klart att lägga pengarna på resan! Och mobilen!

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol,kläder,festivaler,mat & kläder/skor

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Bara tanken på utlandet och självklart emilia ♥


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
We no speak americano, Stero love, Natteravn, Alors on danse,Waka Waka, Fanta &Rosé och från och med du!


Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Var nog gladare denna, hade personer som jag kan lita på och hade roligt med i min närhet i sommar! Plus lite mer ledig tid i sommar..


Vad önskar du att du gjort mer?
Solat & badat !!!!!!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Finns nog inget jag önskar att jag har gjort mindre :P

Blev du kär i sommar?
Nej inte kär men..

Hur många förhållanden?
Zero

Favoritprogram på tv?
Ser inte tv på sommaren men måste nog vara two and a half men.

Bästa boken du läste i sommar?
Läste ut " 14 år till salu " i början av sommaren och den var riktigt bra!

Största musikaliska upptäckten?
Oscar linnros har spelats en hel del i sommar ;)



Något du önskade och fick?
Mamma och pappas underskrift till resan (A) hahha

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Låg hemma i sängen och mådde pytom..Sen häng med emilia.

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Det gör det säkert men inget finns i huvudet

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?
Shorts, skjortor, cykelbyxor, converse

Vad fick dig att må bra?
Alla mina vänner !

Vem saknade du?
Nilla och Marlon.


De bästa nya människorna du träffade?
Alla vi träffade i cypern!

Sommarens sötaste?
Emilia ♥ jonas

Sommarens hetaste?
Fanns många heta kroppar i cypern !

Sommarens snällaste?
Mamma♥ och alla mina vänner

Sommarens bästa?
Luleå kalaset, PDOL, stadsfesten,cypern, stockholm, jobbet !


Sommarens besvikelse?
Att jag jobbade ALLA fina dagar så hann inte sola (A)

















Lördag

sitter fortfarande i pyjamas och har inte gjort att skit idag.Magda kommer hit vid 5 tiden så ska gå och sminka mej och ta på mej nå kläder.Sen ikv går jag och brudarna på bio , vad vi ska se har vi inte bestämt riktigt än.
PUSS♥

Har fått bilderna av sara nu så imorgon lär ni nog få se lite bilder dyka upp här ;)!!!

losing my mind

Något mys i soffan med cissi var långa vägar av vad som hände igår.Blev en impulssväng till hamn och var där och hade roligt med ett antal personer.Tyvärr så gav jag upp ganska tidigti igår , var hemma kl halv 2 och det är inte likt mej ! Somvanligt blev jag väckt typ vid 9 så ska gå och lägga mej i sängen och dö ett tag till för min huvudvärk idag är inte att leka med !
PUSS♥

HELG

Äntligen helg !
Ska ta tag i att storstäda mitt rum nu sedan lägga sig och vila till en film.Wok till middag sedan bär de nog av till södra sidan av stan och umgås med cissi gumman ikv.


Unforgettable memories

Jag sitter och har försökt skriva ett inlägg om min och emilias underbara resa till cypern flera gånger men det slutar alltid med att jag raderar allt. Jag antar att jag aldrig kommer kunna skriva ett inlägg som beskriver och berättar hur otroligt bra vi har haft det. Ist får de bli väldigt kortfattat

Det tråkiga livet i sverige går inte att jämnföras med:
We no speak americano.Engelsmän i sinne.klipphoppning.intog lika mycket alkohol som jag snittar på ett halv år på en vecka.GRABBARNA GRUS.Blue moon.Marinella bar.Flyfish.Springnota på taxi snubbe.Koka bullens korv i vattenkokaren.Max 3 timmar sömn per natt.Karaoke.gratis är gott.Komma hem kl 9 på morgonen.nattdopp i pool/hav med bröderna. Dansa loss på Boogies.Buy one drink get one free.Lyckas göra sönder 3 skor.billig Alkohol.tycka det är sköönt ute när det är 35 grader.MALACA.Ligga bakis vid poolen och halvsova.Parasagling.Ligga på havet och flyta runt på madrass.Shota i sinne.Snygga kroppar. 45 grader.Se soluppgång.Göra konstiga saker i fyllan.Ta 400 fyllebilder som ej bör visas.Att bo i poolen hela dagen.Glömma passen på hotellt när vi är påväg hem och betalade 650 spänn för att få dom!


Men visst har jag saknat min säng, mjölk, fåtal vänner och en fet sovmorgon.
Om allt detta hade fått vara vid min sida så hade jag stannat kvar där.LOVE IT!!




1 september

Har legat och kollat tv, läst bok, gjort skolarbete och suttit vid datorn..Kan säga såhär att jag är less på att vara hemma redan så imorgon ska/måste jag till skolan! Finns några saker jag inte vill missa ;)

Mamma har just bakat äppelpaj så vi ska slå oss ner i soffan och se film tsm !
Godnatt♥


okay to cry

Blev att jag stannade hemma idag , absolut ingen jävla röst och lite feber och hostar som fan.Har inte tänkt vara sjuk i helgen,thats it !  Så tråkigt att bara att ligga och glo på tv så lika bra att sätta igång med min engelska bok och lite turism. Då vet ni vad jag gör idag...


RSS 2.0