What did you say

Ikv så har jag umgåts med emilia , joss och yaoska ett tag.Dom drog vi 9 så då blev det massa tv tittande.

Norska hollywood fruar
Sandhamn
Och nu ska ja krypa ner i min nyrenbäddade säng och se SATC.Börjar halv 9 imorgon och går till halv 3-3.
Sovgott♥

Bjussar på ett klipp med några som verkligen har talang ! ;)


The Human Centipede



Såg denna film med emilia och jonas i lördags och verkligen en av dom sjukaste filmer jag sätt ! Vem fan kommer på sådanahär filmer ?? Om ni inte gillar skräckisar så - SE DEN INTE !!!!!


tid är pengar

  5 dagar kvar tills jobb !
10 dagar kvar till sommarlov !
39 dagar kvar till stadsfesten !
61 dagar kvar till PDOL !
67 dagar kvar till Luleåkalaset !



Hey baby iam a rockstar


Alla mammors dag

Tog chansen att sova ut nu när jag är ensam så vaknade kl 1 imorse , gjorde klart tårtan och har städat.Ska upvakta mamma nu med blommer och tårta !

HADE !


Turn the lights off

Efter att ha väntas på seg emilia typ i 2 timmar så är hon äntligen hur nu och väntar bara på jonas sen blir de maxi och köpa nått gött, ikv blir de filmmys och kanske nått annat!
HADE

GÅSHUD !


16.57

Beställde väckning på 10.30 imorse och jag måste säga att de var trögt att få sig upp.Klockan 12 så befann jag och emilia oss på stan och satte sprätt på våra pengar.Fort var de gjort !
Har varit och handlat med syster och hade tänkt baka en tårta till morsdag imorgon♥
Vi hörs !


Love

Efter promenad hem från från trevlig kväll...

Efter promenad hem från från trevlig kväll så blir sängen nu och somna till bob marley- finns nog inget skönare! Puss


tillbaks på ruta ett

Idag har jag träffat tjejerna jag ska jobba med och schemalagt nästan hela sommaren, hämtat ut mina skor, bytt väska för min var trasig, köpt en sjal, gått på stan med fanny.
Ikv väntas kubb, brännboll ?, och kanske grillning med massa trevligt folk. Ska skynda mej att hoppa i nå kläder och äta sedan sticker jag


Ni måste nästan se den

SEX AND THE CITY - Bästa film ja sätt ! Satt och log hela filmen typ, och hur sugen blir man inte på att fara till Abu Dabhi ?? Satc är alltid bra men hade verkligen inte förvänta mej att den var så bra. Iaf så gick mötet kanon, ska träffas imorgon och göra upp och helger och vem som ska ta dom första passen osv..Ska sätta mej och kolla upp alla datum som alla festivaler är på och försöka vara lediga då !Sommarn kommer bli awesome ♥


Sprid glädje

Hej ! Är hemma och hämtar kontonummeroch lite saker som jag behöver til mötet.Ska även skriva på skattejämkningsblankett osv så ska bara göra de klart sedan sticker jag iväg ner på stan igen, mötet kl 4 efter de bio kl 6 så ni får ha en bra eftermiddag alla ! ♥

*

Nu: Näthandel
Sen:Stan
Senare: Infomöte med finnerödja
Ikv: Bio och se SATC

Har inte mkt att komma just nu...Skriver när ja kommer hem om ja hinner.


Längtar

Blev en lång stanrunda idag..Blev ingen storshopping som ja hade tänkt heller.Fick med mej att par cykelbyxor och ett träningslinne.Mötte upp fanny på stan, gick och käkade sedan så har vi varit och flängt över hela stan med massa killar.Efter en stanrunda på 6 timmar så måste jag erkänna att ja är trött...Så blir sängen nu + SATC.

Imorgon skola till 13.00 sedan infomöte om sommmarjobbet och senare på kvällen bio..Så fårsehur mkt det skrivs, PUSS


HIDE AND SEEK

Ska skynda mej att göra mej klar sedan tar jag kvart i bussen till stan och möter upp mamma och syster! Ha en bra dag så skriver jag när ja kommer hem !
PUSS

2010 sommarplågor ?


Stromae - Alors on danse




CROSSFIRE feat ELEPHANT MAN - Hot Hot Hot







Mina fötter vill gärna ha på sig er

Hanna SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Que tengo que hacero

Kvällen har bestått av gym och en lång varm dusch , ska krypa ner i sängen nu och se SATC.Ingen skola före mej imorgon heller så blir nog en stanrunda med Mamma och sen så får vi se !
PUSS


Hard work

2000m och småföretagandeprov bortgjort och  de gick okej- SKÖNT ! Att de är dåligt väder ute är en annan femma men...Ska gå och laga mat sedan sticker ja till gymmet att tag !
SEE YA


SNYGGT FRÅN LINDEX !


13.42

Roligt att de är så många som tittar in på bloggen just nu !

Iaf så har denna skoldag gått riktigt snabbt, slutar om 40 min och då ska jag hem och tokplugga, Glömde mina böcker i skolan i fredags så har inte pluggar ett skit och har prov imorgon men de gillas....
Har inte så mkt att bjuda på nu men skriver sen när ja kommer hem , lite bilder kanske dyker upp då ♥


Kvällen har bestått av filmmys med familje...

Kvällen har bestått av filmmys med familjen och orkar verkligen inte hålla upp ögonen längre så blir sömn för min del nu! Xoxo


Mår som alltid lika bra dagen efter

Gårkvällen blev ej som planerat men det var roligt så länge de varade! Blev alldeles för mkt sjungade och skrikande så hade ingen röst kvar in morse när jag vaknade.Jag och emilia gick till stan från lokalen och kan säga att de var den roligaste prommenaden jag gått ! Somnade 6 imorse och har aldrig varit tröttare...

Annars så tack för en roligt kväll alla HP brudar ! ♥
Btw...Vi kommer förmodligen att behöva betala rutan som gick sönder !!!

Ikv ska vi slå klackarna i taket !

Ikv nalkad de klassfest och man kan verkligen inte vara mer taggad än vad jag är ni ! Sminket är på, håret är fixat och bara sätta på sig klackarna sedan bär de av ! Och ni andra få ha en bra kväll !
Kanske slänger in nått inlägg under kvällen ;)
HADE


Never come back

Klev upp kl 9 imorse och for ut och åkte inlines i en timme , en riktigti bra start på dagen kan ja lova ! Efter de har de varit fullrulle för mej.Musiken på högsta volym och aldrig varit mer taggad på livet !
Skriver ikv innan jag beger mej, PUSSS

Fredagsmys!

Har varit en helt perfekt fredagskväll! Vi käkade pizza tillsammans sedan så drog vi upp till maxi och satt där ett tag och skrattade i mängder, efter de drog vi tillbaks till mej och spela kubb och vi körde dom osmarta mot dom smarta och självklart så hamnade jag i osmarta laget men de vare fan värt för vi spöa ju skiten ur dom ;) När vi blev less på att vinna hela tiden så satte vi oss på altanen med varsin filt ,hade tända ljus och spelade chicago, och bara myste.Vann även Chigago men vad säger man ? Tur i spel och otur i kärlek ? stämmer rätt så bra tror jag:P
Haft en super trevlig kväll och de är dax att hoppa i säng och ladda om batterierna till imorgon för ärtaggad till tusen och har sjukt mkt att göra imorgon !
PUSSS

BJUSSAR PÅ NÅ BILDER FRÅN KVÄLLEN ;)




'' Dom osmarta''

smartagänget men dock förlorarna ;)


Pizza och kubb kväll med brudz

kl 6 ska några brudar träffas på pizzan sedan far vi hem till mej och käkar och sedan blir det kubb spel och massa annat kul ! Ska fixa till håret sedan sticker jag iväg.
Ha en bra kväll !♥


make the body bounce

Gjorde privet på 40 min så slutade efter de.Drog på stan med emilia och köpte en slush och satte oss på torget och stekte efter skolan.
Ligger på studsmatten och solar och ligger och och lyssnat på partymusik och taggar för morgon dagen , klassfest står på schemat!
Ska sola vidare ett tag till sedan ska ja hoppa in duschen och göra mej klart för kvällen trevligheter !
HADE


Slutade halv 10 idag,drog på stan med Emil...

dsc00484 (MMS)

Slutade halv 10 idag,drog på stan med Emilia då. Har just gjort mej en tonfisksallad och sitter ute och hade bra på altanen! Värme<3


Minx nails


Tufft.Snyggt.Frescht.coolt.Vackert.nice.


Efter regn kommer alltid solsken

Var ute och åkte inlines idag efter skolan sedan har jag gått en liten promme så ikv har jag rätt till att ta de lugnt.Har kletat på mej en facemask och ska måla naglarna sedan sätter jag på en film och myser till.


ÄLSKA ELLER INTE ÄLSKA

Finns verkligen inget att klaga på nu .älskar värmen.älskar att vi har en lektion imorgon(matte nationella) Älskar att hela min helg är planerad.Älskar att jag har sommarjobb. Älskar min klass.Älskar att jag har världens bästa vänner ♥


Bara jag som blir lite småkär ?


this is my world

Inlines åkningen gick utmärtk, klarade av att stå på benen denna gång ! ;) Och de var riktigt jobbigt men jävulskt kul så blev 90 min och det känns i min röv kan ja tala om.
Förövrigt så hade jag min muntliga redovisning idag och de gick kanon , känns som jag har blivigt av med 100 kg från mina axlar så ikv har det varit en pluggfri kväll med mys i soffan med blomkål och dipp !

Ska krypa ner i sängen och sova nu.Natti♥


Gillar att utmana ödet

Har ingen lust att sitta framför datorn när det är toppen väder ute, jag njuter av varje sekund !Iaf ska jag byta om till nå träningskläder sedan ska ja utmana ödet igen...Ska åka inlines och ni minns väll hur de gick förra gången ?? Ramlade efter 5 min i en backe och skrapa upp hela mitt ben så ska förska att inte göra en repris. denna gång...
Tycker de är skit roligt men har inte vågat ställa mej på ett par efter de olyckan..

Skriver ikv ! PUSS

Inte illa allas

Inte dumt att sluta kl kvart över tolv sedan cykla hem och byta om till bikini och sätta sig ute i solen och lyssna på go musik och njuta till en hemma gjort smoothie!
LOVE LIFE
Ska forsätta sola nu och försöka blir brun !!!!!!

Ikv har jag umgåtts med min saknade Emilia...

dsc00454 (MMS)

Ikv har jag umgåtts med min saknade Emilia,fick även liten pressent av hon! En stor mentos rulle(a)


We gonna make it !

Sommaren är fan är påriktigti nu! Har suttit ute på håltimmarna och solat och det har varit grymt varmt ute ! Love it ! Min skallle har iaf redan tagit sommarlov, orkar inte sitta inne på lektioner när det är sånt här toppen väder ???

Ska slänga i mej lite käk sedan så far jag och hämtar ut nyckeln till loken där vår klassfest ska äga rum, efter de drar jag till gymmet och tränar , typ två veckor sist och jag har längtat !
PUSS


Imorgon kommer denna saknade brutta hem:-*...

dsc06779 (MMS)

Imorgon kommer denna saknade brutta hem:-* Äntligen!


falling down

Skrev ett inlägg igår kväll men såg nu att de inte publicerats..Igår så drog jag iaf ut och umgicks med nå människor och sket i pluggandet ett tag.Satt till kl 1 i natt till de vart klart och de känns så skönt att de bortgjort nu !

På lunchrasten så satt vi ute i solen och de var hur varmt som helst , klagar verkligen inte på värmen för de älskar jag , jag klagar på att jag har för mkt kläder på mej.
När ja kommer hem ska ja byta kläder och sätta mej i solen och ha det bra ett tag och öva in min muntliga redovisning ja ska ha på onsdag !


vill bara göra dej stolt

Har suttit och kämpat med produktfördjupningen länge nu och jag orkar inte mer nu så tar en paus och far och handlar mat för det det är jag som sköter middagen ikv eftersom mor och far är i stugan !
HADE


Godmorgon !

Gårkvällen blev inte alls som planerat , blev att äta middag hos familjen Karlsson sedan så drog jag med massa folk och spelade brännboll på gruset.Och tjejerna klassa ju ut killarna...not ! Efter några omgångar brännboll så drog vi och grillade på ett berg på alhemskyrkogård.Blev en massa allsång och snack så blev en helt klart lyckad kväll !


Kom just hem efter en trevlig kväll med en...

Kom just hem efter en trevlig kväll med en massa folk.berättar mer om kvällen imorgon! Sovgott:-*


i wish

Helt undert väder ute idag ! Har suttit ute och i solen och haft de bra och  vid 2 tiden så gick jag och joanna ner till stan och köpte nå små saker.Ska snart dra och handla sedan är det  jag som lagat middag idag, och bli så klart grillat ;)
Vi hörs !♥



En riktigt livsnjutare

Gårkvällen spenderades vid en brasa med en massa trevligt folk , har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv som ja gjorde igår kväll ! Nästan så det känns som träningsvärk i magen.Var supermysigt och roligt och inget all in för min del, hade redan roligt som de var.var hemma vid 3 någongång i natt
TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLLPOJKAR OCH FLICKOR !

Hur som helst så är det toppen väder ute och termometern visar 18 grader så ska gå ut och lägga mej i solen och bara njuta av livet ♥
Hade bra !


Ikv ska vi slå klackarna i taket !

Direkt jag kom hem från cissi så hoppade jag in i duschen och sedan gick ja och la mej i sängen och sovde ett tag, blev inte så mkt sömn i natt för oss.Men en roligt kväll var de helt klart!
Har iaf vilat/sovit i 3 timmar nu och känner mej på top igen.Ska snart börja gå och göra mej klar för kvällen !
Ikv blir det ALL IN !



nice work you you did

Sitter hos cissi och hare gött och lyssnar på musik , vi funderar på att dra in till stan och kolla läget utanför DH och ser om vi hittar nogon roligt.Lite bus blire ;)
Sover hos cissi ikv också....Ha en underbar kväll ! SEE YA

Walking on the moon

Det blev en lång runda hos farmor, hjälpte henne att städa så tjänare en liten slant på de.Ikv så blir det iaf cissi , får vad vi hittar på för roligt men nått bus blir det ;)
Ska gå och byta kläder och platta håret nu sedan sticker jag iväg...Have a good night !

Booty Call


if you wanna get high , you gotta move with the flow

Suttit ute i solen och njutit ett tag och de är dax att börja fixa till sig lite nu för ska alldeles strax till farmor och hjälpa hon sedan till farfars grav och göra fint där.


Förresten !
Fick ett sms av emilia igår, hon skrev att vädret är ej med dom men det är ändå roligt och hon och anna lyckades skämma ut sig inne i kyrkan ! HAHAH Go girls ;)
Saknar emme super mkt men 5 dagar kvar tills hon kommer hem!




You Can't Say No To Me

Kom för ett litet tag sedan , de slutade med att vi hamnade vid en grillring på mullberget och det var faktiskt riktigti mysigt att sitta och grilla och bara sitta och snacka.Annars så stinker jag rök nu....
Har just gjort mej en stor kopp varmchoklad och ska lägga mej och se slutet av en film jag börjart på sedan blir det sömn , blir väckt kl halv 8 morgon för ska ta en morgonpromme till norrvalla och se marielles fotbollsmatch!

Hör av mej imorgon när ja kommer !
NATTI♥



det nalkas grillning

Bella och co kommer hit när som helst , då sticker vi iväg till någon grillring och myser framför brasan med korv och pinnbröd.Super mysigt ju !
Ska gå och byta kläder och packa lite saker, och så ni alla andra ha en underbar kväll !♥


KAP



Snygg bikini från Gina 79 kr/del


Tröttnar aldrig


Finns inga bekymmer

Efter en skön sovmorgon så gjorde jag en god frukost och sedan satt mej ute i solen i 30 min och nog fick jag färg nog ;) Ska fixa till mej lite sedan cykla ja upp till solbacken och köper frukt i mängder !
HADE BRA


DEAR NIKE


MINA NYA ÄLSKLINGAR !♥


lovelife

Har inte hänt mkt för mej ikv , pluggat och varit ute en sväng.Kort skolveckan Mån-ons.Sovmorgon till 12.10 imorgon.håller äntligen på bli frisk.All snö är nästan borta.
GODNATT♥

Just dont give up


Vägrar växa upp

Dansen var kung ! Finns en sak som jag vill kunna och de är att dansa, ser så sjukt roligt ut.Nog med det.Har hunnit kolla runt lite och ska sätta igång med att jobba nu så vi hörss !!!



Vägrar växa upp

Dansen var kung ! Finns en sak som jag vill kunna och de är att dansa, ser så sjukt roligt ut.Nog med det.Har hunnit kolla runt lite och ska sätta igång med att jobba nu så vi hörss !!!



Måndag

Sitter på skolan och '' jobbar '' , fick inget gjort igår eftersom datorn var så jävla seg.Ska jobba jävekl när jakommer hem för onsdags skade var klart.

iaf så ska ja och magda dra och se estetarnas Dans kl 1,kommer nog bli kung !
SES


Born to be wild

Håller på bli skogstokig ! Datorn är seg som en jävla sköldpadda...Och jag som verkligen måste jobba med min produktfördjupning men lätt de är om det tar 10 min att ladda varje jävla sida.Fuck it.
Får väl hitta på nått annat ist.Ikv så jag iaf till hamn och kolla på systers fotbolls match och skiter i träningen för min förkylning vill inte släppa :S


Sanningen är att jag saknar det enormt mkt...

you got served

Drog och mötte upp fanny efter maten , vi drog vidare till degerbygården till alles 18-års fest.Blev inte
super länge där för fanny började jobba 24.00.Drog vidare och träffa lite folk och kom hem för att litet tag sedan och ska krypa ner i sängen och se någon film , håller på att frysa ihjäl.

Godnatt♥

20 minuter senare så var studsmattan på pl...

dsc00427 (MMS)

20 minuter senare så var studsmattan på plats och redo att hoppa på!


allting har förändrats men du finns kvar

Gåkvällen spenderades med emilia och vi drog ut och körde moppe runt hela stan för att hitta en grillring som var ledig , slutade med att vi hamnade på vitberget och satt där ett tag med att antal killar och tjejer.Var SVINKALLT igår så vi stanna inte allt för för länge.Gav emilia en stor avskedskram sedan drog jag hem och la mej i soffan och såg film och somnde till den.

Toppen väder ute idag, eller ja de kunde gärna ha fått varit lite varmare men ska hur som helst gå och sätta mej i solen och softa och kanske hjälpa till att sätta upp studsmattan !
HADE ♥

Bjussar på en skönlåt !


Så jävla välkommen

Sitter och drömmer mej bort till sommaren.Och då tänke jag på  alla senasommarnätter , alla festivaler, alla impuls saker, alla grillmiddagar, alla dumheter, alla dagar på stranden och i solen,alla dagar med favorit brudarna.Och framför allt alla dagar man bara finns för stunden.Sommaren 2009 var suverän men hoppas på denna sommar kommer toppa listan!



I SOMMAR KÖR VI ALL IN ! ♥

baby ja tro ja e kär


Kort skoldag och alla nationellaprov förrutom matte är bortgjorda, kanon ! Sitter och dunkar musik ( hoppas mina grannar gillar musiken) och är glad för de är helg.Nästa vecka är kort...går ändast 3 dagar.
Ska gå och städa mitt rum så de glänser nu ;) seee you later

all the time

Efter ha suttit i solen ett bra tag så tog jag en lång p-nap och efter de ha ja inte gjort ett skit...Fortfarande bra väder ute så funderar på en kort promme innan jag sätter mej i soffan och glo på tv.Får nog bli så !
PUSS


Underbart väder! Sitter ute i solen med en...

dsc06836 (MMS)

Underbart väder! Sitter ute i solen med en skål hallon , lyssnar på musik och bläddrar i tidningar. Me like!;)


Måste bara se denna film !




Har varit duktig nu och hunnit skriva rätt så mycket , en bit på vägen iaf och nu räcker de med skrivande för ikv så ska hoppa in i duschen sedan måla mina naglar och sedan mys framför tv:en ! ♥

it's getting hot in here ;)




Dylan koroll, HUR SNYGG ?!?!?!??!?!?!?


har varit på hamsterjakt

Nå plugg fick jag inte gjort när ja kom hem...Ist blev de hamsterjakt,ja ni läste rätt ;).Min syster städade hamsterburen och hade hamstern i en boll under tiden så den får springa runt i och medans hade den lyckats komma ut på något sätt.Som tur var så hittade vi hon efter 30 min i garaget !

Så ikv skiter jag i att vara med fanny och pluggar ist för det måste blir klart...HADE


När solstrålen tittade förbi

Blev en ganska lång stanrunda men tur att att jag drog dit för hittade världens snyggaste bikini !! kunde verkligen inte låta bli så den fick följa med mej hem.Oh mina sista pengar gick åt till den.....ohh svider.
Kom hem för ett tag seden och ska sätta igång med att jobba med produkt fördjupningen nu oh sedan ikv blir de att umgås med fanny !


Världen skönaste dag

Onsdagar är världen bästa dag, och idag är jag verkligen på toppen humör.Två lektioner och var sallad till lunch och de är de godaste som finns !Slutar om 15 min och då bär de av till staden ett tag, bara synd att solen försvann :(
See u later !


när tröttheten tar över ...

Kvällen har en bestått av en liten promme med emilia och jonas , 45 min men vi gick snigelfart eftersom jonas var med sedan var vi bara ute och hängde att tag och hälsade på marcus på loftet.Sen blev de mys till soffan till desperata hemmafruar och Crougar town.Ska lägga mej i sängen och fortsätta mysa innan de äe dax för sömn !


VALBORGS 2010






LOOK PRETTY GOOD


eru med oss lyft ditt glas och skrik ohohohooo

Nationella imorse-bortgjort och känns hur bra som helst förrutom att de gick kanske inte super bra.Sista lektioen gick bort så for hem och sovde för känner mej lite hängig...trött , snorig, ont i halsen och öronen och de är inte bra !!! har verkligen inte tid att bli sjuk nu så ska bomba i mej vitaminer och te !

Ska sätta mej och plugga att tag kanske, senare ikv så kommer emilia förmodligen hit !
nee plugg vare ! HADE


lies beyond

Skiter i att plugga ikv..orka inte de ikv ist så kryper jag ner under täcket och myser och ska försöka ta en tidig kväll.Lyckas aldrig men värt några försök iaf...Engelska nationella imorgon bitti dessutom..känns sådär :P
aja vi hörs !


those days

Har varit en händelserik helg för oss alla så vi har suttit och snackat vi i klassen och ja lovar att de blev mkt skratt, har redan börjat smidas planer ikv..Vi siktar in oss på klassfest om någon helg. Länge sedan sist så de blir roligt !
Sen så har EMME kommit hem idag!!Om du läser detta så ring mej i eftermiddag så kan vi träffas ett tag ♥!

HADE


My brain has got all messed up and I don't know what to do anymore.

Blev en promme på 90 min, blåste rätt så mycket ute så nu har jag både ont i öronen och halsen och massa rinn ur näsan.Vill inte bli sjuk nu....Ska läggga under täcket och se old dogs nu.Bara ta de lungt !

PUSS

promme

har hunnit vara på sunnanå och hämtat min cykel, joanna kom precis så vi ska ute på en lång kvälls promme...Blev underbart väder helt plötsligt :O!

VI hörs ♥

2 maj

Har städat för fullt nu på förmiddagen, tvättat, torkat dam på mitt rum och städat i köket.Känner att jag behöver en paus innan jag fortsätter och jobba med produktfördjupningen.Ikv var de tänkt att träna men min hals mår inte så bra så kanske hoppar över de ikv och är hemma och kollar på någon roligt film !


Drick detta om du vill bli full som fan! B...

dsc00411 (MMS)

Drick detta om du vill bli full som fan! Betyg enligt mej:3 av 5


Bakis

Gårkvällen började mycket bra och vi hade roligt men slutade tyvärr mindre bra för mej, pappa kom och hämtade mej på kyrkholmen för ja mådde inte så bra.och kan säga att de gör jag inte nu heller...Men mår bättre än vad jag förtjänar att göra iaf !
Just tagit en dusch och ska lägga mej och se film hela kvällen. Har cola abstinens som fan , skulle kunne döda en för cola just nu.Tur att pappa kommer med cola snart ♥

TACK VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER FÖR HJÄLPEN !♥


RSS 2.0