Allt är toppen när man är med världens bäs...

dsc00415 (MMS)

Allt är toppen när man är med världens bästa brudar+cissi,tina! Sitter och dricker och leker lekar.gud lyssnade när jag bad till han,ingen snö här nu;)ta detlugnt ikv alla! Puss


Ber till gud Att de ska sluta snöa!

dsc00350 (MMS)

Ber till gud Att de ska sluta snöa!


Ge mej lite hopp

Kan inte säga att jag är övertaggad till att fira valborgs ikv för imorse när jag vaknade så snöade..Sedan får man höra att de sol och varm nere i söndra sverige.KULKULKUL!!!
Han ändast denna lektion nu sedan så slutar jag..Ska hem och hjälpa mamma att städa sedan ska jag väl börja att göra mej klar.
Planerna för ikv är sweet bara vädret inte förstör...säger som cissi , Gud göra så de slutar snöa om du nu finns !


En bra start på dagen !


Det ända som kan göra mej på bra humör!

Hoffmaestro - So do you


MGMT- Kids



B.o.B ft. Eminem & Hayley Williams - Airplanes



Kris Allen - Live Like We're Dying



Svävar på moln

+ Har fått nytt batteri till mobilen så nu funkar den som vanligt igen !
+ slutar 11.25 imorgon
+ världen bästa b-rudar ♥
+ valle imorgon( regn???)


- Vet ej vad jag ska ha för kläder imorgon
- är pank
- känner att ja håller på bli sjuk
- ingen middag tsm med brudarna som planerat
- valle utan emilia( hoppas du hade bra nere i fjollträsk ! )


FANFANFAN







Då var valle förstört...HELVETE


live the life you love to live

Slutar om bara någer minuter och då¨sticker jag cissi till balder tvärt sedan blir de nog en stanrunda och fixa de sista till imorgon !


Bitch!

Hemma efter stanrundan med fanny , pressentkort regn och folk var helt jävla galna ! Lyckades nafsa åt mej ett kort på 50 spänn.Inget att hurra över precis men orkade inte så där och knuffas och slåss.

Just tagit en snabb dusch och ska lägga mej i sängen och mysa nu, natti ! ♥

P.S...EMILIA HADE KUNG I STOCKE OCH TA DE LUNGT MED SHOPPINGEN ;)
GONNA MISS YOU BABY !♥
RINGER DEJ NÅN DAG !


får leva fattigt resten av månaden...

Kan väl inte säga att jag haft världens bästa dag, men efter en stanrunda så är man 600 kr fattigare och hem kommer man med ett leénde på läpparna ! Kapisch ;) Fick med mej ett par jeans iaf och lite små saker.Kanske visar senare !

Ska lägga mej och se film med syster nu , och efter maten sticker jag iväg ner på stan igen för det är kvällsöppet och massa erbjudanden och rabatter ! Möter upp fanny där också förmodligen.HADE

10.32

Har precis gjortbort Nationella,ska väl inte säg att de gick bra men inte dåligt heller.Tyckte vi fick lite för kort tid att skriva en uppsatts på, skönt att få det bort gjort iaf och ha en sak mindre kvar nu.

Två lektioner kvar så slutar vid 12 idag , ska ner på stan då och byta lite saker och kolla om ett par nya jeans.Behöver verkligen nya jeans men när man lever på studiebidraget varje månad så svider de i plången när man köper dyra saker...
Ska även kolla om ja hitta nå nya kläder till valborgs, har ingen inge vad jag ska ha på mej.Får väl rota fram nått i min garderob.


Två super fräscha linnen från H.M som ja inte skulle Tacka nej till !!!


KUL ATT DE SKA SNÖA OCH REGNA PÅ VALLE !!!:(

Fredag 30. april

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 0 Snø 0,5 mm Flau vind Flau vind, 1 m/s fra nordøst1 m/s
kl 8 Regn 1,9 mm Svak vind Svak vind, 2 m/s fra øst-nordøst2 m/s
kl 14 Sludd 4,5 mm Svak vind Svak vind, 2 m/s fra øst-sørøst2 m/s
kl 20 Sludd 3,8 mm Svak vind Svak vind, 2 m/s fra øst-nordøst2 m/s

Lørdag 1. mai

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 2 Regn 1,2 mm Svak vind Svak vind, 2 m/s fra vest2 m/s
kl 8 Regn 2,0 mm Flau vind Flau vind, 1 m/s fra vest-nordvest1 m/s
kl 14 Regn 1,8 mm Svak vind Svak vind, 2 m/s fra vest2 m/s
kl 20 Skyet 0,4 mm Lett bris Lett bris, 4 m/s fra vest4 m/s

Søndag 2. mai

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 2 Skyet 0 mm Lett bris Lett bris, 4 m/s fra vest-nordvest4 m/s
kl 8 Skyet 0,1 mm Svak vind Svak vind, 3 m/s fra nordvest3 m/s
kl 14 Skyet 0,1 mm Lett bris Lett bris, 4 m/s fra nordvest4 m/s
kl 20 Delvis skyet 0 mm Lett bris Lett bris, 5 m/s fra vest-nordvest5 m/s

Nationella prov

                                                                              ÄR HELT SLUTKÖRD !!!

Träningen gick kanon, länktar efter träningsvärken jag kommer få imorgon <3<3<3. Imorgon på morgonen så är det engelska nationella skriftligt som väntas så ska gå och lägga mej i sängen med min hallon/björnbär skål och käka sedan blir det tidig sömn så jag får mej upp imorgon och är pigg ! behöver alla krafter jag kan få så säger godnatt nu ♥




KLOCKRENT !

Slänge just in hemma gjord pizza i ugnen , ska dra och träna ungefär en timme och det blir träning helaaaaa kvällen ! Ingen vila här inte ;)
Sitter och kollar på anaginas videoinlägg , och denna tjej är så jävla krockren !!! Slutar aldrig skrattaaa !!!!


Drygaste dagen ever

Sitter på skolan och håller på att jobba med produkt fördjupningen , går förövrigt skit.Känner mej lite hänging och trött idag, hoppas inte att jag håller på blir sjuk eller nåt.Kanske bara beror på att det är dåligt väder i skell idag.
Förövrigt världen drygaste dag med massa hål med ara idrott kvar sedan bär det hem och vilar lite sedan drar jag iväg till friskvårds på dubbelpass, kommer kännas i kroppen i imorgon !!!!

Hörs när ja kommer hem !PUSS

Måndagsmys på g !

Har lovat magda att jag ska bränna två party skivor till hon, tyvärr frågade hon fel person för jag lyssnar ju mest på så kallad '' turkmusik '' och reagge.Ska försöka slänga ihop nå pop/rock skiva till hon , fårse hur de går med de !

Efter de tar jag och emilia moppen till maxi och köper oss nå gött sedan far vi hem till emilia och harmåndagsmys ;) blir sweet !


kom följ med oss till hoodsfreds

Blev en litan stanrunda efter skolan , och sjävlklart var allt de jag ville ha slut/fanns ej i storlek eller färg kvar.Pengarna kom liteeeeeee för sent :P Ist fick jag med mej hem ett par fräna leggings och en vanlig bas t.shirt. Men så klantig som jag är så köpte jag fel leggins , måste på stan och byta imorgon !


Måndag

Hallå! kom till skolan för ett litet tag sedan,började 09.50 idag.Denna vecka har jag lovat mej själv för att komma i tid varje jävla dag.Ska inte ha någon jävla frånvaro och detta ska jag fan klara!
Kort skoldag idag och efter skolan drar jag på stan för att se om jag hittar några nya kläder, fick ju mina pengar igår och jaa...Dom kommer ta slut direkt !!!

Ha en bra dag ! PUSS

Break Up To Make Up


Ikv blir det filmmys hos fanny, ska gå och börja fixa till mej sedan äta..Mamma och pappa kom just hem så blir riktig middag för mej idag(A)
HADE

hold your head up high

Började dagen med ett lång sovmorgon, passar på att sova ut när man är ensam hemma ;) Vaknade iaf vid 2 och gick ut och satte mej i solen och åt frukost, termometern visar 13 grader i skuggan och blåser nästan inget så fett skönt ute ! Blev tvärr skugga på vår altan nu så hade tänkt ut och gå men kom på att min syrra har min löpardojjer så blir inge av.

Ist får jag väl städa undan lite innan mor och far kommer hem från umeå...Ikv så kanske de blir film med fanny:) blir nog sweet.


finner inga ord

Kom just hem efter en galen kväll.Har varit med fanny och sedan hamnade vi på en mindra bra fest,Slutade med en stor jävla fight.Sedan finns de ju folk som gillar att utmana öder också.Mer om kvällen tänker jag inte säga.

Funderar på att få nått i magen sedan lägga mej under täcket och sätta på en film, är riktigt trött och fryser fortfarande efter cykelfärden hem.PUSS


umeå blir ej av

Blir inge umeå för min del...kändes jobbigt att sitta och åka buss i två timmar och kommer heller inte hinna träffa min lille marlon då :(Ist så stannar jag hemma och tar de lungt och umgås ist, super skönt !

Har städat bort allt från igår och hunnit sitta ute i solen och njuta , hur skönt som helst att bara ligga i solen och koppla av och lyssna på musik.Hoppas verkligen de är sol imorgon också !


VILL HA SOMMARRRRRR



Godmorgon !

Gårkvällen med brudarna spenderades i soffan med massa skratt och snack, eller ja...mkt skratt för idag har jag ont i käken.Vi kom inte på något att göra under hela kvällen men vid 12 tiden så satte vi gång att baka kladdkaka sedan satte vi oss och såg en skräckis ett tag sedan damerna hem.Gick och la mej i min säng och fortsatte se skräckisen själv....Somnade tilll den nästan direkt och vaknade nyss.

Ska börja röjja undan lite från gårkvällen för ser ut som skit här, sedan ska jag göra mej lite frulle.Sedan får vi se vad händer men funderar att sätta mej ute på altenen i solen , såg skönt ut !!♥
Hade ;)


Hälsningar från Barbro, Lena , Berith och Christina!

Maten är tilllagad och maten ligger i våra magar justnu, sitter och kollar på tv nu och försöker hitta på nått impuls.Vi fårse vart vindarna bär. Något roligt ska vi väl hitta på ;)
BLev tyvärrr bara 4 stycken för 4 stycken fick förhinder och var sjuka och kunde inte komma tråkigt nog, men funkar lika bra med 4 stycken ;)
Ha en king kväll ! PUSSAR


TUNGT



Kalla henne manlig som alla brukar säga,kalla hon vafan ni vill.
Detta mina damer och herrar är en brud som visar utt stolthet! GRYMT
Och luda är ju grym som vanligt


working so

Drog och täffade adheel efter skolan och gick en sväng på stan med emme , Ska hoppa in i duschen nu sedan ska jag göra mej klart för en trevlig kväll med tjejmiddag på schemat ! sweet ♥


MQ´s new model


MUMSSSSSSSSSS


it was just a dream

kvällen har bestått av emilia♥, blev en kort promme och bara lite chill och snackat lite.Ska gå och packa gympakäder och tvätta bort sminket och lite kvälls fika sedan kryper jag isäng och vaknar på bra humör..En trevligt fredags kväll väntas med några underbara brudar från klassen och självklart emme!





Och cissi !!!!! BLIR FRISK TILL IMORGON !!!!!!!!


Don´t stop fighting

Är expert på att '' ligga och dra mej '' lite för länge på morgonen..Blir alltid så att jag stressar sönder och hoppar över frukost.Men är såförbanat skoltrött och vill bara börja jobba ist..ändast några veckor kvar till lov och jag hoppas jag överlever.
Engelska nationella börjar nästa vecka och jag ångrar redan nu att jag valde Engelska B i tvåan..kommer blir tungt !





Ta-hand-om-mej-själv-kväll

Just tagit en låååång dusch, kletat på bodylotion på hela kroppen och lite BUS i ansiktet.Ska göra mej en fruktsallad sedan ska ja kryper ner under täcket och mysa och se klart filmen jag börjat på.Så ser min kväll ut.
MYSPYS♥


obehagligt !

21 april 2010 och jag har lagat mitt första hål i en tand! Gjorde inte de minsta ont så det gick super bra..förrutom att den här jävla bedövningen i läppen/tungan som tar kål på mej..inte en skön känsla om vi säger så.
Pappa kom och hämtade upp mej efter tandläkaren och då drog vi till Eson för att lämna i moppen på lagning , så nästa vecka kan jag nog köra min lilla pärla! Och eftersom mobilen är helt fuckt up så skulle vi lämna in den också men det visade sig vara en fuktskada så ska bara få ett nytt batteri till den.


sticker iväg...

Nu sticker jag i väg till tandläkaren ! Men först....Borsta mina tänder ;) önska mej lycka till.

Se ya

LEVERERAR


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)


Lets pretend like its 98, like I’m eating lunch off of Styrofoam treys
Trying to be the next rapper coming out the A
Hoping for a record deal, to re-know my pain
Now lets pretend like I’m on the stage
And when my beat drops everybody goes insane (Ok)
And everybody know my name (B.o.B)
And everywhere I go people wanna hear me sang
Oh yea and I just dropped my new album
On the first week I did 500 thousand
Gold in the spring and diamond in the fall
And then a world tour just to top it all off
And lets pretend like they call me the greatest
Selling out arenas with big ass stages
And everybody loved me and no one ever hated
Lets try to use imagination


Ok, let’s pretend like this never happened
Like I never had dreams of being a rapper
Like I didn’t write raps in all of my classes
Like I never used to runaway into the blackness
Now lets pretend like it was all-good
Like I didn’t live starring in a notebook
Like I did the things I probably knew I should
http://lyricsmusicvideo.blogspot.com/2010/04/bob-eminem-airplanes-part-2-lyrics.html
But I didn’t have neighbours that’s why they call it hood
Now lets pretend like I aint got a name
Before they ever called me B.o.B or a.k.a Bobby Ray
I’m talking back before the mixtapes
Before the videos and the deals and the fame
Before they ever once compared me to Andre
Before I ever got Myspace
Before they ever noticed my face
So let’s just pretend and make wishes out of airplanes


And it seems like yesterday it was just a dream, those days are gone.


Hur många rutor gör dej glad ?

Kom hem från skolan för ett tag sedan..såg Es3ornas konsert sedan gjorde jag min muntliga svenska redovisnig sedan var skoldagen över för denna dag.Har mensvärk så det sjunger om de så ska lägga mej och se en 2012, filmen som hela världen sätt typ förrutom jag så det känns på tiden.

Tappade min ring när ja cyklade hem från skolan igår och jag hittade den påvägen hem idag !! hurra !
Ska lägga mej och se filmen och njuta till lite Marabou nu !
PUSS

Hur många rutor gör dej glad ?

Kom hem från skolan för ett tag sedan..såg Es3ornas konsert sedan gjorde jag min muntliga svenska redovisnig sedan var skoldagen över för denna dag.Har mensvärk så det sjunger om de så ska lägga mej och se en 2012, filmen som hela världen sätt typ förrutom jag så det känns på tiden.

Tappade min ring när ja cyklade hem från skolan igår och jag hittade den påvägen hem idag !! hurra !
Ska lägga mej och se filmen och njuta till lite Marabou nu !
PUSS

Movietime

Hade bokat dubbelpass idag men cissi fick mej på nått sätt attt avboka för skulle vare med hon och några till men det blev inte av så kändes som jag avbokade i önödan..Så ist sticker jag och cissi på bio och ser green zoon.Har hört att den är bra så blir nog super dedär !

Ska måla naglarna sedan plugga lite eng gloserna...


make me smile

Sitter på skolan och gör inprincipi ingenting..Har ändast en lektion kvar och det är idrott och självklart så försovde jag mej imorse så glömde gympakläder.
Har inget att komma med nu så ist bjuder jag påbilderna från i fredags när ja kommer hem !
Hade

Aldrig länktat så mycket efter min säng...eller jo.

Fick med mej tina och emilia på friskis, sitter här nyduschad och super trött.Så sks gå och göra mej lite kvällsfika sedan blir det sängen för min del och SOVA...För när du inser att du kan alla reklamer som går på tv så betyder de att du kollar för mkt på tv...illa.
Natti

Friskis&svettis !

just lagat mat och ska sätta mej och skriva lite stödord till min muntliga bok redovisning som jag har imorgon, bara att sätta igång.
Sen vid kvart över 7 så tar jag cykeln till campus för att träna friskis&svettis, Gratis hela veckan ! så ska passa på att träna lite annat än bara gym , roligare med lite variering.
fanny följer kanske också med!

Ska sätta igång med plugget nu , PUSS


skulle behöva en miljon....


Måndag

Går kvällen var den tråkigaste kväll jag varit med om..Låg i sängen heeeeeela kvällen och hade sjukt ont i magen och jag kan inte påstå att värken har försvunnit nu.Det är bara att stå ut några timmar tills ja kommer hem.

Höll på dö i bussen påväg till skolan...fullt med massa små barn som verkligen inte kunde vara tyst , slogs och skrek.hatar småbarn som är jobbiga..speciellt på morgonen.

Ikv så ska jag och emilia på friskis & svettis , det är gratis hela veckan har  jag för mej :P Fårse vilken pass de blir ;)
HADE


15.53

Blev en promme med emilia i förmiddags och efter de har jag bara varit hemma och inte gjort ett skit , är trött och har sjukt ont i magen så det blir nog att lägga sig på min bäste vän- sängen !
PUSS

stupid boys

För det första så vill jag säga att jag har världen bästa classmates, love u girlz♥ Går kvällen mkt trevlig, finns inte mkt mer att säga om kvällen förruom det finna några omogna idioter som inte har nå vett i skallen...Fatta inte hur dom tänker.
Drog in till stan sen och träffade morsan och farsan på max så åkte taxi hem med dom.

Annars så har denna dag ägnats till att städa och bara legat i sängen..är sjukt trött.



i think it gonna be a good night

Har städat huset som en galning sedan jag kom hem , har även hunnit duscha så nu sitter jag här halvsminkad och blött hår.Mamma och pappa skulle ju ut ikv så mamma var sprungit runt i huset och var skit stressad! Nu har dom äntligen åkt.Huset för mej själv och ljudet på högsta volym ;)
Marielle kommer snart hem så vi ska käka tillsammans sedan drar hon till polare och sover borta.Brudarna kommer vid 7 tiden och jag ska sminka mej klart , fixa håret , äta och bränna skivor - Sedan bär de av !

00.12

Kom just hem från fanny , vi satt på waynes att tag och tog en kaffe sedan drog vi hem till fannys nya lägga och det var riktigti sweet.Har hjälpt henne att städa läggan till hennes inflyttningsfest som hon ska ha imorgon..Blir nog super det där.
Vi bytte även skor , mina helvita convers till hennes röda.Läckert !

Ska hoppa i säng nu för imorgon väntas en schema fylld dag ! Natti ♥

love is just a word i never learned pronouce

Tar cykeln och drar mej till stan för att ta en fika med fanny på waynes , var ett tag sedan jag träffade den flickan !
Tar datorn med mej så skriver sen, puss♥

Har glömt att berätta...

Att ja har fått sommarjobb !!! Kommer sälja jordgubbar på ica maxi solbacken precis som förra året ! 3 stycken från min klass var på jobbintervju om det idag och skulle vara super roligt om någon av dom fick de.Tror det gick bra för dom för min chef ringde för ett litet tag sedan och berätta att det hade varit super härligt folk som hade sökt och sa lite extra om mina clasemates ;)

Han sa även att de hade blivigt lite förändringar för iår och att jag har fått ett extra uppdrag iår så det blir kul,Vi ska träffas i mitten av maj så fårjag se vilka ja ska jobba med och få lite mer info.

Tyckte det var ett roligt jobb och trots jag jobbade hela sommaren så gick det superfort och det är värt pengarna !!!!!! Inte länge kvar till vi sätter igång och jag är super taggad !

Hörde på radion i veckan att dom hade plockat svergies första jordgubbar i södra svergie och sålt dom för 800 kr /kg :O



Good day

Var riktigt skönt att cykla tillskolan imorse , blåste inget och var lagomt varmt.Iaf så sitter jag på sista lektionen nu och ska cykla hem efter de. Hade tänkt sätta mej ute och läsa min bok om solen är kvar ;)

Har en sak att berätta men det fårbli när ja kommer hem! ♥


bring me love

Ikv har jag tagit en promme och sätt fotboll med massa folk, kom hem för ett tag sedan och har hunnutit tagit en dusch.Ny bäddad säng och det finns verkligen inget skönare att vara nyduschad, ha nyrakade ben och gå och lägga sig i en nybäddad säng ! Kommer sova gott i natt ♥

Imorgon så följer jag tina på arbetsintervju kl 11 så får en liten sovmorgon också...Hoppas verkligen att hon får det !


NEW




Skinnhandskar- lindex
Skjorta- H.M

Nagellack




FAVORITERNA JUST NU


Memory

Sitter på skolan och jobbar med produktfördjupningen., går trögt frammåt men vi har ett antal veckor på oss så det går bra.Vi har jobbat med det på både bransch och svenska så hela dagen idag. Slutar om 10 min men hade tänkt sitta kvar på skolan ett tag och jobba med tidningen som ska vara klar på fredag.
Hörs när ja kommer hem ;)


Just set them up

Hemmer efter ett lååååångt träningspass..Är helt slutkörd nu och träningsvärken som kommer imorgon lär inte gillas.Men som sakt , beachen 2010 !

Inte så bra på skriva nu för tiden men jag är en upptagen kvinna så hinner tyvärr inte sitta framför datorn mkt men imorgon slutar jag kl 1 så då lovar jag att ja kommer med en hel del ;)
Nu blir det sängen ! PUSS

Önskar att de kunde vara såhär lite snö på vår gård nu....


hello my sunshine

YALLA
Badet gick väl bra förrutom att ja tappade min topp !!!! Kom hem iaf víd halv 5 så det vara bara att packa upp alla blöta saker och laga mat.Har bytt om till träningenskläder nu ska ska snart börja cykla ner till friskvårds.Ikv blir det core och sedan steppmuskel pass.

Efter träningen ska jag hem och äta tårta och fira min gamla pappa som fyller år idag ! TOPPEN


BÄSTA LÅTEN JUST NU !!!!
TAGGA FREDAG KILLAR OCH TJEJER ;)


Våren är på g nu

Ni får ursäkta mej för dålig uppdatering men har haft fullt upp med saker idag. Ikv så har jag iaf varit med emilia och vi drog på frasses och tog en mjukglass och träffade lindgren och sundbom ett tag också. Vi träffade också på några jävligt kaxxiga smågrabbar...
Har pumpat däcken på cykeln för imorgon då jävlar , då cyklar vi till skolan ! Hur nice ???
Har packat ner badkläderna i väskan för imorgon väntas bad sista lektionen.Sminket borttaget och sängen står och väntar på mej nu ! Godnatt !♥

Trött..

Vaknade kl halv 7 i morse av att jag behövde på toa och efter de kunde jag verkligen inte somna om(Började 10.50) Så låg och kolla på Vakna med the voice ett bra tag..När jag ändå var vaken och hade all tid i världen på mej att göra klart så drog jag till och gjorde omelett till frukost.Första gången jag åt frukost på länge !

Sitter på skolan nu och är hur trött som helst..håller verkligen på somna.Min hjärna har inte ställ om sig än.
Blir en tidig kväll för mej känner jag...

Ska fortsätta jobba med näthandel nu sedan ska ja hem och vila ett tag sedan blir det träning.PUSS

Söndagsmys

Kvällen har bestått av en lång dusch sedan har jag och syster suttit och gjort alla våra naglar fina( Har inskaffat några nya favorit nagellack men de kan jag visa imorgon) och så klart kollat på wipeout!
Ska fortsätta mysa med syster nu och se wallander och till de blir det chokladpudding.Efter blir det sömn för min del , bara att ladda om batterierna och kämpa det lilla som är kvar av skolan !
PUSS

Skiter i träningen och äter detta ist !


Bilder från lördagen !










Sista lovdagen

Känner mej duktig nu..Direkt jag kom hem från maxi med sofia och emilia så tog jag tag och städade mitt rum så nu blänker de om mitt rum ;) Önska jag kunde vara så bra att tag i läxan..Har fortfarande enhalv bok som jag ska ha läst ut tills på onsdag...

Iaf så har ja bokat ett corepass kl halv 6 menfårse om jag hinner tills dess..Blir kanske bara gym idag annars.
Sista lovdagen idag och det känns skit att det är skola imorgon..Kommer bli ett problem att få sig upp imorgonbitti..Riktigt trögt !


Hakonamatata

Igår kväll kom best hit och såg fotbollen med mej men hur resultatet blev behöver vi inte ens nämna..Lopin kom förbi tvärt och snackade lite, Hans käft glappar littttte ;)

Hur somhelst så är dagens planer att gå en liten promme till maxi med emilia för att kanske köpa en mjusglass och sätta oss i solen ? Underbart väder idag !
Sedan blir det hem och städa mitt rum för fick just en stor utskällning av mamma att mitt rum ser ut som ett bombnedslag..Bäst att göra som morsan säger.

Måste skynda mej nu för emilia sitter nog och väntar på mej....HADE

Barca- Real

Blev inget sunnanå för mej ikv, valde att stanna hema i min säng ist.För jag jag inte sägar att jag gjort annat idag än att ligga i sängen idag men.Sitter och väntar på att El clásico ska börja...Tror de kommer bli riktigt bra match faktiskt men självklart vinner Real ;)
Ska fortsättta min kväll i sängen och kolla på fotbollen nu , hade bra♥


MY BABY ♥


Mina fötter blöder...

Förrutom att jag GICK hem i klackar från degerbygården, och att en podofilgubbe försökte få upp mej på hans hotellrum och bjuda på whiskey så var gårkvällen riktigt rolig! Var dock lite för mkt folk där ett tag men enligt mej så tyckte jag bara de blev roligare.
Att de tog 2.5 timme att gå hem & att jag ramlade in vid halv 6 imorse är ju en annan femma.


Mina fötter blöder, och värker just nu så ska ta ett fotbad sedan ska jag sova ett tag till.Och ikv ska jag vara med min saknade cissi♥ som varit i London hela veckan !


BILDBOMB KOMMER SENARE FRÅN GÅRKVÄLLEN !

I am not an alkoholic, i just drink a lot !

Håller på att stressa sönder men hoppas på en underbarkväll ! LET DO IT ;)

HADE KUNG ! PUSSS


Powernap

Hemma från stan och jag är tröttare än någonsin , så funderar på att lägga mej och vila ett tag så ja orkar med kvällen!
Skriver senare !


Livet e gött nu !

Imorgon blir det en tidig uppstigning, ska på stan med joanna.Ska försöka hitta nya örhängen, läppstift och lite annat små tjoller.Annars så är morgondagen full med massa saker som ska göras.Ska äntligen få sälja mina dojjer också...Kanon.
Säger godnatt nu !


But it feels so right

Har haft fullt upp hela dagen...Vaknade vid 12 och drog på träningskläder och packade väskan och drog på gymmet.Mötte upp emilia på stan efter de.Yaoska kom hit till mb ikv och umgicks med jag och emme , vår kväll har bestått av solning , bastu och mys framför tven;) Räcker med solning för min del nu ...ser ur som en pepparkaka(A)


Hemma från kåge !

Kom hem från kg för ett tag sedan, emilia stannade ett tag hos mej så vi har suttit óch snackat och planerat lite.Kvällen har bestått av lekar , massa snack och självklart chirre (Emme& och ja har en nyttig vecka)
Har just stoppat i mej lite av mammas hemmagjorda kräm och sminket är borttaget och funderar på att lägga mej i sängen och kolla vad som finns på tv ist.

Imorgon blir det att dra och träna vid 12 sedan en liten stanrunda med e.sundberg, mot eftermiddagen kommer yaoska hit och för att sola&basta med oss.Blir super !


Saknar mitt hår...


Lugn dag för min del

Fick mej ju inte upp kl 10 som jag tänkte men 11 och jag är nöjd över de. Käkade frulle och gjorde mej klar sedan tog jag en promme och blev solbacken efter de.Fick med mej massa behövliga saker hem.

Har inte gjort mkt sen jag kom hem , suttit i soffan och bara tagit det lungt. Ikv blir det Kåge och umgås med med massa folk och andra trevligheter ! Blir nog awesome ♥

HADE!!


Kryper ner i sängen nu

Tog i så jag höll på svimma idag när ja tränade, Hade tränat klart vid 9 och orkade ej vänta på bussen som gick kl 21.45 så jag gick hem och de gick betydligt snabbare, var hemma på 30 min.Resten av kvällen så har jag bara suttit och snackat med mamma och kollat på tv och funderar helt seriöst på att gå och lägga mej.

Kom på idag att jag har en bok jag måste ha läst ut tills nästa onsdag för vi har muntlig redovising då.Bara att sätta i gång då ;)Imorgon blir det inte lika lång sovmorgon somvanligt, ska försöka kliva upp vid 10 och sedan så tar och lill syrran en promme upp till solbacken !
God natt ♥

*

Kom hem för ett litet tag sedan och har redan hunnit städa mitt rum och ätit lite mat, blev oxfilé igen(A) Att gå på stan i dag var riktigt drygt eftersom ja hittade inget och pengar har men inte heller mkt av så kanske lika bra de men kom iaf hem med två nya Nagellack och en svart vanlig tunika.Kan visa er senare !

Pappa ska snart skjusa ner mej till gymmet , blir stepmuskel och röv träning idag...Bäst att jag går och byter om ;) Vi hörs ikv ! ♥


Du är fan svart, inte brun !

Den kommentaren fick ja när ja kom ut från solariet.Hoppas bara att de håller i sig för blek hatar jag att vara.Håller på att stresse sönder nu för ska ta kvart i bussen till stan med emilia och fika och ja har inte sminkat mej , fixat håret eller städat mitt rum.Så måste skynda mej så jag inte missar bussen för då blir emilia galen ( är expert på missa bussar)

ha en bra dag !

Broken heels

Ikv så kom jossan , Yaoska & emilia hem till mej, blev lite dregelkalas till frank Wagner ♥ Har även hunnit med att kolla på topmodel och snackat har vi gjort en hel del.Länge sen jag träffade josso& Yaoska så det var roligt !

Kom just hem efter att ha följt dom hem eftersom krille var så snäll att skjusa hem dom.Ska kolla igenom lite & måla naglarna sedan blir de nog sömn för min del.Jag och emilia ska och sola vid 1 sedan blir det förmodligen en stanrunda.


P.S..Mkt roligt att kolla på statistiken och se att de kommer mer& mer läsare! ;)


Vill ha.Ska ha.Måste ha.


Keep fallin

Bowlingen gick sådär, brukar vara bra men idag gick de piss. Jag erkänner att ja kom sist men lätt att vinna över en far som har tävlat i bowling , mot en mor som hade tur som en TOK ( hon fick typ 6 strike!!) och en syster som var bra och hade lite tur.Oturen var verkligen på min sida idag....
HADE ♥

it feels so right but still wrong

Godmorgon !
Har inte gjort mkt nu på morgonen, städat mitt rum och bara legat i min säng.Ska iväg och bowla med familjen nu så vi hörs senare ! ♥


Sunday

Vindarna tog oss lite över allt igår... stackar john som fick stå ut med tre förvirrade, fulla tjejer som inte viste vart vi skulle.Annars så spårade kvällen sönder när vi kom till fest och 96or&95or vardär, kaxiga var dom oxå.
Var tvungen att skicka hem emilia vid 2 tiden så hon fick hämting vid Ainas av stjärnan adam och den korta stäckan till max som ja gick själv så självklart blir jag på hoppad av en jävla turk.


Och som sagt, blir bara roligare& roligare ju längre in man kommer på kvällen så kom inte hem förren vid 4 ungefär.Vicktor var snäll och skjusade hem mej.

Ska gå och hjälpa pappa i köket nu med maten , oxfilé till middag och jag längtar som bara den !
PUSS


Party animal like me

Brudar, vin och musik -kan ej blir bättre.Några killar kommer snart sen bär det av till stan till fest.Hade kung ;) för de ska vi iaf , lev som du skulle dö imorgon !!!!!!!


come here rudeboy


Sitter här och ringer som en tok , börjar få lite smått panik.Planerna för dagen är iaf  att fixa lite things , sola och sedan ner på stan och äta.Vid 7 kommer cissi och emilia hit och taggar inför kvällen...inget place att vara på enså länge men de löser sig nog.
SE YA

Långfredag

Blev tv mys med emilia ikv men hon var trött så hon drog hem ganska tidigt men själv sitter jag uppe och kollar runt och är inte de minsta trött men funderar på lägga mej för imorgon väntas en massa tevligheter.Blir att kliva upp tidigt och fixa lite saker sedan ska jag och emilia sola så vi blir bruna och fina!


drygaste fredagen ever

Har gjort nada idag...suttit framför datorn exakt hela dagen inprincip och tränat lite. Emilia kom just hit och  vi snackar om att göra vår vanliga tur till maxi som blir nästan varje helg ;)Efter de blir det nog mys framför tv som vanligt eller så får vi se vad vi hittar på !
Hade kung !


SÅ JÄVLA GRYMMA !!!!!!!!!!


And there´s glitter on the floor


Första lovdagen och jag tog en lång sovmorgon..just kommit ut ur duschen och sitter och leker lite framför datorn.Måste vara vårens bästa dag hittills för de är strålande sol och +8 grader !
ME LIKE
Ska ut och sätta mej på altanen nu och bara njuta, HADE !


i go crazy

Ikv har jag hängt med Aladegren och emme, vi Suttit och kollat på hockeyn och planerat helgen lite smått.Alla 3 blev hungriga så vi drog till frasses och käkade pommes ♥
Tycker synd om anna som var tvungen att gå hem ända till sunnanå helt själv..Men hon klarade sig hem oskadd som tur var.

Mina ögon orkar inte hålla sig öppna länge så ska gå och ta bort sminket och sedan lägga mej och sova..Imorgon väntas årets drygaste dag.......
Godnatt ♥


Då är frågan...

OM jag ska flytta ner till pappa i grekland eller stanna i skell ? Gå klart skolan först eller ? Just nu vill jag iaf bara bort från skell.....VÄRME TACK !!


Paow ♥ hugo ?????



+


= SANT ????


IKV...

sitter jag ,emilia & Aladegren framför tv:n och käkar godis och hejjar på AIK !!!!


GINA 129;- RIKSDALER


NEW




1 april.

Drog till skolan och gjorde småföretagande och sedan drog jag intill stan och mötte upp best som bjöd på fika på waynes.Mötte upp emilia på stan senare och sedan drog vi till edda för att se balderskolans innebandycup.

Hatar väderet just nu ...slask, regn och mulet.Sol vart är du ?
Ska gå och ta mej nått att äta nu ..blev ingen lunch för min del idag.

RSS 2.0