ska he tränas så ska he tränas ordentligt ;)

Blev en timmes åktur med inlinse ikväll och gud så skönt det var...sjukt länge sedan jag tränade och nu måste jag verkligen köpa gymkort nu för mår så jävla bra av det + att man blir piggare!
Lär iaf har ont i rumpestupan imorgon...Godnatt♥


stort misstag

Gjorde ett stort jävla misstag igår när jag tog en powernap på 2 timmar igår när jag kom hem och det resulterade att jag inte kunde somna förän vid halv 4 och kan säga att det var ett helvete att ta sig upp i morse!

Har suttit och laddat ner lite ny musik ett bra tag nu och hade tänkt ut och ta mig en inlines runda och sedan smeta i lite hårinpackning och se om det går att fixa min risbuske som jag har nu!

Seeya

gullevovven!

i wanna grow old with you!



I wanna grow old with you
I wanna spend the rest of my days
Constantly holding you
Boy every beat your heart makes
I wanna be close to you
I wanna share all your mistakes
Whatever it takes
All I know...
I wanna grow old with you!





SÄLJES!


Säljer mina populära nelly skor för jag vet inte när jag ska använda dom! Skit snygga är dom!
Storlek: 39 men passar dom som har 38 också!
Använda 1 gång (5 timmar)!
Pris: 450 eller högsta bud+ frakt!

SÅLDA!


Säljer min Nyårs klänninng från nelly för den är förliten över bysten!
Märke: Rare fashion
Storlek: Medium/large
Pris:300+ frakt

Endast använd på en nyårsafton!

Lämna en kommentar om DU är intresserad av nått!

Tisdag

Imorse när jag klev upp så var det endast 7.5 grader ute! Rysskylan som är på väg redan eller:O..Hur som helst så har jag bara en lektion på tisdagar så slutade halv 11 idag och då for jag och bella till stan och lunchade på tatung, vi satt och spånade om vårat projektarbete och det kommer nog bli hur bra som helst!! Sen gick vi på stan en liten runda och nu sitter jag här hemma och gör nada...Funderar starkt på en nap;)


29 Augusti

Dagen böjade med hälsopedagogik, den kursen verkade faktiskt ganska rolig och intressant! Dock synd att den bara är 10 veckor! Gick skola till 4 och direkt jag kom hem så drog jag upp till solbacken och köpte lite småtjafs som tjejer behöver. Efter de har jag hunnit städa mitt rum lite och nu sitter jag och väntar på min honey!


''Klassiska mange minen''

Fredag 26/08

Godmorgon! Sitter nu på skolan och har turism som första lektion.Igår invigde några från klassen matfesten och gick i mig en oxfilérulle till lunch. Gårkvällen var jag ute och övningskörde, hämtade ut mina skor♥, och avslutade kvällen med att umgås med magnus och alle!

Sluta vid 3 idag och då ska jag på stan och shoppa något! Ikväll blir det förmodligen matfesten igen!

BLIR RENT FÖRBANNAD!!!

Börjar bli jäääääääävligt less på personen som kommentarar en massa elaka och idiotiska kommentarer! Om du inte gillar min '' patetiska, dåliga'' blogg så låt bli att läsa den då ?! Och DU som säger att jag inte har något liv, frågan är då vad du har för liv som sitter och lämnar 20 elaka kommentarer per dag!!!

Om DU inte lägger av med detta, så KOMMER jag att polisanmäla detta!!!

Livin' young, wild and free!

Andra dagen är över och allt är i sin ordning igen med lektionerna. Vi har smått börjat funderat på vårat projekt arbete, haft religion(boooooring) och en lång och dryg svenska lektion!

Ska tanka ner lite ny musik och föra över på ipoden sedan ska träningskläder på och jag ska ut på en prommenad och sola solarium!


Första skoldagen avklarad!

Igår hade jag en positiv inställning till skolan och nästan längtade men imorse när jag satt i aulan och hörde alla rektorers prat så försvann den positiva inställningen...Dock så fick vi hyffsat bra schema och har världens bästa klass så det ska nog gå bra att kämpa sig igenom det sista och roliga året av gymnasiet, sen är man fri som en fågel!!!

Ikväll så har hunnit pluggat körkortsteori, varit ute och övningskört och umgåts med min stora kärlek.Han for precis hem så det är dax för mig att gå och lägga sig, skola imorgon 8.30!


Belönade mig med att beställa hem dessa skönheter;) Om nån dag är dom mina♥

Helgen har varit kanon!

Ifredags så var jag hos bella och tog igen lite tid eftersom vi träffats engång i sommar så vi hade en heeeeeeel del att prata om så våra käftar varigång i 4 timmar.Mycket roligt!

Lördagen bjöd på Öskargalan i skelleftehamn med 2 mycket stiliga pojkar vid namn simon och magnus.Tårtbakartäving,stafett kubb, allsång, och drinkar och öl för billing pening!

Igår myste jag med älsklingen och tog det för det mesta lungt!♥

6 månader med dig!


Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet

Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig!♥

Älskar dig Magnus Marklund!♥

Tur med vädret iaf !

Godmorgon! Har hunnit varit och solat med syster och nu står en dusch på tur sedan börjar jag göra mig klar till ''oscarsgalan''! Må tacka gudarna att det inte blev regn idag eftersom vi kommer att hålla till utomhus! Full fart nu ;)
Ha en bra dag ;)


skoproblem

Skulle precis trösta mig med att klicka hem dessa skor, för vädret är ju så tråkigt och tist men självklart hade  dom tagit slut!!!!! Åhh jag SKA ha dom!!


3:e torsdagen i augusti

Mormor och bertil har varit här hos oss sedan kl 11 imorse,suttit och snackat och fikat och sen äre ju tredje torsdagen i augusti idag så det innebär Surstömmingspremiär, och det var även MIN premiär för stömming och om jag ska vara ärligt så gick det INTE bra, slutade med att jag åt korv och potatis till middag...Är nöjd över att jag ens vågade pröva!!

Ska gå och duscha nu, sedan drar jag förmodligen till bella och umgås med hon ikväll! Inte många gånger i sommar man sätt den bruden!




Myser i onepiece

Ikväll har jag varit och bowlat med simon, bella, mange och danne. kungen som jag är på bowling kom jag på en andra plats;) Sitter nu med mamma i soffan i en onepiece och får massage av mamma på mitt onda knä...
Ska nog krypa ner till kojs och mysa lite med mina 3 män( läs: Two and a half men)♥

Godnatt♥

Hade önskat att jag hade min älskling brevid mig i sängen inatt♥

Onsdag

Har gått på stan med Mathida och bella idag, satte sprätt på pengarna och fick med mig hem ett par jeans, ett par byxor,och ett klänning som jag ska bära på lördag!Lunchade på waynes sedan var jag även förbi secondhand butik och fyndade en blå kavaj för 50 spänn!

Maria och gunnar åker tillbaka till uppsala nu ikväll så dom kommer hit snart för att säga adjö..Hoppar verkligen att man har pengar i vinter så vi kan åka ner och hälsa på dom igen! Hade super roligt sist!♥

FUCKING AWESOME!



Kvinnan är helt otroligt och är värd all jävla uppmärksamhet som hon får!

står bara här och ler

Godmorgon! Världens tråkigaste gråa väder ute idag, har inga planer för idag men jag hoppas älsklingen ringer snart. Har lite panik över vad jag ska ha på mig på  ''oscarsgalan'' i helgen men jag hoppas att jag hittar nått!

Funderar stark på att sätta på musik på mitt rum på hög volym och sedan städa mitt rum för de är rätt så jävla skitigt! Bjussar på en skön en;)


att kolla på eldens lågor

jakten på en galaklänning gick inge vidare idag men det var sjukt kul att pröva allt, ska kolla vidare på nöjesfabriken och på stan i veckan.Ikväll nalkas grillning och mys på alhemsberget med trevligt folk! Dax att göra sig klar och dra;)

14.11

Måndag idag och ynka en vecka återstår av sommarlovet! Konstigt nog längtar jag till skolan på nått sätt, att få träffa alla från klassen igen!
Har suttit ute i solen med syster nu ett tag och nu hade vi tänkt dra på myrorna och kolla efter kläder till helgen då jag ska vara utklädd! Senare mot kvällen lutar det mot grillning med massa folk, inte helt fel ;)

Hade en bra dag!♥

Söndag

Hejhej! Igårkväll lagade jag och magnus middag tsm sedan tog vi det bara lungt till filmen limitless.Efter filmen  kom thai och danne ett tag så vi satt ute och rökte lite vattenpipa sedan blev det sömn för våran del! Hade tänkt lägga mig ute ett tag sedan hoppa in i duschen!

Bilder kommer..sitter på min systers datorn och bilderna är ännu inte inlagda!


Myser ute i bäckfjärden!

Hej! Igår drog jag och magnus ut hit till bäckfjärden, stugen för oss själva så igår tog vi det bara lugnt och såg på serier, rökte vattenpipa och myste för vädret är inte det roligaste! Har precis bakat blåbärspaj och magnus for just iväg med båten för att hämta gunnar och maria som ska vara här med oss till på fredag!

Då vet ni vart jag håller hus tills på fredag! Hare gött♥


long time no see

Över en vecka jag skrev nu! På tiden att jag delar med mig lite saker...

Har iaf hunnit vara på pdol med massa brudar och sätt veronica maggio.Haft fantastiska dagar/kvällar hos maria+ sleepover, olle har varit på besök, lagat middag med maria,gunnar,olle och magnus. Haft picknick ute i skogen på mysigt ställe. Vart ute på nattäventyr.vattenpipa.hängt lite med mange, thai och danne.plockat bär och tjänat 700 kr. Och slappat lite med älsklingen! ♥

Idag har jag lunchat på tatung och gått och ögonshoppat med syster i flera timmar. Kom precis hem nu och ser ut som det blir att dra till thai och röka vattenpipa med han och mange!


kanske bjuder på några bilder senare! Puss♥

RSS 2.0