Up Up and away

Igår blev de mys i sofias säng till skräckfilm,en rädd och trött sofia som kasta läsk över oss alla.Var inte de minsta avensjuk på dom som festade igår för igår mådde man.

Sovmorgon idag och har hunnit städa en hel del och laddat ner musik och hade tänkt sätta mej och göra bort lite skolarbete nu sen ikväll vankas träning och mys med emilia och jonas !


embrace your dreams

Ska sätta på mej lite smink och byta kläder sedan går jag till sofiap och myser med hon och sanna! Blir kanon!

Medans vi lever låt oss då förfan få leva !

TACK TILL EN FANTASTISK KVÄLL ALLA ! Blev en massa bilåkning framoch till baka och vi var säkert på 4 olika ställen.Åt fyllekäk för tredje gången i mitt liv och jag oss mosse hamnade på kanalsskolgård och kollade stjärnor till skjus kom.Fick lite för mkt av de goda igår så idag mår jag som jag förtjänar idag.legat i sängen tills nu och blir en lugn lördags kväll för mej !


2 timmar kvar till frihet

Två lektioner kvar sedan är man fri från skolan i en vecka.Kunde inte kännas skönare.Blir en sväng på stan efter skolan sedan hem och fixa till sig sedan bär det av till cissi där vi börjar kvällen sedan vidare till trevligheter.
All in och no return ikv för de var ett tag sedan sist!


en dag kvar

Bad+ två lektioner så rätt så chill dag.Blev inge jobb för mej pågrund att jag hade fett ont i huvudet och måste plugga till provet imorgon men före de så ska ja och syster ta en promme up till maxi och köpa godis, 2.90 hg ;)
PUSS♥


Tidsinställt inlägg !

Just nu springer säkert hela min klass som galningar och har rätt så mkt att göra...Vi har ordnat en föräldra''fest'' med tacobuffé så vi kommer vara kvar på skolan och fixa allt inför kvällen.
Klara vid 10-11 ikv så vi kommer att missa kungarna men pluset är att vi får ihop pengar till klasskassan !

Vi höres imorgon !


Rasta should be deeper

Bakat kladdkaka och packat alla saker som behövs för morgondagen och ska lägga mej i sängen och se DH och PH reprisen. Och kanske lite samhälls plugg där imellan....
Sedan sömn till världens bästa ♥


Take me back..









Veckan vi mådde bra. Då humöret var på topp.Då inga problems fan med.Värme och andra festlig heter.Länktar redan till nästa resa..

slutspurten !

Lov har nog aldrig varit så efterlängtat som de är just nu, är SJUKT skolless/trött you name it.Sista veckan nu sen halloween och en vecka lov och de är bara att hålla ut några dagar till och ge järnet !

Tisdag: Engelska prov , Företagsekonomi B prov, Samhälls plugg kvällen.
Onsdag: Föräldrafest hela kvällen.
Torsdag: Samhälls plugg som fan !
Fredag: Stort jävla politik prov sedan HELG OCH LOV !!!!

Hinner inte ensa träna i veckan och halloween och halvplanerad...smått panik men det löser sig nog och då är det '' fullt ös medvetslös'' som gäller ;)

Redan ett år sedan ?!?!

Sömnbrist

Har sovit ungefär 3 timmar i natt och är som ett levande lik just nu.Taggar även att jag har två jävla prov efter varann om en timme.Kommer gå åt hellvete eftersom min hjärna vägrar sammarbeta med mej...


att det alltid ska blir fel!

Färgat håret ikv och  det var tänkt LJUS BRUNT men självklart ska det ALLTID bli SVART förmej...Tillbaka där jag börjare igendå....

Men vad gör de om 100 år ?? :D

Huh ?

Låg och halvsov i sängen och vaknade av att någon granne är och kör gräsklippare ?? Vem fan klipper gräset 25 october ????


so fucking true


NEW



Vagabond 1100 riksdaler

lördaa

Vaknade 1 imorse och 20 min senare var jag på stan, köpte hårfärg och ett par nya skor.Jobbat på arenan ikv och fy helvetes vilken match de var, sen var jag duktig och tog en prommenad hem. Har just käkat  min '' middag '' och ska krypa ner i soffan med en filt nu framför TV:n..
PUSS!


Hey baby, pump it from the side bend it upside down

Min kropp och hjärna är ur funktion.Är trött hela jävla tiden så valde att stanna hemma från skolan idag och bara sova.
Igår var jag iaf på förhör och hoppas bara nu att han åker dit !!!

Ska gå och sminka mej och fixa håret sedan käka för det börjar kurra i min mage otroligt mkt nu, efter de får jag skjus till magda där de kommer mysas ikv med massa onyttigheter och annat folk !

Ha en bra kväll !♥

Onsdag

Hunnit plugga som en tok och varit och tränat och solat, sitter här och just börjat renskriva min recension och hade tänkt hinna de innan kl 10 då kungarna börjar...Aja ska lägga in raserfart nu så ja hinner ;)
TJING !

Världens sämsta dag

Försovde mej till 11,missade bussen, kommer till skolan 1.5 innan vi har nästa lektion, maten är slut ?, bild i 2.5 timme och magda är inte här! FYFAN FÖR DENNA DAG

call on me

Låg som sagt i sängen HELA gårdagen, rörde mej inte ur fläcken och var världens lataste.Lyckades inte plugga ett skit och det resulterar att jag måste plugga järnet i veckan !

Världens slöaste idag , hatar hösten, hatar allt jävla plugg.hatar skolan just nu.


söndag

Blev att se hämnden på bio med adheel igår, bra film men dom snacka danska och var alldeles för jävla lång.Annars är jag trött och sliten nanting idag så blir att gå och lägga sig i sängen igen.egentligen borde jag plugga men trötthetn tar över...

Mot arenen

Blev en lugn kväll med hassan igår, vaknade imorse och var på städar humör så tog tag i mitt rum .Om 20 min ska jag började bege mej mot Arenen för jobb så ska gå och fixa mitt hår som ser ut som ett skatbo just nu sen får vi se vad kvällen har att erbjuda ! Är öppen för förslag!

we gonna fight for it !

Efter skolan följde jag med syster som piercade sig i naveln...Minns själv när jag låg där och kände hur det pirrade innom mej för ca 5 år sedan. Sen har jag varit hos hassan och hjälpt han att städa sitt rum duktig som jag är och ska snart tillbaks till han:)

Hade bra !

life


Sitter med bra musik i öronen , en lekion kvar sedan helg ! Är på toppen humör♥

BARA för att jag är på bra humör idag..

..så bjuder jag på en super fin bild!


sur elina - inte att leka med

Nu ger jag upp med pluggandet , har legat och läst bok i 1.5 timmme nu så känner mej nöjd och kryper ner till kojs och säger godnatt...Har fått höra hela veckan att jag är sur så tar en natt med mkt sömn och hoppas jag vaknar på bättre humör imorgon !

14 Oktober

Plugg plugg plugg, dom ända orden som existerar i min hjärna nu.Skolan kör över oss med all dess jävla plugg..Problemet är att jag alltid skjuter upp pluggandet och får ist göra det sista dagen.Bäst för mej att jag sätter igång...

P.S Kult med snö 14 Oktober.


BURN IN HELL

Har ångest.Har skuldkänslor.Jag vill berätta.Jag SKA berätta.Men vet inte hur...
Han gjorde fel, inte jag...

13 Oktober

Slutar om 30 min då blir det att fara till stan och lämna igen lite saker och kanske några andra saker följer med hem sedan dra till SunTanoch  sola(ALL färg är borta).Skyndar mej efter de och slänger i mej lite mat sedan far jag och kör lite bodyJam som vanligt !
PUSS


We'll Be Alright

Jag och syster sätter oss och pluggar politik tsm nu...Båda har om samma sak så då kan vi föhöra varann.Efter blir de PH om de nu är ikv ?
Annars blir det mer svenska plugg...


hare så kult på restaurangen



SKÖN PÖJK!


Trött i sinne

Det är fan olagligt att vara så trött som jag är med har ändå lyckats jobba lika mkt som jag gör på en veckan typ..Vi sitter ocg gör klart vår uppgift som vi ska redovisa om när biggan kommer tillbaks.
Ikv så står plugg på schemat och tidig sömn...Fårse hur det går med de.

i cant belive it

Tar och drar mej till hamn och umgås med filip och jesper ikv ! Blir roligt.Hörs sen ;)


10 saker..

..Ni inte visste om mej !

1.Jag älskar att åka karuseller !
2,Jag har alltid tuggummi i min väska.
3.vart jag än far har jag med mej min ipod.
4.Jag är väääääääldigt morgontrött...
5.Jag har svårt att lita på människor
6.Jag älskar 2 and a half men.
7.Jag har gått teater en gång i tiden
8.Jag tycker om mullatter
9.Jag dricker mkt kaffe
10.Jag har bara haft ett ända hål i mina tänder


only one in a million is like you


Älskar videon, älskar låten.

Blev en lugnt gårkväll med emilia och sofiap, en runda till maxi sedan satt vi fastklistrade i soffan resten av kvällen.Söndag idag och har mängder av plugg så bara att jag sätter igång...
Ska försöka hinna med en prommenad i eftermiddag också.



today was a good day

Har just suttit och snört i mej lite middag alldeles ensam men snart massa brudar och gör mej sällskap och vi kommmer säkert hitta på nått kanonkul !

today was a good day

Har just suttit och snört i mej lite middag alldeles ensam men snart massa brudar och gör mej sällskap och vi kommmer säkert hitta på nått kanonkul !

Lördag

Igår efter tatung drog vi vidare till Tina och såg världesns fulaste och overkligaste skräckfilmen jag någonsin sätt, vi satt där och snackade och hade det mysigt precis som en fredagskväll ska vara ! Efter det drog jag vidare till hassan och umgicks med han och såg film , stackarn som har brytit benet !

Ska ut och kratta löv nu sedan en snabb dusch och sedan vidare för jobb på arenen ! PUSS


VITHELG

Efter skolan så drog jag och mötte upp mormor och syster och gick och fika och satt och snackade om när vi var små.Busiga små troll var vi och de är vi fortfarande ;)

Har musiken på högsta volym och är på asbra humör, håller på att fixa till mej lite smått för kvällen ska först spenderas på Tatung med B-rudarna sedan fårvi se vart vinden tar oss!

Ha en bra kväll♥


it was only just a dream



Not long left know


life can be so hard



Har lyckats dra på mej en fetjävla förkylning, absolut inte passande nu att bli sjuk och blir inte förvånad om jag blir sängliggandes nästa vecka..Har tagit det lungt och kollat på robinsson ikv och självklart lite plugg.

Fredag imorgon och det innebär kort dag, sedan stan med mormor och middag på tatung med brudar från klassen och sedan får vi se vad det blir för äventyr mot kvällen!


Och med detta säger jag godnatt !



Plugget -check !
Träningen-check!
Dusch-check!
Packat-check !
Förtjänar att lägga mej ner i sängen och kolla på kungarna av tylösand ♥


I throw my hands up in the air sometimes

Har haft konstant ont i magen i 3 dagarn nu , skolar tar död på mej.Jag vill mer än vad jag kan just nu.
Ska gå och göra en go sallad till middag sedan ska cykla ner till stan och träna , Jam+Core och kommer förmodligen ha dubbels så ont i magen imorgon pågrund av träningsvärk.
PUSS


Snacka om desperat



desperate housewives ikväll kl 9 , äntligen säger jag bara , ÄNTLIGEN ♥


never say never

En lektion imorse hade jag , men duktig som jag är stannade jag kvar på skolan 1.5 timme och gjorde klar en uppgift.Mötte upp min far på tatung och lunchade med han, självklart äter man alltid för mkt...

Tog en dusch direkt jag kom hem och gjorde en facemask och hårinpackning, ska lägga mej ner och plugga ett tag nu...Att de aldrig tar slut detta eviga pluggande !



gräver ner mej i plugg

Har varit total kaos idag iklassen, vi fick våra 400 sockar som vi ska sälja och det blev ju ett jävla strul att dela upp de, inte haft någon lärare på inprincip hela dagen och alla har skrikigt och gnällt på alla och bara för att de skulle jävlas lite till så kommer man till skolan och mår röv och gör det hela dagen ut så man är tvungen att fara hem tidigare från skolan.Har sovit till nu och det känns bättre så nu är det dax att ta tag i all dess plugg...

u smile up my world

släkten har precis farit och ja ska lägga mej i sängen och plugga lite innan söndagsfilmen på 5an början. Ska gå och tá bort sminket och ta på pyjamas och krypa ner i sängen och mysa med min ben& jerrys glass !
Sjukt trött är jag och måndag imorgon...Känner ångesten innom mej.


Söndag

skippade att jobba igår kväll och var hemma och tog de lugnt men magda , sedan kom även isak och gjorde oss sällskap.Släckten kommer på middag vid 5 så har fått order av mamma att städa så bäst att jag gör de !
PUSS

älskar att ha huset för mej själv

Drog ner på stan och mötte upp magda och maria, köpte ett värmeskydd för håret. Magda följde med hem till mej och gjorde mej sällskap till middagen , vi sitter nu och myser med ljus och snack och kommer förmodligen göra de resten av kvällen också.♥

Hade


I min rosa helikopter ska jag flyga hem till dej

trevligt folk, fina pressenter bra musik,mkt dans, god mat( av mästerkocken själv ;) , lite alkoholhaltiga drycker och resultatet blev en super lyckad kväll som vi alla lägger på minnet !

Idag mår man och ikv väntas jobb på arenan!

Miami bitch

Alla är mätta och belåtna nu och har fått världens finaste pressent av emilia , fick tårar i ögonen.Kan visa den senare.9 brudar befinner sig just nu på snöstigen 25 och snart kommer 7 killar, det kommer bli en toppen kväll.
PUSS



Olle is on fire


Drygaste mötet jag varit på i hela mitt liv, två lektioner kvar , ikv väntas middag/mys på snöstigen !

Måste vara världens skönaste låt?


RSS 2.0