Mjukglass på G här!

Sitter och väntar på emilia, vi drar till bersan för sommaren första mjukglass från bergsbyn kiosken ;)
SES


Livet kunde inte bli bättre




Ville bara ha det sakt ! ;)


SOMMARDAG

Godmorgon !
Igår kväll så var de jobb , emilia kom upp och gjorde mej sällskap rätt så länge.Sedan Köpte vi massa frukt och drog hem till emilia och gjorde fruktsallad och satt framför tv och myste.
Steg upp kl 10 idag och städade mitt rum och gjorde mej klart, var igentligen tänkt att jag och emilia skulle på stan och hjälpa jonas att hitta kläder men nu är jonas tydligen sjuk så blir bara jag och emilia...!
Måste skynda mej nu , PUSS

WAKA WAKA

Hallå ! Sticker upp på solbacken och gör några ärenden, sedan lägger jag mej ute i solen och njuter av värmen till musik. Jobb 17.00-21.00
HADE

Efter att ha varit ute och åkt i ca 80 min...

dsc03468 (MMS)

Efter att ha varit ute och åkt i ca 80 min så förtjänar jag att lägga mej i sängen och se fotboll och dippa morötter;)


will you pick me up again

Steg upp tidigt imorse och la mej ute i solen innan jag började jobba kl 1.Underbart väder ute och alla är tråkiga och ska vara hemma man ja tänker fan i mej ta vara på värmen så sticker ute och åker inlines nu !
HADE

BÄST.JUST.NU

Idag är det ingen vanlig dag..

FÖR DE MARIELLES FÖDELSEDAG !!

Ska skynda att sätta på lite smink nu för snart kommer släkten på kalas !

PUSS


midsommarafton

Äntligen slutat för dagen ! musiken är igång och sitter och håller på att göra mej klar.Supertaggad !
Ska iaf äta hemma med familjen och familjen björk sedan drar jag iväg till emme där trevligeheter väntas.Ska öka tempot lite nu så har inte tid att sitta här mer ;) PUSS
Bjussar på en sommarlåt !♥


ge mej din tid

Har inte blivigt lite mkt skrivet dom senaste dagarna , men jag lever ! Har jobbat och levt livet dom senaste dagarna. Har varit jobb idag mellan 7.30.18.00, sjukt mkt folk , sjukt drött och förvirrad hjärna,ont i fötterna och knänen.Bara ladda upp för en likadan morgondag.

Annars så Saknar jag emilia♥, fick ett gulligt mms där hon hade skrivit i sanden '' saknar dej ''.Hade gärna visat om inte min mobil DOG igår....Blir att köpa ny på måndag.ÄNLIGEN SÄGER JAH BARA !!!!
Ska lägga mej och vila sedan ska ja dra och sola för ligga ute och steka har man ju inte haft tid med..Brun och fin till morgondagen som kommer bli kung !


Seize the days

pokerkvällen var mkt trevlig, höll på rätt länge sen fick vi en vinnare just när fotbollen började;) Perfekt tajming.Sitter här och laddar in lite ny musik till ipoden.Åker till umeå över dagen imorgon, möter upp cissi där i umeå så åker själv dit imorgon...Hatar verkligen att åka buss själv.Förra Gången ja åkte dit så satt ja brevid en mann som satt och karkla hela tiden och bresade jävel.Så utan musik åker jag inte !!!
Ska skynda mej i säng nu för ska upp tidigt , Sovgott


Fint väder eller vad säger ni ?

I fredags så firade vi magda som sakt, vi började ute i regnet men vi gav upp efter ett tag så vi gick in till simon och spenderade kvällen/natten där och jag hade riktigt trevligt !! Hoppas på att magda också hade roligt !

Igår så var jag på bröllop i byske, min barndomkompis päron som gifte sig.Synd att de regnade hela tiden igår men de gick ganska bra eftersom vi satt inne i ett stort tält.Är rätt så sliten nu ! Att sova med sina föräldrar i en stuga och båda två ligger och kappsnarkar med varan är inte att leka med...Fick inte mkt sömn i natt.

Ikv så ska jag till hamn och spela poker med några sköna prickar, så ska skynda mej att fixa till mej och slänga i mej lite mat sedan måste jag bege mej mot bussen !

Ha en bra kväll, skriver när ja kommer hem ikv !♥

Höll just i en majsorm som heter mild-drid;)

dsc00530 (MMS)

Höll just i en majsorm som heter mild-drid;)


BLIR AV


TVÅ VECKOR MED VÄRLDENS BÄSTA EMILIA I UTLANDET I AUGUSTI - SPIKAT !!!!!!






TAGGAD FÖR LIVET JUST NU ! KOMMER BLI AWESOME


Håller tummarna på icke regn !!!

Blev 90 minuters promme och sedan lite styrke träning ikv.Ska snart hjälpa syster med hennes hår till imorgon.Blir att kliva upp vid 8 och göra sig klart och sedan dra på systers  skolavslutning sedan så ska hela familjen käka lunch på Tatung ! Jobb mellan 13.00-17.00 - sedan hem och göra sig fin igen och dra och fira magda !!!! Så kommer inte ha tid att sitta vid datorn imorgon...


Ett år sedan??


från och med du

Hallåj !
Idag så vakna jag rätt så sent , drog på stan med marielle och gjort syntestet till körkortet och de gick kanon.Så nu ska papperna bara skickas in så inte länge kvar tills ni bör passa er ute på vägarna(A)
Sen så vi bara suttit ute i solen och spelat kort och softat. Inga planer för kvällen så är öppen för förslag!


alldeles för trött för att leva

Blev jobb dag mellan 17.00-21.00, sedan drog jag och emilia hem till mej och ja bytte kläder sedan drog vi till gabban och umgicks med massa folk. Trevligt !
Mina ögon börjar bara rätt så trötta nu ska lutar mot att bädda ner sig i sängen och mysa lite innan sömn.Imorgon är jag ledig så ska försöka dra mej till gymmet och träna lite.
HADE

Onsdag

Godmorgon ! trodde du skulle vara strålande sol ute idag men sen kom all fucking jävla moln.Hur som helst så ska jag göra mej klar sedan sticker jag och emilia till café Kajutan och käkar räkmacka ! Blir kanske en snabbis på stan också. Hade bra, PUSS♥

jordskalv ???

Direkt efter jag slutat jobba så var jag bara hem och bytte kläder sedan drog ja ut och åkte inlines i drygt en timme, och precis när ja kom hem innanför dörren så började de mullra och skaka i hela huset, var ett jordskalv.Jag han bli hur jävla rädd som helst,är lite små skakig i kroppen fortfarande. Säger bara världens undergång kommer att ske 2012!!!!!
Någon annan som kände de ?


Ska hoppa in i duschen nu sedan lägga mej i sängen och se SATC ! VI HÖRS !♥



Tänk på dom i Haiti.....

Bring it back

Blev att sova lite för länge så det är inte allt för länge kvar tills ja börjar jobba. Hade tänkt städa mitt rum för det ser nu ut som ett jävla bombnedslag, har inte haft någon tid att städa från förra veckan.Ska måla mina naglar också...Annars äre jobb till 21.00!


BÄST JUST NU


REGNREGNREGN

Hemkommen efternågra timmars jobb i regnet , bytt kläder och är nu redo för lite mys med joanna och emilia!
Vi ser väl vad vi hittar på;) PUSS


tears dont fall

Sitter i hamn och umgås med några härliga prickar.Snart ska ja och magda ta moppen och brumma hem i kylan.Jobb imorgon mellan 13.00 - 17.00.
Skiver imorgon kväll ! PUSS♥

BILDERNA FRÅN VECKAN !
















lite frånvarande här

Direkt efter jobbet igår var de bara att slänga på sig nå kläder och kladda på smink sen var de utgång med några b-rudar igen.Hade ännu en toppenkväll och efter massa timmars jobb idag så har jag slut på energi och kraft så  har jag bara varit hemma med syster och tagit de lugnt och njutit till jordgubbar och grädde ikv.

Imorgon är jag ledig och ska börja dagen med en lååång sovmorgon ! kommer massa bilderna fårn dagarna imorgon och massa annat !




FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET..

Så har jag jobbat.Sålt som in i bomben med jordgubbar.!Är iaf klart för dagen nu, men imorgon väntas heldag.
Ska iaf inleda första sommarlovskvällen med att spela brännboll med en hel hög med sköna människor, kommer nog bli awesome i detta fina väder.

Gårkvällen var väldigt lyckad ! Bra väder, roligt folk, skön fylla.Finns inte mkt mer att säga, förrutom att bilderna får tala för sig själv när dom kommer!

Ska vila innan ja drar iväg nu , PUSS


inte bra

Alla på balen var hur vackra som helst ! Måste erkänna att jag är lite avensjuk på dom som tar studenten iår, bara 2 år kvar att kämpa nu !!! Har iaf just duschat och ska blåsa håret och platta de ikv, (fixar resten imorgon) för tar sån jävla tid att fixa mitt hår och de har jag inte lust med imorgon bitti.NU TILL DEN MINDRE BRA SAKEN:Jag känner mej sjuk , har ont i hela kroppen , kallsvettas och känner mej trött och slut och har verkligen tappa taggen till imorgon men jag hoppas att ja vaknar med ett leénde på läpparna och allt är bra då !
Nu fixa håret sedan hoppa i säng så fort som möjligt !PUSS♥

Welcome to the world

Var i skolan och tömde mitt skåp och gjorde ett prov, så var hemma vid 12. Har suttit ute i solen och rakatbenen, målat tår/finger naglarna.Blev fint fint !
Annars så måste ja påpeka hur tur väder 3orna har som ska gå balen ikv,hoppas verkligen på bra väder imorgon också annars kommer ja frysa ihjäl. Ska gå och fixa mej lite sen drar jag och emilia och kollar på balen !
Ha en bra kväll ♥


2 DAGAR KVAR !!!!!

Håret blev hyffsat, med lite silvershampoo så ska ni allt se att de blir bra ;) Imorgon så blir det iaf att fara på skolan och göra att prov och tömma skåpet efter de så far jag och emilia och kollar på balen inne i staden !
Hoppas bara på fint väder !
NU sängen och se satc, PUSS




Remember ??


Håller på att slinga håret,håller verklige...

dsc00517 (MMS)

Håller på att slinga håret,håller verkligen tummarna Att de blir blont!


Härliga bilder från i lördags !










Bilderna talar för sig själva hur roligt vi hade ;)


Måndag

Har varit på stan med emilia och fixa lite småsaker til skolavslutningen osv, sedan drog vi upp på maxi och köpte oss korv.Har solat med syster för ett tag sedan och självklart börja vi bråka så nu sitter jag här med ett långfinger lika tjock som en banan...kan inte röra den just nu så ja hoppas de går över !!!!



ett år sedan...

Det hände det som jag trodde skulle hända !

Går kvällen var KUNG, hade super roligt och idag är man riktigt sliten och trött.Dagen har bestått av mat på frasses sedan så har jag och emme legat i min soffa och degat till en film.Ska dra iväg och bättre på min bränna och  resten av kvällen kommer spenderas i min säng! Komma sova sjukt skönt i natt...
PUSS

Bakismat och cocacola satt bra i kistan!

dsc00513 (MMS)

Bakismat och cocacola satt bra i kistan!


look pretty good

Har verkligen inte varit den snabbaste nu på förmiddagen, har hunnit duscha och solat så nu måste ja stressa som alltid. Emilia kommer hit om ett tag och då ska vi iväg och käka någonstans och jag har varken sminkat mej eller fixat håret.Snabba ryck nu !!!
Hoppas på en trevlig kväll UTAN regn !
HADE♥


MY SOULMATE ♥


Beställt !







199 kr från H.M


Ensam

Pappa, mamma och syster drog till stugan för ett tag sedan och stannar där hela helgen och de betyder att jag är ensam !!!!!
Har städat och gjort bort lite skolarbete som jag missat nu på förmiddagen och hade tänk dra och sola nu sedan handla , och ikv ska ja bara ligga i soffan och se filmer och ta det så lungt man kan.
Kommer bli skönt faktiskt !!!

Vi hörs !♥

RUUUUUUUMPA


KÖPT !






 BEHÅLLA ELLER INTE BEHÅLLA ??


so close but so far away

Har varken haft lust eller tid till att skriva, och en stor anledning är at datorn är huuuuuuuur seg som helst !

Igår: Skola, kvällen ske-hamn och umgicks med några stycken.
Idag: skola i 30 min , sedan stan med magda och tina !
Nu: Ut i solen och bättre på brännan !
Ikv: Körkortskurs !



Vi hörs !

NU ÄR DET NÄRA!

Sista information&layout lektionen nu och de kunde inte kännas bättre! Nästan alla kurser är avslutade och nu återstår de bara att tömma skåp , lämna in böcker och betygssnack !
TVÅ skoldagar kvar ! jobb på fredag ♥

RSS 2.0