NYÅRSAFTON !!!!

Igår kväll var emilia hos mej vi satt och snackade och planerade kvällen medans mamma gjorde gelenaglar på mej, kunde inte vara mer taggad på att fira det nya året med dom bästa. bloggen har legat påsidan och kommer göra det idag också för idag handlar det bara att göra fint i lokalen, duka,laga mat och fixa till mej.Kommer inte ha tid att skriva mer idag så jag önskar alla ett gott nytt och och en lyckad och rolig kväll !♥



Hade tänk hinna med att sammanfatta 2010 menn hinner inte de så få nog göra det när det nya året har börjat.

Mys-onsdag

Jag,emilia och emma hoppade träningen idag ist så har jag och emilia varit och solat och försökt få lite färg, sitter och väntar på moa som kommer och sover hos mej inatt ! Ingen sen natt för oss del denna gång !
Puss



P.S Det bjuds inte på några bilder nu pågrund av att jag inte har hunnit föra över alla till min dator, MEN håll ut de kommer !!

Onsdag

Blev en sen natt med nattemat, killbill och hockey med emilia och jonas så vaknade nyss.Fårse vad denna dag har att erbjuda men ska iaf ner till ica och hämta ut min klänning nu ! Håller alla tummar och tår att den passar denna gång!
Sen kanske mamma hjälper mej att göra gelenaglar på mej..

Ska äta frulle nu iaf :D PUSS

Dax för jvm igen då

Ikv har jag varit och solat och bara varit hemma och målat naglarna osv , snart kommer emilia och jonas och kollar på JVM med mej ! Blir super


Längtan

Idag har vi varit på solbacken och inhandlat allt till nyår, att jag även kommer att fira det nya året med dom bästa känns så jävla bra.Längtan är stor nu ! 3 dagar till nyår , 23 dagar tills jag märker mej för livet.
Kommer bli en toppen början av 2011 ♥


krigare

Gårkvällen/natt var mkt kul och det slutade med att jag tog bussen hem från hamn kl halv 7 imorse, somnade jävlart direkt och vaknade vid halv 4. Var bara att trå i sig lite mat och sedan byta om till träningskläder och fara och slåss och sparkas på gymmet med Emilia och Emma.

Tröttare än tröttast just nu och fortfarnde lite smått bakis.Ska kura ner mej under täcket och se film, Sedan imorgon väntas de nyårsplannering med alla brudar nere på stan vid halv 1. Ska även ínhandlas det sista till nyår !

CIAO

Annandag jul

Hej ! har varit på stan och knuffats och stått i långa köer, lyckades hitta en skjorta på rean, sen fick jag med mej en foundation från make up store , sen stora bokstäver från galerix som jag ska ha på mitt rum! Slösade inte så mkt pengar trots allt !

farmor är här på middag(julbord för tredje dagen, börjar vara less !), sitter och dricker kaffe nu och ska snart få våra julklappar !

Sedan sticker jag och emilia till elin och festar med några brudar där !! Inte alls dumt för att vara en söndag;)

Ska gå fixa håret nu sedan kommer nog emilia snart !

skyller på kaffet

har legat och vridit och snurrat i sängen nu i flera timmar och kan verkligen inte somna ! Kanske dax att krypa i säng igen eftersom väckaren ringer på 9 imorgon, Jag emilia och emma ska ner och kriga på stan på mellandaxrean


hemma på snöstigen

Ikv sitter hela familjen lundmark i mjukiskläder, dricker vin och äter choklad och sitter och spelar sällskapsspel och kollar på film tsm.Länge sedan sånt hände ! MYS♥

Jakt efter en kamera !

Har varit på en promenad till solbacken och kollat efter en digitalkamera på rean men hittade ingen, Min lilla syster fick en system i julklapp och den kommer ja knappast få röra så det är väl lika bra att köpa en på en gång ! Skiter i rean och satsar på en canon ixus 105 !


Blir nog att fara och köpa den till veckan någongång så jag har den innan nyår !


Då var de gjort!

Då var denna julafton över för iår ! Är verkligen helnöjd med sakerna jag fick och har ofått av farmor och mormor så lär bli mer.Bilder från ikv och klapparna jag fick kommer kanske in imorgon :D

Ska nog krypa ner i sängs nu och kolla på två och en halv män sedan somna till musik från min nya ipod docka ♥

JULAFTON

Godmorgon! Älskar att få små julklappar på morgonen..Men denna jul var de dock ingen liten ! Sitter här och skriver på min alldeles egna HP laptop !!! Är verkligen helnöjd ♥
Börjar vara dax att fixa till sig , vid 2 tiden sticker vi till våra kusiner i klintforsliden och firar jul där.

Ville bara titta in och hälsa alla mina underbara vänner en Godjul och hoppas ni får en toppen julafton med nära och kära och att ni får något ni önskat er ;)
Tänker på er alla idag ♥



DAN FÖRE DOPPAREDAN

Imorgon är det julafton och har ingen jävla julkänsla alls, har iaf lyckats med att julstäda på mitt rum och slått in alla klappar. Blöta mackor till middag och sedan väntas de julmys med syster till Mysteriet på greveholm , glögg och skumtomtar♥
Hoppas att jag julkänslan kommer efter att ha sätt hela serien av greveholm...


EN NY NYÅRSKLÄNNING ÄR BESTÄLLD NU OCH JÄVLAR OM DEN INTE PASSAR !!!


22 december !

Julgranen är påväg upp nu ! Ska hjälpa till att pynta den sedan lägger jag mej i sängen och myser till en film ♥


Free like a bird

Dundercupen har varit i veckan på anderstorp, tyvärr så gick det inge vidare bra för hp2 iår.Vi hann varken göra intro eller utklädnad så det var lite tråkigt.Var sista dagen på skolan idag för i år och känner mej fri som en fågel nu och på detta lov ska det hända roliga saker !!

Var på stan efter skolan och inhandlade sista julklappen, 2 dagar till jul och har ingen jävla julkänsa alls.
Om jag ska var ärlig så tycker jag jul är överskattat och drygt..Hatar kalleanka och hans jul som man kollar på varje år och all dess ekkliga julmat!



20 december

Måndagmorgon startar bra med en sovmorgon till 12.15, klev just upp och ska börja fixa till mej, sista dagen med lektioner idag+ att dundercupen är igång ! Dom sista julklapparna ska köpas efter skolan sen ska jag hemma och sminka syster som har julfest med skolan.

PUSS

Dirtyyyyy Situation !


Vit helg

igår blev de poker med gamlingarn från kvarteret sedan myste jag vidare med moa och låg och snackade och såg film , vi somnde vid 5 imorse :] sen idag har vi bara myst på med facemask och färgat ögonbryn och fransar sen jag har gjort små inbakade flätor på moa som blev fett hot i de !

Just nu sitter vi hos moa och vet inte vad vi ska göra, försöker hitta nån kul människa!


fredag

Kul dag/natt i åbyn med ändast 3 timmar sömn, varit husmor och stått och diskat.Paintball i för lite kläder och i snöstorm var kul i ca 2 timmar men kylan i min röv och händer gjorde att jag gav upp.La mej i badet direkt jag kom hem men efter 5 min var vattnet kallt..

Nyårsklänningen har anlänt så bara att hålla tummarna att den passar nu !

Tyvärr så passade den inte ! absolut den minsta storlek jag varit med om ...Om någon är sugen på köpa så hör av er ! 450 kr annars skickas den till bak ! 
 

 Storlek M/L men var som S


till skogen

Drar mot Åbyn direkt efter skolan med klassen , vi tar även med oss handels 1orna.Vi sover där i natt och imorgon spelar vi paintball i kylan mot ettorna ;)  Kommer nog bli kanon !

PUSS♥

PAUS

Har ingen lust/ork att skriva längre så tar en liten paus och återkommer när jag har nått vettigt att komma med !

PUSS

tredje advent

Hallå ! Hade sjukt roligt igår men tyvärr så gick det inge vidare bra för oss.Inte så konstigt att man var otaggad till match när man hade suttit på en hård jävla bänk i 7 timmar.Kan lova att de var träsmak på röven !

Vaknade nyss så ska slänga i mej lite mat sedan skynda mej och fixa till mej för kl 5 ska vi till morfar på julmiddag !♥

See u later.

fredag!

Skönt med helg! Mycket planerad helg dessutom.Nu sticker familjen lundmark till familjen björk och äter middag tsm och spelar julklappsleken och ser idol.Blir inte super sent för mej ikv för imorgon vid 11 drar jag till jörn.
Ha en trevlig fredags kväll ! Skriver innan jag drar imorgon ♥

not my day today

Har absolut inte varit min dag idag..Inte någonting har gått rätt. Stannade kvar på skolan till 5 och övade på våran dans som vi ska visa upp imorgon och  har varit trött hela dag.Har panik över nyårs klänning och tittade in på nelly och hittade den perfekta men självklart så fanns den inte i min storlek..FAN


Annars så har jag jobbar sjukt bra  i skolan dom här 3 dagarna och imorgon leder jag och bella idrotten så ska bli skönt när både idrotten och dansen är över !

Ska gå och packa idrott kläder nu sedan lägger jag mej och sover, inget skämt! Börjar kl 09.15 men ska vara på skolan kl 8 och öva på dansen en sista gång.





Dear santa

1. Ipod docka BOSE SVART
2. Fransförlängning
3. Digital kamera
4. Plattång
5. Pengar
6. Neu lash
7. Presentkort på gina, hm och bikbok.



körkort

Måste bara få säga grattis till både Yaoska och Fanny som tagit körkortet !!! Stort grattis till er :D

Slut på det roliga

Såg just sista avsnittet (finalen) av bartenderskolan , och frågan är ju bara vad man ska kolla på nu men man sätt hela säsongen flera gånger om ? Vet inte om jag ska skratta eller gråta ner jag ser/hör vanita.Hon är så blåst och korkad att det inte går dit en till ! Programet hade inte varit roligt om inte vanita var med...


En sak som är säker är att efter jag gått ut skolan så är det jag som åker till ayia napa på bartenderskola där.inget skämt. Jag ska/vill/måste göra det ! Så sjukt roligt och framförallt att lära sig att göra sjukt goda drinkar♥


vinnarna blev iaf norska olé och svenska mate !!!

i jumping front a train for you




Skönaste sången just nu och bruno gör det bättre live än någon annan.Kan inte bli mkt bättre!

hittat dom bästa !

Måste tacka mina tjejer som hjälp mej att gå igenom min jobbiga period.Ni har stått ut med gnäll & tårar, ni har funnits vid min sida och lyssnat och stöttat mej.Ni har lyckats få mej att tänka på annat och utan er hade jag varken kunat tänka på något annat än '' det'' eller ha ett leénde på läpparna.Är så himla tacksam att jag har funnit så underbara person som ni ! Tack för allt♥

Love u girls

lite sugen är man...






http://www.maisstore.se/

hold my hand

sliten är bara förnamnet och har en mängd skolarbeten att göra men är långt bortom min ork just nu..

6 december

saknat mej ?  har haft fullt upp och en mycket kul helg.Lördagen drog jag och några på fest på atorp nästan nykter( drack två öl ) alla blev ut skickade efter 5 min och jag och 6 brudar drog vidare på efterfest på älvsbacka.Har kommit på att man kan ha förbannat roligt utan alkohol så ska fan bli nykterist..
Klockan slog 6 och vi hade lika roligt men va sjukt trött så var på väg att ringa taxi men övervägde att de var billigare att ringa pappa.

Vakna kl 3 igår och 5 skulle jag och träna, efter ett dubbel pass min min kropp en klump gele.Har turism nu fram till lunch och skulle inte sitta fel med en liten powernap just nu


4 december


Roligt kväll igår, fick även träffa ett par pöjkar som inte träffat på länge.Mår faktiskt bra i dag för ovanlighetens skull...Sitte här nyduschad och det stinker fortfarande fett mkt rök om mitt hår :(

Hade tänkt att ja skulle vara duktigt och få lite skolarbete gjort nu..PUSS




Glömde säga att dessa ögongodisar kom i veckan !


*


full rulle

Hejhej! har varit en intensiv dag idag, skola till 15.30 sedan drog jag och cissi och letade desperata efter en nyårs klänning och hittade min dröm klänning men typiskt nog var den alldeles för liten över tuttarna..Vi gick vidare till subway och tröst åt middag där, sedan skyndade jag mej hem och hoppade i tränings kläderna sedan vidare ner på stan igen för att träna bodycombat + lite mage&armar.

Kan medge att jag aldrig tagit i så mkt i hela mitt liv och det resulterade till att jag spydde...MEN känslan efter träning går inte att beskriva, älskar den ! Att träna när man är arg/ledsen/besviken är fan det bästa som finns.

Sjukt trött nu så dax för sömn!♥


härdar

Gårdagen bestod av sängen&plugg..ibland tjänar man in att stanna hemma och vara sjuk och plugga ist.
Krigade mej iaf till skolan imorse men mår röv så ska härda 1 lektion till sedan sticker jag hem..Hoppar över bilden som är på ca 2 timmar..

Puss♥

RSS 2.0