att bra tecken på vår snart !

För det första så vill jag bara säga att de är underbart väder i skellefteå idag !!! SNART VÅR ?!?!

Drog iaf på stan och solade och sedan mötte jag upp emilia , vi köpte påskgodis sedan drog vi hem till emilia och softade lite till musik.
Har packat min väska för om 15 min ska och emilia ta bussen till stan för att träna core på 360 och sedan basta där.Blir nog nice!♥


Försovde mej...

Vaknade av att väckaren ringde kl 8 sedan stängde jag av en för jag skulle bara ligga och dra mej ett litet tag men självklart så somnade jag om och vaknade igen vid halv 11.Så orkade inte dra till skolan för hade enbart kvar svenska och skulle igentligen sluta 12.20..inte värt att dra till skolan då.

Ska gå och göra mej en godfrukost och senare drar jag nog ner till stan och sola och tar en fika.
vi hörs !

livet rullar på...

Engelska speaking imorse och det känns fett skön att få det bort gjort...Annar så har dagen rullat på bra.Drog till balder efter skolan och satt och väntade på alle skulle sluta för att sedan dra oss mo gymmet.Blev träning i två timmar och när jag kom hem hade jag så mycket energi så städade mitt rum , LAGADE mat, rensade i mina skåp och sedan en dusch på de. Ska kleta på lite smink sedan drar jag till ibbe för at se fotboll ikv !

2 ynka skoldagar kvar nu !!!!! sedan lov+fest ;)



Bra fast...GAY


Trött

Mår inte 100 just nu så blir nog sömn för mej nu...Engelska speaking väntas imorgon bitti också så passar väl rätt så bra med sömn nudå !
Natti♥

 


HÅKANS BAR NU !


Future love

Har läxor/prov i sinne denna vecka så borde igentligen sittta och plugga vid dethär laget men ist så kom våra smågulle grannar hit och ville leka ist så skiter i all jävla plugg och just live the life !
orkar som inte.....


Bäste vän ! ♥






♥♥♥


Säng-liggar-dag

Blev inte mkt till plugg för mej, självklart har jag boken på skolan...har just tagit en lång dusch ist och hade tänkt bränna ut en ny skiva som ja ska lägga mej i sängen och bara chilla till.Hur skönt som helst !
Finns inte mkt att skriva om nu så lägger mej i sängen igen!


Vart fan är sommaren ?!


over and over again

Sliten nanting idag...riktig roligt kväll med dans på schemat hela natten.Ramlde innanför dörren vid kl 5 imorse...Har legat i sängen till kl 3 och kommer förmodligen göra de resten av dagen/kvällen.
Vaknade upp med en konstig sak , och har ingen jävla aning hur det hamnade där ! Ska gå och plugga lite nu sedan ska ja och lägga mej och softa i sängen lite mer (A)
Vi hörs !

P.S Mina inköp ville inte fastna på bild igår så ska försöka igen så ni får se ! ♥


if i could spend rest of my life with my people

Efter en stanrunda med den tjorvigaste personen av dom alla är man helt slut , eller jaa...Ont i mina knän.
SKa hoppa in i duschen nu sedan hade jag tänkt vissa lite nytt som hamnat i min garderob !
Ses snart !

you make me smile ♥

Kvällen började med en promenad upp till maxi för att köpa hårfärg, och påväg dit gjorde emilia(ovanligt för emme? nej ! ) en liten vurpa och hamnade i en snödriva.Resten av kvällen har jag stått och slingat emilias hår(tog 3 jävla timmar !!!)som är blondare än blondast nu men blev assnyggt ! Sett en rätt så bra film på 5an och bara suttit och snackat också , helt okej kväll!

Har förövrigt jäävligt ont i ryggen så ska lägga mej i sängen på värmedynan och se på tv ett tag sedan blir de sömn för är rätt så trött faktiskt...Någon som är frivlligt och komma och ge mej en massage btw ? (A)
Godnatt♥


paltkoma

Ligger här i paltkoma och kan just och pass röra mej...åt så förbannant mkt så ingen middag för mej inte.Blev en liten stanrunda efter de och hittade lite små saker som ja fick med mej hem.Ikv ska jag färga emmes hår sedan blir det dipp och chirre mys hemma hos mej.Huset för oss själva så man vet aldrig vad vi hittar på..brukar inte sluta bra ;)

Ska lägga mej och ta en liten tupplur och ligga och lyssna på gomusik: Soldiers of jah army !


High on life

Fredag imorgon.Kort dag.Lunch på tatung med emme.pengar.helg.trött som ett djur.Godnatt ! ♥


orka inte mer

Är trött på att plugga nu så sticker iväg in till stan och tränar lite och tar en 20-minutare på SunTan !
Vi ses när ja kommer hem ! SEE YA

losing my mind

Håller på bli crazy av all skolarbete just nu...Helt sinnes vad mkt som ska göras och vara klart innan onsdag nästa vecka.Snart skiter jag i allt och lägger mej under täcket och sover bort allt.
Fick iaf pengar idag och sprang på stan  efter skolan och köpte en super söt klänning och en stråhatt.Gjorde mej glad ett tag iaf.


Har bytt om till mjukiskläder och nu äre bara att sätta igång att plugga igen...

Fredag: Småförtagande prov, engelska gloser
Måndag: Näthandel prov
Onsdag: Matte prov, engelska speaking, småföretagande läxa, skriflig redovising av engelska bok.








Psss...Vi hörs efter jag pluggat klart om jag inte dött bland alla böcker..

smile and the world smiles whit you

Har suttit och pluggat ett bra tag nu, engelska och småförtagande och jag börjar vara rätt så less nu...Allt kommer vara borta från min hjärna ímorgon men endå.Eftersom jag varit så duktig så förtjänar jag att lägga mej i sängen och mysa till Greys och en kopp te.
Efter de blir det sömn( ska iaf försöka med vet att ja kommer misslyckas !!!)

NattiNatti ♥


Rest of my life

Grymt värda skoldagar med 2 lektioner per dag och vi cirka zero...Slutade vid halv 1 och drog hem och har bara legat och degat i soffan tills nu.Ska börja ta tag i all skolarbete jag har att göra..är en hel jävla del och jag gillar det INTE !!!!

Bjuder på en helt underbarskön låt ist ! ♥


feel it

Blev 80 min promme i det vackra vädret , fick ett sms när ja var ute och gick att ja hade fått en plats på stepmuskel passet nu kl kvart i 8.Så ska gå och slänga på mej träningens kläder sedan skjusar pappi ner mej.Vi hörs när ja kommer hem ikv ! ♥

Let's fly away

En del faller vackert
En del faller hårt
En del faller alltid
alltid ner i hål

En del hittar inget
en del hittar allt
en del hittar bara
sådans som inte räknas alls

Jag vet att du odlar vingar
jag vet att du försöker
flyga bort någonstans med dem


Det är på gång nu

Hejhej ! slutade 20 i 11 så det blev en liten stan runda efter de , kom hem för ett tag sedan och ska bara byte lite kläder och ladda ipoden klart sedan ska ja ut på en promme i det underbara vädret som skellefteå erbjuder idag!
Vi hörs sen ! ♥

 


Detta gjorde min dag !

När jag kom till skolan så fick ja veta att vi slutar kvart i 12 ! har ändast två lektioner....Sweet;)
Blir en stanrunda efter skolan så vi hörs när ja kommer hem, Ha en bra dag ♥


Live the life you love to live

Efter badet så gjort jag mej en fruktsallad och satte mej och myste med mami framför tven...Har kollat på håkans bar, 2 and a half men, När &Fjärran.Ska kolla igenom lite bloggar sedan blir de nog sömn för imorgon väntar en lång skoldag.God natt ! ♥


vi hörs efter badet !

Smärtan i magen vill inte försvinna...Ska göra mej ett varmtbad och tända lite ljus och bara  lägga mej och slappna av och läsa mín bok '' 14 år till salu ''



MYS


ett tips!

Jag gissar att många av er har ringar som är oäkta och färgar av sig ? Direkt när ni köp en ring som är oäkta så ska ni måla på genomskinligt nagellack.Då tappar dom inte färgen !Har gjort de på alla mina ringar och ingen har tappat färgen än ;)


Hemma idag

Har legat vaken hela natten pågrund av magont, tog en ipren vid 5-6 någongång sedan låg jag í sängen och kunde inte sova så låg och kollade på the voice.Vid halv 9 så hade det fortfaranade inte gått över så blev att stanna hemma idag.Hade så sjukt ont !!!!

Sitter och kollar runt lite men det börjar vara dax att göra sig lite frulle..vi hörs sen! ♥


i was lonley and alone

Blev promme till stan med joanna, gym en timme och sedan promme hem också så är nöjd för idag.Har hunnit städa på mitt rum och rensat lite skor ikv och ska snart bädda ner mej i sängen och kolla på wipeout.Denna dag har sätt ut exakt som alla andra söndagar....



13.07



Godmorgon !
Det är toppenväder ute så ska ta en promenad till gymmet idag ist för att åka buss.Ska gå och ta på mej kläder sedan packa väskan och sedan bege mej ut i det vackra vädret !
PUSS ♥

Blir en lugn kväll...

Emilia kom precis hit och vi ska vandra upp till maxi och möta upp några boys sedan får vi vad som händer. Blir förmodligen mys hemma hos mej...och jag har en älskling som står och väntarpå mej i frysen<3
Vi hörs senare !


Lev och må !

Gårkvällen var väll så där, blev som roligast där mot slutet av natten.Iaf så var vi runt över hela stan känns de som  bergsbyn>getberget>älvsbacka>stan.Stannade i stan och sovde i natt och fick ändast några få minuter till sömn och måste väl medge att ja är rätt så sliten;) Men ska gå och stoppa lite mat i magen och fixa till mej och sedan så blir de en stanrunda med emme=) En liten kämpe ändå !
HADE


And the world around us

Är på toppen humör idag , har gått runt med ett leénde på läpparna hela dagen.Sitter och dunkar musik och taggar kvällen redan, fest blev av ikv som ni kanske förstår;)Ska gå och börja fixa håret och efter maten kommer emilia hit. Hoppas på en awesome kväll !
VI HÖRS !


I like

Finns verkligen ingenting att göra hemma så det blev ännu en kväll på gymmet. Fredag imorgon och har ändast två lektioner, och mot kvällen lutar de mot fest men fårse under alla omständigheter.SWEET !
Ska krypa ner i sängen nu !♥



Alexander wang flätan



Önska att jag hade kvar mitt långa hår, för i vår hade jag gärna sätt uthär i håret.
Slarvigt , snyggt och enkelt !


värt att vara i skolan

Inte mkt till värda skoldagar den här veckan , har typ  haft 2-4 lektioner varje dag denna vecka.Vore bättre att trycka ihop alla lektioner så vi får en dag lediga.har bara matte kvar i dag sedan slutar jag.Blir hem och göra bort lite saker och städa mitt rum sedan sticker jag iväg till gymmet.Har nästan blivigt mitt andra hem..Spenderar MÅNGA timmar där i veckan nu....
HADE


Tröttare än trötter själv....

Slutade 20 över 12 idag och sedan dess har jag bara varait hemma och läst och sätt massa avsnitt på datorn som jag missat.Har hur ont i kroppen som helst så blir en lugnkväll med med tidig kväll hade jag tänkt.Så sjukt trött på dagarna....
Hade iaf tänkt bädda ner mej i soffan och ligga och se på tv resten av kvällen!

19.30 - Halv 8 hos mej !
20.00 - Drömmen om Italien
21.00 - Grey's Anatomy


i wanna be a billionaire




Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

Träningen gick kanon , blir bara jobbigare för varje gång ! Och det KOMMER kännas i min mage imorgon, längktar inte ! Fick ett sms av min fotbolls tränare ikv där det stog att laget är nerlagt för det är inga som är på träningarna , går inte inte att träna fotboll om de är 3-7 spelare på träningarna.Tycker det var väldigt synd faktiskt för var supertaggad på spela fotboll i sommar.Dom som ville fortsätta träna erbjuds att gå ner till 95:orna men dethar jag verkligen ingen lust med.Hoppas verkligen att laget kommer startas upp igen ! ♥
Ska bli skönt att lägga sig i sängen efter en kväll med hårdträningen, HADE !

life goes on

Dom två sista lektionerna gick bort idag så blev en liten stanrunda efter skolan med cissi och tina.Och det viktigaste jag skulle göra idag var att lämna tillbaks filmer, men självklart så glömde jag de ! Ska äta nu sedan far vi till hemmakväll och lämna filmer sedan ut på några ärenden och vid 7 någongång så släpper hon av mej på friskvårds så ska jag och alle gå på ett steppmusel pass. Kommer kännas i min kropp imorgon ;)


when i tell you my friend

Har varit och hårdtränat med alle, kommer inte få mej upp ur sängen i morgon, men de är en bra anledning att inte fara till skolan (A) Stepmuskel pass är inbokat imorgon och min kropp kommer må ganska bra efter de !
Nyduschad nu och ska lägga mej i sängen och läsa lite och värma värmepåsen att ligga på för har sjukt int i nacken....NATTI♥


Min shopping från umeå !



( svarta ! )

Och ett halsband från H.M !


första skoldagen

Känns faktiskt helt okej att vara iskolan för att vara första skoldagen, mattelektionen kom ingen lärare så vi fick hål så har ändast haft två lektioner idag.Äckelblodpudding till lunch så vi gick pizzerian och åt ist ! Fick veta idag att jag har prov i svenska på onsdag, missade de före lovet och ja kan verkligen ingenting..Vafan ska de vara bra att veta om antiken för?
Efter skolan ska jag iaf fara och ta en 20-minutare för känner mej som ett levade spöke just nu...
Tjingeling ♥

Skola imorgon igen ....

Kan ju medge att jag är riktigti sliten idag , somnade direkt jag kom hem idag och sovde i 2 timmar.Kvällen har bestått av att ligga i sängen och se på Wipeout och käkat en popcorn påse...Funderar på om ja ska lägga mej i sängen igen och sätta på filmen '' sex drive''.
Skola i morgon och jag får ont i magen av att bara tänka på de....Ne ursh !!!
PUSS


Hon kommer med solsken till mej

Igårkväll blev det trevligheter på läkarvägen med 3 fina brudar..satt och snackade och drack lite vin.Underbar kväll ! Vid halv 3 fick jag och cissi skjus hem till hon, sovde över där för orkade ej gå hem.Pappa kom och hämtade mej vid 11 och på ett tag ska hela familjen och några grannbarn fara ut och grilla och åka madrass osv..Hur skönt är inte de i detta underbara väder?!?!
Ha en bra dag !♥


Hemma !

Umeå var kanon! Blivigt väckt kl 7 på morgorna och lekt hela dagarna med marlon, varit på luftlandet och lekt och måste ju bara säga, fyfan vad småbarn har energi !!! Har shoppat massa fräsha saker också..Kanske visar imorgon !
Ska äta nu sedan ska ja fixa till mej för kvällen ! Hade bra PUSS♥

Sticker till umeå nu !

Sticker iväg till umeå med bussen nu ! Ska vara med min lilla tremening och bara ta det lungt ! Fårse när ja kommer hem.Men ni får hade såbra i skell !


Ögongodis från nelly !

Hannah Sandal SEK 349, Stockholm Design Group - NELLY.COM Dolores SEK 449, Jeane Blush - NELLY.COM Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Be mine

Wok till middag och det satt fint i kistan..Slapp städa utan allt från i natt också ist så gör världens bästa mamma det! Sitter hos emilia nu och vi ska snart börja vandra till sofia där det blir bastu och sedan mys till lejonkungen och Lilo & stitch ;) Kanon !
Ha en bra kväll !


sliten......

Sofia och emilia somnade i mitten av 5:e filmen så låg vaken själv till halv 7 någongång..Vi vaknade vid 1 och satte igången 6an och såg den filmen.Dom drog precis hem och jag ska lägga mej och se på tv ett tag sen har jag ett helt rum att städa..Ser ut som en svinstia och stinker( hade dippskålen framme i natt)
Vi hörs !

Din tid rinner ut....

Efter 4 SAW filmer och två liter cola mår jag som en gud...Int.Något konstigt börja hända i min skalle känner jag..Skrattar i mängder och har hur mkt energi som helst.
PUSSEN


SAW-LAN

Drog på maxi för att köpa massa saker till natten..Jag sofia och emilia ska ha SAW-lan hos mej i natt.Vi ska alltså se 6 filmer och vi har hunnit sätt en film nu.Vi kommer ju vara psykiststörda imorgon...För vi ska vara vakna och kolla på alla filmer i 8 timmar till och jag mår redan dåligt efter att ha kollar på första..SICK
Emilia vill sätta igång andra filmen nu så ska inta min sängposition ;)
Vi hörs säkert mer i natt ;)


''jigsaw''


Har ont i röven efter att ha suttit ner i nästan 5 timmar

Jag satt alltså i 4.5 timme hos frissan...Allt var helt perfekt med färgen osv tills han klippte min lugg..Han har alltså klippt pannlugg på mej och ser ut nu som en 80 årig gammal kärring med pudelhår !!! INTE OK !!!!
Ska börja käka sånt där så håret växer fortare för pannlungg är inget för mej...Ni lär nog aldrig få se de heller.
( före och efter bilder kommer )

Sen följde ju emilia med som stöd och satt där så snällt och kollade på i 4 timmar..När jag äntligen var klar så drog vi på dallas och åt en kebabtallrik och på hemma kväll och hyrde masa filmer till kvällen aktivitet!

Ska till emilia och sedan blir de Maxi och möta upp dom andra brudarna...Mer berättar jag sen ;)
Tjing


Sticker i väg till frissan nu !


och ska göra de ljust som på denna bild...Fårse hur resultatet blirsen ;)
Ha en bra dag !


Dagen

Efter en hel dag i piteå så är kroppen tom på energi , efter att ha sprungt upp i alla trappor som en galning och varit igång hela dagen så är man aldelles slut.Känner mej som en gelemänniska efter att ha suttit i bubbelpoolen i minst 2 timmar...Att bada tär på krafterna ! Träffade på en hel del skellefteåbor och har varit med om mkt idag..från tjej som badade med string till två bögar som stod och grovhånglade.Dagen har varit toppen med med mycket skratt och andra trevligheter..Awsome dag !

Kom hem vid 7 så drog bara hem och packade upp sakerna sedan så drog jag till sofia och bara myste på med massa brudz..Chokladmjölk och vindruvor som ett + i kanten på det hela ♥
Är rikigt jävla trött nu och ska dra mej till sängen nu för imorgon väntas ett frissabesök i 3 timmar !





BAD !!!!

Nu drar jag till piteå och badar, hemma vid 6 ! Ni må ha de så bra hemma ;)


Still The Way Love Goes

Heluu ! Kom hem för ett litet tag sedan..Vi sket i att se wolfman för att  många sa att den inte alls är bra så vi såg Farsan ist och den var sjukt rolig! Tror jag skrattade hela filmen så skulle inte förvåna mej och jag har ont i käkarna imorgon ;)
Ska krypa ner i sängen snart för börjar vara ganska trött , har gymmet , varit ute och gått en sväng idag och så cyklade jag till bion så inte så konstigt.Imorgon bitti blir det piteå med massa härliga brudar..Hinner kanske skriva ett inlägg innan jag drar imorgon!
Natti ♥

10 saker som du inte visste om mej !

1.Jag har haft hål i läppen för 2 år sedan(hade kanske den en månad)
2.Många tror ja är utlänsk men nej är 100 % svensk !
3.Man kan säga att jag hamnat i ett litet tränings beronde
4.Jag har med mej ipoden vart jag än går nästan...lyssnar alltid på musik.
5.Jag tycker det är super roligt att dansa !
6.Mitt näsben har jag brytigt ett antal gånger
7.Min naturliga hårfärg är ljusbrunt och lockigt....
8.Jag lyssar mest på reggae och jah tröttnar aldrig
9.Jag går handelsprogramet och nästa år ska ja gå inriktning Turism
10.Är beronde av min mobil..har med denvart jag än är.Lämnar den aldrig


Biomys med cissi

Det har inte hänt mkt för sedan jag kom hem från gymmet, har duschat sen bara suttit här framför datorn.Ska snart gå och fixa till mej för ska möta upp cissi på stan vid 8 sedan ska vi gå och the wolfman på bio.Blir awsome.

Hade tänkt hinna packa badkläder osv till imorgon för bussen går kvart i 10 i stan i morgon bitti så ingen sovmorgon för min del !


Sportlovet för mej

Godmorgon ! Sitter och kolla busspriser och badpriser för imorgon är det tänkt att ett helt gäng ska dra till piteå och bada.Kommer bli kanon de där tror jag.Det blir några brudar från klassen+ emilia och grabbarna grus.
Ska ta på mej träningeskläderna sedan ska jag ta 12.55 bussen till stan och hårdträna !

Planer för veckan:
Måndag - Piteå och bada
Tisdag  -  KLippa och färga håret
Onsdag - inga planer
Torsdag -Inga planer(kanske umeå)
Fredag - Umeå !
Lördag - Umeå
Söndag - Umeå !

Lördagsmys

Blev mys hemma hos emilia+ våran lilla tur till maxi som alltid annars så har vi bara sätt på glamourama och suttit mest och snackat och busat med emilG rätt så mycket.
Mina ögon är rätt så trötta och orkar inte hålla sig öppna nå mer så siktar in mej mot sängen nu !
Natti !♥


Simple kind of girl

Blev en timme prommenad i det underbara vädret som skellefteå hade idag + lite styrke träning här hemma.Tog en lång och skön dusch och tog hand om kroppen med bodybutter osv.Har hunnit lagat mat och legat och kollat på L.A INK efter de.
Ska bara gå och fixa frillan sedan beger jag mej till denna brutta ! Fårse vad vi hittar på att göra ;)


14.00

Godmorgon !
Efter en natt men bra sömn så är jag på världens bästa humör, allmänt tagggad på livet , glad att solen lyser, pigg och det är LOV ! Hur fint väder som helst ute idag så en lång promme skulle inte sitta fel ;)
Ne på med kläderna sedan promme i detta underbara väder ♥



i can feel it

Drog på träningen kl 6 och när jag kom dit så var de ändast 4 pers där så träningen blev inställd.Fett ovärt att dra dit överhuvudtaget.Så tog bussen hem och käkade och bytte kläder och så,Sitter och dunker gomusik och ska snart bege mej ut och umgås med folk.
Hade en bra fredags kväll !


FREDAG !

ALLA PROV & INLÄMMNINGS UPPGITER ÄR BORTGJORDA OCH NU ÄR DET LOV !

Känns hur jävla skönt som helst, bara ca timme kvar av skolandagen sedan är vi lediga i 10 dagar och ja kan lova att de behövdes verkligen för är grymt skoless.Efter skolan så ska jag och cissi dra till stan och shoppa ! Har äntligen fått mina pengar så ska fira lov med shopping ;) Awsome.


Med denna sköna låt säger jag godnatt !


♥♥♥


FASHION


Lånad bild av: http://ceciliaeklund.blogg.se/


Gotta Believe it

Har suttit och kollat på Svergies värsta bilförare, skrattar ihjäl mej.Hur jävla usel får man vara?!Och två stycken dumma  blondiner som är med ...Fattar inte hur dom lyckats ta körkortet ens.
Gruvar mej faktiskt lite att börja övningsköra men länktar ändå tillsa jag tar det, skulle vara så himla skönt med körkort.

Om jag pluggar mer så kommer allt bara försvinna.Har pluggat klart för ikv så hade tänkt lägga mej och läsa min bok , '' 14 år till salu '' SUPER BRA BOK !

Natti !

Blame it on the love

Drog och tränade i 90 min direkt efter skolan , kändes skönt att slippa fara in till stan ikv.Ist kommer min kväll att bestå av plugg , plugg och mer plugg.
Småföretagande prov imorgon och det är INTE ett litet ett......Ska sätta igång med dessamma så ja slipper sitta hela natten med de !
PUSS♥

Somnade med ett tuggummi i munnen

Godmorgon.
Missade busen igen i morse, har börjat bli en vana för mej känns de som och efter lovet ska det bli ändring på det ! Gick och la mej i sängen igår och såg tv och sedan råkade jag somna med tv på och tuggummi i käften , så imorse när jag vaknade så var alldeles gäggit,litet och låg längst in i käften.Fatta inte att jag inte svalde de? Men hade iaf en fresch andedräkt när jag vaknade ;) HAHah bättre att somna med tuggimmu än med snus som vissa andra gör (A)

Fick veta mitt betyg på engelska provet imorse , och jag klarade det ! Det gjorde min dag ♥ Känns hur skönt som helst.

Näthandel nu och jag måste verkligen jobba, så vi hörs. Ha en bra dag !

sweet dreams

Något plugg blev de inte för min del..var mkt skönare att ligga i sängen och kolla tv.Är inte de minsta trött så hade tänkt måla naglarna eller nåttt, efter de kanske de lutar mot sömn, vi ser väl helt enkelt ;)
Godnatt ♥


life is a mess

Alle drog precis hem, så ska hoppa in iduschen och sedan plugga tills klockan slår 9, Då kommer jag att sitta fastklistrad i soffan och kolla på grays !
SEE YA


Close my eyes

Slutade halv 12 idag , drog direkt på stan med cissi och kollade runt lite sedan gick vi på waynes och tog en fika.Kom hem vid halv 4 nu är jag fast här.Borde igentligen plugg men jag ska nog på magkänslan , funkar typ bäst (A)
Ska gå och fixa nå käk sedan vid 6 kommer alle hit till mej.


Säsongs premiär av DH ikväll !!



Då vet ni vart jag kommer befinna mej kl 9 !


Carolinas jacka skulle jag inte tacka nej till !


VILL HA. SKA HA !


i just wanna fly away

Veckans jobigaste dag men denna dag var inte alls jobbig, bara lång.Såg Estetarnas michael Jacksson show, rikigt bra var dom ! Dagens plus måste ju ändå vara att skidlektion blev intställd och ist hade vi inne gympa !

Annars så glömde jag småjävlafuckingtagande böcker på skolan så kan ej plugga ikv heller..KUL ?Ne börjar kurra i magen på mej så ska gå och kolla vad som finns i kylen ;)
PEACE


Home sweet home

Baldershowen var kingeling , blev en heeeeeeel del skratt, riktigt roligt faktiskt.Ska gå och packa idrottskläder till imorgon och sedan ska ja gå och lägga mej i sängen och plugga lite småförtagande.
Godnatt ♥


Bjuder på en superskön låt !


Bra dag !

Har packat mina träningskläder och ska bara slänga i mej lite mat sedan tar jag bussen till gymmet och tränar ett tag sedan möter jag upp emilia på stan så går vi och ser baldershowen !
Hörs när ja kommer hem ! ♥


do you ever wanna run away

Tog en extra lång sovmorgon så missade svenskan och matten så nu sitter jag på våran sista lektionen, inte ens lite värt att fara till skolan.Ska hem och plugga lite småföretagande sedan ikv så ska jag och emilia iväg och se Baldershowen på nordanå!


RSS 2.0