Helgens händelser !

jaha då var helgen över för denna gång...5 dagar sen ny helg. Haft en toppen helg verkligen.Gårdagen började med att vi tjejer träffades på bion och såg new moon, alla vi tjejer blev helt till oss när vi såg jacob utan tröjja, MUMS !Och filmen var superbra men blev lite besviken för dom hade inte tagit med allt som finns i böckerna.
Sedan drog vi och såg annas fackeldans utanför nordanå och efter de drog vi till stan igen och åt käk på subban..sedan började vi den långa vandringen i blåsten hem till anna där dom riktiga trevligheterna starade....En toppen kväll för mej men för vissa slutade de lite värre...inte roligt sånt där.Somnade på annas soffa där 4 i natt och vakna vid 11 så är rätt så trött och sliten.Satt helt ensam i annas hus i 2 timmar och inte gjorde ett piss...Mobilen var död och två personer låg helt deckade i varsin säng och en annan var ute på lite äventyr...KUL!

Mami & Papi kom och hämtade mej vid 1 i morse efter de drog vi direkt till farmor och hjälpte henne med lite saker. Kom nästan precis hem och har just ätit hemmagjord wok ! Hur gott är inte de ??




Hur het ?????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0