HAHAH JAG DÖR !


go girl

Idag har varit en slitsam dag men har även fått mycket gjort! Jag och bella satt duktigt kvar på skolan till 15.45 och kom en bra bit på vårat projektarbete och kom igång med en uppgift i  arbetsmiljö och säkert! När jag kom hem så hade jag likafall mycket energi kvar så passade på att städa mitt rum och rensa garderoben och massa andra små saker!

Nu börjar jag faktiskt blir lite lat så ska se nån Serie sedan gå ut och gå en promme!


kiss and hugs

Gokväll! Ikväll har jag haft besök av mange och han har hjälp mig med att baka negerbollar som skall säljas imorgon,sen har vi bara legat och myst till massa serir. Finns inte så mkt att göra när vädret är så grått och trist..så passade bra att bara mysa i sängen! Har just lagt mig i sängen och ska slå på något att se innan jag stänger ögonen.
Börjar 9.40 imorgon så en liten sovmorgon har jag iaf...

Godnatt♥


Übersköna tisdagar

Übersköna tisdagar när jag bara har skola tills kl 11!  Direkt efter skolan så drog jag till farmor och hjälpte hon med massa saker.Sen blev de ju även en liten tid för fika/kaffe paus. Mycket trevligt!

Ska gå och blanda min shake som jag ska äta till middag och hoppas att mange kommer snart!


OLEG-ELEKTROPOP


måndagsmys

Denna måndag blir nog inte så dum trots allt! Kladdkakan är inne i ugnen och ligger och väntar på älsklingen så ikväll blir de bara mys framför idol/serier! Ska se ett avsnitt av game of Thrones medans jag väntar. Puss!


döds måndag!

Denna måndag började med hälsopedagogik från halv 9 till halv 11 sedan jag vi hål fram tills halv 3, skit kul att sitta på skolan i 5 timmar och inte haft ett skit att göra! Men dock så överlevde man och hade en mkt bra avslutning på dagen med Psykolgi A! Världens bästa lärare som undervisar på ett magiskt sätt♥

Fällde just några tårar

Det är okej att känna!




Send me an angel

Hejhej! sitter hemma och spelar musik med pappi och väntar på att mange ska komma och hämta mig, sedan bär det av till emil för att umgås med trevligt folk! Sover hos mange i natt så synd imorgon nån gång...

RSS 2.0