Fuck mondays

Måndagar är alltid lika tröga , man ångrar idag att man inte gick och la sig tidigare igår. Skola från 8.30 till 15.55 sen dubbelpass med emila, så är hemma vid 8 ikväll och då ska man hem och äta gomat och fira världens bästa mamma som fyller år idag !!!


Today was a good day

Har hunnit träna och gjort bort engelskan , tog mej säkert 3 timmar men nu är den äntligen klar och det känns jävligt skön.Kom hem lagomt till dagens höjdpunkt- solsidan och ove måste ju vara den skönaste av alla.

Just nu sitter jag med dipp och morötter och bläddrar i en tidning som jag unnat mej. Har varit en bra söndag idag trots all dess plugg.Ska sätta mej framför tv men resten av familjen och se film sedan blir de nog en tidig kväll för mej för imorgon blir det en lång dag ! Kram♥


11.22

Tjenixen ! Slocknade kl 11 igår..så vaknade vid 9 tiden imorse, onvaligt för att var mej men det var välbehövt och skönt. Idag ska göra bort lite skolarbete, träna lite, städa mitt rum sedan ikväll blir det nog att dega i sängen som alla andra söndagar!


Get up , stand up

tjenare ! Gårkvällen var mkt rolig, precis som en fredagskväll ska se ut.Sovde i hamn för ja missade bussen hem, när ja kom hem idag så stod de en burk med räster och väntade på mej.Oxfile är ingen dåligt '' dagen eftermat''.

Är sjukt trött så förmodligen ligger jag sovandes före 12 ikv...Ska slå igång någon film att mysa till nu.
Puss

filip 18 !

Hunnit baka och gjort mej klar för kvällen ! Åker till hamn nu och fira filip som fyller 18 idag med massa folk, blir nog bra!
PUSS


Hembakat

Godagens ! Kom nyss hem efter en stanrunda, rullade nästan runt på stan efter att ha ätit lunch på tatung med brudarna..Inte världens smartaste att ta jeans för dom håller på att sprängas nu!

Har iaf tänkt att baka morotskaka nu, mamma fyller år på måndag så tänkte överraska hon med hembakat!
Morotskaka i långpanna


Chinafood

Ikväll så har jag tagit det mycket lungt, förflyttat mej mellen datorn och tv:en och kollat lite på satc.Mycket skön kväll faktiskt. Ska ta och lägga mej i sängen snart och läsa mej engelska bok sedan skriva logbook. Imorgon är vi lediga men väckaren är endå ställd på 9.00.

Imorgon blir det stanrunda med 4 brudar sedan lunchar vi på tatung!


Våran förra vistelse på tatung !

Torsdag

Hade sovmorgon till 11.45 idag och startade dagen med bulgursallad.Sitter på skolan nu och har hål i en evighet,  samhälls väntas om ett tag sedan ska vi till expolaris på någon mässa , sedan är långhelgen igång !

I'm trying my hardest

Känner att stressen smyger sig fram innom mej, allt skolarbete kom i en jävla bomb! Då vet ni vad ja kommer syssla med dom närmaste dagarna..

Till dej som undrade vem jag tatuerade mej hos så var de hos John Poromaa i skellefteå på kågevägen!

lång skoldag

hej ! Äntligen hemma från skolan! Vi har haft öppethus på anderstorp för alla 9 or som ska börja till hösten. Ska gå och duscha av mej all röklukt från hamburgegrillningen sedan tänkte jag ladda ner lite ny och fräsch musik och ladda in på ipoden sedan blir de nog sängen för min del för är rätt så trött efter denna långa dag!

Jake gyllenhaal


Har inte så mkt att komma med idag, söndag idag och det innebär läxdag för mej. Bjussar på två bilder på läckerbiten Jake Gyllenhaal !♥


tokig kväll

roligheter hos moa
frasses
hoppa in i bil
galen kille kommer springandes rakt ut på vägen
1 dm på att köra på honom
7 vakter kommer springandes efter killen
kör efter för att kolla
vakt hoppar in i bilen med värdens sämsta kondis
kör runt och letar honom
isak sprang som en hjälte efter flyktingen och var till stor hjälp i jakten
vi hittar honom och han är omringad av vakter/bilar
drive in på max- isak och odde inhandlar friscomål
hemma


detta var min kväll ! Natti♥




bjussar på en från igår !



ska packa ihop lite saker sedan tar jag bussen ner till stan och umgås med challe och moa! Sover förmodligen hos moa i natt också ! Puss♥

Ansiktets bästa kompis !


lördag

Morsning korsning ! Vaknade för ett tag sedan men ska skynda mej att göra mej klar för att gå på stan med moa ! PUSS

Kan skratta mej lycklig

Om jag ska vara ärlig så är jag jävligt avis på dom som är ute ikväll..Skyller på morsan som inte planerade in mej i rätt månad.Ist så har jag haft en nykter kväll och varit på bio med bella och sätt Love and other drugs och den var riktigt jävla bra ! Rätt så roligt att vara nykter och se alla 40+ som kom vinglandes och skrattandes som skulle in på Mollys !

Har tagit igen alla bloggar jag har missat i dessa två låååååånga veckor nu så dax att krypa i sängs! Nattii♥


INTERNET ÄR TILLBAKS !!!

Nu sitter dom 3 stjärnorna på mitt skuldeblad och jag är riktigt nöjd! Hade förväntat mej smärta men tycker mer att det kittlades.Vissa ställer gjorde det lite ont !

Internet är äntligen lagat så kommer bilder på den till veckan eller så när den sen lite bättre ut! Ska gå och fixa till mej sedan blir det bio med favvobrudarna♥

Ha en bra fredagskväll !

Markt for life

2 timmar. Om 2 timmar och några minuter sitter det en tatuering på mitt skuldeblad. Kan inte säga att jag är rädd för smärtan men jag är nervös för något, eller kanske mer taggad.

ikväll står bio på schemat med bella, tina, och magda. blir att se love and other drugs !



P.S, Alla ni som ska på station ikväll får ha det så roligt !!
Speciellt cissi :*


20 januari

Fortfarande förkyld, men går mot bättringsvägen.Stannade hemma idag från skolan och har säkert snytit ut i liter snor...Är på skolan nu och ska göra  ett prov sen ska jag hem igen och trycka i mej massa vitaminter och te.

Imorgon märker jag mej för livet och är super taggad !

PUSS♥


Nån själ där ute som vill köpa halstablatter åt mej ? :$

Tog råd av bella att trycka i mej fruktsallad och massa c-vitaminer och massa jävla liter te igår , men inte fan fungerare det.knivar och rakblad i halsen och förmodligen feber men ska härda ut denna dag.Sedan svider det i hjärtat att behöva avboka dom roligaste träningenspassen på friskvårds som man nästan aldrig kommer in på..

Stannar nog hemma från skolan imorgon men vill ingtligen inte de för de suger verkligen att bara vara hemma i sin ensam , sedan så missar man ju en mängd i skolan..

                                    Någon som får mej på bättre tankar är denna bild !


*


Biggan

Hp2 har hur mkt att göra som helst ,  våran lärare kommer 30 min försent. Snacka om jordens skönaste lärare ♥


Oh fuck, monday morning...

Dubbelpass med emma igår på friskvårds, var rätt så jävla sliten efter de så blev en rätt så tidig kväll för mej och de resulterar en natt men många timmars sömn.

I fredags hade jag skitkul, men dock så kom jag hem med en stor fet bula i huvudet och en krossad och blödandes tå. Kör man all in så gör man och då kan man inte ligga ner och flänna ;)

Ska jobba men projekt arbetet heeeeela dagen ända fram till kl 4...kl 6 drar jag och tränar combat:D


Bra start på kvällen !




Jag och emilia startar kvällen med en mojito och en strawberry daiquiri, snart bär de av till fest lokalen och där blir det askalas, och satsar stenhårt på att bli '' the partyprinces'', BOTTEN UP !!

fredag den 14

Idag är är den en speicell dag , tvillingarna hellsten fyller 18 sen är det precis 7 dagar kvar till jag märker mej för livet ! Längtar hur mycket som helst till både ikv och tills nästa fredag.Tidet går sjukt fort just nu och jag hoppas att jag får tillbaks internet snarast möjligast...

Ni får ha en bra kväll för det ska jag ha !!!!

18 år !!

GRATTIS TILL FRÖKEN HELLSTEN SOM FYLLER '' VUXEN'' IDAG !!!


IKVÄLL BLIR DET STORFEST OCH VI SKA SLÅ KLACKARNA I TAKET IKVÄLL


13 januari

Första natten sömn ! Behövdes vill jag lova efter att ha '' sovit'' på golvet flera nätter nu.Veckan har gått fort som fan och imorgon är det fredag men inte vilken fredag som helst, utan världens bästa cecillia Hellstens 18 års dag !Morgon kvällen  kommer bli lång och fantastisk, och vi kommer slå klacka i taket garanterat !

Hare bäst ;)

Tisdag

Andra skoldagen och har varit ett helvete fram till nu...Har sovit 0 min i natt och har vridit och vänt och legat på alla tänkbara sätt ! till och med på golvet.

Håller på att planera och marknadsföra våran ikearesa som vi ska anordna i februari just nu och går verkligen toppen !

Kl 4 ska jag och klippa mej och jag gruvar mej verkligen för jag hatar att klippa mej ! Blir aldrig nöjd..
Back to work now !

Första skoldagen

Hej ! ett tag sedan jag skrev men tyvärr så har jag inget internet hemma för tillfället så därför jag har varit så frånvarande. Lovet har iaf varit underbart med en hel del sömn och chillandes. Hade tänkt göra många saker men allt kostar pengar så blev lite andra planer ist !

Lovar att slänga in bilder sen när internet är tillbaka hemma igen! 

Annars kan jag ju säga att jag är så trött att jag blivigt pigg,har kanske sovit 4 timmat i natt och de kommer bli svårt att vänta tillbaks dygnet !!!

PUSS

bra.dag

Hej! Har haft en toppen dag på piteå äventyrsbad(vi satt mest i bubbelpoolen) med bella och cissi.Var riktigt jävla trött när jag kom hem vid 7 tiden men slängde i mej lite mat och samlade ny energi sedan tog jag bussen till hamn och umgicks med grabbarna grus och vi hade riktigt trevligt ! Helt ok måndag enligt mej !

Ska boka lite träningspass sedan kryper jag ner in sängen och ser film, Godnatt♥

3 januari

Tja ! ikv har jag häng med emilia och jonas och vi har degat i soffan och sätt bröder karlsson och ättit lite onyttigheter.Ska lägga mej i sängen och se two and a half men nu sedan ringer väckarklockan kl9 imorgon bitti för imorgon tar jag, bella och cissi bussen till piteå för att bada så vi kan säga i skolan när vi kommer tillbaka att vi har gjort något vettigt på lovet !!

Natti♥

tvåtusenelva

Hej ! Nyårsafton var utöver de vanliga i år ! hade fantastiskt roligt och tack vare alla tjejer. Perfekta middagen och dukningen, bojangles dansen, musikleken, med andra ord. Blir svårt att slå detta men hoppas på att 2011 slår 2010 !
När vi kom till städningen så kom jävulen fram i mej , var de nå jävla grisar som var där eller ? Bröd fulla jävla golvet och sen upptäckte vi att flera saker var stulna...Skor, min mobillucka låg i micron, dricka, mobiler , pengar.Fattar inte vitsen med att komma på fest för att sno saker..








RSS 2.0