You feel desame

jaa nu har släkten dragit och allt bajs från ansikten är borta.Ska bara lägga mej och daffa och sedan sova , drack kaffe till fikat och det var ju inte så smart så får se vilken tid jag somnar inatt.........

Annars så är alla mina jobb-pengar slut nu så kommer börja leva som en fattiglapp igen och jag gruvar mej.Skola imorgon och sedan ryker alla min pengar på ögongodiset ;)
Hade ! ♥

Hela stora släckten kommer på besök

Ska gå och fräscha upp mej lite för jag ser för taskig ut nu ,och släkten kommer hit om ett tag för att fira mej. Mår inte 100 men nog ska jag stå ut i några timmar  , dom kommer ju ända hit för min skull så ! Ska gå och hjälpa pappa att laga mat men vi hörs senare ikv ! PUSS

ÖGON GODIS !


Sjukling

Blev så att jag stannade hemma idag...Min hals är åt skogen. Har redan hunnit med ett antal koppar te denna morgon.Sitter med massor med kläder och en halsduk runt min hals och en filt virad runt mej och ända fryser jag ? - Nej det är inte friskt !

Ska försöka hitta något att sysselsätta mej med innan jag dör av uttråkning....PUSS

Ett måste !


 
28/10 släpps ''This is it '' på bio.Intervjuver & små klipp om Michael Jacksons liv. Kommer nog att fälla några tårar för jag såg värkligen upp till han och jag älskar hans musik.Michael är en artist jag alltid velat se live !


Mys framför tv

Jag mår inte alls bra , är hängig och ont  i hela kroppen, måste vara nån influensa för 8 st ligger hemma och är sjuka i klassen.Nja blir att sova mycket och trycka i sig vitaminer och mineraler.

Hur som helst så har jag suttit och kollat på idol ikv & och Marinette och moa var ju helt klart favortiter , hoppas verkligen att dom går vidare.
Ska göra mej en kopp te sedan sätta mej och se vilka som går vidare sedan blir det att krypa ner i min varma säng och ta och sova !


Solstorm

Vaknade med  fruktansvärt halsont , och nu har jag typ ingen röst. Jag fryser som satan och har ont i skallen.INTE BRA.
Sitter iaf på varmaste stället på skolan just nu , i datasalen. Har typ lunchrast på 2 timmar....
Hade gärnat suttit här hela dagen för jag gruvar mej för att cykla hem med en trasig cykel och när det blåser som satan.....URSCH SÄGER JAG BARA.
HOOJ


FriskvårdsKompaniet here i come !

Har haft fullt upp hela dagen idag , fick sluta ungefär 30 min tidigare och då drog jag på stan och köpte mitt efter länktade GYMKORT ! Har verkligen saknat att gymma så känns toppen nu. Sen vara det bara att cykla järnet hem för att hinna att äta och packa till träningen.
Efter de så har det varit idol för min del och har 2 klara favoriter. Ojojoj vad bra dom är !

Nyss så var jag och hämtade ut ett packet från hm, och satans i hellvetet så kallt det är ute nu !

CIAO


Good day

Har haft en riktig lugn och skön födelsedag , men det behövdes faktisk. Tycker att det är fult fart på mej hela tiden just nu.Jag har suttit och ätit tårta med familjen och fått pressenter. Ett guldkort på friskvårds , och pressentkort , silveringar och pengar !
Är iaf helnöjd med tanke på omständigheter. Nää nu började Kommissarien och havet om så ska sätta mej och se den igen !
Vi hörs imorgon ♥


27 September

Har tagit en sköön sovmorgon och en lång skön dusch, nyrakade ben , hårinpackning och ansiktmask.Tycke jag var värd de.Ska gå och käka lite lunch sen efter de så blir det att fixa lite saker !

PEACE

ÄNTLIGEN 16 BAST !



Ett år galnare,ett år närmare 18 och framför allt ett år äldre !!!


On my elevator

Missade sista bussen när jag skulle hem från stan så var tvungen att gå hem...odrygt! Hemmagjord pizza till middag satt inte fel efter den promenaden. Ska gå och göra mej klar det sista för ska börja dra mej till södra sidan hem till alice där det blir poker kväll med favoriterna ! ;)

Hörs när ja kommer hem ! ♥


Lördag

Godmorgon ! Har just vaknat och det är lite bråttom för jag ska träffa brudarna på stan lkl 1 och jag måste fixa mej osv...Gårkvällen var iaf skitrolig, mycket trevligt folk och mycket skratt.Hinner verkligen inte skriva nått mer nu men jag skriver mer om gårkvällen sen när ja kommer hem ! Ha en bra dag ♥


Kriti

Hejj ! Har precis duschat och har igentligen inte tid att sitt här men iaf så ska min mormor bjuda oss på middag på kriti ikv eftersom hon fyllt 65. Ska vara klar vid 6- halv 7 och har absolut ingen aning vad jag ska ha på mej ikv....Ska väll gå och rota fram något iaf.

Efter middagen så ska jag iaf möta upp anna och vi ska till best där massa annat folk är och massa andra trevligeheter !
Kan kanske skriva mer ikv men annars säger vi ha en trevlig kväll nu ! ♥
PUSS


24 september

Hallå där ! Kom precis hem efter att ha varit och grillat vid älven på södra sidan med anna.Satt där myste lite.Och det är så sjukt kallt ute nu!! Jag hade min vinterjacka , mössa , vantar och ända frös jag.Helt sjukt vad jag gruvar mej för vintern...emocut fan.
Jag cyklade dit dessutom och på jag kan ju säga så här att när jag var hemma så var jag aldeles blöt på ryggen , HAHHAH.

Justja , jag blev stoppad av snuten på vägen hem också , skulle cykla över en väg och då stannade dom och sa att jag syntes väldigt dåligt och sa att jag skulle ta de försiktigt eller sätta på en lampa...

Nä ska gå lägga mej i plugga lite gloser sen bli det natti för min del ! ♥


Datakunskap is the shiet

Har som vanligt jävligt svårt att hinna med på datan..allt går så jävla fort.Kommer då bli ett G på mej om jag inte skärper mej.
har iaf bara matte kvar sedan slutar vi och efter de så hörde jag att det vi skulle gå och fika några tjer i klassen på Waynes ;) Låter toppen tycker jag !
Hade ♥

22.15

Vetinte vad det är med mej nuför tiden , ärr trött fan hela tiden. Antar att jag redan är skoltrött.
har iaf varit och tränat ikv jag funderar starkt på att krypa ner i sängen och plugga lite gloser och läsa några sidor i min bok.Låter asnice när jag tänker på det så så får det bli ;)




Bara så sjukt vackert att titta på ......


Äntligen en ny mobil !

Ändå rätt chill dag idag förrutom matte provet som gick röv (som alltid) gick till halv 3 så drog in till stan efter de.Fick med mej en ny handväska hem. Var riktigt less på min gamla....

Iaf så fick jag äntligen det där jävla samtalet från expert som sa att jag hade en ny mobil och hämta...Fick inte välja model utan dom bara gav mej än och det blev jag lite små sur över. Sony eriksson suger så ville verkligen inte ha sånn. Dessutom efter 15 veckor med en gamal nokia låne mobil `? Aja ska ej klaga bätte det här än en nokia !!

Hämta ut ett packet nu , träna och sedan blir det IDOL !

PUSS



Turn up the music

Var hur jävla jobbigt som helst att kliva upp imorse , ångra fan att jag gjorde de ;) Det ända värda att fara till skolan var att det blev dallas till lunch idag.Fisksymfoni till lunch????
Hade kondistiontest idag på idrotten och vi välja mellan 2000 m eller beep och jag sprang beep men gick väll inte så värst bra , var tvungen att hoppa av för en urlöjlig sak. Aja det kommer en till chans.

Har iaf hjälpt till att städa hela huset ända sen jag kom hem från skolan...Så nu hade jag tänkt plugga (?) matte prov imorgon...Och efter de så tycker jag att jag har varit duktig så förtjänar att lägga mej och se låt den rätte komma in och dricka chailatte och bara mysa.



hatar att bo i skellhell !


Hårkontroll

Någon som faktisk fungerar är '' Hårkontroll '' .Har ätit det i två månader och märker redan skillnad.Naglarna är starka och dom växer fortare, huden är mjukare och mer lyster, håret är mer friskare och inte lika tort.Något som jag rekomenderar ;)
kostar ca 150 kl för 120 tabletter hos tex '' life ''.


Jag hoppas att det håller

Fick ingen skjus till innebandyn så var tvungen att cykla...Känner mej nöjd nu ! Vi mötte iaf ett dam korpen lag och dom van tyvärr med 6-5 men det gick bra för att vara första matchen !

Imorgon är det beep test som gäller , fisksymfoni till lunch ?? nee blir dallas med klassen ju ;)
NU> TV


Måndag

jaha ,måndag idag då...en hel vecka framför mej med skola nu. Hade ju somsakt småföretagande prov  imorse och hade verkligen inte pluggat nått men det gick ända ganska bra.Var ett rätt så litet prov, hade trott det skulle vara mycket större:P
annars så har inte mycket annat hänt idag..Ska dra iväg på träning eller om det blir tränings match. Vi ser väll.

Hade !


hey there






Move with the flow

Kom hem från bion från ett tag sen, Och filmen var riktigt bra men tycker nästan att första filmen '' Män som hatar kvinnor '' var bättre.Den är så sjukt bra !
Annars så längktar jag jävel tills new moon kommer ut...Inte länge kvar nu ;)

Ska gå och plugga lite nu sen fårvi se vad som händer.





Världens skönaste låt ♥


Girls just want to have fun

Vaknade för ett ganska bra tag sen , man mår ju som man förtjänar idag.Det var iaf kung gårkväll !
Idag så ska jag och anna på bio och se flickan som lekte med elden nu kl 3 , igentligen så behöver jag vara hemma och plugga till vårat småföretagande prov som vi har på måndag....Så ikv efter filmen blir det plugg för mej och en jävligt tidig kväll för jag är rätt så sliten .....

Måste skynda mej nu !

LÖRDAG

Myskväll med brudarna var awsome ! Några låg på golvet och vek sig dubbelt av skratt , vissa låg i soffan och halvsov och hade hamnat i nått slagts matkoma.
I natt har det varit allt annat än sömn på listan....Men mer säger jag inte.Det som hände här i går stannar i detta hus ;) Så har lyckats sova typ 3 timmar och brudarna kommer snart och jag har varken fixat håret , sminkat mej,eller valt kläder , eller ätit så bäst att skynda sig !!!

IKV KÖR VI PÅRIKTIGT !!!




Ett rim jag fick av en gullig liten novak

Det var en gång en tjej, som var en läcker grej

Hon gick alltid på fest

Och tyckte hon själv var bäst.

Hon fick gratis alkohol i stora lass

Men sedan vart hon killarnas madrass.

Barnet i magen gick ta bort

Men inte det faktum att hon skulle dö i aids inom kort'




HAHHAHAHAHHAHAH JAG DÖR AV SKRATT !!!!!!!!!


 


Ni lyser upp min dag ! ♥

Sitter här och myser med favoriterna , och liver kunde inte bli bättre.Väldens bästa vänner som gör det till världens bästa liv.
Ville ba säga de , Tack och hej !



Hur fräsha var inte dessa ???????




Nu blir det fredags mys !

Humöret har varit på topp hela dagen , känns hur skönt som helst med helg och dessutom när man har planer för hela helgen !
Har haft rätt så lugn skoldag , har börjar på en super roligt arbetsuppgift på turismen nu. '' Drömresan '' Vi ska skriva om ett land som vi vill fara till och skriva fakta om de och hur mycket resan skulle kosta osv.

Annars så efter skolan så drog jag in till stan och träffade mina brudar på waynes, sen gick vi runt och kollade på skor runt hela stan.

Ikv blir det fredagsmys här hemma hos mej med massa onyttgheter och nån bra film , och bara ta det lungt och tagga för morgon dagen ;)


Jadåå


VAGABOND


let´s have some fun

For in till stan och träffade runa och malin en snabbis, gick förbi issa på godisvågen och gick en mjukglass av hon.
Hittde massa saker ja vill ha men min ekonomi är inte på topp så det får vänta...Skulle igentligen gå och söka jobb idag men så glömde jag mitt CV hemma....

Ska göra en kopp kaffe åt mej sen ska ja sätta mej och plugga Småföretagande A.


Lite småsur är jag nu

Kom hem från min innebandy träning och hade precis lagt mej i sängen skönt och hade hett på '' Låt den rätte komma in '' och efter bara några minuter så börjar flimen lagga sönder och det går INTE att se på...Så Sjukt förbannad jag blir...ÅHHH Blir attt gå och klaga och be och få en ny imorgon för filmen skas ses ;)

Ska gå och göra mej nått att äta för är hungrig som ett djur sen får jag väll sätta mej och IDOL som min snälla pappa spelade in åt mej:]

Godnatt ♥


Flickan som lekte med elden



Brudar , vilka följer på bio på söndag ??


we gonna run this town tonight

fan...inte fick jag någon APU-plats på Stadium inte, var redan någon som skulle vara där så nu är det bara att hitta nått nytt ställe som jag vill vara på !

Slutade halv 2 i dag , och var hemma redan 3 idag.Hur skönt som helst. Iaf så är matte provet fram flyttat pga av det är så sjukt många som är hemma och är sjuka i våran klass. Hjälpte mej lite för matte och jag går verkligen inte ihop.
Ska sätta mej och plugga lite Småföretgande nu sen dra ja iväg på träning ! Pusshej ! ♥


GRÄSLIGASTE JAG SÄTT PÅ LÄNGE !!!


tidig dag för mej !

Tja , sitter här på skolan och har haft praktisk marknadsföring men vi fick sluta 1 timme tidigare.Ska dra på stan med runa nu men fårse om ja orkar sitta och vänta på hon här så skolan eller om jag drar ner på stan med någon annan under tiden. Ska iaf och fråga om en APU plats !
Vi hörs när ja kommer hem , puss ♥

i ♥ H.M !



Haft sommarvärme ute idag !

Ni ske-å bor visst kan ni hålla med om att det var en härlig höstdag idag ?  VAR 24 GRADER UTE IDAG !!!
Vi hade fotboll på idrotten som var hur kul som helst för mej som inte spelar på ett bra jävla dag , en massa stå hej i dag på skolan för en kille in min klass blev misshandlad och massa poliser osv......

annars så skulle jag vara duktig och ha en '' pluggar '' kväll  för vi har matte prov på torsdag och Småföretagande prov på men det går ju inte om man lämnar böckerna på skolan ?
Så ikv så har jag sett idol och bakat kladdkaka och haft rätt så roligt åt min otroligt roliga syster...

Har rätt så kort  dag imorgon så hade tänkt dra på stan och hitta mej en APU-plats....Ska lägga mej och se film nu men vi hörs ! ♥


Just let me keep it ! please ?

Min syster kom på mej med min piercing i tungan och självklart så skallra hon för mamma och pappa.....
Fan säger jag bara.....vifår väll se hur det blir med det där !



NU> sova !


Say goodbye to the brainwashed





welcome to the new world, new beginnin
A new way to play, a new way a livin
Cash is the past, a new way a spendin
New life for man, children, and women


Every day

skoldagen var hyffsat dryg..Drog iaf till amanda efter skolan med anna , ribban och runa. Vi gjorde iaf en kladdkaka och satt och planerade lite.

Ska gå ut och hjälpa min gammla mamma och kratta ihop lite löv sen tänkte ja ta en promme till maxi och köpa en tidning !

Hade ♥


Skratt förlänger livet

Kom hem för ett tag sen , har varit hemma hos cia och haft myspys med anna och runa.Satt och drack te och såg på film.Jag hatar verkligen söndagar men just idag så gillar jag söndag , har ju faktiskt gjort lite saker idag !

Ska lägga mej och se klart '' komisarien och havet '' på 4an sedan blir det att hoppa i säng och sova , skola väntas imorgon .......
Godnatt ! ♥


Give it to me

i gårkväll  blev det så att jag drog till södra sidan och var hemma och alice med alla goa brudar.Vi satt och diskuterade utlandsresan som vi SKA göra nästa år. Kommer bli hur jävla kung som helst !!!!
Satt även och snackade om Taizé, en resa man gör genom kyrkan.

Vaknade för ett tag sen och slängde just i mej lite lunch , ska skynda mej på med några kläder sen ska ja cykla ner på stan och sola.Känner mej som en riktig blekfis nu :(
Vi höres later , puss ♥

Påtal om gubbar....

När jag cyklade ner för solbacken igår så körde en långtradare just brevid mej och det var en riktig gammal utlänsk gubbe som körde och han vevade ner rutan och började flörta med mej och tutade osv...

Sen när ja kom till erikslid centrum så kom det fram en riktig svart gubbe( absolut inte rasse ) och frågade om klockan ( han snackade engelska ) sen typ 2 min senare kom han igen och började prata med mej igen på riktig dålig engelska.

-Dont be mad at me now but ,   i see you second time and i feel love for you....you very beautiful and i feel love in my heart to you.

Jag började så klart skratta i mängder och då sa han '' i´m seriouse ''

Hur jävla vidrigt är det inte när gubbar raggar på småbrudar :O ville fan spy !!!!
Och det är INTE första gången det händer mej.....ville fan bara gå och ge han en örfil. URSCH !!!

Någon annan som varit med om samma sak ?


Girls, you light up my day

For ju som sagt in till stan , skulle bara dit tvärt och köpa jackan men så träffade jag anna och runa och gick med dom, vi gick till waynes och tog en fika och av en slump så var alice och sara där också ! alltid lika trevligt med brudarna ♥

Satt iaf och duskuterade vad vi ska hitta på ikv , det lutar mot myskväll hemma hos någon med film osv , men inte helt bestämmt ännu. Vi ser väll.


pdol 09


HP1 första klass fest och absolut inte den sista !







Nu är det lördags mys

Gårkvällen var awsome !
Klassfest i lokal , bra musik och världen bästa klasskompisar som ja ska tillbringa 3 år med.Mer människor kom och mer drag blev de. Drog till erikslid backen där alla andra 1:or också var.
Sånt gillas i mängder ;)

Har iaf just duschat nu och ska fixa mej sen dra ner till stan en snabbis och köpa en jacka , vi höres sen ! ♥

NU.KÖR.VI.HP1

Sitter på skolan nu och har sista lektionen sen är det bråttom hem och göra sig klar för ikv och fixa lite saker , kommer förmodligen inte hinna skriva nått när ja kommer hem men kameran följer troligtvis med ikv ;)
Så uppdatering med bilder hoppas ja att ni kommer få imorgon !
Ha en kung kväll allesammans ! ♥

I remember when you would say you hate my ways

Hade faktiskt tänkt gå och lägga mej nu , sömn är bästa medicinen mot förkylningar ;) Ska tagga morgondagen ist !

Hade tänkt svara på en fråga jag fick i veckan....Det var någon som undrade vart jag köpte min adidas bag.

SVAR: Jag beställde min väska från www.junkyard.se , Finns även att köpa sådana på stadium och intersport.
Den kostade ju 350 och frakten gick på hundra så 450 betalde jag för den , och det som svider är att en vecka senare så kom den in u butik......



Det luktar final här !



BTW ......



DONE


Today is only the beginning, its not the end

Skolfoto idag...Det värsta jag varit med om.Jag hatar verkligen att ta skolkort, blir aldrig nöjd och känns ju bra att alla kommer att kunna se kortet också.
Är fortfarande inte på topp men när jag hör fredag så mår jag mycket bättre ;) , suttit och smidigt planer om morgon kvällen hela dagen nästan.Kommer bli hur awsome som helst !
Imorgon kör vi igen !♥
Har lite saker att göra nu så vi höres !


HAHAHAHA KOMMER ALDRIG SLUTA SKRATTA !!!!!




JAG ÄLSKAR SÅDANA MÄNNISKOR ! ♥


090909

Har legat inprincip hela dagen och min kropp värker i mängder, och mina halsmandlar är stora som två tennisbollar.
Jag är inte heller ensamm om att ligga hemma och ha ont har jag hört.Denna helg kommer bli hur lung som helst , fårse äns om jag ska dra på vår klassfest.Vi ser väll.
Ska iaf gå och lägga mej igen innan jag fryser ihjäl ! Ska lägga mej och se svergie- kreta och sedan idol ♥


AWSOME !





Finns så många tankar i min hjärna just nu....

Blev så att jag stannade hemma idag...jag mår inte alls bra :( Känns faktiskt riktigt skönt att ligga hem i sin varma säng när jag kollat ut nu , spön i backen !
Ska försöka fara till skolan imorgon , vi har skolfoto imorgon men frågan är om man vill vara med ?




Han har något unikt med sin röst....


Orka fan inte

Haft världens drygaste dag idag...hål och långa lektioner.Har mått röv hela dagen också , gått och frysigt hela dagen och de gör ju inte saken bättre. Iaf så tog ja mej igenom hela dagen men när jag kom hem så gick ja och la mej i sängen och har sovit fram till nu. Rätt så oskönt !

Har ont i var ända jävla liten muskel i kroppen, huvudet , öron/ hals och har feber - Börjar typ fundera om det är
svininfluensan ???
Fan inte rätt tillfälle att bli sjuk nu ju....vi som ska ha klassfest i helgen.

Ska iaf gå och krypa ner i sängen igen , 20.00 är det idol som gäller !

PUSS

monday motherfucker

Skola idag, 4 skoldagar kvar tills helg igen. Känns jobbigt. Har fått veta att vi ska ha två prov snart nu också.
Sitter och har praktisk marknadsöring nu, efter de så har vi 90 min Turism.Håller på med grupparbetet och vi är nästan klara så hoppas på att få sluta tidigare ! Efter de ska ja ner på stan och då smäller de ;)
Måste jobba nu ! puss

hate it

Är det bara jag som hatar söndagar ? otroligt dryga och finns inget att göra. Har legat ner hela dagen och bara tagit det lungt, det ända vettiga jag har gjort är att jag har varit och tränat en timme ikv.
Känns som jag har flyttat mej mellan datorn och tv...

Håller iaf på att se någon film på 3an så ska fortsätta se den sedan blir det natti natti för mej ♥
PUSS

där ute finns en värld av långa nätter

melissa horn i sthlm den 11 november då , vem är på ????


Att det ska vara så jävla svårt !


Lär dej livets stora gåta

Att spendera gårkvällen med favorit brudarna var lika roligt som alltid, var ute på en cykel tur sedan hamnade vi på frasses som vanligt.
Dock blev det en händelserik kväll med stölder och ilska.Med det fixade sig.

Idag så ska jag nog bara ligga och softa med en bra bok, fixa naglarna och senare ikv så blir det att träna!
Pusss♥




Someone like you

Igår var det fest och massa andra roligheter , tårta hos malin sen kom några pojkar , drog oss ut och så träffade vi på några andra pojkar vid norrhammarskolan, sedan tog vi oss till anderstorp och spenderade nästan hela kvällen där !
Satt och snackade men helt underbara människor, säger då bara ensak: Man ska aldrig ha fördommar om någon innan man känner den !!!!

Iaf så har jag legat och softat hela dagen , just tagit en dusch och håller på att fixa till mej för ikv blir det att mysa med brudarna hemma hos cia!
Vi höres !

BILDER KOMMER FRÅN GÅRDAGEN SENARE ! ♥


MALIN 16 JORDSNURR IDAG !!!!

Drog till stan med brudarna efterskolan och köpte pressent till malin, sen var det bara att skynda sig hem och göra sig klar för ikv blir det att fira malin för hela slanten !!!!
Håller på att fixa mej och hjälpa till att laga mat samtidigt...Ska vara hos malin kring 6 och jag har inte ätit så ska nog ta och lägga in gasen och öka tempot lite ;)
ANNARS SÅ KOMMER KVÄLLEN BLI KUNG !
VI höres ikv om ni har tur , eller imorgon ! ♥




Ny dag , nya tag

Hallå !
Hade lite att göra så drog ut och skulle bara skjuta lite men jag tränade ensam i 70 min så det känns toppen nu !

Imorgon så är det skolan sen blir det stan och köpa pressent sedan skynda sig hem och fixa till sig och slänga i sig nå mat för att sedan dra vidare till malin och efter de vet jag inte vart vi hannar, håller tummarna för bra väder iaf :P
Dax för mej att lägga mej i sängen och försöka sova lite, sängen låter toppen just nu. heeejjs

Torsdag

Ganska så chill dag faktiskt, drog på stan efterskolan med julia och gick runt lite.Ska sätta mej och plugga lite gloser sen så for jag inte på träningen så ska dra ut och skjuta lite och vänja mej med mina nya klubba lite mer.
Har som inget att komma med nu så skriver mer ikv !
Nått förslag om vad jag ska skriva om ?
Vi hörs om ett tag ♥


Det händer igen.......

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
Tro det eller ej men jag ramlade med moppen hem från träningen ikv..körde i en rondell och helt plöstligt så låg jag ner på backen.
Mina föräldrar är ju inte som andra heller , det första som säger är ungjävel , och hur gick det med moppen ? Om ni hade ramlat så LOVAR jag att era föräldrar självklart frågar hur det gick med er om ni hade gjort illa er ? Nopp inte mina.
Och ja , mina föräldrar bryr sig mer om moppen än om mej....super.
Kan ju lova att det var sista gången jag körde moppe nu, aldrig igen.
orkafan inge mer, puss


Nu snackar vi bra musik !


Dagens

Dagens humör:lite små sur
Dagens borde: plugga och träna
Dagens frisyr: En äcklig tjoffs på skallen.
Dagens smink: Det vanliga.
Dagens klädsel: svarta leggings , jeansskjorta och converse
Dagens planer: plugga , träna därefter sova
Dagens materiella vill ha: Utlandsresa och pengar tack !
Dagens längtan: FREDAG
Dagens fundering: matte B i tvåan ?
Dagens beroende: Musik.
Dagens personer:  Klassen.
Dagens roliga: DAVID !!!!!!!
Dagens låt: Jay sean- down
Dagens bild: på jag och anna i somras

life goes on

Denna dag har varit riktigt jävla dryg , har haft massa hål.Schemat gick inte att ändra på så vi får ta oss igenom det iår.
SPID hade deras inspark idag och tyckte verkligen att dom var grymma mot dom , jag tycke mer synd om dom än vad jag skrattade.Fick krossade ägg i håret och blev målade i hela ansiktet , fast bundna. Glad för att vi inte haft någon !

Annars så är allt fixat tills på fredag , bara pressent kvar nu ;) Och malin,  du kommer gillare! Är astaggad, har tagit det lungt i två helger nu och ni är jag redo för att ha roligt på rikt !
Nu > plugga gloser !


1 september

1 september idag , man känner verkligen att hösten närmar sig med skrämmande steg.Sommaren gick så sjukt fort i år tycker jag, för min del så hade det gärna fått vara sommar lite längre.
Finns två saker jag gillar med hösten och vintern, det första är att jag fyller år 27 september( inte många dagar kvar nu )  , och att det så mycket roligare att shoppa och framför allt snyggare kläder !
Annars så tycker jag bara att det är ursch ursch för vinter , kallt och finns inget att göra.
Jag gruvar mej faktisk för vintern.....


my heart, my soul, my everything




PÅ FREDAG DÅ KÖR VI IGEN  ♥


friskt....


17:31
Elina

och du är ???

17:34Lennart

En person som sålde en Moped till Felix det var min Derbi som han köpte! Så jag är en vän med Felix då! Jag bor ju även i Jämtland då och jobbar med att bygga Permobilar på dagarna! Vem ä du själv då?

17:34Elina

dagens skämt. de borde ju du veta eftersom du skickade en vänförfrågan till mej ?

17:36Lennart

Jo men visst jag såg att du var en av vännerna till Felix! Men jag vill ju själv få veta lite mer vem du är förutom det lilla som står om dig som du själv har skrivit på Facebook!

17:40Elina

Fattar inte vitsen att adda någon om man inte vet ens vem de är ?


Hela dagen , varje dag




FRISKIS & SVETTIS BRUDEN !

Jag drog till expert direkt efter skolan eftersom dom svarar inte i telefonen.Dom på servisen sa att dom hade glömt att faxa kvittot så den var inte lagad eller nått beslut sagt än , dom sa att det skulle max ta en dag så förhoppningvis så får jag en ny imorgon !

Ikv så ska ja och sofia dra på friskis & svettis och bränna lite , fram tills dess har jag ingen aning vad jag ska göra , blir väll kanske bara att chilla=)
Pusss♥


RSS 2.0