Life isn't about the past, it's about the future

Har umgåtts med min saknade emilia hela kvällen och vi har suttit och snackat, ätit mackor och druckigt te och planerat lite av helgen ! Tog en snabbdusch och är redo för att krypa ner under täcket och se two and a half, migrän anfall på högsta grad och mitt huvud håller på att explodera !

Annars så kom räkningen från cypen när jag var på lasarettet och knipsade bort min ring, 1500 gick de på med försäkring...sisådär 7 månader senare...

Imorgon efter stanrundan med brudarna far jag till min pöjk och umgås♥


Always by my side

stonger

Sitter och väntar på middag just nu och efter de far jag till fröken Sundberg och myser till halv 8 hos mej, planerar helgen och återtar förlorad tid med kvigan.
Imorgon är vi lediga och kl 11.30 befinner sig några tjejer från klassen sig på tatung och käkar lunchbuffé tsm sedan lite shopping !, klingar rätt så fint i mina öron ;)

Middag nu ! PUSS



förra gången vi åt där !

ingen vet hur det känns

Har lyssnar på Bob Marley och pysslat på mitt rum lite kväll, och jag blir bara nöjdare och nöjdare ! Sitter med en vanilla coke och myser under täcket med doftljus tända..lite sömn i helgen så siktar in mej på en tidig kväll tyvärr utan min magnus♥
Godnattt


söndag

Gårdagen kunde inte ha gått så mycket bättre, allt gick super bra och är nöjd över våran insatts ! Jag och mor var nog dom som shoppade sämst av alla , 500 kr tsm ! Nöjd över sakerna jag fick hem iaf och  Kvällen avslutades med min magnus kom och sovde med mej ♥

Nyduschad och ska sätta igång nått att se så jag inte somnar. Trött är bara förnamnet.
Puss

Äntligen helg !

Fredag.Absolut bästa dagen. En vecka kvar tills lov och känns så himla skönt att man bara måste härda 5 skoldagar nu.Slutade vid 2 och har duschat och hunnit städa, ska lägga mig och se en dokumentär sedan följa fader och handla.

Vad som händer ikväll är osäkert men drar kanske förbi moas fest ett tag eller så stannar jag bara hemma och tar de lungt framför en film, väckaren ringer på 05.30 och 07.00 åker bussen mot haparanda till IKEA där det ska shoppas för fulla muggar ! Extremt taggad.



BILD 25

TVÅ PERSONER SOM ALLTID GÖR DIG GLAD.


född fri

Varit med min pöjk ikväll men han drog just så ska gå och tvätta bort sminket sedan ska ja krypa i kojs, massor att göra imorgon i skolan så blir full rulle !

Sovgött♥

makes me smile



Then I met you
Boy you changed my mind
One look and just one touch

And I knew he was the boy for me like no other I had seen
I know what I want
This boy here is different he
got something that they don't

bild 22-24

En bild på en tid du saknar.

Kärleken till fotboll kommer aldig försvinna !




En bild från i somras.



En bild som gör dig glad.

En bild på en tid du saknar.

onsdag

Har hunnit duscha och varit upp på solbacken och handlat saker till ikea resen, ska skynda mej till till magnus nu och mysa lite :$


Det är inte lätt när de är svårt

Finns så mycket jag kan gnälla på just nu, klarar inte ekvationer, ont i magen för åt för mkt( Texmex buffé) ingen jävla nyckel till skåpet,svenska uppsatsen kommer gå åt hell, är jävligt less på min hosta och saknar min lille benknota.
Känner mej som en jävla gnällkärring just nu....


110222

Hunnit avnjuta några få minuter i sängen med vamt te och musik men ska alldeles strax gå och laga midag sedan beger jag mig till min gubbe och myser med han ikväll.


12.45

På morgonen har vi fått info om Uganda jinja projektet, blir helt till mej och hoppas verkligen de blir av ! Annars så sitter jag och jobbar med ikea resan nu, sista rycket så full fart! Mår inte 100 men ska kriga mej igenom denna dag, ska bli skönt att komma hem och slänga i sängen och sätta på en film och mysa♥



bilderna 18-21

18e bilden: En bild på din fritid.

En sommarkväll kan se ut som denna! komsikomsi sommar

19e bilden: En person som är snygg

Bilden får tala för sig själv ! HAHAH♥

20e bilden: En bild på dina närmaste.

+ Matilda, mois , magnus, tina osv ♥

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

FÖLJ MED TILL IKEA


Våran klass har ju anordnat en resa till IKEA haparanda nästa lördag, den 26/2 allså.
Bussen går kl 07.00 från skellefteå busstation och resan kostar 300 kr per person och det ingår fika och kaffe på bussen.Vi åker med lestanders buss. Finns platser kvar på bussen så om någon är sugen på följa med så ring mej för att boka plats !

Elina lundmark- 073 08 76 176

 


 


händelserikt

Helgen har varit händelserik så vet inte vart jag riktig ska börja. Drog iaf till umeå på lördag morgon och sedan överraskede vi mammas moster som fyllde 60 år på lottas krog där vi käkade lunch tsm med resterande.

Efter lunchen for vi hem till våran tremening och spenderade resten av dygnet där. Satt och spelade indiana jones lego på kinect som var från 6 år med lill tremeningen, urusel var jag.Godmat och trevligt sällskap.
Vi överraskade nilla med en liten kattunge,att se hennes min var rätt så roligt.Nästan så man ville behålla lilla kalle sjäv :$

På vägen hem från umeå var vi olyckligtvis med om en bilolycka, vi blev mosade mellan en lastbil och mittenräcket,Vi hade jävligt tur för de hade kunnat gått mkt värre och ska vara glada att alla lever. Tyvärr är bilen ganska trasig...

Gårkvällen spenderade jag med magnus och såg inception, tog de lungt för jag är typ sjuk.Är iaf hemma från skolan idag men får lov att hjälpa mamma att städa lite.

Bilder från helgen kommer kanske senare , iaf på kissemissen!


lyx middag

Ahhh håller på att hungra ihjäl nu. Pappa måste ha slagit i skallen eller nått för han han stått i köket från kl 4 och det blir 3 rätters middag! Lövbiff och hemmagjord potatisgrattäng till varmrätt sedan fixar ja efterrätten.Kesella med hallon och krossade digistive, aldrig prövat men är nog mkt gött.

Ikväll skippar jag fest och umgås med magnus, småsjukt och ska upp tidigt imorgonbitti.
Have a good night ♥

17e bilden

En ovanlig bild.


ice cold

Igår så for vi och köpte en liten kattunge, en lugn och fin liten kille blev de. Har legat och myst med den under täcket hela natten, och gud så vamt och mysig de var. Dock så stannar den bara tills lödag för den ska ner till umeå :( Igårkväll blev de mys med magnus framför en film, mycket trevligt!

Annars mkt trevligt att vakna upp till -28 grader, frösönder utav bara gå(läs spring) till bussjävlen.Ska jobba som en tok idag sedan vid 2 tiden är det helg !♥


get on the floor and get some noise


16e bilden

En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om.



still alive but barely iam brething

Stannade hemma från skolan av personliga anledningar idag, och har sovit bort precis hela dagen, inte världens smartaste eftersom det kommer bli svårt att somna i natt nu. Har legat och myst i sängen med många lager täcken och kollat på halv 8 hos mej. Ska precis slå igång knight and day och ligga och se den.

Puss

15e bilden - En person som du vill vara med

Har ingen bild på dej ,men du vet vem du är gulleplutt♥

14e bilden

En bild som påminner dig om gamla tider.


Born this way

Hoppar träningen ikväll och ist så tar jag en långt dusch, målar naglarna, ansiktsmask och sedan myser jag ner i sängen och kollar på film! Rätt okej tisdag om du frågar mej men den kunde ha varit bättre ♥




13e bilden

Du och någon klasskompis.




its a beautiful day

Dagen som alla singeltjejer hatar är här, men för ovanlighetens skulle så gillar jag denna dag.Det handlar om att visa sin kärlek till nära och kära, dagen är inte bara för alla par där ute! Världens mamma hade köpte en liten pressent till mej och min syster och bara en sån liten sak kan förgylla ens dag. Ikväll umgås jag med finaste magnus som lyser upp ens dag lite extra♥

Puss


12e bilden

En bild från din vardag.



Klass HP2 plus massa träning

Alla ♥ -dag



Alla mina  fina underbara vänner, ni ska veta att jag tycker om er!!
Hoppas alla får en fin och mysig alla hjärtans dag.
Puss


bild 11

En person du kan berätta allt för


what a feeling

Gårkvällen spenderades med Magnus, klockan han slå även 4 i natt. Ska lägga mej och se en dokumentär nu sedan drar jag nog iväg till gymmet och slåss lite.


16.53

Hejhej ! Gårkvällen var mkt trevlig, blev spel och lite dricka och snack.Dock slog klockan halv 5 innan man låg i sin säng,och är grymt imponerad av mig själv att jag var uppe kl 1 imorse, for på stan med moa och inhandlade mej en ny fin vår/sommar jacka.

Grymt trött och ska gå och krypa ner i sängen och kolla på satc nu att tag innan midag , kanske en liten nap oxå!

Bild 10

En bild på någon du tycker är väldigt snäll





you make me happy

idag är det en bra dag, snackat betyg på samhälls och kan inte vara nöjdare, kom i tid och hunnit göra bort mkt i skolan idag. Slutat för dagen nu så blir hem och göra sig klar för kvällens trevligheter ♥


9onde bilden

En bild på någon i din släkt



Min snälla söta rara underbara farmor !

torsdag

Var död efter träningen igår och somna rätt så tidigt för att vara mej och lyckades komma till skolan i tid idag som jag inte gjort på väldigt länge !

8e bilden

En person som du saknar.


Mois :*

att försova sig

Tröttare än tröttast och att försova hör nu till min vardag..Less på skolan, less på vinter och har ingen jävla motivation.Nu väntas 2 timmar svenska och ska arbeta med shakespears sedan är denna dag slut, Ha en bättre dag än mej !


P.S Tänker på dej bella gumman som ligger hemma med hjärnskakning och inte får göra ett skit ! krya på dej♥

*


what will it take

Var helt inställd på att fara och träna box ikväll men fick nyss ett sms om de att de är inställt, så istället blir de nog en lugn kväll hemma.Ska duscha sedan lägga mej och se pistvakt.
Annars fick världens skönaste/perfekta jeans följa med mej hem idag och är 400 spänn fattigare men lika glad är jag för de :D!


7e bilden

En bild som du aldrig lagt upp.




Alla vill till himlen

Ska ta en promenad till ica och ta och köpa ett refilkort till mobilen och handla lite ingridienser till våra ryttarkakor som jag syster ska baka ! Proppmätt så kommer väl att rulla till ica ! Nu: stoppa in lite ny musik till ipoden !
Puss

Hipphipp Hurra !




Grattis till min lillebror(läs tremening) marlon som fyller hela 6 år idag ! En stor grattis till kram till dej lilleman, ses snart !

6e bilden

En bild på dig och  två vänner du inte varit med på länge.



Yaoska och josefin, vi spelade i samma innebandy lag och började umgås med varann på fritiden och hade väldigt kul för ca 3 år sedan , vi gled i från varann och var ett jävla tag sedan nu ! Saknar er grymt mkt brudar ! KOM IHÅG ATT JAG BARA ÄR ETT TELEFONSAMTAL BORT !♥

så var denna helg över !

Varit hur trött som helst idag men kämpade mej iväg till gymmet med emilia och tränade bodycombat 60 min, min kropp är död nu och tänker inte röra en fena ikväll ! väntar på magnus ska komma hit och ska se film med mej ! Godnatt♥


5e bilden

En gammal bild på dej.



Visste inte om ja skulle ta en bild på '' bäbis elina '' eller liten elina på 13 bast! Fick bli denna, 4 år sedan!

Jukkasjärvi

Gårdagen var en låååång dag för oss alla tror jag, bussresan startade kl 6 på morgonen och vid 10 tiden var vi framme på marknaden i jokkmokk, strosade runt där i ca 2 timmar sedan fortsatte resan mot ishotellet.Var verkligen en upplevelse att vara där och är grymt imponerad av det! Middagen fick vi inte förren vid 22.30 och 01.45 landade jag jag i  min säng.
Nån sömn fick jag inte på bussen för det var kallt och en kille vid Jonny kunde inte stänga igen sin käft så hade inte sovit sedan fredags morgon.Trött var bara förnamnet.

Bilder Kanske kommer senare om nån själ har lust att skicka nå bilder för jag tog bara mobilbilder.



Bild 4

En bild på en konstig tid i ditt liv.



Valborgs 2010. Konstig och obehaglig kväll för mej.

Comming back to life!

Har lyckats hålla mej vaken hela natten med lite hjälp av magnus som hållit mej sällskap , allt är packat och klart och snart skjutsar magnus upp mej till brandstation där jag hoppar på bussen mot Jukkasjärrvi med klassen !
Hemma vid midnatt!
Puss♥


4 februari

Redovisningen gick okej, kunde ha gått bättre men är nöjd och det känns sjukt skönt att ha gjort bort de  nu:D Dock så spillde jag ut kaffe över hela mej under redovisningen...Klumpedunsen elina lundmark! Har hunnit med att varit och tränat bodycombat och skottat snö, duschat och hunnit fixa till mej för snart drar jag ut och umgås.

Ha en bra kväll! skriver i natt♥

Bild 3.

En bild på någon i din familj.
       

-

sitter på engelskan och gruvar mej för redovisningen som kommer vara 4 timmar...kill me slowly !

Bild 2.

En bild på dig själv.


Var verkligen svårt att hitta en bild på bara mej men denna fick de bli ! från midsommar 2010!

All day and all of the night

Och ÄNTLIGEN var denna dag över..har varit en katastof dag som började med skidor ute i snöstormen efter det har jag sutit i en datasal och jobbat med ett arbete i ca 4 timmar..20 sidor långt i word och 16 i powerpoint. 4 timmars redovsing om de väntas imorgon.

Har inte varit HP2´s dag idag , alla har har klagat, gnällt och varit allmänt arga! Är sjukt slut i hjärnan och orkar just och pass hålla upp ögonen nu så blir nog en jävligt lugn kväll och se film och datorn.Ska laga mat nu sedan hoppa in i duschen !
PUSS♥


Bild 1

Det var väldigt svårt att välja person som jag umgås väldigt mycket med, Umgås ganska mkt med många men väljer emilia för hon har jag umgås längst/mest med !







Photos

För att göra bloggen lite roligare så dyker en ny bild upp varje dag ! Startar redan idag ;)


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

JFR

2-håls-örhänge - Chain Cross



Korsörhänge - Mottled feathers
Fjäder armband - Less


Love ME

BodyCombat

Sitter och väntar på att klockan ska slå 00.00 för att boka ett träningspass, såg att dom hade lagt in ett extra combatspass på söndag så gäller vara snabb och boka för det är jävlart i mej fullt på 5 min ! Sjukt jobbigt men samtidigt sjukt roligt♥
Efter det blir det bums isäng och sova !

You know you've got to be strong,You know you gotta have hope

Återigen så har jag gjort allt förutom att läsa den där jävla engelska boken..Gör verkligen allt för att slippa läsa sen.Skjuter alltid upp saker så blir de aldrig av eller så äre alltid i sista sekund, fattar inte varför jag gör så mot mej själv..

Annars har jag och min dator suttit och haft det mysigt i soffan hela kvällen och vilat min gamla onda kropp..Efter skolan imorgon ska kroppen få åka på lite spö igen but i like it ;)


Saknar sommaren enormt när men kollar på bilder som denna!

*


yes you got to be strong

Hårdträningen igår gav enormt mkt träningsvärk i min kropp...Skratta inte om jag går som en gubbe som skitit på sig och skulle behöva en käpp!

Trodde detta skulle bli en lungskolvecka men hade visserligen helt fel, känner mej smått stressat över allt just nu så bara att gräva ner sig i skolböckerna ikväll men dock ska jag hinna med att leva livet att tag och slippa tänka på skolan ett tag...


RSS 2.0