Rehabilitering

Har varit ute i bäckfjärden från tisdags till igår kväll med älsklingen! Vi har njutigt av det fina vädret, fiskat, badat, bastat, haft 5 kamp, ätit gott och bara rått om varann! Var skönt att komma bort från stan!

Har ändast 2 arbetspass kvar sedan får jag mitt lilla sommarlov, är så jävla less på jobba nu så det finns inte! Annars ska jag börja fixa till mig nu sedan beger jag mig till mathildas crib och firar att hon fyllt vuxen!

Ha en bra fredags kväll! ♥






WOODSTOCK






Fredagkvällen var la go! Underbart väder, trevlig förkrök med trevligt folk, men bäst av allt var kapten röd! bra stämingen i publiken och kapten levererade verkligen!

Ikväll hoppar i trästock och ist far jag ocg honey och softar hos thai!

Nelly


Trästockfestivalen

Har varit på stan och förstört lite pengar med emilia idag, var igentligen ute efter par nya svarta jeans men hittade inga som satt som dom ska. Fick ist med med massa nya underkläder! behövdes också!

Sitter och väntar på magnus nu, senare ikväll blir de nog en sväng ner på trästock och kolla läge t! Imorgon kör vi all in, för imorgon spelar kapten röd! ♥


Filmtips!

Såg en film som heter Limitless för någon dag sedan, och den var sjukt bra så se den!!!!

Den handlar om en författare som upptäcker en topphemlig drog som skänker honom med super mänskliga förmågor. Bradley cooper är huvudpersonen i filmen så det gör det hela mkt bättre!




MIX

Har äntligen lagt in bilderna på datorn!! Bjuder på lite bilder från emilias 18 års firande, mys i stugan, och andra trevligheter! Enjoy!♥


















datorn ligger åt sidan för mycket just nu...

Har så mycket jag vill berätta och har massvis med bilder jag vill bjuda på men nu är klockan alldeles för mycket för de eftersom jag är halv sjuk och ska upp och jobba imorgon!

Har iaf har 3 underbara dagar ute i bäckfjärden med magnus och bilder kommer senare!
Puss♥

ja det kommer

Har hunnit en hel del under dom senaste dagarna så jag jag har massor av foton att bjuda på, men sovde kanske max 30 min i natt så är alldeles för trött för att hämta mina kamera och lägga in bilder, när jag har tiden/orken ska ja sammanfatta några dagar och visa några fina bilder!

Lägger mig och vilar nu sedan jobb mellan 17-21! Puss♥

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN !

1993 den 8 juli föddes en underbar och fin vän, och nu är äntligen dagen du längtat länge på här! Grattis på 18års-dagen emilia! På lördag ska det firas ordentligt !;)
Love u, och jag hoppas du får en underbar dag!♥

7/7

Njuter av sommarvärmen just nu så datorn står åt sidan för det mesta, dom senaste dagarna har jag umgåts med jonas&emilia, lite med  gunnar och maria, jobbat, badat, chillat, sätt film, och självklart varit med min honey!

Idag har jag varit ledig så drog till elgiganten och köpte min efterlängtade kamera, hunnit bada i skatan med simon och magnus, efter det blev det pizza på Grillgubben med killarna.

Sitter och ser two and a half men med jonas och emilia nu och vid 12 ska vi cykla ner till station, För vem äre som fyller 18 år om inte världens finaste kompis emilia? ♥ Firar lite i förväg med lite french hotdog ;)

Hade bra till nästa gång jag skriver;)
Bjuder på en ''fin'' bild från förra sommaren....

If I ain't got you, I ain't got anything



Just like the sun, lights up the earth, you light up my life
the only one, I've ever seen with a smile so bright
You are just brighter than the moon
Brighter than the star, I love you just the way you are! ♥

Stadsfesten 2011

Och så var Stadsfesten 2011 över och tackar alla för en grym helg! Roliga förfester med fina tjejer och killar, Ost& kex, lite för mycket dricka, tequila race, Vingliga cykelfärder,Timbuktu var kung, Stod nästan längst fram och trängdes/vinglade omkring till Mustasch, slösade aldelles för mycket  pengar på öl i öltälten, Ständut Blakk, karusell och till sist så avslutade jag och emilia natten med en flotting langos!

Var fruktansvärt kämpigt att stiga upp i morse och ta sig till jobbet, har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv!Min säng var de ända som snurrade i mitt huvud!! Sitter och dippar moröttet och gurka och ser Reservation road på tv, efter den ska ja krypa ner i min säng och ta tillbaka alla förlorade sömntimmar denna helg! jobb imorgon mellan 8-13

Puss♥





Är på jobbet och mår röv, vill hem till mi...

foto0504 (MMS)

Är på jobbet och mår röv, vill hem till min säng!


RSS 2.0