Stekandes hett

Har varit en lång dag för mig som inte sovit många timmar i natt(4 h max), klev upp vid 10 och satt mig i solen och fick mig lite brunfärg på kroppen, vid 3-tiden så drog jag, emilia och magnus på stan och mötte upp sofia och kollade in läget på stadsfesten och åt langos! Smarrigt värre;)

Medans alla  befinner sig på stan i Megafontältet så ligger jag  i min ensamhet som 17-åring som fyller sent pga föräldrar som är dåliga att plannera. Så istället far jag och några polare som har sin ålder/jobb att skylla på att man inte befinner sig på stan just nu,och tar ett kvällsdopp i skatan ist!


For my lover

Ikväll har jag hunnit med att jobba, hängt med jonas och emila på min altan med ett glas vitt och jordgubbar med smält choklad och lite kortspel, vart med maria,gunnar PK och magnus och nu ligger jag här och lyssnar på musik. Hade tänk sova nu, imorgon är det min lediga dag och då skall det solas och en sväng på stan!
Natti♥


Newkid-gråter bara i regnet


Ligger och steker med Emilia i falkträsket...

foto0481 (MMS)

Ligger och steker med Emilia i falkträsket.jobb väntas kl 5-9


First class

Idag har jag hunnit en hel del, började dagen med att fara på UM och få mer P-piller, sedan blev det en sväng på stan innan jag började jobba kl 1 och jobbade till 5.Hem och städat mitt rum och tjollrat på lite och ikväll så har jag och mange varit på bio och sätt X-men-first class, trodde inte att de var någon film för mig men tyckte faktiskt att den var mycket bra, Över mina förväntningar!

Ska se någon serie innan jag försöker sova, för imorgon är min dag helt plannerad!
Nattdopp i falkan förra sommaren!

håller drömmen vid liv

halllåj! Idag lyser solen i skellefteå igen..efter en veckan med dåligt väder så var det skönt att solen dök upp! Jobbat mellan 10-15 sen en dusch med hårinpackning.Sitter och väntar på att släkten ska komma, ikväll firar vi marielle som fyller 14 år imorgon!♥

Just nu

Midsommarfest hos emil.Mycket trevligt folk.Skratt.80`tals musik.Taxinota på 160 spänn.Simon var för full och lyckades med det mesta.Tappade ner en vattenmelon.Djupa samtal med 60+are.osv.Nästintill ingen sömn.Bakismat på viking med grabbarna.Filmmys med gunnar,maria och magnus.Jobb imorgon mellan 10.00-15.00

Time to sleep!♥

110222

Min kärlek till dig är som rymden, den tar aldrig slut.
4 månader♥

Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta

Blev en lång sovmorgon för jag och magnus idag, vi drog till stan direkt och köpte biljetter till stadsfesten som är nästa helg.Jobbat från 16-21 och sen ikväll har jag hunnit färga min utväxt.Äntligen säger jag! Har krypit ner i sängen nu och ska sätta på nått att se innan jag ska sova, jobb mellan 8-18 imorgon så kommer vara fullfart hela dagen!


Regnet bara öser ner....

Fortsätter med att skriva typ 3 gånger i veckan..Igår jobbade jag 8-13 sen kom magnus och hämtade upp mig och vi drog till stan och shoppade, hittade mig en långklänning för 150( Som hittat !!!) och magnus skärp och kallingar.For och plockade upp simon och midas och drog till brödernas mormor och morfars sommarstuga och åt gott, jordgubb/rabarber paj och sedan tårta!

Jag och emilia som började igår med '' våranya liv '', dvs inge läsk,gosaker, godis och chips, skräpmat.Började ju bra för mig.....

Har ny duschat så ska börja fixa till mig och sedan dra till magnus, sen får vi se vad kvällen bjuder på !


01.06

Idag har min kropp och min hjärna inte fungerat som den ska, sliten kan vara det rätta ordet.Men jag har överlevt.Har umgåtts med simon och magnus idag och vid 9 tiden ikväll lämnade magnus mig, så har tag en lugn kväll i sängen och kollat på film.Hade tänkt att john blund skulle få komma nu, jobbar mellan 10.00-15.00 imorgon.
Sovgott♥

Ikväll njuter vi av livet !

Bloggen ligger lite åt sidan nu på sommaren. Har haft intensiva och underbara dagar som har bestått av häng/mys vid älven med flickorna, jobbat, umgåts med maria,gunnar och magnus, hängt på alhems berget, varit på rättegång,ännu mer jobb, har insätt att jag är den lykligaste tjejen i världen som har magnus♥
Tapas till middag sedar drar vi ner en gäng till älven och dricker alkoholhaltiga drycker ocg hare gött!
Ska gå och fixa til mig nu, Puss♥


every little thing gonna be all right

Godmorgon! Idag lyser solen i skellefteå, men termometern står bara på 15 grader.Idag är jag helt ledig så nu på morgonen har jag varit på min systers skolavslutning och sedan var vi och lunchade på Tatung så nu är jag verkligen mätt och belåten! Sitter och väntar på att magnus ska höra av sig, sedan drar jag till han och umgås♥


Mami i love u


skolavslutningen -09

Tisdag

Hej! Har jobbat mellan 17.00-21.00 idag och ligger och väntar på magnus just nu, fårse vad vi hittar på ikväll! Medans ser jag ett avsnitt av weeds!

Älskar dej mer för varje minut som går!



Måndag kväll

Skellefteå bjöd på fin sommarvärm idag...NOT. Jobbade mellan 13.00-17.00 idag och hade på mej t-shirt,kofta, vindjacka och en fliskofta och ändå frös jag! Hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka! Ska aldrig mer klaga på värme iaf;)
Ikväll har jag tagit det lungt och tagit igen allt jag missat på datorn..Hade tänkt lägga mig och se film med syster nu♥


Bilder från Uppsala !
















SOL. 28 grader.Uppsala landskyrka.Botaniska trädgården.Linnéträdgården.Shopping.träffat många nya människor.Vin.Mys på balkong.Chillkvälllar.Inflyttningsfest.Hur fan vet du de?Långa sovmorgonar.runtur runt uppsala.Gått vilse. Kina restaurang. Donken.Satt på arlanda i 4 timmar pga försenat flyg. Åkte ryssflygplan hem.

Hade en underbar och rolig vecka nere i uppsala! ♥

Sommarlov

Hade en underbar avslutningskväll med mycket trevlig folk, mindre kul var de att jobbba idag i 5 timmar i denna värme.Men tiden gick snabbt när jag hade magnus brevid mig hela tiden. Ikväll har vi bara tagit det lungt och spelat boul. Nu ska vi lägga oss och mysa till en film och det blir nog en tidig kväll för är riktigt trött !!!
Är ledig imorgon så fårse vad vi hittar på!


FRI FRÅN SKOLA !

Imorgon jobbar jag mellan 08.00-13.00 så det betyder att jag missar skolavslutningen, dock så kvittar de för mig.Kommer att spendera morgonkvällen med min underbara klass och då ska vi fira sommarlovet på riktigt;)


FRI FRÅN SKOLA !

Imorgon jobbar jag mellan 08.00-13.00 så det betyder att jag missar skolavslutningen, dock så kvittar de för mig.Kommer att spendera morgonkvällen med min underbara klass och då ska vi fira sommarlovet på riktigt;)


torsdag

Har legat på skatan med magnus idag,var riktigti mysig och skönt för det blåste lite mer där en vad de gjorde i stan!
Ska blåsa håret lite sedan ska jag iväg till emil!


sköna sommarkvällar

Ikväll har jag varit och firat magnus med hans släk, efter de drog jag och dom tre bröderna marklund till skatan för att svalka oss, dock så ballade jag ur på att bada när vi kom dit, blev att doppa mig till låren och ta kort ;)
Imorgonbitti ska jag förbi skolan en liten sväng och snacka med några lärare, efter dra nog jag och magnus till skatan för hörde ryktas om att det skulle bli ännu varmare imorgon !


P.S Massvis med bilder kommer när jag får tid!

Tillbaka till verkligenheten

Har jobbat mitt första pass för i sommar och det känns kanon, nu är jobb som gäller hela sommaren men jag hoppas på lite äventyr och annat kul i sommar också! Ska slita av mig jobbarkläderna och ta på mig nått svalt och skönt, sedan beger jag mig till magnus med massa jordgubbar och grädde! ♥



Ikväll njuter vi av livet !

Har tagit vara på tiden här i uppsala, har varit fantastiskt och det börjar glida mot sitt slut..Imorgon kväll åker vi hem till skellefteå igen! Så detta är anledningen till att jag inte har suttit vid datorn!

Stålande sol och runt 25 grader ute fortfarande, magnus står i köket och lagar middag och senare ikväll ska vi ut och sätta oss i parken och dricka vin och bara njuta av våran sista kväll här!♥

Sammanfattning av veckan kommer! Puss♥

SOLSKEN

Godmorning! Har varit fruktansvärt varmt i natt, och magnus trotsa med att ligga och hålla om mig med två lager täcken, höll på avlida. Gick upp för att tag sedan för kunde inte sova mer, lika bra de, det är 22 grader ute och strååååålade sol!! Så ska ut och sätta mig på balkongen som är på högsta våningen och där är det nog lite varmare;)

Vid 13.00 tiden så ska vi på en liten sightseeing runt omkring i uppsala med maria! Vi hörs senare, Puss



Dag 2

Idag har jag och magnus strosat runt i centrum, gick bara på några affärer för ville inte tråka ut magnus;)Fick med mig en svart virkad tunnika, rå snygg! Blir iaf mer shopping i veckan med maria! Kanske visar mina köp sen!

Vi har precis ätit middag och magnus ska nu hoppa ner i badet, efter det blir det mys till film och ben&jerrys!
Ska ut och sätta mig på balkongen så länge och njuta av det fina vädret, 21 grader ute just nu!


Puss♥

Fett fräsch med en blå kavaj !

Uppsala dag 1

Tjenare! Har precis duschat och väntar på att magnus ska vakna så vi kan käka frukost och sedan gå in till stan. Vi ska gå förbi darkwell och boka en tid, mer om det berättar jag senare;)

Igår så kom vi till lägenheten vid 10 och då gick vi och handlade lite mat, gick in till stan tvärt och sedan råkade vi ta en nap på 3 timmar...Vi var Väldigt trötta efter en natt med ingen sömn.Gunnar och maria var och pluggade och hade tårtkalas så vi var ensamma några timmar. På kvällen så gick vi till deras nya lägenhet,( Virrade runt som små hönst innan vi hittade) Vi satt och snackade, lyssnade på musik, mys på altanen. En Mycket bra start på våran vistelse!

Ha en bra dag!♥

Godmorgon!

Vi har just landat på arlanda och ska hitta på nått att fördriva tiden med medans vi väntar på tåget som går 09.27! Frukosten på Donken kanske? ;)Skriver mer när vi kommer fram till lägenheten, ha en bra dag! ♥


RSS 2.0