move your body

Haft turism inprincip hela dagen, ärligt så är det förbannat roligt men tyvärr så blir man slut i huvudet av att ha skola till 4 varje dag.Ska sätta mej och ladda ner en mängd låtar som jag ska he in på ipoden.Som sakt- Music keeps me alive !

Efter de ska jag ta en lång dusch sedan bädda ner mej i sängen och se film, ska fan i mej inte bli sjuk nu och hamna efter i skolan efter en veckan...

PUSS♥


P.S BILDERNA FRÅN CYPERN KOMMER ATT LÄGGAS UPP I HELGEN !


Marinella bar



NÖTTES I SINNE PÅ ALLA CYPERNS BARER!!♥


Kommer vara död innan årets slut !

Halv 9 till 4 varje dag, vårt schema kunde inte varit sämre..Verkligen ett toppen schema.Iaf så cyklade jag till skolan idag och de gjorde ju min hals ännu bättre, min röst låter som en bas eller så får jag inte fram ett ljud.Min ipod dog när jag kom till skolan också, och cykla hem utan musik tog en evighet så det ska inte hända igen! fyfan.

Är helt slut fast det nyss varit helg, ont i hela kroppen, ingen energi, ont i hals och öron så kommer förmodligen ligga sjuk innan veckans slut  :(

Far iväg till farmor nu som fyllt hela 87 år och firar hon med godfika ! Efter de väntas sängen & sömn♥







Fyll inte livet med dagar , fyll livet med liv


12 grader och regn

Var på a-torp i går hos fröken bella, vi var och bastade i hennes kvartestgård och bara satt och snackade och hade de allmänt bra.Hon hade tagit med kex& ost bricka så vi satt där och käkade ioch hade ljus och musik, sedan gick vi hem till bella igen och såg the last song, tröttnar aldrig på filmen ! ♥

Middag nu sedan ska ja bara ligga i sängen som en död säl !
PUSS


ta vara på dit liv medans du kan

Best lyckades få med mej ut och kolla på fotboll, så har hängt med han och meron idag och sitter just nu och väntar på middag sedan beger jag mej till anderstorp för film mys hos fröken bella.
Ha en bra kväll !♥

dagen är kommen

Mycket trevlig gårkväll med brudarna.Ikv ska ja och bella mysa ännu mer och se step up 1&2 och sedan imorgon går vi på bio och ser 3an.En lugn och bra helg utan alkohol för min del !

Annars är min hals rätt så död...så har tagit på mej mjukiskläder, en fet halsduk& och kokat te så ska lägga mej i sängen och mysa och läsa min engelska bok! PUSS


Denna kärlek fick jag med mej hem från cypernresan !


Dax för fredagsmys !

Gått skola i 3 dagar,  och är redan skol less.Ända roliga var att ja fick träffa mina favorit brudar igen.Annars känns allt ett helvete men de är bara härda ut och plågas ett tag.
Nu min är mina favorit brudar här och ska mysa med mej ikv, ska dra upp till maxi och köpa några onyttigheter!
Blir kanon♥


sängen kallar

nap i 3 timmar efter skolan varje dag nu är inte okej , känner att jag har massa sömntimmar att ta igen efter en gaaaalen vecka i cypern.Blir dusch nu sedan en tidig kväll och sovmorgon till kl 12 imorgon! lovely ♥

xoxo

Klarar inte av det

okej sitter här och storflännar när jag bara kollar på bilderna och snackar med några av killarna vi träffade där nere...Klarar inte av att skriva nått om resan än,går inte att beskriva med ord och de kommer tårar direkt ja tänker på våran underbara vecka nere i cypern !!

Berättar om resan när jag känner att jag klarar av det ♥



Fryser fan ihjäl !!

Att gå från ca 40 grader varje dag i en vecka och komma hem till 12 grader och regn är chockande...Fryser hela tiden och spelar ingen roll hur mkt kläder jag har.Ska iaf ta en lång varm dusch nu sedan blir de att umgås med mamma och pappa och berätta hur vi haft de sedan sova för skola väntas imorgon...:(


orkar inte sitta vid datorn nå mer idag, Ska berätta om resan någon annan dag, bilder kommer också ! ♥


@ARLANDA

Flygturen hit till arlanda gick kanon, vi har hunnit med att växla pengar, käkat på donken så ja höll på svimma och sitter vi vid datorn och försöker fördriva tiden lite.Har kollat igenom alla bloggar jag kan nu och är less att sitta här..vi ska gå till donken och köpa en glass sedan ska vi försöka hitta en lugnt ställe de vi kan spela kort att tag och bläddra i tidningar och sedan försöka sova .Kommer inte bli mkt sömn i natt men de kommer de dock inte bli på hela veckan !

Flyget går kl 06.45 imorgon bitti så blir nog sista inlägget från svergie ,  kanske blir nått från cypen med att sitta vid datorn i veckan står inte först på listan ! Världens bästa bella kanske kommer med nått inlägg♥

Om inte så hörs vi och ses 24:e ! Ha de bra i kalla svergie och njut av sista lov veckan för det ska ja & emilia göra och vi kör ALL IN !!PUSSSSS



RESFEBER ???

Väskorna är packade och klara, mobilen, kameran , ipoden och laddade och redo för en underbar vecka med sol,bad och dans i cypern.Har egentligen inte fattat att vi far idag än men pirret i magen kommer att komma när vi sätter oss till flyget till stockholm om bara 2 timmar !! Kommer säkert komma nåt inlägg från arlanda i natt♥
PUSS& KRAM


*

HADE GÄRNAT VELAT BEFINNA MEJ I STOCKHOLM IKV OCH SÄTT FLO RIDA


Kvartersfest

Kom hem från stockholm igår kväll kring 11, drog ut direkt och så hejdå till mina älsklings brudar.Helt galet att vi drar imorgon ?? Kan nästan inte fatta de själv(A)

Idag så har jag varit och handlat dom sista sakerna inför resan , och en sväng ner på stan med fanny.
Nu sitter hela kvarteret ute på gatan och väntar på mej för att få börja med maten , sist som vanligt....

Efter de står poker och folk på schemat...Blir nog en toppen sista kvälll i svergie innan skolan börjar! ♥

MY NEW LOVE

haft en kanon dag på skansen och kolla på alla djur och bara strosat runt, lite mer shopping har vi också hunnit med ! Köpte förövrigt världens fräschade skor idag!!!!!!!!!!

Ska krypa till kojs nu för imorgon kl 9.00 börjar färden hem mot skellefteå och då taggar vi om till CYPERN !!! 3 DAGAR KVAR EMILIA !!!!!!!!!!!
PUSS


Dag 3-4

Gårdagen bjöd på heldag på stan och massa shopping, sen mot kvällen tog vi färjan över till djurgården och gick in på Gröna Lund, vi åkte alla utom en ! Var ju igetligen tänkt vi skulle hem idag men vi bestämmde att vi stannar en natt till så idag ska ja på ADIDIAS, kommer säkert att spendera 1 timme där.
Ska gör mej klart nu men ni andra får ha en bra dag så hörs vi !♥


Dag 2

Har varit och vandrat inne i stan idag, sätt ett antal kändisar.Måns Möller & Jennifer brown bland annat.Vi är hemma óch vilar lite och byter kläder sedan ska vi ut och äta middag efter de blir de förmodligen att gå på bio och se Bröderna Karlsson !¨
HADE


Dag 1

Hallå ! Vi drog kl 7 imorse och kom inte fram hit förän kl 5 så blev en lång bilresa,Vi åt direkt sen har vi bara varit ute och kollat läget lite här omkring.Ska försöka sova nu för imorgon blir de att gå i gamla stan och shoppa och på kvällen blir de troligen grönan.Vi hörs!
PUSS

ja men då kör vi igen då !

Jag & emilia kom till lägenheten kl 4 i natt, så har inte blivit mkt sömn för oss dom två senaste nätterna.Är sliten nanting, lite bakis fortfarande men ja kan säga att de är värt de för haft så sjukt kul i helgen.Vi har  träffat massa sköna människor, åkt karusell , sett hoffmaesto, petter & Ständut blakk.

Har packat upp från helgen och packat till stockholm nu och ska snart gå och lägga mej i min varma sköna säng, har nog aldrig längtat efter att sova så mkt som nu !


Kommer hem på fredag men kanske de dyker upp nåttinlägg i veckan ;) Annars så saknar jag bella, magda och cissi som jag inte kommer få träffa förren skolan börjar...


Kväll 2

Vi blev bjudna på gomiddag av pär igår sedan begav vi oss ner till vattnet och satt där, stodlängstfram och skrek rösten av oss när petter spelade.Gick och kollade läget på karusell området och så träffade vi några killar som vi åkte karuseller med(gratis för min del;) sedan gick vi in till öltältet och såg twisted sisters därifrån.

Ständutt blakk må ja säga är ett charmigt band och jag lovar dom får igång publiken för vilken stämning de var att se dom igår! GRYM KVÄLL !!!!

Vi vaknade nyss så ska käka frulle sedan börja packa ihop sakerna och börja bege oss hem till tråkiga skellefteå..


inte på topp

Gårkvällen var kanon ! Vi mötte upp sandra och emma sedan satte vi oss på en brygga vid älven och satte sprätt på några kalla och lekte '' jag har aldrig''. Vi stod nästan längst fram på hoffmaesto och var helt galet var stämning de var , helt amazing ! Dock hamnade jag nere på marken och blev söndertrampad ett antal gånger...

Förresten, två killar från axelstivoli kände igen mej både från stadsfesten, pdol så jag och emma fick åka gratis två gånger eftervarann! KUNG ;)

Vi vaknade kl 1 imorse sedan drog vi in till stan tvärt och fixa nå saker, ny duschade och slita är vi nu men vi kör ikv ändå så ska börja fixa till oss nu.
HADE♥

DÅ BEGER VI OSS IN TILL STADEN!!!




LK DAG 1

Godagens, Kom precis hem till läggan efter ha varit på stan och shoppat och köpt biljetterna.Emilias morbror bjöd oss öven på lunch så de tackar jag så hemskt mkt för !
Är rätt så trött så blir nog att gå ut och sätta sig på balkongen och ta en powernap sedan höjer vi musiken till max och börjar fixa och trixa inför kvällen ;)
Vi höres ♥


09.59

Då är vi framme i luleå ! Sitter och lyssnar på musik och gör oss klatr lite smått för vi ska dra ner till stan nu och kolla läget lite och köpa biljetter. Vi hörs sen !
PUSS

P.E.R.P.E.C.T

3 veckor kvar tills skolan börjar om och ja ska spendera 4 dagar av dom i skellhell ! Känns underbart ♥

Imorgon bär de av till luleåkalset med emilia- hemma söndag !
Måndag morgon åker jag ner till stockholm- kommer hem torsdagkväll!
Söndag tar jag och emilia flyget ner till stocke igen och måndag morgon flyger vi ner till cypen och spenderar vår sista lov vecka där med sol,bad och partyyyyy !!!!

Detta sommarlov har fan imej inte varit pjåkit, och de kommer en hejdundrandes bra avslutningen på de ;)
 + i kanten att Lönen rullade in på min konto idag också !

Väckaren ringer på 06.45 imorgonbittti så säger godnatt nu.Vi hörs i helgen ;)


you look like a winner to me

Ikv har jag umgås med emilia och jonas, suttit ute och snackat om helgen och cypern. Packat i två timmar har jag också gjort...Allt är packat och klart för helgen ni iaf ! Ser ut som vi får sol dessutom så helgen kan inte bli annat än bra  ;)

LK förra året !


Grymt fräscha

 

449 pix från Dinsko!

hey know

hallå ! Idag har jag legat ute och solat ett tag sedan har jag varit barnvakt åt mina små grannar, just tagit en dusch och hade tänkt laga nå mat,mamma och pappa är nämligen i stugan så får lov att fixa mat själv.Efter de MÅSTE jag ta tag i all jävla packning....

Empress

Har inte gjort ett skit idag inprincip, har förflyttat mej mellan datorn och sängen.Har suttit och laddat ner musik i sinne och lagt in på mobil och ipod och laddat upp för CYPERN!!!Såg att temeraturen kommer ligga på + 40 grader ! blir nog bikini dag/natt ;)


Håret reser sig !


12 DAGAR KVAR!!!!


OM 12 DAGAR BEFINNER JAG OCH EMILIA OSS HÄR !!! GAAAAAAHHHH


Body bounce

Igår utklassade jag bella och magda i minigolf, sedan mys och snack vid älven.Mys framför tv själv sen.
Idag så var jag och brudarna i falkan och stekte och snackade skit och kollade killar ;)
Sen var jag ute och gick en långpromme.
Nu ska ja umgås med best !

CITY

Sticker till stan med mama och fixar små saker till resan , och hämtar min cykel ! PUSS


söndagsmys

Hár varit ute och övningskört med pappa och ska sätta i hårinpackning i håret och smeta på en facemask nu sedan ta en lång, varm dusch och sedan bara lägga sig och ta det lugnt ! ♥

Man är inte onykter i onödan

Gårkvällen var amazing !!! Är glad att ja for dit fast de kostade skjortan att åka buss hem (150 kr) och de var värt vart ända öre ! Hoppade och skrek som en galning på lazee, Nog den bästa live artisten jag sätt genom alla år och satan vilken stämning de var!!!!! Annars så fick man sig in i öltälten utan ens visa legitimation ;)

Mina fötter är sönderstämplade.
Ingen röst kvar.
hemma 05.00 och började jobba kl 10.00.
Lite för mkt av de goda.
och med det de menar jag att man mår som man förtjänar idag !

Mådde pytom och har nog aldrig varit tröttare imorse på jobbet men de vara bara att härda för IDAG HAR JAG GJORT BORT MIN SISTA PASS!!!! NU börjar mitt sommarlov♥

Bilder kommer såsmåningom!


RSS 2.0