lyft dit glas och skrik OHHH OHHH

Godmorgon !
Har vait uppe ett tag och har redan hunnit duscha och ätit frukost och nu är dax för den svåraste saken: välja kläder ! Kolla just vädret för piteå och såg ut som de ska regna till kl 17 sen ska de bli sol.
Sitter iaf och lyssnar på newkid och lazee och taggad jävel, Ska gå och fixa till mej nu sedan sticker ja till piteå vid 3 tiden!

Och ett tips!!!:



SKÖNAST JUST NU


Ska somna till denna låt nu
GODNATT♥

only gonna break your heart

Blev väckt imose halv 1 och efter de hade jag så sjukt mkt energi så jag städade och hela huset och sedan trog jag ute och löpte 1 timme( tro det eller ej men de är sant !) innan jag drog och jobba.Sitter hos emilia och spelar poker med jonas & emilia nu med tänka ljus och jordgubbar ! Ha en fortsatt  trevlig kväll! puss.


02.40

Ikv så har man suttit ute på min altan med ljus och spelat poker, lyssnat på musik och snackat med mosse, isak, hassan , emilia och jonas.Utlandskänsla att sitte ute med linne och shorts kl 12 utan att frysa...Såg idag att de var 40 grader i cypern !!!!

Sitter och njuter av skönmusik nu men dax att börja dra sig mot sängen och få några timmars sömn i natt...Svider faktiskt lite i ögonen nu.Godnatt ! ♥

 


Kom upp och danza med mej

Igår var jag med massa folk i hamn , Jag emilia och jonas tog bussen hemtill mej vid 11, och kl 12 i natt fick vi för oss att vi skulle sova i tält..När vi väl hade fått upp de( inte ens i närheten hur de igentligen skulle vara) Så kom oscar och hälsade på och massa regn så vi sket i de. Sen vid 1 blev de massa nattemat, korv och pommes ;) Blev inte mkt sömn i natt och sen skulle ja upp vid 11 imorse eftersom jag skulle jobbade , och det har varit världens drygaste/längsta pass att stå idag.vill bara fara hem.....


Mot hamn

Packar ihop några saker sedan beger jag med mot hamn med emilia och jonas och spenderar kvällen där med bad, grillning , trevligt folk !
HADE♥

*

Find me in the dark
I'll be in the stars
Find me in your heart
I'm in need of your love


Spara vs slösa

Sitter och spelar lazee och newkid och funderar om det blir pdol för mej iår...Blir sjukt sugen att fara när man hör låtarna och jag vet hur roligt jag hade förra året. Slösa pengar och fara eller spara till Cypern och sitta hemma och tråka ?
Får rent lägga mej i sängen nu och ta en riktig funderare nu !
Godnatt♥


I am a dancefloor lover

har varit på stan och betalat resan och köpt några små saker till cypern.Annars är jag ensam hemma nu i 3 dagar och känns hur jävla skönt som helst! Jobb nu - Hörs sen ;)


KLART !!!!

RESAN BLEV BOKAD !!!! DEN 16 AUGUSTI DRAR JAG OCH EMILIA TILL CYPERN EN VECKA OCH KÖR ALL IN !!!
FYFAN VAD GÖTT!!!!



dyrabara liv

Godmorgon! Idag så ska jag och emilia ner till resia och höra lite mer om resan osv och om de låter bra så blir de att boka ! Måste iaf skynda mej att göra mej klar för ska hämta upp emilia kl 1 :D Efter de är det jobb 17.00-21.00..VI HÖRS !


ALL IN - ALL OUT

Gårkvällen var riktigti rolig, all in blev de för en viss emilia sundberg men jag fortsatte utan hon med alla killar med blev dock en tidig kväll för mej iaf.Idag har jag legat i sängen inprincip hela dagen fram till middagen, sedan har kvällen bestått av spel & snack med familj.Ska gå och lägga mej i min underbara säng igen och se  Flyga drake. GODNATT

Moving on

Igår blev de staden med joanna sedan fick jag för mej att fara och köpa en ny mobil, fort var de gjort med de behövdes.Blev en Samsung iaf :)
Sedan hem och göra sig klar för kvällen som spenderades med bella, cissi, och gabban på trästocks och såg Melissa Horn som var helt underbar ♥.Och cissi som for till grekland idag, avis är bara förnamnet !

Ska bege mej till emilia♥ om ett tag och mysa och snacka med hon ikv, inge trästocks för vår del.


Veronica maggio på trästocks förra året !



We gonna find it

Har suttit och kollat resor ända sedan ja vaknade ( halv 2).Har hittat många fina hotell med bra priser men kan inte göra så mkt utan emilia.Blir att ta tag i detta SERIÖST efter helgen, då jävlar ska vi hitta en resa !
Ska slänga i mej nå mat sedan tar jag en promme till jobbet, Vi hörs ikv !


Tisdag

Har jobbat idag, sedan drog jag och joanna ut och åkte inlines direkt jag slutatde.Hur skönt ute som helst!
SKa hoppa in i duschen nu sedan ska ja ut och umgås.HADE !


Inga tårar når min kind

Igår var jag och meron och spelade minigolf och jag vann och fick 3 stycken hole in one ;) sedan drog vi till sörböle och lirarade/kollade på fotboll.Sen imorse var de jobb och jag nog aldrig varit så trött som imorsen så Jag och syster lagade tonfiskplättar sedan har jag tagit en lång nap.Ska börja gå ocg göra mej klar nu sedan sticker jag iväg och ser om jag kan spöa fabian i minigolf också ;)


Mysig sommarkväll

Ikv har jag varit i falkträsket med Magda, maria och ida och myst, badat och spelar kort.Stackarna ida och maria ska tälta där bland alla mygg och regn medans jag kryper ner i min varma sköna säng nu.Sovgott ♥

GOTHIA 2008

För exakt 2 år sen vid den här tidpunkten så var vårt lag påväg till ullevi för att se Gothia invigningen.Kommer ihåg att jag satt där med ett leénde hela kvällen och skrek som en galning.Och ikv är det andras tur att vara med om något stort.En hel vecka med fotboll, liseberg, brasilianare, shoppa, hoppa på fel spårvagn, träffa massor med folk från hela världen, en pratglad arish, världens bästa stämning i laget , osv är inget man kommer glömma.
En lång bussresa med exalterade tjejer och killlatill gothia -  Hem blev de  en jävulsk jobbig resa hem med mänger av tårar och saknad.


Att sitta här  och vet att andra får vara med om det precis just nu gör att jag får tårar i ögonen.Fyfan vilka tider de var då, saknar laget, saknar brudarna , saknar stämningen och saknar M ♥




FYFAN VAD SKÖNT !

Blev att åka i 90 min sedan 30 min träning hemma på gården , kan lova att jag var DYNGBLÖT av svett efter 2 timmars träning, Men skönt var de !
Har duschat och käkat nu och ska börja göra mej klar för kvällen. Vi hörs ! ♥

SUNNYDAY !

Ställde väckaren på 10 för hörde de skulle vara bra väder och dom hade rätt denna gång så har legat ute och stekt ett bra tag nu.Massa moln dök upp nu så ska kanske ute och åka inlines???


SWEDISH HOUSE MAFIA


 RÄTT SÅ OTAGGANDE LÅT ?!


En blick kan säga mycket

Dagen har sätt ut nästan som alla andra dagar, förrutom att de hände en rolig sak på jobbet idag.En Kille i 25 års ålder  stod och kollade på mej säkert i 20 min och sedan kom han fram och köpte jordgubbar av mej , man såg riktigt att han kollade mej i ögonen hela tiden och de klarar jag inte av tycker de är skit jobbigt,och när han skulle gå så sa han: Oh gud, de är svårt att slita blicken från så vackra ögon. Blev självklart glad med kändes lite konsigt att höra !

a look says it all


OSKAR LINNROS ♥


Oskar hade grym spelning på stadsfesten och jag skulle kunna se han flera gånger om, tittate just in på PDOLS hemsida och ser att han ska spela på fredag !!! HAPPYFACE


Kanon dag

Har verkligen varit en toppen dag idag.Första doppet i älven med isak, otto, emilia,jonas, mosse & odde (+ Andra doppet ! ) idag.Sen glass på Ainas i värmen, middag på frasses  med alla sedan avslutade vi kvällen med film hos isak. Dax för mej att gå och sussa några timmar nu imorgon ska ja upp och jobba 8-13, sedan beger vi oss  dirtekt till boviken och de fint väder !
Godnatt


lev en dag i taget

Går och lägger mej nu och hoppas på att få vakna till strålande väder så jag får spendera min lediga dag i sjöbotten min bäste vän♥


Räkna inte med att jag kommer skriva mkt i denna blogg under sommaren för just nu försöker jag leva livet och jobba där i mellan så blir inte mkt datasittande för min del !

Say byebye

25 grader ute och strålande sol ! Blir att dra till boviken nu med emilia sedan jobb mellan 17-21 !


All in

Blev lite för sent igårkväll, fick ungefär 3 timmars sömn inatt för började jobba kl 8 imorse.Så skulle kunna somna vilken sekund som helst,så trött är jag ! MEN Sova kan jag göra imorgon;) Sitter iaf hos emillia nu och dunkar musik och snart ska sätta oss och äta middag tsm med sofia och sara och sedan drar vi ner till stan igen och kollar på oskar linnros & Ison&fille!

Ikv slår vi klackarna i taket brudar ♥


Let her know

Har varit och jobbat mina timmar och nu sitter jag här och spelar så högt att högtalarna kommer sprängas snart och väntar på emilia , sen ska vi börja göra oss klara för kvällen. Är hur taggad som helst så just nu så spelar de ingen roll om de regnar eller nått . Kommer nog bli en toppen kväll iaf ;)

Bjussar på en sjukt skön låt !



Mot emilia !

Har varit på stan idag och åkt massa karuseller med marlon, är helt matt ! Har iaf hunnit fixa till mej och ska precis dra till emilia på födelsedags fika och umgås med massa sköna brudz.
GRATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN GUMMAN !!!


love life

Har hunnit stor städa mitt rum och kollat resor, och nu sitter ja ute och försöker bättra på brännan. Sen blir de jobb 15.00-21.30!



BTW, SNART KOMMA DENNA KRABAT OCH HÄLSAR PÅ !!♥



saknar er !


Best moments

Har varit jobb idag mellan 13-17. Skyndade mej hem och bytte outfit och drog ner till stan och mötte upp emilia, joss, och yaoska och sedan gick vi och såg Eclipse, Och herre i min låda så HET jacob är..Fick gåshud över hela kroppen. Var ett tag sedan ja träffade som brudarna så var mkt trevligt !♥


Jacob Black - GÅSHUD!!!!!


cooler than me

Jag och emilia har kollat på reser som galningar idag, vi hittade en toppen resa men två timmar senare så fanns de inga platser kvar:P Men ja hittade en ny lika bra så vi avaktar och ser om den blir billigare ! Då slår vi till och bokar !!!
Köpte även biljetterna till stadsfesten idag, en väska och ett par örhängen ! KAP
Ska ringa till emilia nu , puss


Restips från Turkiet - Turist, javisst... men den enda också!


Mot stan

Var riktigti kämpigt att kliva upp imorse men nu har jag jobbat klart för idag och nu sticker jag och emme ner på stan och kollar resor och dylikt ;)
Vi hörs !

VINNARE AV PSG: MORÖN F 97!!! Syster som m...

dsc03482 (MMS)

VINNARE AV PSG: MORÖN F 97!!! Syster som matchen lirare och intervju av både norran och pite tidningen!


Steeeeeeeeeekarväder

Sovde ändst fyra timmar i natt för väckaren var ställd på 07.00. Har varit i piteå hela dagen och kollat på syster spela fotbolll.Kom hem bara för ett litet tag sedan och ska lägga mej se en film nu sedan sömn för väckaren ringer 06.00 imorgon bitti !...Ingen sovmorgon för mej på mina lediga dagar.

 Om jag ska vara ärlig så saknar jag detta sjukt mkt..


Men ge mej ba klänningen, okej ?


Emilia färgade just håret på mej...blev li...

dsc03473 (MMS)

Emilia färgade just håret på mej...blev lite FÖR blont:-S


Put your hands up

Har varit fullrulle idag också, så emilia fick komma och hjälpa och jobba med mej några timmar.Har duschat och gjort mej klart nu och nu ska jag och emilia in till stan och käka kinamat ! Ska sitta fint i kistan ;)
VI HÖRS !


DÖD

Är helt slut.Min kropp och mitt huvud säger nej till att göra nått ikv. De ska först damsugas, sen tvärt upp på maxi och hjälpa att räkna pengarna.Efter de blir hem och bädda ner sig skönt och se film med lillasyster.Har varit på hemmakväll och hyrt några bra filmer !
PUSS

TIPS !!!



IMORGON(TORDAG) SÄLJER VI JORDGUBBAR FÖR YNKA 15 RIKSDALER/LITER PÅ ICA MAXI !!!


En minut sen var du min

Kvällen har bestått av lite skruvning , HAHHA skämt o sido, två brudar som sitter och skruvar ser man inte ofta! Ska se sista avsnitten av SATC nu sedan ska jag fara och hämta emilia hos jonas, sedan blir de hem och sussa, imorgon väntas jobb mellan 7.30-15.00- KAOS KOMMER DE BLI !!!



RSS 2.0