Nelly shoes !


SKA HA, MÅSTE HA!

Glider in på sommarlov nu !

Sista skoldagen är nu gjord och skåpet är tömt, så nu man säga att jag går på sommarlov! Ingen mer skola förrän 23 augusti, Sista året i skolan och då är det vi som prövar student mössor, spexar på skolan sista veckan, och tar studenten!

Imorgon bitti drar jag och magnus till Uppsala, 07.00 går planet till arlanda sedan tar vi tåget vidare till Uppsala. Väskan är nu packad, ipoden laddad på batteri och på Maggio, och jag är laddad till tusen!
Ps. Såg ut som de skulle vara bra väder där i veckan också;)


Resfeber

Har redan börjat packat resväska, bara lite kläder kvar och necessär saker kvar att packa.Känns så otroligt skönt att på onsdag morgon åker vi och är borta en hel vecka! Håller tummarna för att Uppsala bjuder på bra väder när ni är där! Har varit förbi emilia och hämtat hennes kamera som jag ska få låna under veckan, så förmodligen kommer bloggen bli lite bildrik när ja kommer hem! Tack emilia

Nu ska jag krypa isäng, Puss♥

WEEKDAY


Bättre sent än aldrig

Lördagskvällen bjöd å 18års firande för sofiap! Helt nya dansstilar, ölspelet, jag har aldrig, mycket alldeles för mycket sång till maggio! Eftersom en hel del av gänget redan fyllt 18 så drog dom ut så kvällen slutade vid 1 för vi som fortfarande är små 17åringar! Så jag emilia försökte styra efterfest men ingen var på så det slutade med att vi for hem och sov, fick sedan sällskap av magnus som kom till mig 04.30!

Mådde som jag förtjänade igår , men de var de lätt värt! Var slö, slapp och likgiktig hela dagen.
Tog inga bilder men två systemkameror var i full fart under kvällen så bilder kommer förhoppningsvis!




28 maj

Tjenare! klockan 10.00 imorse befann jag mig på maxi och visa och berättade lite om hur det går till. Gick och la mig i sängen när jag kom hem och myste vidare med magnus.Vi har legat i sängen och lata oss och sätt playa del sol ända tills nu för skellefteå bjuder på grått och trist skit väder idag. Men nu ska vi börja aktivera oss för vi ska möta upp jonas och emilia på maxi kl 3 !

Kvällen bjuder på trevligheter! Hörs sen♥


Är tacksam att jag har er !


En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när jag är rädd
kan ni få mig att våga.

Ni står vid min sida
när livet är hårt.
Och ni får dig att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om er
för hon har er kär.
Och hon älskar att se dig
precis som ni är♥

6 veckor APU - DONE!

Sista dagen på vår praktik är nu klar! Som jag sprungit idag, var väldigt mycket folk under lunchen så hade att göra minsan;) Har en mycket bra känsla i kroppen just nu att dessa 6 veckor är över, klagar absolut inte för de har varit roligt och mycket bättre än att sitta vid skolbänken ;) Ändast 2 skoldagar återstår för mig sedan blir det en hel vecka i Uppsala och sedan börjar jag jobba direkt!♥

Har just duschat och ska lägga mig och ta en nap innan middagen♥


Ser fram emot sommaren !

Uppsala med älsklingen.Jobba = CASH. Stadsfesten och se Rebecca och Fiona.Myskvällar på altanen.Massa äventyr.Impuls resor.Jobba på brännan.Emilia blir äntligen 18♥ Luleåkalaset för tredje året med emilia. Myskvällar.Kubbstaffet.Midsommar.Chilla i stugan. Bad.Långa party kvällar!

Kan skriva hur mycket som helst men jag känner på mig att denna sommar kommer bli Historisk!






High heels






Man kan inte ha för många skor , skor är som en drog för tjejer! Vill bara ha mer och mer.Är verkligen sugen på dessa skor! Dom blåa skulle inte se dumma ut mot ett par brun brända ben;)

25/5

Har varit ute och gått prommis med emilia ikväll igen, vi bestämde att vi ska börja gå ut och gå minst 2 gånger i veckan för tiden går så sjukt fort när man har nått att prata om hela tiden! Promme och måltidsersättning till jobber börjar!
Sitter med facemask nu och ska gå och tvätta bort den nu sedan måla naglarna någon snygg färg för just nu ser dom förjävliga ut! Sedan blir de att krypa under täcket och göra en tidig kväll ! Imorgon kl 09.00 har jag mötte med mina arbetskamrater.


14.17

Dålig uppdatering nu men igår ville internet inte sammarbeta med mig, var iaf ute på årets första inlines tur och det blev ca 1 mil! Grymt skön och roligt.

Idag är det bara en vecka kvar till jag och magnus flyger till Uppsala (Om nu flyger kommer att gå dvs på grund av askmolnet som är här nu igen..)Bara att hålla tummarna !!! Hoppas på att Aftonbladet har rätt !

Seismologen: Vulkanutbrottet på Island på väg att ta slut

Vulkanen Grimsvötn på Island spyr inte längre ut någon aska.Enligt geologer i området är det nu mest vattenånga som kommer ut.– Allt tyder på att den håller på att somna in, säger seismologen Reynir Bödvarsson till Aftonbladet.Alla flygresenärer ser ut att kunna andas ut – för den här gången.Redan igår minskade mängden aska som vällde ut ur Grimsvötn kraftigt. Nu det i stort sett bara vattenånga som läcker ut ur vulkanen. Mängden rörelser i marken också minskat rejält.

– Vulkanen har gått ner oerhört i intensitet. Men man kan inte med hundra procent säkerhet säga att utbrottet är över ännu, säger Reynir Bödvarsson, seismolog på universitetet i Uppsala.

Om vulkanen håller sig lugn under dagen så kan man framåt eftermiddag/kväll vara betydligt mycket säkrare.– Men allt tyder på att den håller på att somna in, säger han.


Regnig dag som denna

Jobbade i frukosten mellan 07.00-12.00 , hjälpte mamma ute i trädgården ett tag när jag kom hem. var nyss ute och mötte upp magnus i regnet och nu ska via krypa ner i sängen och glo på nån serie! Kl 5 ska jag och magnus på bio och se Pirates if the Carabbien!

you shine up my whole world


22 maj
3 månader med världens finaste kille !
Jag älskar dig♥

Underbar söndag

Jag och magnus vaknde vid 12 tiden och låg och drog oss till 1 ungefär , drog till simon direkt efter de och satt ute i solen och hade oss!
Ikväll blev de en långpromme med emilia, var ett tag sedan vi träffades så vi hade en hel del att prata om så det var mycket trevligt! Har just lagt och ska se weeds sedan sömn, ny vecka med nya möjligheter! En vecka kvar av praktiken och den gör jag i restaurangen!


Snygga jumpsuts !


Lördag !

Godmorgon! Jag och magnus vaknade för ett tag sedan och får snart hämting av Magnus morfar sen far vi raka vägen till varuträsk till deras stuga. Vi blir bjudna på middag och efter de blir det fiskning!

ha en bra dag! ♥

Torsdag/fredag

Igårkväll blev det årets första fiske! Jag simon och magnus drog till yttervik nånstans och fiskade..men dock så vare det ingen som fick någon fisk..den ända napp vi fick var bottennapp! Men de var mycket vackert och mysigt !
Idag var det sista dagen i städet för mig, slutade vid 1 och har hunnit duscha , städat mitt rum, och håller nu på med att baka en morotskaka !

Vad som händer denna fredags kväll är ännu oklar!  Ska lägga mig och ta en nap nu...Puss


18 maj

Sprungit mellan malmia och statt idag, körde hem i spöregnet, middagsdejtate mathilda och sedan blev de plugg för oss men kan lova att det är inte lätt att plugga när man inte kommer ihåg hur man gör....Ska krypa ner undertäcket och se weeds nu och tycka synd om mig själv för har grymt ont i magen...


Kommer bli en bra sommar!

Bra start på veckan måste jag säga. Lång prommenad, färsk annanas, kommer att jobba med emilia i sommar!♥


Ska se några avsnitt av weeds sedan blir det sömn. Städning, teori och hårfärgning väntas imorgon!!!

You know you're in love when you don't want to go to sleep at night because your life is better than a dream


Flyget är bokat !

Blir Uppsala med magnus den 1-7 juni ! Ska bli skönt att komma bort och komma ner till värmen ;)


Underbar helg !

Har fått rå om magnus hela helgen och den har verkligen varit kanon!

Lördag: Var vi på boda borg med magnus farbror och hans tjej, efter de drog vi till vitberget och stekte älgKebab på Muurikka och satt där och myste i solnedgången. Mot kvällen så var vi med simon ett tag sedan kröp jag och magnus ner i sängen och såg film.

Söndag: vaknade upp med finaste, städade lite sen drog jag simon och magnus och bowlade och sedan vidare till tatung för att äta middag som magnus bjöd på!

Ska hoppa in i duschen nu sedan krypa i säng, och har absolut ingen söndags ångest ! Statt imorgon!

Love you !


fredag den 13onde

Har varit en mycket bra hitills och den kommer nog fortsätta vara de , så fredag den 13 är bullshit! Har umgåts med moa och vi har hunnit sola och jag har tonat hennes hår som blev mycket snygg!
Har lagat middag till syster och filip, känner mig som en liten hemmafru. Sitter nu med Swärd och lyssnar på musik och driker bärs, och ikväll blir brännboll, kubb och grillning med massa folk ! Trevligt !


Jag lovar er att denna hamster snart kommer dö!


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där

Blå himmel och sol men blåser nåjävulskt, går nästan inte att ta sig fram i detta blåsväder! Men ska ändå ut och göra ett försök med en promenix, trött men ändå så rastlös och ingen som vill hitta på nått.

Efter det blir en vaaaaarm och låååååång dusch och sedan blir det att mysa i sängen till en film.


Min dag

Sjukt mkt drama och barnsnivå på jobbet.Årets första BB mjukglass med syster. Varit på körkortsteori kurs. Hunnit vara med magnus ett litet tag..
Har lagt mig i sängen och ska sätta på weeds och gör nog en tidigkväll för mitt humör är inte på topp just nu..


Längtar !!!!!


Tisdag

Självklart så har men en långdag när skellefteå bjuder på sol så man inte hinner sitta ute och få nå färg..ne utan jag ska vara inne och städa hela dagarna och när ja kommer hem äre kallt. Jag kommer vara likblek hela sommaren...
För jag ska stå och sälja jordgubbar...och det är INTE länge kvar nu!!!!!







Sunny day

klockan är 21.02 och termometern visar på 15.7 grader ute..Helt otroligt! Idag har jag älsklingen njutit av dagen i solen, vi satt vid älven ett tag men de blåste rätt så mycket så vi satte oss på torget på stan.Vi hann även förbi moa och umgicks med hon ett tag!

Söndag idag och det innebär ta-hand-om-mig-själv-dag..Facemask, dusch,hårinpackning, måla naglarna har min kväll bestått av. Ska göra en tidig kväll så jag får mig min skönhets sömn och blir frisk någongång!





Fredag

Sista dagen i receptionen idag och fick sluta kl 12! Underbart.Gick med emilia ett tag på stan sedan for jag hem och duschade sedan komme mange hit och vi har spelat buzz och Yatzy. Ska gå och fixa till mig sedan käka och ikväll väntas Bio med älsklingen och se THORN.

Återkommer senare ikväll ♥


Att planera sin tid väl

Har varit mycke dom senaste dagarna nu. Igår var jag bella & cissi och käkade på frasses, hade körtkortsteori, direkt efter den drog vi till hemmakväll och hyrde film sedan till cissi för att se den och umgås.Mycket bra tisdag.

Idag har jag hunnit ta en 20 minutare på Suntan, och nu ikväll har jag varit med magnus och magnus skulle ha med mig ut i skogen, fråga mig inte varför och vad vi gjorde för de vet jag inte ens själv;)


Förövrigt så har jag mycket jag vill skriva här men jag känner att tiden inte räcker till just nu...Jag skriver så ofta jag hinner/har nått att komma med.

Väckaren ringer 05.45 imorgon så ska låta John Blund komma nu♥



Bokat teori

Hallåj! Fick sluta redan 3 idag för de fanns så lite att göra, träffade på cissi och bella på stan och hakade på till AHA och bokade körkorts teori som startar redan imorgon och fick mina böcker ! Känns skönt att ha bokat men nu gäller de bara att komma sig ut på vägarna och övningsköra lite oftare.


Dagen efter valborgs

Hade en mycket lyckad och roligt valborgs måste jag säga! Middag och förkrök hemma hos mig sedan drog vi vidare mot stan och jag lovar det är sista året jag kommer vara på kyrkholmen på valborgs..Klockan 01.30 var det ändast 5 jävla personer kvar där och det var jag magnus, simon, fabian och filip som stog och väntade på skjus hem. Tragiskt.Festandet slutade rätt så tidigt och idag mår jag faktiskt riktigt bra men blir att mysa med magnus hela dagen och stöka undan här hemma!

Ha en bra bakisdag ;)

RSS 2.0