Skulle inte sitta fel med en Ben&jerrys nu !


Söndagar borde inte finnas

Blev en morgon men en skön sovmorgon idag, det behövdes verkligen.Har legat och degat i sängen och kollat på tv ett bra tag nu på förmiddagen.Planerna för dagen var egentligen att plugga och fara och träna men eftersom jag har sjuuuuukt ont i halsen och är förkyld så skippar jag och träna idag.Ist så tar jag en pluggar dag(mkt roligare?!?!?) och en mysdag..Hur skönt skulle de inte vara att slappa hela dagen ?
Nej måste verkligen börja plugga nu !
Vihörs ♥


BIOTIME

Drar iväg till stan och ska se shutter island med bella och cissi på bio nu ! Ha en bra kväll så länge ;)
shutter-island-poster.jpg

Only you

Godmorgon ! Ligger hemma hos cissi och lysnar på musik.Är rätt så trött för det blev inte mkt sömn för min del för en viss cecilia hellsten kom på att baka kladdkaka kl 5 på morgonen! Annars så kommer snart mamma och hämtar mej sen ska ja hem en snabbis och sedan blir de stan en sväng med mor och far.

Vi har precis suttit och planerat kvällens planer.Bli så att jag , bella och cissi går på bio och se ''shutter island''.Har hört att den är riktigt bra så kommer bli sweet tror jag.

Ha en bra dag !
PUSS♥

the only dreams that matter are the one you have awake

Efter träningen som kom cissi , bella och paula till mej, chillade hemma hos mej till kl 12, då kom vi på att vi ville till sunnanå så fick kirrade skjus till pontus där de var massa folk.Kom precis hem till cissi med några och vi ska sätta oss och se scrubs nu och bara mysa. Blir nog att sova här så vi hörs imorgon !
PUSSS♥


Collie Buddz- Mannen i mitt liv !







Då var det dax igen

Såg nyss att jag hade fått en brev om att jag ska till tandläkaren.. kl 08.10 den 11 februari.Alltså mitt i lovveckan så det blir att byta tid.Aldrig att jag skulle kliva upp kl 7 på ett lov.Skulle inte hända !



sucker for love

Rätt så chill skoldag men har inte mått riktigt 100 , ont i kroppen , halsen och fryser.Blev en liten runda på stan med cissi efter skolan.Annars så har jag just släng i mej lite mat för ska ju och träna fotboll kl 6.Hade tänkt lägga mej och vila ett tag men frågan är ju om jag bara kommer bli tröttare ? Nja stannar nog framför datorn ist.


Det spelar ingen roll hur fort du springer om du springer åt fel håll





Morgonrock måste vara det skönaste som finns !

Sitter i morgonrock efter att ha tagit en varm och skön dusch.Blev att  vara på gymmet grymt länge idag men alle jobbade idag så kunde inte svika hon.Stod och gjorde hon sällskap ett bra tag sen så var jag så snäll att ja hjälpte henne att städa och stänga.Hon är ju ändå en liten stjärna;)

Hade tänk göra mej lite tee och sätta mej framför tv:n ett tag sedan blir det sömn för min del.Ska bli sjukt skönt !
Godnatt ♥


Drar till gymmet nu !

Har precis bytt om till träningskläder och ska börja gå mot bussen nu ! Hörs när ja kommer hem♥


I LIKE H.M




Torsdag

Äntligen är engelskaprovet bortgjort och det gick faktiskt hyssat bra , iaf ett G på de.Bara svenska prov och småföretagandeprov nästa vecka sedan är allt bort gjort. Men sen efter lovet så kommer jävligt mkt vi ska göra....
Har näthandel nu är och de är ett riktigt skitgöra..Ligger efter som tusan så måste lägga in gasen och jobba snabbt som fan !

PUSS♥


i look up to the sky and now the world is mine

Har pluggat ett bra tag nu och hoppas på att lite har farit in i min hjärna nu för jag orkar inte plugga mer.Säger som cissi och går på magkänslan ;)
Ska göra mej en kopp tee och varma mackor och sedan krypa ner i min varma säng och glo på tv.Ska ta en extremt tidig kväll för min del för jag ska inte bli sjuk så behöver sömn.Överdoserar med tee, c-vitamin och Kanjang så hoppas på att slippa bli sjuk !

PUSS♥



Ta mej till monki nu tack !


på väg att bli sjuk ?

Gården var jag så jävla less , trött och allmänt på dåligt humör.Hade ingen lust eller tid att skriva för direkt jag kom hem från skolan så gick ja och la mej och sovde en timme.Sedan så drog jag och tränade i 3 timmar och efter de var jag jäääääävligt trött och de ända jag ville vara att sova.

Tog en pytteliten sovmorgon i morse så missade matten...så denna dag kunde inte bli mer slappare. Efter två slappa lektioner var danna skoldag över(glömde nyckeln igen så hade inge böcker).
Slutar om 20 min och då ska jag hem och sovaaaaaaaa..fryser,är trött och har ont i halsen.
Efter de väntas en lång eftermiddag full med engelska plugg.

Vi hörs ! ♥

skoltrött som fan...

Internet har ej funkat på för middagen så har varit en rätt trist och jobbig morgon...Är helt slut i skallen och skulle bara ligga i min säng och sova nu men ska bita ihop och orka ett tag till.Idott som sista lektion nu..sedan ska ja hem och ta en powernap och fortsätta plugga engelska sedan ikv sticker jag iväg på ett step muskel pass sedan lite gym.
Måste skynda mej nu !
PUSS

Movietime

Hejhej! Kom precis hem efter att ha varit på hotell statt på en hårmodevisnings uttagning...Dom var tyvärr ute efter att klippa kortkortpå nästan alla och det vill jag absolut inte göra ! Är skit rädd att klippa mej..Att gå till frissan är inte det roligaste jag vet precis.Men ska ju ändå klippa mej och färga håret om 2 veckor så ;) Ska bli skönt att bli ljushårig igen.

Ska gå och tvätta bort sminket och sedan lägga mej och se ''drag me to hell ''sen blir de nog lite engelska plugg innan jag ska sova !♥

Vi hörs !


trött....

Vaknade imorse av att mamma skrek på mej och frågade om jag hade missat bussen så flög upp ur sängen och gjorde mej klar på 15 min och sprang till bussen.Sen på bussen tillstan kollade jag på klockan och såg att det bara var 5 i 9 och jag skulle igentligen ta kvart över..så stressande sönder imorse utan anlednig bara för att jag inte kunde kolla på klockan....

Har bara näthandel kvar såslutar halv 3.Sen är det hem och börja plugga engelskan.Suck

You've got the world planned in your mind

Kom precis hem från gymmet och ska hoppa in i duschen och ta en lång och varm dusch , sen är det bara att sätta i gång med att städa mitt rum.Borde igentligen plugga också men glömde självklart engelska boken på skolan....


träna, plugg och städ dag

Godmorgon ! Efter en natt med mkt sömn så är jag pigg och glad nu, gårkvällen så utklassa jag dom i buzz pop, och blev mkt skrattt.
Ska ta på mej dom sista sakerna sedan ska ja springa till bussen och dra och träna!
VI SES !

Middag hos familjen björk

Har legat i sängen och sovit/vilat ända sen jag kom hem och är fortfarande mkt trött men har orkat fixa till mej lite iaf och ska gå till familjen björk nu för vi är bortbjudna på middag där ikv !
SÅ kommer kom kväll att se ut, så ni andra får ha en bra kväll ! ♥

Bakisdag

Gårdenkvällen var kung ! Vi var  hemms hos cissi och hade en toppen kväll med massa trevligt folk.Glömde min nyckel hemma för hade så bråttom när ja for igår , och ja hade ingen lust att stå ute att plinga på kl 4 på natten och väcka pappa och syster så jag stannade och sovde hos cissi med hos och challe.Mycket mysigt.
Kom hem för ett tag sedan och har precis duschat...vill igentligen bara lägga mej i sängen och sova men ist så ska ja klä på mej och käka något sedan ska jag till farmor en sväng. SEE YA♥


festen är NÄSTAN igång...

Sitter hemma hos cissi och shottar och dunkar musik...har varit mkt krånger men äntligen är allting fixat.SKa snart dra oss till ett annat place.Kommer bli en kung kväl..NU KÖR VI !!!
HADE KUNG !
PUSSSSSSSS

The party is in you

Ikv äre party för hela slanten så ska börja locka håret , måla naglarna osv...Musiken är på för länge sen och det dunkar på som aldrig förr. Vi hörs innan jag drar !


Skellhell har förvandlats till antaktis

Finns flera saker som jag hatar och en av dom sakerna är att vänta på bussar.Att stå ute och vänta i denna kyla gör det bara värre.Bussen kom 20 min försent och vi stod ute och väntade, så kan ju medge att våra ben var istappar.Jävla bussjävlar som aldrig kan håller tiderna.

Har mkt att göra nu för kvällen, VI HÖRS ! ♥


Fredag!

Indiansmyg på idrotten nu på morgonen..Mkt upppiggande att ha idrott första lektionen.
Sitter och jobbar med Indesign nu och de är inte att leka med..riktigt svårt faktiskt så ska ta tag i de och bli klar med min uppgift så jag inte hamnar efter igen.
PUSS


You've got the world planned in your mind

Blev ingen semla för mej i tisgdags så tyckte jag var värd en ikv.Har precis tvättat bort hårinpackningen och ska lägga mej i sängen och se en dokumentär om Susan Boyle nu.Blir awsome.
Imorgon är det fredag och de gillas starkt !


DRÖM !


Innan min död så SKA jag till Nya Zeeland och jag SKA hoppa precis som denna tjej.Har jag bestämt mej för en sak så gör jag de fullt ut ! Fatta vilken härlig känsla ???
Detta måste göras helt enkelt !


aldelles för mycket just nu

Eftersom jag ligger så jävla mycket efter i näthandel så kommer jag att spendera min kväll med massa plugg..Dubbelt så mycket nu efter som allt mitt arbete var borta idag.
Hade även tänk hinna med hårinpackning och ansiktsmask lagomt till OS ikv..men vi ser hur flitigt jag jobbar ;)
PUSS


Jävla datorer

Näthandel nu och förra lektionen skrev jag en hel sida på ett projekt arbete och allt är borta nu...Great.Bara att göra om allt från början igen....


OS I VANCOUVER 2010

Har suttit och kollat OS på tv, störtlopp...Och anja persson ramlade självklart 20 meter just innan mållinjen.Vilken tabbe.Bara hoppas att det går bättre i storslalomen.

Hade tänkt fika något nu sedan ska ja ta en tidig kväll( försöka iaf !) och gå och lägga mej i sängen och mysa ett tag♥

Godnatt så hörs vi imorgon !


Vilka lirare ;)


Learn to say '' i love you '' more often

Var tänkt att ja skulle vara med alle ikv men det kom lite förhinder så vi tar de någon anna dag , ist stannar jag hemma och bara tar de lugnt och kanske lite engelska plugg ? Hade även tänkt ge min lilla mamma en lång massage också.Tycker hon förtjänar de ♥


Stand by me

Blev en riktig kort skoldag för mej idag , bara engelska kvar sedan är skoldagen avklarad för idag och efter de drar jag nog till leos med massa brudar från klassen.Direkt efter de drar jag direkt till gymmet och sedan blir de hem och duscha sedan kommer världen bästa alle till mej !


Gangsta life

Glömde nyckeln till skåpet idag så har fått klara mej utan böcker och penna idag men det har funkat.Skidor på idrotten och på tanke att jag ej har rört ett par skidor på 3 år så är jag nöjd men min insatts , klarade att stå på benen iaf ;)

Ikv så har jag fixa och lek lite med syster naglar ,  är ingen expert men de blev ganska bra.Imorgon har vi kort dag, slutar vid 1 så ska gymma direkt efter skolan så ska gå och packa kläder så är det gjort så slipper ja stressa imorgonbitti.
KL 9 är det fotbolls träning som gäller så det är snart dax att byta om och dra till den oxå...efter de blir det sömn.Är så sjukt trött på morgarna att försover mej och stänger av väckaren omedvetet...Inte bra




Fet tisdag

Godmorgon ! Sitter på skolan och jobbar med Indesign, riktigt svårt faktisk men vi har nybörjat att jobba med de så inte så konstigt.
Annars så har vi den längsta dagen idag, slutar vid 4 och vi har skidor sista lektionen...Har jag sakt hur mkt jag hatar vinter ???
Dagens bästa idag är ju ändå att de är plättar och grädde till lunch idag ;) Ska jobba vidare nu så vi hörs !
Ha en bra dag ♥


Fika på waynes !

Sticker iväg till stan och tar en fika på waynes med några polare , Vi hörs senare !


It´s okej

Var in hos frisörerna och bokade tid för klippning och färgning efter skolan , ska tydligen vara en super duktig kille som ska göra de så närmasste tiden var 9 mars...Men en månad går ganska fort ändå !
ohh längtar iaf ;)

Annars så´har jag skrattat och gått runt med ett leénde hela dagen så har typ kramp i mina käke?? Det är nog tack vare sina fina classmates♥


Bra start på min vecka ?

Inte en super start på min vecka..Har haft utvecklingssamtal kl 9 imorse så fick ingen sovmorgon(började egentligen kl 10).Fanns vissa saker i vårat samtal så kanske inte var det roligaste att höra...Men de är bara att kämpa vidare.

Ska jobba vidare nu med Antiken som vi håller på med i svenskan.Hörs när jag kommer hem ♥
SEE YA

Alla♥dag






Glad att hjärtans dag !

Dock inte den roligaste dagen för alla singlar ute i världen...Bara fortsätta kolla framåt och leta vidare efter en drömprins alla singlar! Mjukiskläder på och ska precis lägga mej och se '' snabba cash'' Blir awsome;)

Hoppas alla förhållande brudar och killar haft en bra alla hjärtans dag!
Och till er andra- Keep fighting !

Underbart väder i skell !

Hejhej ! Vilken underbar dag,ändast några få minus grader , blå himmel och sol ute!PRECIS SOM JAG VILL HA DET !
Steg upp vid halv 12 och sedan satte jag igång med att göra matteläxan och sedan drog jag till gymmet och tränade i 2 timmar. Ska snart hoppa in i duschen och sätta i en hårinpackning , raka benen och sedan ska ja överdosera med bodybutter ! Blir nog bra ;)
PUSS


Nothing Else Matters

Kvällen har spenderats med emilia , vi har varit hemma hos mej och sätt mello, kollat film och jag gjorde en frisyr på emilia ;)

Annars så har vi hittat en riktig heting , Erik saade ! Man blir ju hög av att kolla och höra han...shieet.



Emilia drog just hem och nu äre dax för mej att lägga mej i sängen, imorgon blir det gym och räkna matte ....
Godnatt♥


Forever young

Sitter här i paltkoma och dunkar musik så hela huset vibrerar medans jag väntar på att emilia ska komma hit , fårse vad vi hittar på för kul !♥


♥♥♥


fram och tillbak fast vi rör oss i takt

Efter träningen igår så var det tänkt att jag skulle ut men orkade verkligen inte fixa till mej eller nått sånt så det blev en promme till ica sedan ligga i sängen och mysa med mjukkläder osv.Var riktigt skön.Första helgen jag är hemma på länge.

Idag så vaknade jag vid 11 och sedan låg och och kollade på invigningen i vancouver, riktigt mäktigt faktiskt, efter de så drog jag och pappa ute och handlade massa saker på solbacken.

Nu ska ja gå och hjälpa till med maten, smördegsinbakad fläskfilé och potatis gratäng,mums filibabba ;)
Puss♥


King of the dancehall

Chill skoldag men mycket skratt.Blev en sväng på stan med cissi efter skolan och boka tid hos frissan för slingning och klippning ! äntligen bort min äkkelfärgen jag har just nu.
Ska fixa lite saker inför ikv nu sedan sticker jag väg på fotbollsträning !

Kvällens planer berättar jag sen om jag hinner, PUSS


just like i want it

Kom precis ut från duschen och hade tänkt på gå lägga mej nästan nu direkt och så kom jag precis på att vi har gloser till imorgon! Bara att sätta igång med att plugga på dom.....
Godnatt!♥


Blunda och känn efter hur det är

Leos var awsome , vi hittade även 5 små söta barn som ville leka med oss.Hur söta som helst, nästan så men skulle vilja ha ett eget ;)

Annars så tog 40 jävla min att åka buss hem a-torp...helt sinnes.
Ska byta om till träningskläder sedan sticker jag iväg och tränar lite !


Ledig idag !

Godmorgon !
Det blev ingen skönsovmorgon för mej , inte heller något gym.Utan vaknade av att det ringde i telefonen så nu ska jag tydligen ner på stan och bli bjuden på mat på max sedan blir det en sväng runda ett tag och sedan ska ja träffa upp brudarna och vi ska bli 5 år igen och leka på leos lekland !
Kommer bli awsome ;)

Hörs när ja kommer hem ! Ha enbra dag ♥


i made it

Min mage är fullproppad av klimp nu och de är inte bra..Ska iväg till gymmet om 30 min och hur bra kommer de bra att löpa på de ?- inte bra !
Ska måla mina naglar och byta sedan sticker jag iväg på gymmet !

SEE YA


Ack like you know

Soft skoldag med ändast 3 lektioner ,blev en sväng ner på stan efter skolan med cissi men har dock inga pengar så inte superkul att gå på stan då.Annars om någon ville veta så är Hp1 lediga imorgon ;) sweet. Så imorgon vid 3 så ska jag på leos lekland men några bruttor från klassen.SKa ta en fett lång sovmorgen först..eller kanske gymmet på morgonen ??! Aja vi ser väl ! ♥


FÅNGA DAGEN

Min lilla syrra var ledig idag och mamma också så dom drog upp till piteå och shoppade, mamma kom hem med super snygga vägg ord till mej som jag velat ha ett bra tag men inte hittat här i istan..Ville egentligen ha HOPE &LOVE men det blev CARPE DIEM  som betyder fånga dagen, och som också är väldigt snyggt !


all the time

Kunde verkligen inte somna igårkväll...låg och kollade på tv till kl 3 någongång så har varit rätt så trött idag..men dagen har gått riktigti fort så har gått bra.Annars så hade vi snörugby på idrotten och jag hade verkligen inte dom rätta kläderna för de och kan ju lova att jag var jävlart imej dyng blöt och frös en mängd när jag kom hem så har legat och myst under täcket ett bra tag.


Kiss n tell

Tog mej en lång och varm dusch när släckten hade dragit , ska lägga in lite nya låtar på ipoden sedan blir det att lägga sig i sängen och glo på tv ett tag sedan sömn.Ska bli grymt skönt faktiskt....Imorgon väntas skola och de är mindre kul.Har dess utom skidor imorgon..........

Nä packa idrottsakerna nu sedan sängen ! Godnatt ♥


Boda Borg

Blev inget leos lekland idag...var tydligen så mycket folk att det inte gick att var där så ist så drog vi på boda borg och där gick de piss..vi tog en stämpel men kan vara för att vi hade 5 killar med oss ;) HAHA nä men skämt o sido så var alla less efter 20 min efter att ha sprungut upp och ner för trapperna som idiot.
Kom precis hem och ikv blir de släckmiddag här hemma för att fira mami som fyllt år...Ska gå och hjälpa mami med de sista för snart kommer släkten.
Vi hörs !


Sömn nu för imorgon väntas dehär !


Party all night and sleep all day

Matchen gick riktigt bra, hade nästan glömt bort hur kul de var att spela fotboll.Skulle igentligen vara med fanny ikv men det blev inget av för hon orkade inte..fårse vad som händer annars ikv.
Skulle faktiskt vara ganska skönt att bara vara hemma och göra ingenting........


Förlåt alla läsare....

Har varit usel på att skriva i helgen så vi kör en kort sammanfattning av min helg !

Fredag: Var jag med emilia med fanny,sara, ludde och jocke hemma hos fanny och hade kul, vid halv 11 drog vi till PRO-lokalen och där var de fest för fulla muggar.Dröjde inte länge innan polisen kom och skickade ut alla så då drog vi hem till fanny och sara igen och fortsatte hade kul där.Blev även så att jag sovde där.

Lördags: Så var festen igång igen ! Vi firade anna som fyllde 17 år i fredags på anderstorps byagård.Hade riktigt roligt men tog de dock rätt så lungt igår.Fick skjus hem vid halv 2 så det blev en rätt så tidig kväll för mej, var rätt så sliten.


Har bara tagit det lungt idag och degat i sängen och kollat på tv osv..Fick ett sms i morse av min tränare och sa att vi hade träningsmatch så om en timme så ska jag dra och spela futsal träningsmatch, rätt så taggad faktiskt ! Ska börja packa mina saker och byta om nu....Vi hörs efter matchen !



vi är tillbaks

Efter skolan så blev det en sväng på stan med fabian, fick inte med mej nått hem förrutom godis (3.90 på ica ) Sitter och dunkar lite musik och hade tänkt bränna en skiva tills imorgon...Är sjukt taggad !
Ska ta mej nått att äta om ett tag för har fotbollsträningen 6-7.Sen ikv blir de förmodligen mys med emilia och sofiap =)


Lediga på måndag....

Hallå ! Sitter i datan och väntar på att vi ska redovia våran powerpoint..efter de äre det lunch sedan har vi bara englska kvar sedan är det LÅNG HELG eftersom vi är lediga på måndag.Kunde inte kännas annnat än skönt !
Vi hörs ! ♥

Make me feel alive

Blev en långpromme efter solningen...Känner mej lite fräschare nu när jag fått lite färg..men synd bara att man nästan blir beroende av de.
Har just tagit en varmt dusch och ska gå och fika lite kvällsfika sedan blir det sömn imorgon.Fredag imorgon och inte vilken fredag som helst utan ANNAS FÖDELSEDAG ! ♥


Dax för lite färg !

Ska snabbstäda på mitt rum lite sedan blir de en liten promme till solariumet och ta en 30-minutare !
Känner mej grymt blek just nu så det ska det bli ändring på !


♥♥♥
Vi ses !


SÅ JÄVLA KUNG !


Cissi du förtjänar spö !

Cissi den jävlen sa till mej att vi började halv 9 så jag tog kvart i 8 bussen till stan...och när jag kommer till skolan så är det ingen i min klass här så får jag veta att vi börjar halv 10...verkligen super kul att sitta på skolan en timme innan vi börjar.Annars så har jag suttit och skrivit uppsats i ca 2 timmar nu på förmiddan..Hoppas att de var värt de :P
Börjar om 10 min och då har vi matteprov...Kommer gå röv för jag kan verkligen ingenting ! Kommer ha skrivit klart på 15 min säkert och efter de så slutar jag...Känns ändå ganska skönt!

PEACE


Har inte taggen till morgondagen..

Min kladdkaka blev bara epic fail...blandade i oboy ist för kakao för vi hade slut så göra INTE de för den blev aldrig kladdig och bränt på toppen.
Mamma håller på att renbädda min säng just och när det är klart så ska jag sova...Behöver all sömn jag kan få för imorgon har vi har svenska uppsats i 3 timmar sedan 40 min lunch och sen kommer matteprov direkt efter.
GILLAS INTE !


Promenad med bra musik !

Sitter och trixar lite med min musik och just laddat  in några nya låtar på ipoden, sweet.Ska gå till ica och köpa semlor till hon sedan ska jag hem och baka kladdkaka och bara mysa...Imorgon väntar en sjuk jobbig dag.....


Hittade en bild från nyår !


LET THE MUSIC PLAY !









 


But i'am holding you closer than moste

Har just lagat lite mat, pasta carbonara.Ska sätta mej och glo på tv sedan ska jag måla mina naglar ♥En riktig mypys dag....


Mamacita

Det blev inte mycket sömn för mej i natt...hade ont i huvudet och antingen svättades jag eller frös så imorse när jag vaknade bestämde jag mej för att det int blir något skola för mej idag...Hade verkligen inte orkat de.

Sitter med mjukiskläder & dricker te och njuter av Collie buddz...Är så jävla avens på alla som var och såg han förra året på uppsala reggae festival....Är sjukt jävla sugen på att dra dit iår men......


DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!




FOTBOLLS TRÄNING NU !


250 spänn rikare !

Hade ju som sagt '' företagande för en dag '' idag och vi sålde fika och vi tjänade 880 spänn på de , så är 250 spänn rikare nu ;)  Känns kanon...Eller njaa sprang in på stan efter skolan och köpte ett par leggins så de blev typ + - 0..haha.Ska iaf sätta mej med en kopp te och göra bort smöföretagande frågorna sedan hade jag tänkt att slå till att göra mat ;) Och då menar jag inte koka makaroner och steka korv utan riktig hemma gjord mat.

PUZZ

Forever 21 goes ringfever


Lättare att beskriva med ord

Gick och la mej i sängen direkt jag kom hem och självklart så råkade jag somna...Sovde lite mer än 2 timmar.Iaf så har jag nyss bakat kladdkaka till imorgon...Ska gå och paketera dom och sätta prislappar på dom sedan blir de en varm dusch och efter de ska jag göra mej en stor kopp te och sätta mej och mysa i sängen. Sweet♥


high on life

Hade fullt upp hela dagen igår så hade tid att sitta framför datorn alls...Drog på aif på stan med emilia och följde hon och pierca tungan..Awsome.Vi mötte upp fanny på stan sen drog jag och hon hem till mej och busade på att tag sen var vi riktigt duktiga och tog en promme upp till maxi i denna storm.Det räckte med att gå en väg så jocke kom och hämade oss på maxi sen begav vi oss till degerbyn hallen och kolla på innebandy ett litet tag(Snyggt jocke) Sedan blev det film mys hemma hos fanny.
En riktigt kanon söndag var de iaf ! ♥


Orka

Orka vakna en kvart innan bussen
Orka frysa hela tiden
Orka bli sjuk
Orka att jag har mycket att göra
Orka vintern och kylan
Orka skolan ???


Men ett stort + på gulle jockii och gulle john


RSS 2.0