svar

CHICA CILLA
Flest A:
Du är mycket trendmedveten och mycket klädintresserad. du lägger fram kläderna du ska ha på mej redan kvällen innan.Huvudsaken är att du får jobba med människor och service. du gillar att få folk att känna sig fina.
Du passar som: Butiksbiträde, makeup-artist, hudterapeut, flygvärdinna och reseledare.


COOLA BOB
Flest B:
jora, såatte! ber någon dig bygga en stol så är den klar på två timmar. Du är praktisk och sjukt vältränad, omkompliterad och älskar att jobba hårt med händerna. Derför: glöm inte att onvestera i en bra hudkräm !
Du passar som: Rörmokare, VVS- montör, byggarbetare, hanverkare , och trädgårdsmästare.


SNILLET DAN
Flest C: Googla ''snillet '' och bilder på dej dyker upp på de tre första träffarna. Du önskat att du du hade fötts 30 år tidigare så du hade kunnat uppfinna internet. Och jo , minigrisar är smart djur . Så smarta att de kan lära sig att känna igen människor på ett foto. enligt japanska forskare.
Du passar som: IT- ansvarig , spelproducent , webbdesigner , och allt annat webb-igt.


KONTROLL- FREAKET KAJSA
Flest D: Dina skolböcker är uppradade på hyllan  i bokstavsordning eller färgordning. Du har kartinger hemma med all skolmaterial i sedan ettan. Du är kontrollfreak och älskar ordning och reda , och du styr din vardag med järnhand.
Du passar som: Fastighetsmäklare, civilkonom, jurist, säljare , vd, finanshaj, domare, konsult och bankman.


FLUMMIGA FIA
Flest E: Du är aktiv i elevrådet, Friends och onordnar skolans årliga resa till Tanzania där ni har ett utbyte med en systerskola.När du inte är superaktiv inom röda korset på fritiden backpackar du gärna i indien och Never Ending Pace And Love, alltså Neapel.
Du passar som: Biståndsarbetare , läkare utan gränser och vårdbiträde.


Hoppas att de här stämmde in på er nu och de var till någon hjälp =) !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0