best feeling you can have- Love

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough
I love u ♥

Sommar jobb

Fick ett samtal från chefen på Finneröja bär imorse, och det blir att sälja jordgubbar ett tredje år! Ska sätta upp lappar om de på alla gymnasie skolor i skellefteå nästa veckan så för er som är sugna på att sälja jordgubbar och tjäna rätt så mycket pengar i sommar tycker jag ni ska hålla utkick ! ;)


Industrial piercing

Har länge varit sjukt sugen på att göra en industrial piercing i örat, har nu 8 hål i öronen och industrial är den sista jag vill göra sedan är jag nöjd.Sitter och kollar runt på några sidor nu och kollar om stavar till piercingen och blir bara mer och mer sugen nu...Smärtan är inget problem för mig !

Blir nog att ta inom en snar framtid!



Hakuna matata

Igårkväll sjungde jag och magnus singstar..och om jag ska vara ärlig så förlorade jag.Vi somnade rätt så tidigt för båda var trötta, hade sovmorgon till 12 idag så fick en natt med bra sömn+ fick sova och vakna upp med finaste.

Sitter och gör bort lite skolarbete och lyssnar på musik nu, fårse vad kvällens planer blir!



live life right

Har varit och spelat innebandy ikväll och nu ligger och jag väntar på min älskade magnus♥ PUss

Vill flyga iväg till min egen fantasi värld

Gårdagen gjorde jag bort två prov och var och fyllde i min tatuering, och konstigt nog så gjorde de inte alls ont! Nu är stjärnorna svart och fina!

Magnus sovde med mej i natt och vi blev väckta av att mina mor kom in och skrek...Gjorde verkligen min dag.Annars så har jag just gjort bort muntliga nationella också så det känns bra:D Ska göra bort lite arbete nu på hålet, PUSS

Det finns en väg mellan öga och hjärta som inte går via förnuftet

8 jävla prov på 8 skoldagar nu..Bara att kämpa sig igenom dom här två sista veckorna och göra allt jag kan.Två prov väntas imorgon så då vet ni säkert vad jag gör ikv ? bara att ta fram böckerna och papperna och sätta igång att plugga!..Tur jag har min magnus som ger mig livsglädje och motivation♥


Ingen söndags ångest idag inte !

Har haft turen att få vakna upp med älskade magnus i dagar nu..igår så drog vi till umeå över dagen med MUF och satt på en stämma för att hjälpa emil i ett val, och på kvällen var vi på MUF fest ett litet tag sedan myste vi bara tills vi somnade.

Kom hem från magnus för att litet tag sedan och nu ska syster förhöra mej på gloser, sedan blir de att se Stockholm-Båstad till chirre och dirre med syster.Blir även en tidig kväll för är sjuuuukt trött.....



nu är det dax för fredags mys !

Writing nationella engelska kan man nu stryka över...Gick dock åt fanders.For på stan och skaffade mej lite brunfärg på kroppen och införskaffade mej ett par nya jeans efter skolan. Har just ätit och sitter och inväntar magnus..Ska spelade lite buzz med småfrönen medans jag väntar !

Ha en bra kväll !
Tumblr_limmb7zo6v1qh17cqo1_500_large


you dont need to bother

hemma från skolan och fått mig lite mat i magen, ska nu lägga mej och softa sönder till lite örongodis !
Bjussar på en clean;) !

Stone Sour – Bother



feel so alive

Idrotts provet är nu bortgjort och klart. Bara 3 nationella i engelska , 2 SF prov, 1 samhälls kvar innan vi går ut på praktik.Så bli så sjukt skönt att ha praktik i 6 veckor + en lov vecka.Måste på stan och hitta mej nå skjorter och kostymbyxor?!? till praktiken.

Ni börjar nästa lektion, PUSSTumblr_lfwua98ji71qgd98uo1_500_large

more than a feeling

Träningen var faktiskt sjukt kul! Men om vi ens ska ha någon chans i korpenserien så blir de stenhårdträning ;)
Ska doppa kladdkaka ballerina i mjölk nu sedan lägga mej i sängen och plugga ett tag sedan blir några avsnitt two and a half men,blir en tidigkväll och nu menar jag verkligen tidigt för ha varit segt att få sig upp varje jävla morgon...

Sovsött.




korpenlag på G

Rätt så slapp dag och några uppgifter bortgjorda.Ska snart gå och laga nå middag, för ikväll händer de saker, tror de eller ej men en polare har lyckats dra ihop ett korpenlag i innebandy så ikväll blir det första träningen.Rätt så taggad men fårse om det blir nått av med laget till hösten ! HOPPAS

Efter de hade jag hoppats på att umgås med magnus ett tag.Ska ringa och snacka med han.



22 mars

Idag är det inte vilken dag som helst, idag har jag och magnus varit tsm 1 månad.Tiden har gått super fort och jag blir bara mer och mer förälskad i min pöjk och är så sjukt tacksam och glad att jag träffade han.
Så ikväll ska bara vi två fara och basta och bara ta hand om varann och njuta av livet.Kommer bli super mysigt♥


OCH IKVÄLL HÅLLER VI TUMMARNA FÖR SKELLEFTEÅ AIK SKA KROSSA LULEÅ  !!!!!!




♥♥♥

världens bästa klass!

Idag har vi haft en '' klassens dag'' och på förmiddagen så var de en tjej från friskvårds som kom och hade bodyjam med oss..och jag känner verkligen kittel i hela kroppen nu ! Var en jävla dag sedan jag tränade sist. Ett måste att ta tag i ! Efter det så gick vi till bowlingkompaniet och åt pizza och sedan spelade vi en timme, och gissa vem som var näst bäst i klassen då ? ;);) Blev två med mina 308 poäng ;)

Haft en mycket bra dag och de kommer bli bättre ♥ Puss


11.20

Helgen har varit kanon, trevlig & lyckad lördagskväll. Söndag bestod av mys,sömn och hockey med magnus.Efterskolan så far jag och magnus till några nära till mange och äter middag och spelar buzz!

Vi hörs!


sup och svälj trevlig helg !

Supertrevlig fredagskväll och denna lördagskväll kommer bli ännu bättre tror jag.Magnus kommer hit och äter middag sedan kommer det lite folk hit och förkrökar och sedan drar vi vidare mot sunnanå där det nalkas fest!

Njuter av livet just nu ♥


18 mars

Tumblr_lh4ppjxzlw1qzmcwlo1_500_large

Två lektioner kvar av denna dag sedan möter jag upp magnus på stan sedan far vi hem till han, ikväll äter vi middag hos några nära till magnus! En toppen fredag skulle ja vilja säga♥

torsdag

Dagen har rullat på bra, bounceball första lektionen sedan har jag kämpat mig igenom denna dag med en enorm mensvärk! vill verkligen inte släppa...Ska lägga mej och kolla på någon dokumentär nu med en värme påse på magen.

Fårse vad som hittas på att göra sen ikväll, sovmorgon till 10.30 imorgon !

eyed wide shut

Har varit full fart i mej ända sedan jag kom hem, har hunnit pluggat , lagat mat, målat naglarna och även rensat min garderob!!  Även hittat två söta spetsvästar i mamma garderob, blir fint till sommar med jeansshort.

Har packat ner kakor i en burk och satt in en film på usb , så beger mej mot magnus nu ! Ha en bra kväll♥

Happiness

Första veckan i skolan efter lovet och det är redan onsdag..Ojoj vad tiden går fort! Gårkvällen bestod av mys med min magnus till DH och Cougar Town. Alldeles perfekt tisdags kväll !

Kom hem från skolan för ett tag sedan och hade tänkt lägga mej och läsa ut boken som ja håller på med..sedan är det tax att börja laga middag!


Long time ago..

Då var detta lov slut

dom senaste dagarna har jag haft mkt för mej och haft sjukt kul, söndagsångesten i här nu och imorgon blir allt som vanligt igen tråkigt nog...har suttit med engelskan hela dagen och nu ger jag upp och lägger mej och ser bröllopsfotografen sedan blir det en tidig kväll för min del..

Bara att härda 5 veckor sedan väntas praktik i 7 veckor sedan är det sommarlov !


Tjejkväll

Hej ! Har varit på solbacken med emilia och fixat saker till kvällens bravader. Bubbel, bastu, pizza och snack står på schemat hela kvällen i en hemlig relaxavdelning ;) Ska tjollra på  och packa ner alla saker sedan sticker jag iväg och gör det mysigt i lokalen och inväntar tjejerna.

Länge sedan sist man fick tillbringa en hel kväll med brudarna, så ikväll tar jag vara på tiden , HELA kvällen!
Ha en bra kväll♥


The best things in life are not of Electricity

Har varit ute och övningskört och fixat lite för morgonkvällen (berättar mer imorgon) som kommer bli superbra! ligger och pluggar lite engelska och väntar på att magnus ska komma och hämta mej, slår väl på ett two and a half men avsnitt medans jag väntar. Puss


några hundra fattigare

Somnade rätt så tidigt igår och vid halv 11 idag var jag vaken och vid 1 drog jag ner på stan, shoppingsuget var ända ut i fingrarna så fick med mej underkläder, en tröja och mina efterlängtade helvita converse !!!

Ska gå och slänga i mej lite middag nu och ikväll umgås jag med min fina pojke♥

You really got me

Har legat och myst i sängen hela kvällen och försökt få in några gloser i minnet men ack så svårt de är...Ligger och små sniffar om täcket mitt som luktar magnus, helt plötsligt blev sängen väldigt stor även fast jag bara ha en 90 cm säng. Ska mysa vidare med mina doftljus jag tänt och slå på weeds tror jag, efter de äre dax för john Blund. Imorgon blir det förhoppningsvis en stanrunda med min saknade moa.

Puss♥



a bit hungry for a second





i just want you

Fick sovsällskap av min pojke i natt men dock blev de inte mkt sömn pga av ryggont och knäont. Han gick hem för ett tag sedan och har hunnit duscha och städat undan lite, hade tänkt lägga mej och göra bort lite plugg sedan slumra till ett tag!

Vi höres♥


Måndag

jag och syster har bakat både maränger och ryttarkakor idag, mumsiga blev dom! Sitter och väntar på mat nu iaf och efter de blir det att gå på bio och se Gullivers resor med min pöjk♥

Ha en bra kväll !



Lulekalaset -10 med emilia!

Marika Bandeau 79 kr !



follow my heart

Godmorgon!

Har sjukt ont i ryggen efter att ha sovit i systers säng eftersom hon hade tagit min när jag kom hem. Vaknade kl 9.30 och det är sjukt tidigt för att vara mig. Det är väl dax att kliva upp från sängen och göra sig lite frukost och fixa till sig, Magnus kommer hit om ett tag och då ska vi baka ryttarkakor !




Tracy Chapman- For my lover

Ingen jävla söndags ångest, livet leker !

Har varit ute på en promenad i det fina söndagsvädret, ska sätta mej och plugga ett tag sedan ikväll står bowling med killarna på schemat sedan mys med magnus! Låter bra i mina öron iaf ;)


hangover

Tror jag fick i mej lite för mkt av det goda för idag har man mått riktigt som man förtjänar att må efter en sådan kväll.Hade iaf en rolig kväll och de är väl de som räknas ? Bakis-tabletterna och CocaCola räddade min dag...

Ikväll ska jag bara ta det lungt och mysa med min lilla prins.Låtersuper bra i mina öron iaf ;) Puss♥



ikväll ger vi allt vi har !



Musiken är på Högsta volym här på snöstigen , håller på att fixa till mej för fullt för ikväll ska vi festa som aldrig förr! Förkrök hos emilia sedan bär de av mot yttervik/innevik? och fortsätter festandet där!

Ha en bra kväll för det ska vi iaf ha ;)♥

snyggt från lindex


Sista dagen imorgon

Sista dagen i skolan imorgon innan lovet och har sjukt mkt att göra så kommer väl att stressa sönder...Annars så ligger jag och håller tummarna på att jag slipper magsjuka...det lär vi väl se i natt!

Om ja slipper de så kan inte morgondagen bli annat än KUNG.Några timmars skönhetssömn väntar nu men först lite two and a half men.Sovgott!


2 Mars

Har varit på expolaris och lämnat in CV till några företag och förhoppningsvis så har jag jobb till hösten ! Sedan har jag varit och strosat runt på stan och har äntligen köpt hårfärg som jag ska gå och smeta i håret nu och få bort min utväxt. Ikväll kommer magnus hit och ser solsidan med mej sedan får vi se vad vi hittar på !




Sista bilderna

Bild 27.

En bild som du alltid skrattar åt.



Bild 28.

En tokig bild.

1 mars

Min lediga dag har varit perfekt.Lunch med brudarna sedan en liten stan runda men dock hittar jag inga kläder alls jag vill ha för tillfället...bara inreding. Vuxen poäng till mej ! Drog till min lilla sjukling direkt efter stanrundan och myste med han.

Nydushad och nu skall det sjungas singstar med syster sedan bäddar jag ner i sängen och kollar på nått sevärt och äter kesella digistive och hallon.


RSS 2.0