Words can never make up for what you do

Gordmogon !
Vaknade upp med riktigt ont i halsen...Orkar verkligen inte bli sjuk nu.Ska bomba i mej frukter och C-vitaminer och klä mej så går de där nog bra ända. Iaf så måste jag ut i kylan för jag hade lovat mamma och skotta så då är det  väl bara att gå ut och göra de !
Ska gå och slänga i mej lite frulle nu, sen efter snöskottingen blir det stan och busa lite (A) Berättar sen !♥

GRATTIS HANS BRETTSCHNEIDER


 ända gången man är stolt över att bo i skellefteå!


Lördagsmys

Emilia ringde och väckte mej och ville hitta på något så vi gick en sväng till ica sen gick vi hem till mej och såg robinsson och två filmer som gick på tv.Har legat och myst i soffan och bara legat och snackat...Kna lova att de behövdes !
Ska lägga mej och sova om ett tag för imorgon ska jag hinna göra ett antal saker sen så smidde jag och emilia en liten plan för morgondagen så vi ska ner på stan och göra en sak så måste ställa väckaren:P

Vi hörs ! Godnatt ♥


Crazy fredagskväll

Går kvällen var helt crazy...länge sen jag hade sådär roligt.Vi var ju som sakt på vitberget och kolla på skotertävlingen med det blev inte vi länge vi stannade där för de vara så jääävla kallt.
Resen av kvällen/natten spenderades hos berra med mycket trevligt folk och bra musik.Sovde också där i natt, låg och skedade med berra och john i jävligt liten säng och  imorse när alla vakna så hade ingen koll vart dom hade sina saker, hur dom kom dit och  det var många minnes luckor från gårnatten.Kom hem vid 12 imorsen och sen hoppa jag in i duschen direkt och gjorde en hårinpackning sen så somnade jag jag i soffan med hårinpackningen och vaknade vid halv 7.Har aldrig varit såhär sliten som jag var är idag...Helt sjukt !


Party all the night


Morsan och farsan drog just till malå så är ensamm hela helgen..Håller på välja kläder och göra mej klar inför kvällen
Var länge sedan sist.nyårs ? Är iaf fett taggad !
Måste skynda mej nu för fanny väntar på mej så ska göra klart de sista sedan sticker jag in till stan !
Ha en bra kväll ;)

SEE YA


Take it off

Haft fotboll nu på morgonen, var faktiskt riktigt roligt.Sitter och jobbar med en pressentation på powerpoint just nu och efter de har vi lunch.Kebabsplitt ♥

Kl 2 blir det helg för mej och sen så taggar vi inför kvällen ! Vi ska upp på vitberget ett sväng och kolla på skotertävling sen så blir de att dra till fanny och bara leva livet.Ni får höra kvällens planer senare idag så ska jag jobba vidare nu.

SEE YOU


Blame it on the love

Det tog en jävla lång tid att baka. men nu är det gjort. Har precis duschat och ska göra en tidig kväll så ska hoppa i säng och läsa igenom gloserna en gång till.

INGEN MALÅ IMORGON - ändrade planer !
 Ist blir de att bo hos fanny i helgen och bara leva livet...Blir awsome!♥


Dumlekakor

Har just varit och handla och ska precis sätta igång med att baka kakor till '' företagande för en dag '' så ikv skippar jag träningen eftersom jag ska baka ,plugga och även packa inför imorgon !

Vi ses


Let´s run away

Igår firade vi lillesöta john som fyllde 17 år med en super stor tårta och alla 3 high school musical fimerna hemma hos fanny..Var riktigt trevligt.Blev så att jag sovde där i natt också.

Kom hem för ett litet tag sen och tvättade bort sminket och tog på mej mjukiskläder direkt.Ska koka mej en kopp te sen ska ja sätta mej och plugga lite engelska.

PUSS


Hjärtat har skäl som förnuften inte förstå

Känslan i kroppan efter man har hårdtränat älskar jag ...helt underbart ! Min kropp är helt död nu iaf och ska krypa ner i sängen och plugga lite till på branshprovet vi har imorgon!
Imorgon väntas kort dag och slutar 10 i 1, efter de blir de att möta upp fanny och följa hon och klippa sig sen ska vi baka tårta till lille john som fyller år imorgon...bara ett år till 18 nudå ;)

GODNATT !♥


Less redan

Var helt slut igår när jag kom hem igår från skolan och la mej och såg en film direkt men självklart så råkade jag somna så måste se om filmen.Sen var de bara att ta tag i pluggandet...fick väll inte så super mkt gjort men de blir mer plugg ikv.

Nu på förmiddagen så har vi fått information för '' företagnade för en dag'' som vi ska ha nästa veckan, Vi ska göra en egen företag och sälja tjänster eller varor och pengarna vi tjänar in får stoppa i egen ficka ;) Hur värt som helst ju ! Hoppas bara att de går bra för oss så vi får lite pengar.

Har hål nu till 10 i 2 så ska hitta nå något att fördriva tiden med...Sen väntas skridskor i efter middag men glömde kläder så måste fixa fram kläder till de.

VI HÖRS♥


Skulle inte tacka nej till min säng nu

Blev inte mkt sömn i natt...mina ögon orkar just och pass hålla sig öppna, mina hjärna är ej påslagen och sova är det första jag ska göra när jag kommer hem !

NU ÄR DOM MINA !


♥♥♥♥♥


Filmmys hos fanny

Ska strax dra och träna och direkt efter drar jag till fanny och ser film och sen sover jag även där i natt ! Bli nog kanon...börjar 10 i 10 imorgon så igentligen ska jag dra och träna imorgon bitti men de hoppar jag över.
Så vi hörs imorgon
, ha en bra kväll !♥


So close but so far away

Har städat mit rum och mitt garderob...fick bort ganska mycket från garderoben som jag inte använder/vill ha så nu ser det mkt bättre ut i garderoben.Plats för nya vår/sommarkläder;)
Ska sätta mej och ta tag i pluggandet tills jag ska dra och träna...Har prov på onsdags så ska plugga lite varje dag så ska de nog vara ett G iaf !
 
PEACE


mycket att göra

Vaknade lite för sent idag...Har ganska mycket som jag ska hinna med idag så hade inte tid att sova bort hela min dag.Ska sätta igång och plugga bransch ett tag , sedan städa min garderob, städa mitt rum och till sist dra och träna.

Blir väll som alla andra söndagar , + film på kvällen! Har ju readan sätt alla johan falk filmerna så ska väll ladda ner någon bra film ist.

Ha en bra dag så hörs vi ! ♥


Girl are made to love

Har varit hemma och degat hela dagen och hade tänkt göra de hela kvällen oxå men så komme best hit och ville umgås, så vi sitter och nöter musik just och vi kanse drar ut på en liten runda om ett litet tag , fårse vad gudarna tar oss ;)


SKÖN !


Ska bli mitt snarast


H.M 99 kr !


KRULLLL

Vaknade med världen jävla morgon frilla , gick och la mej med blött hår och som ni kanske inte vet så har jag super krull så allt hår stod åt alla håll och det var superduper krull ! Gillar de inte men....


King of the dancehall

Han inte skriva igår....eller orkade rättare sagt inte(A) Hade fotbollsträning mellan 6-7 sen drog jag hem och åt sen drog jag och spelade fotboll igen med några polare, riktigt roligt.Är så himla glad att jag har börjat om fotboll igen för gud vad roligt de är !



Grymt stora brudar , grymt stor lag ;)


Key to my heart

Godmorgon ! Har haft handboll nu på morgonen första lektionen, känns väll så där att ha idrott första timmen men jag kan lova att man vaknar till iaf. Har information och layout nu och sitter och jobbar med ett eget arbete och berättar en resa.
Har engelska och småföretagande kvar sen är det helg för mej.Ska på stan en sväng efter skolan sen klockan 6 är det fotbolls träning som gäller.
Vi hörs ! ♥

Morning after dark

Gillar faktiskt vårt nya schema, 3 lektioner idag.Guld värt.Drog på stan ett tag efter skolan och kollade om wesc hörlurar, svart guldiga och dom är mina någon gång nästa vecka ! SWEET.
Ska lägga mej i soffan och plugga engelska gloserna till imorgon sen blir det att dra på ett stepmuskel pass ikv...blir nog toppen och mina vader vill sammarbeta med mej ( träningsvärk som in i bomben !)
HADE ♥



mys på onsdagkväll

Har legat och sätt på tv ända sen jag kom hem , hur skönt som helst.Skulle igentligen till gymmet och träna men jag kände att jag behövde en vilodag.Så ska lägga mej och se sista johan falk filmen med en Ben&jerrys, efter den blir det sängen för mej.
Sjukt skönt !


Imorgon börjar träningen om helt normalt igen !


Förbannat roligt att vara utelåst

slutade skolan vid 1 och när jag kom hem så hade jag ingen jävla nyckel och ingen var hemma så har suttit utelåst i en timme.Så var nyss på NH och hämade en nyckel så kom precis hem.Har åkt 6 bussresor idag och de kommer åkta 2 till.Sjukt !
Är alldeles iskall om mina ben så ska krypa ner och värma mej under täcket och bara mysa...Vihörs !



Im back !

ja vad ska man säga om träningen ? Gick faktiskt ganska bra påtanke att jag inte tränat seriös fotboll på ca 1 år.Grunderna satt kvar i ryggmärgen men finns många saker som jag är urusel på så ska nöta lite extra på dom så blir de nog bra.Trodde även att de skulle vara jobbigare än vad de var...Kondisen hängde med hyffsat ( Tack vare gymmet ) men hade absolut inte tackat nej till bättre kondis !
Och det viktiga av allt var att de var SKITROLIGT ! Fattar inte varför jag slutade ?!

Ska krypa ner i sängen nu.Godnatt ♥



D.S Pontus måste ju vara den konstigaste personer som någonsin skådas i PH- skicka ut han !

Taggad

Kom hem från skolan för dryga en timme sen...Skridskor sista timmen och de var fan kul ! Ska lägga mej och vila och se johan falk för kvällens aktivitet.He kommer bli kanon tror jag. Är rätt så nervös för har fan inte rört en boll på ett halv år så vi lär väll se hur detta går(A) PUSS

Myspys

Ikv så har jag bara varit hemma och degat och pysslat på lite , gjorde ju bort träningen imorse så det var ganska skönt ändå men föredrar ändå sovmorgon mer (A)
Ska göra mej en kopp varmt choklad sen ska ja krypa ner under täcket och se en film...Är iskallt här hemma hos oss.He blir att ta på sig myskläderna nu.
Ska lägga mej i tid ikv så jag får den sömn jag behöver men vi får väl se hur de går men den planen...
PUSS♥

 

 


GIVE ME ! ♥


Happines

Hej ! Sitter här och bokar tränings pass för veckan.....För er som inte viste så har jag lagt av med innebandyn, har tappat glädjen i att spela + att mina knän mår inte så bra så tog det beslutet.

Men en sak som jag har saknat en mängd är fotbollen...Känslan av att spela fotboll är helt underbar och jag ångrar så sjukt mkt att ja la av.Har saknat de nästan varje dag sen jag slutade.
Så imorgon kommer bli en kanon dag för mej :] Vad som händer får ni lista ut själv ;)


Sitter på skolan

Drog ju som sakt och gymmade 1 timme före skolan imorse, blev riktigt pigg av de!En timmes löpning på morgonkvisten är en sak jag kan känna mej stolt över (A).Har ändast en lektion kvar sen blir det att dra hem och hitta på något värt att göra.

BTW, Imorgon då ska jag göra en sak jag har saknat så sjukt mkt. Kommer bli awsome:]

Hörs när jag kommer hem.PUSS♥


Natti natti !

Har sätt filmen klart nu och allt är packat och klart för morgondagen så ska krypa till sängs, börjar kl 10 men väckarklockan ringer på 07.00 för att hinna med gym innan skolan.
Sovgott ♥

Söndags mys

Har varit ute på en liten promme och nu sitter jag med hårinpackning i håret och ansiktsmask, ska snart hoppa in i duschen sen ska jag in ta soff-positionen och ligga och se Johan falk.
Sweet ;)

Vi vet hur det känns

Fick mej upp ur sängen vid 12 idag , Vid 1 befann jag, emilia och sofia oss på hockeyrinken och åkte skridskor, åkte i dryga1 timme sen drog vi hem till mej och åt mackor och varm choklad och la oss och såg antarktis(Barnfilm) som sofia ville se.
Bilder från åkningen kommer ! 
 
Bild från förra vintern...


Smoking hot !





Time to sleep

Kom precis hem efter en film kväll hos fanny, vi såg P.S i love you...Och den är ju så sjukt bra, det går inte att lessna på den.
Är super trött så ska hoppa ner i sängen och ligga och lyssna på musik tills jag somnar , hur skönt som helst !
Man måste ju vara utvilad till morgondagen för då blir det Bambi ute på hal is om vädret tillåter ;)
Sovgott♥




Vad tänkte hon med riktigt ?


And there´s glitter on the floor

Drog på gymmet och sprang i 40 min idag sen gick jag och tog en 20-minutare på SunTan, så nu är man iaf lite brunare än förrut iaf.
Sitter och väntar på att maten ska bli klar, lax och pressad potatis ;) MUMS !
Efter maten blir det förmodligen att umgås med fanny och annna , fårse vad vi hittar på.


Lördag morgon !

Tjenare ! Går kvällen spenderas med Sofia och emilia, vi gick vår lilla runda till maxi som vanligt och sen när vi kom till emilia då spåra de ur...Vi kom på att vi skulle göra en egen film och har nog aldrig skrattat så där mkt som jag gjorde igår kväll ! Kommer blir roligt att se den när den är ihop klippt osv !

Klev upp iaf för ett tag sen och ska skynda mej att ta bussen in till stan för att sola och gymma , måste verklogen skynda mej nu så vi hörs senare idag !

Ha en toppen dag ! ♥

Life´s a party,get uset to it

Sjukt fort denna skolvecka har gått.. Kan bero på att vi har rätt så chill schema med korta dagar + att vi inte haft någon läxa eller dylikt.
Efter skolan så blev de iaf att umgås ett tag sen jag har jag bara legat och vilar i sängen tills nu , sitter och väntar på maten nu , håller fan på hungra hjäl.Var fisk till lunch och det är ingen favorit för mej....


Fredag

hejhej ! sitter här på information och layout lektionen och håller på med ett eget arbete, mycket roligt enligt mej men lektionen är slut nu så nu får jag skriva fort.

Drog som sakt och tränade igår och när jag kom hem så orkade jag verkligen inte skriva nått....Slutar kl 2 så vi hörs när jag kommer hem !
PUSS♥

Vet någon vart man kan hitta dessa ?


High on life

 Var just ute på en liten promme och svängde förbi på mammas jobb och lämnade mat åt hon...Ska få i mej lite mat själv och senare så blir det att träna , eller umgås.



Ber en bön

Jag avbokade mitt step pass och ist så tog jag och emilia våra cyklar upp till maxi och sen blev de mys hemma hos mej med ansiktsmask och tee.Emilia drog just så ska krypa ner under täcket och fortsätta se American pie !
Vi hörs ! PUSS♥

love.jpg love image by nyinnye


Busigheter





Favorite




if we could party all night and sleep all day
and throw all of my problems away
my life would be easy


Skaffa ett annat jobb förfan !

jag kom mej i säng rätt så sent igår...Drog och tränade där vid kvart över 7 och var inte hemma förrän kl 10. Var på ett stepmuskel pass och det slutade exakt när min buss gick så stannade kvar och gymmade och skulle ta kvart i 10 bussen hem...kl var 21.46 och jag kommer löpandes i full fart och då ser jag bussen precis köra förbi och busschauffören ser mej att jag springer i full fart och vinkar men nej han bara kollar på mej och kör vidare.....Fyfan vad jag hatar sura busschaufförer som inte kan stanna.Gav han finger men de är han då värt till tusen !

Min kropp var helt slut igår när jag kom hem och ville bara lägga mej och sova så snabbt som möjligt så orkade inte skriva nått igår när jag kom hem.Annars så var step muskel passet skit roligt men ni kan ju räkna med träningsvärk dagen eftwr ;)

Slutade vid 12 idag och har legat och vilat/sovit i 2 timmar eftersom jag inte fick mkt sömn i natt..har bokat in ett step pass idag men fårse om jag avbokar de....


i brist på bilder...


shut you down

Hallå ! Har varit rätt så lugn dag idag men dock den längsta dagen på vårat schema, tisdagar kommer väl bli en jobbig dag framöver. Fick veta idag att vi ska ha prov om bara någon vecka i svenska och småföretagande...gillas inte !
Iaf så har jag legat och vilat och kollat på tv sedan jag kom hem och väntar bara på maten nu sedan sticker jag iväg på ett stepmuskel pass !


Måndag

Tog tag i döfläsket och drog till gymmet och pumpade bara mage så jag kan ju lova att de kommer bli tufft att ta sig upp ur sängen i morgon bitti ! Men på något sätt så gillar jag de....
Ska kolla upp lite tider för morgondagen och sen blir det att lägga sig i sängen och kolla på tv tills jag känner att jag kan somna.

Imorgon väntas en ganska lång skoldag sedan blir det ett steppmuskel pass  !

Godnatt !♥


i like bad boys



helt okej skoldag

Imorse så vaknade jag innan väckaren ringde , kroppen hade typ ställt in sig på att jag skulle up kl 7. Missade  bussen inne i stan till a-torp så var tvungen att gå och kom precis i tid ! Annars så har denna skoldag flytit på rätt så bra, ändast 3 lektioner så slutade kl 12.
Roligt att få komma tillbaks till skolan och höra att alla ska till utlandet???? lite avens är man nog !


Det drar ihop sig....

Jag lyckades ta mej till gymmet och hårdtränade och jag är helt slut nu , hade hoppats på att det skulle hjälpa mej att somna rätt så tidigt men de kommer jag nog mej inte att få...
Har iaf duschat nu och ska bara lägga mej och dega i soffan och se på en film och mysa. Väckarklockan ringer 7.00 imorgon bitti ! Det ända som känns roligt är att träffa alla classmates igen men allt annat känns inte bra !
Hörs imorgon ♥



Värt

Vaknade vid halv 3 och jag klev just upp från sängen.....Det kommer verkligen bli svårt att få sig i säng imorgon.Kommer vara väldigt trött på måndag, kommer bli så att jag somar vid skolbänken första skoldagen.

Ska iaf gå och käka nått sen får vi se om jag orkar ta mej till gymmet och göra spinningpass eller om det blir att vara hemma och dega i sängen?


There´s a place downtown , there the freaks all come around




Trevlig tjejkväll hos Pettersson !

Tjenare ! Kom precis hem från en trevlig tjejkväll hemma hos sofia , hon bjud på middag och sen blev det sällskapsspel och massa snack om allt mellan himmel och jord.Vi avslutade med filmen '' i love you, man ''
Bjuder på några bilder från kvällen imorgon ;) Mycket trevlig kväll iaf !
Ska FÖRSÖKA sova nu men inte för att jag tro att de kommer gå men de är värt ett försök iaf....Godnatt ! ♥

So close but so far away

Torsdags: Så var jag och emilia och såg Sherlocks holmes på bio och det var en riktig kanon film ! 2 timmar och 8 min och var så sjukt inne i filmen hela tiden. Gick på waynes och tog en kaffe medans vi väntade att bion skulle börja.

Igår: Vaknade vid 1 och skyndade mej och göra mej klar sen tog jag bussen ner till stan och köpte ett par jeans och en tröjja. Fanny komme till mej på kvällen och tanken var att vi skulle till sanna och umgås med hon sofia och emilia men vi fick lite andra saker i vägen och hamnade nere på stan med några vimsiga pojkar.När dom drog in på balzac gick vi och hängde på frasses resten av kvällen med anna. Fick skjus hem av oscar vid 1!

Idag:Drog jag på gymmet och tränade i två timmar och sen har jag städat mitt rum så nu äre rent och snyggt, sitter med hårinpacknig och morgonrock nu så ska nog ta och tvätta ut de nu.
Kvällens planer berättar jag mer om senare !
PEACE


Kesha- take it off♥


Ska ta tag i mitt liv nu !

Det var ett tag sen sist....har var usel på att sitta vid datorn dom två senaste veckorna men de ska de bli ändring på när skolan börjar om.
Jag orkar inte sitta och skriva om mina senaste dagar nu för min syster ligger och sover här så ska ej väcka hon så imorgon berättar jag mer om de ! I promise ! ♥
Ska gå och lägga mej nu men kommer verkligen inte kunna sova på flera timmar men vi säger godnatt här så hörs vi imorgon !
PUSSHEJ♥


Bio med denna skrutt ikv !



Sitter och väntar på den tjollerbrud just nu. Sherlock holmes står på listan för vår del ikv !
PUSS♥


- 24 ute !

Hejhej ! Igår kväll/natt så var jag hos fanny och umgicks med anna , fanny och jörnkillarna, gjorde inte så mycket men några filmer och mycket skratt iaf.
Blev typ 4 timmars sömn men hade tänk ändra tillbaks mina ritiner inför skolan så ikv närjag lägger mej kommer jag säkert somna direkt.
Klev upp kl 12 och fikade och gjorde mej klar och skulle till sunnanå till anna men jag åkte buss och när jag kom till stan så hade jag precis missat bussen till Anna och nästa buss gick inte förrän om en timme så stannde på stan ist och gick och kollade.
Är skit hungrig så måste gå och kolla vad som finns i kylen ;)
PEACE


Några goda minnen från 2009 !





























2009 ! ♥♥♥



Laserdome ? någon ?

Godmorgon....Ja ni ser nu varför jag borde ändra på mina rutiner.Ska snabbt fixa till mej och dra på mej några kläder sedan dra mej till fanny så får vi se vad som händer där. Killarna kommer förmodligen dit....Är sjukt sugen på laserdome eller bio men frågan är om laserdome har öppet eftersom de är 13dagen ?
Det återstår att se ! PUSS


Ken ring


Har gråten i halsen...


Vidrigaste jag sätt !!!!



HAHAHHAHHAHAHAHHA


t r å k i g t

Blev inte så att jag följde med till kusinerna , utan ist så stannade jag hemma och åt min nudlar alldeles ensam på trettondagsafton medans resten av familjen äter plankstek.Orkade inte följa när det bara skulle vara jag och syster där som barn.
Hem degat hela dagen och det kommer bli mer till kvällen..Har suttit framför datorn och kollar igenom bilder...Har så tråkligt att jag är nära att klippa mitt hår..Är sjukt sugen på att göra nått åt de.
Ska nog lägga mej och se '' Yes man ''

PEACE

12.52

Var riktigt jobbigt att stiga upp denna morgon..Varmt ocg skönt under täcket och direkt man lämnar de börjar man frysa.Ska göra mej klar sen ska vi iväg och handla, när ja kommer hem blir de kanske att lägga sig och se en film och sedan ikv blir det förmodligen iväg till mina kusiner och gratta kim som som fyllt år !


Vi fick en ny familje medlem igår !


   lilla  Chibe


Vända tillbaks dygnet ?

Efter duschen så satt jag och spelade buzz med familjen..Orkade verkligen inte göra nått ikv.Hade faktiskt planerat att gå och lägga mej och försöka vända tillbaks dygnet...Kommer inte kunna sova på ett bra tag så ska lägga mej och läsa CHIC och GLAZE som jag sprang in och köpte efter gymmet.

Imorgon så fårvi se vad dagen har att erbjuda för planer.
NATTI ♥


Sover bort mina dagar

Hejhej !  Gymmet var stängt igår när vi komme dit så drog hem igen och bytte kläder sen drog jag till emilia, anton och ralle komme också dit.Emilia hade framkallat bilder och satt upp och de var hur snyggt som helst , så de måste nog göras ikv (A) !100 bilder för 29 kr ;)
Satt uppe i natt och såg hockeyn och det var rent katastof...gick och la mej vid 6 och vaknade 4 idag.Måste ändra på mina rutiner känner jag , sover ju bort hela dagarna.

Iaf så hade jag tänkt mej att dra och träna om ett litet tag , är sjukt sugen på träna hårt idag !!!
See yaaa


Bättre sent än aldrig

2009

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[  ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[  ] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[  ] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[  ] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt(nått bloss)
[x ] du har rymt hemifrån( HAHAHa försökt iaf ! )
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon (han som körde var nykter) hehe
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har sett en död människa
[x] du har rökt vattenpipa
[ ] du har installerat en skrivare
[x] du har drabbats av minnesluckor
[/] du har druckit hembränt
[x] du har blandat alkohol och medicin( jäävligt dumt ! )
[ ] du har svimmat
[ ] du har hållt dina nyårslöften
[ ] du har snattat
[ ] du har haft ett one night stand
[x] du har retats
[x] du har varit beroende av något
[ ] du har gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] du har trängt dig i matkön
[ ] du har åkt sparkcykel
[ ] du har bränt dig på en manet
[x] du har bitchslapat någon
[x] du har kastat en snöboll på någon
[ ] du har skjutit en älgko
[x] du har citerat ur ett flertal filmer
[ ] du har varit utomlads
[x] du har snott något från en privatperson (förlåt mallooooo)
[ ] du har fått skäll av rektorn
[x] du har skolkat
[ ] du har brutit ett eller flera ben
[x] du har haft fest hemma
[x] du har fått kontakt med gamla vänner
[ ] du har dumpat någon
[x] du har skurit dig själv av misstag
[x] du har hetsätit
[x] du har gjort bort dig offentligt
[x] du har gjort något du aldrig gjort tidigare
[x] du har varit på konsert (TOMAS LEDIN ? )
[ ] du har haft bulimi/anorexi
[x] du har gett ut din msn till en random
[x] du har somnat på allmän plats
[ ] du har spenderat natten på ett sjukhus
[ ] du har mobbat någon
[ ] du har hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[ ] du har tagit någons oskuld
[x] du har skrivit blogg
[x] du har varit på festival
[x] du har skickat vidare kedjesms
[x] du har bowlat
[x] du har gått på bio
[ ] du har ringt från en telefonkiosk
[x] du har pratat med en helt okänd person
[x] du har pussat någon av dina vänner
[x] du har köpt en ny mobil
[x] du har piercat dig
[x] du har färgat ditt hår
[ ] du har varit i Finland
[ ] du har flyttat
[ ] du har dansat salsa
[ ] du har odlat illegala växter i garedroben

GOTT NYTT ÅR !

Mitt första inlägg 2010..var ett bra tag sen jag skrev men har inte suttit vid datorn på 100 år.
Iaf den senaste veckan så jag inte varit hemma mycket, har  varit hos fanny en heeeel del och varit med en massa härliga boys.

Nyår firades hos fanny i henneslägenget och hade verkligen en toppen kväll.Jag och fanny lagade mat åt oss och 3 killar , såg hockeyn sedan rullade de in massa folk och sen var den riktiga festen igång.Blev faktiskt nattmat på max sedan fick vi skjus hem till fanny.

Ensamma hemma i helgen så vaknade vid 3 sen hade jag lovat att damsuga hela huset så nu är det gjort...Ska gå och göra lite mat sedan får vi se var kvällen har att erbjuda !


Och tyvärr inga bilder från nyår kommer jag att bjuda på !  PEACE

RSS 2.0